Dodaj do ulubionych

Koncert na poczatek roku szkolnego

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.04, 11:27
slyszalem ze yaki z or maja jakis projekt,ciekawe......
Obserwuj wątek
    • Gość: bernard Re: Koncert na poczatek roku szkolnego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.04, 11:31
      2fp uwielbiam ich,mam nadzieje ze chlopcy sprawia niezłe bobu,czekam na
      to,czekam
    • Gość: SYLWIA Z KAP Re: Koncert na poczatek roku szkolnego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.04, 11:36
      FRN -MAM NADZIEJE ŻE SIE W KOŃCU POZNAMY!!!!!!!!!!!!
    • Gość: BEATA Re: Koncert na poczatek roku szkolnego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.04, 11:39
      SYLWIA ZRYWAJ SIE!!!!!!!!!!!!!!TO JA Z NIM PIERWSZA ROZMAWIAŁAM!!!!!!!!!!
    • Gość: ZORRO Re: Koncert na poczatek roku szkolnego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.04, 11:43
      CZEKAM NA 2FP,OSTRZE SOBIE JUŻ SZABELKE
    • Gość: DAGMARA Re: Koncert na poczatek roku szkolnego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.04, 13:38
      PWL -TAK NAPRAWDE TYLKO TY MI SIE PODOBASZ,MOJA SIOSTRA TEŻ CHCIAŁABY CIE
      POZNAĆ,DO ZO NA KONCERCIE,,,MAM NADZIEJE ŻE SOBIE ZROBIMY JAKĄS SESYJKĘ,,
    • Gość: DAGMARA Re: Koncert na poczatek roku szkolnego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.04, 13:40
      MAM NADZIEJE ŻE NIE PRZESZKADZA TOBIE ŻE CHODZE DO DRUGIEJ GIMNAZJUM,,,PODEJDE
      DO CIEBIE,BUZI
    • Gość: Olga.. :P blebleble IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.04, 21:21
      a ja z nim gadam na GieGie (PWL) :) a Wy nie :P czuje że rymuje huehuehue :]
      baju.. moze wpadne do Multi a raczej pod na parking :D ciekawe czy śpiewają
      lepiej niż sępoleńscy raperzy.. :)
    • Gość: Niunia Re: Koncert na poczatek roku szkolnego IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 25.08.04, 21:38
      Dajcie spokój PWL'owi...Ja z nim bede bouncować. PWL, może jakieś after party
      po koncercie.Buźka. Niunia. Poznamy się na koncercie:)
    • Gość: HEHEHE Re: Koncert na poczatek roku szkolnego IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 25.08.04, 21:44
      CO TO ZA BRUDASY OBOK HIP HOPU SĄ?
      NIECH SIĘ CHOWAJĄ SPOWROTEM DO SWOJEGO MDK'A, BO I TAK NIE MAJĄ SZANS.
    • Gość: Olcia Re: Koncert na poczatek roku szkolnego IP: *.kapy.bydg.pl / 217.97.147.* 26.08.04, 00:21
      Ja tam z 2fp najbardziej licze na mojego najlepszego przyjaciela dj SBX :) ale
      trzymam kciuki za dobry wystep calego zespolu.... caluski
    • Gość: Bajabonga proszę o pomoc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.04, 13:06
      witka. gdzie jest to multikino w Bydgoszczy? codziennie jeżdżę po fordonie i
      jakoś nigdy nie mogę znaleźć. chciałam poznać tego rapera z 2fp - Pewuella i Dj
      Sbeiksa. Pykniemy sobie trójkąta na parkingu. Pozdro.
    • Gość: viki Re: do chłopaka ze zdjęcia...tego z prawej... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.04, 13:36
      ...na żywo wyglądasz o wiele młodziej...często siedzimy obok siebie w
      kościele...do zobaczenia w niedzielę:)))
    • unsatisfied6 skurw... 26.08.04, 17:19
      Gość portalu: fan napisał(a):

> slyszalem ze yaki z or maja jakis projekt,ciekawe......

wszystko robią by wykształcić hołotę - zainwestują nawet w zwyczajny śmieć i
      spopularyzują kompletne badziewie, by Polska była krajem beznadziei .
    • Gość: Misia Kaśka kocha PWL'a IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 26.08.04, 22:29
      PWL KOCHAM
      CIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: Fanka Re: Koncert na poczatek roku szkolnego IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 26.08.04, 22:33
      Myśle, ze 2fp to wygra. W końcu to najlepszy zespół w Bydgoszczy.
      Trzymam za was kciuki chłopaki. Fanka.
      • Gość: lilka Re: Koncert na poczatek roku szkolnego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.04, 10:17
        ...2pf nie ma szans w starciu z Dubskami...to jest dopiero coś...DUBSKA,
        DUBSKA, DUBSKA!!!...:))))))))
    • Gość: sion Re: Koncert na poczatek roku szkolnego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.04, 19:58
      pwl kup sobie dekoder bo sie strasznie seplenisz stary.tyllko bez obrazy
      • Gość: PWL hmmm IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 07.09.04, 19:23
        Zazwyczaj nie wchodzę na internetowe forum, bo większość pisze tam bzdury...
        Ale ... Dzięki wszystkim, którzy nas wspierali podczas koncertu i byli z nami...
        A silon czy tam sylikon ... wiess kupie sobie dekodel , skolo pseskadza tobie
        ze seplenie(choć nie spelenie), mass lacje staly ... mam nadzieje, ze kiedys
        się spotkamy ...
        jeszcze raz Dzięki wszystkim, którzy trzymali za nas kciuki.
        pozdro
        PeWueL
    • Gość: Aneta Kapy Rulez :) IP: 212.122.214.* 07.09.04, 16:06
      Byłam na koncercie i chłopaki byliście rewelacyjni.Po prostu jestescie
      najlepsi.Przykro mi ze nie wygraliscie,ale i tak jesteście tha best.Powodzenia
      i pozdro dla całego sqadu.
      2FP RULEZ ;)
    • Gość: sion Re: Koncert na poczatek roku szkolnego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.04, 19:56
      no teraz mi dojebałes:):):)Stary ja ty sie nie seplenisz TO Sokół jest
      murzynem.troszke samokrytki.
      • Gość: pwl hehehe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.04, 11:27
        więc wsłuchaj sie w kawałki ... wielki mędrzec się znalazł i spec od dykcji ...
    • Gość: Aaneta Sion,ale masz problem IP: 212.122.214.* 21.09.04, 11:55
      Ej Sion,twierdzisz że PWL na złą dykcje,ja nie,ale nawet jak ma to co.Emil Blef
      z Flexxipa też sie sepleni,ale jest wporzo bo ma dobre rymy.Wsłuchaj sie w
      przekaz to może przestanie cie to drażnieć.
      Pozdro V
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka