Gość: fan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.04, 11:27 slyszalem ze yaki z or maja jakis projekt,ciekawe...... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bernard Re: Koncert na poczatek roku szkolnego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.04, 11:31 2fp uwielbiam ich,mam nadzieje ze chlopcy sprawia niezłe bobu,czekam na to,czekam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SYLWIA Z KAP Re: Koncert na poczatek roku szkolnego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.04, 11:36 FRN -MAM NADZIEJE ŻE SIE W KOŃCU POZNAMY!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BEATA Re: Koncert na poczatek roku szkolnego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.04, 11:39 SYLWIA ZRYWAJ SIE!!!!!!!!!!!!!!TO JA Z NIM PIERWSZA ROZMAWIAŁAM!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZORRO Re: Koncert na poczatek roku szkolnego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.04, 11:43 CZEKAM NA 2FP,OSTRZE SOBIE JUŻ SZABELKE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DAGMARA Re: Koncert na poczatek roku szkolnego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.04, 13:38 PWL -TAK NAPRAWDE TYLKO TY MI SIE PODOBASZ,MOJA SIOSTRA TEŻ CHCIAŁABY CIE POZNAĆ,DO ZO NA KONCERCIE,,,MAM NADZIEJE ŻE SOBIE ZROBIMY JAKĄS SESYJKĘ,, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DAGMARA Re: Koncert na poczatek roku szkolnego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.04, 13:40 MAM NADZIEJE ŻE NIE PRZESZKADZA TOBIE ŻE CHODZE DO DRUGIEJ GIMNAZJUM,,,PODEJDE DO CIEBIE,BUZI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olga.. :P blebleble IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.04, 21:21 a ja z nim gadam na GieGie (PWL) :) a Wy nie :P czuje że rymuje huehuehue :] baju.. moze wpadne do Multi a raczej pod na parking :D ciekawe czy śpiewają lepiej niż sępoleńscy raperzy.. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niunia Re: Koncert na poczatek roku szkolnego IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 25.08.04, 21:38 Dajcie spokój PWL'owi...Ja z nim bede bouncować. PWL, może jakieś after party po koncercie.Buźka. Niunia. Poznamy się na koncercie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HEHEHE Re: Koncert na poczatek roku szkolnego IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 25.08.04, 21:44 CO TO ZA BRUDASY OBOK HIP HOPU SĄ? NIECH SIĘ CHOWAJĄ SPOWROTEM DO SWOJEGO MDK'A, BO I TAK NIE MAJĄ SZANS. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olcia Re: Koncert na poczatek roku szkolnego IP: *.kapy.bydg.pl / 217.97.147.* 26.08.04, 00:21 Ja tam z 2fp najbardziej licze na mojego najlepszego przyjaciela dj SBX :) ale trzymam kciuki za dobry wystep calego zespolu.... caluski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bajabonga proszę o pomoc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.04, 13:06 witka. gdzie jest to multikino w Bydgoszczy? codziennie jeżdżę po fordonie i jakoś nigdy nie mogę znaleźć. chciałam poznać tego rapera z 2fp - Pewuella i Dj Sbeiksa. Pykniemy sobie trójkąta na parkingu. Pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viki Re: do chłopaka ze zdjęcia...tego z prawej... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.04, 13:36 ...na żywo wyglądasz o wiele młodziej...często siedzimy obok siebie w kościele...do zobaczenia w niedzielę:))) Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 skurw... 26.08.04, 17:19 Gość portalu: fan napisał(a): > slyszalem ze yaki z or maja jakis projekt,ciekawe...... wszystko robią by wykształcić hołotę - zainwestują nawet w zwyczajny śmieć i spopularyzują kompletne badziewie, by Polska była krajem beznadziei . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misia Kaśka kocha PWL'a IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 26.08.04, 22:29 PWL KOCHAM CIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fanka Re: Koncert na poczatek roku szkolnego IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 26.08.04, 22:33 Myśle, ze 2fp to wygra. W końcu to najlepszy zespół w Bydgoszczy. Trzymam za was kciuki chłopaki. Fanka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lilka Re: Koncert na poczatek roku szkolnego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.04, 10:17 ...2pf nie ma szans w starciu z Dubskami...to jest dopiero coś...DUBSKA, DUBSKA, DUBSKA!!!...:)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sion Re: Koncert na poczatek roku szkolnego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.04, 19:58 pwl kup sobie dekoder bo sie strasznie seplenisz stary.tyllko bez obrazy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PWL hmmm IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 07.09.04, 19:23 Zazwyczaj nie wchodzę na internetowe forum, bo większość pisze tam bzdury... Ale ... Dzięki wszystkim, którzy nas wspierali podczas koncertu i byli z nami... A silon czy tam sylikon ... wiess kupie sobie dekodel , skolo pseskadza tobie ze seplenie(choć nie spelenie), mass lacje staly ... mam nadzieje, ze kiedys się spotkamy ... jeszcze raz Dzięki wszystkim, którzy trzymali za nas kciuki. pozdro PeWueL Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aneta Kapy Rulez :) IP: 212.122.214.* 07.09.04, 16:06 Byłam na koncercie i chłopaki byliście rewelacyjni.Po prostu jestescie najlepsi.Przykro mi ze nie wygraliscie,ale i tak jesteście tha best.Powodzenia i pozdro dla całego sqadu. 2FP RULEZ ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sion Re: Koncert na poczatek roku szkolnego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.04, 19:56 no teraz mi dojebałes:):):)Stary ja ty sie nie seplenisz TO Sokół jest murzynem.troszke samokrytki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pwl hehehe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.04, 11:27 więc wsłuchaj sie w kawałki ... wielki mędrzec się znalazł i spec od dykcji ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aaneta Sion,ale masz problem IP: 212.122.214.* 21.09.04, 11:55 Ej Sion,twierdzisz że PWL na złą dykcje,ja nie,ale nawet jak ma to co.Emil Blef z Flexxipa też sie sepleni,ale jest wporzo bo ma dobre rymy.Wsłuchaj sie w przekaz to może przestanie cie to drażnieć. Pozdro V Odpowiedz Link Zgłoś