milongaa 25.08.04, 13:21 wlasnie po :-) jajecznica na kielbasie a Wy co i kiedy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ted.allrightsreserved Re: sniadanie 25.08.04, 13:31 sniadanie, w odroznieniu od kolacji, jadam przed poludniem. dzis twarozek z tesco ;) Odpowiedz Link Zgłoś
milongaa Re: sniadanie 25.08.04, 13:39 no to smacznego a ta jajecznica byla smazona na takim fajnym smalcu :-))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Re: sniadanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.04, 13:52 Wielkie Żarcie. Odpowiedz Link Zgłoś
milongaa Re: sniadanie 25.08.04, 14:18 nymfomanka napisała: > kakało kakało skakało skakało aż się doskakało IGNOR :-)))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
milongaa Re: IGNOR n/t 25.08.04, 15:18 nie sadz ludzi po sobie ja jestem dawno umyta sam idz sie umyj a pozniej idz do psychiatry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Re: IGNOR n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.04, 15:23 milongaa napisała: > nie sadz ludzi po sobie > ja jestem dawno umyta > sam idz sie umyj > a pozniej idz do psychiatry Wiesz,wszyscy jednak mieli nadzieje na tego ignora. Odpowiedz Link Zgłoś
milongaa Re: IGNOR n/t 25.08.04, 15:26 pokaz mi jak to sie robi!!! poignoruj mnie i najlepiej cale forum!!! zignoruj nas!!! olej nas!!! och nawet nie wiesz ajk nam dokopiesz!!! bedziemy plakac!!! ja juz zaczynam na sama mysl otym, buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ps dobry psychiatra nie jest zly Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Re: IGNOR n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.04, 16:12 milongaa napisała: > pokaz mi jak to sie robi!!! > poignoruj mnie i najlepiej cale forum!!! > zignoruj nas!!! > olej nas!!! > och nawet nie wiesz ajk nam dokopiesz!!! > bedziemy plakac!!! > ja juz zaczynam na sama mysl otym, buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu > > ps dobry psychiatra nie jest zly A przepraszam? Nic z tego zezowata Asiu. Na to nie mozesz liczyc do konca dni swoich. Możesz za to liczyć na sporo innych fajnych jaj :-) Odpowiedz Link Zgłoś
milongaa Re: IGNOR n/t 25.08.04, 16:15 nie jestem Asia, paranoiku a bylo tak pieknie przez te kilkanascie minut gdy cie nie bylo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Re: IGNOR n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.04, 16:16 milongaa napisała: > nie jestem Asia, paranoiku > a bylo tak pieknie przez te kilkanascie minut gdy cie nie bylo... przekaz do centrali kretynko. Odpowiedz Link Zgłoś
milongaa Re: IGNOR n/t 25.08.04, 16:18 nie sadz ludzi po sobie kretynie, to ze ty nim jestes nie oznacza ze wszyscy wokol ciebie tez sa kretyn(k)ami-ja nie jestem ja mialam robione testy na inteligencje i mam wyniki wysoko ponad przecietna nie ma zadnej centrali paranoiku czuje ze sie powtarzam: LECZ SIE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Re: IGNOR n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.04, 16:29 > czuje ze sie powtarzam: LECZ SIE!!! Nie podniecaj się kupo bo będziesz śmierdziała. Odpowiedz Link Zgłoś
milongaa Re: IGNOR n/t 25.08.04, 16:32 NIE SADZ LUDZI PO SOBIE to ze ty smierdzisz... itd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Re: IGNOR n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.04, 16:38 milongaa napisała: > NIE SADZ LUDZI PO SOBIE > > to ze ty smierdzisz... itd Wzruszona tygodniowa kupa potrafi jeszcze całkiem nieźle zapaskudzic powietrze. Wtedy nawet Ted cię nie tknie.Fuj :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Re: Re IGNOR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.04, 16:54 milongaa napisała: > uffff w koncu Odpowiedz Link Zgłoś
milongaa Re: Re IGNOR 25.08.04, 16:56 tak szybko sie mnie nie pozbedziesz psychiczny smierdzielu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Re: Re IGNOR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.04, 17:04 milongaa napisała: > tak szybko sie mnie nie pozbedziesz psychiczny smierdzielu nie sądz ludzi po sobie Odpowiedz Link Zgłoś
milongaa Re: Re IGNOR 25.08.04, 17:07 moze w koncu bys wymyslil cos swojego a nie tylko cytujesz innych? nie stac cie na wiecej ojojojojoj niska forma umyslowa, psychiczna, mentalna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Re: Re IGNOR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.04, 17:08 milongaa napisała: > moze w koncu bys wymyslil cos swojego a nie tylko cytujesz innych? > nie stac cie na wiecej > ojojojojoj > niska forma > umyslowa, psychiczna, mentalna nie sadz ludzi po sobie Odpowiedz Link Zgłoś
milongaa Re: Re IGNOR 25.08.04, 17:11 WYMYSL COS SWOJEGO czuje ze sie powtarzam ale ty chyba czytac nie umiesz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Re: Re IGNOR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.04, 17:12 milongaa napisała: > WYMYSL COS SWOJEGO > > czuje ze sie powtarzam ale ty chyba czytac nie umiesz... nie sadz ludzi po sobie Odpowiedz Link Zgłoś
milongaa Re: Re IGNOR 25.08.04, 17:20 wymysl cos swojego a moze twoja centrala cos wymysli? pewno slysza Twoje mysli, co nie? i mowia ci co masz robic slyszysz ich glosy? mowia ci co masz robic? to niech ci teraz cos podpowiedza bo jedyne na co cie stac to podczepianie sie pod wypowiedzi innych... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Re: Re IGNOR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.04, 17:26 milongaa napisała: > wymysl cos swojego > > a moze twoja centrala cos wymysli? > > pewno slysza Twoje mysli, co nie? > i mowia ci co masz robic > slyszysz ich glosy? > mowia ci co masz robic? > to niech ci teraz cos podpowiedza bo jedyne na co cie stac to podczepianie sie > pod wypowiedzi innych... Nie sądź ludzi po sobie.Nie obchodzą mnie twoje paranoje.To się leczy.Idź do psychiatry czubku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Re: Re IGNOR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.04, 17:49 milongaa napisała: > lecz sie nie sadz ludzi po sobie Odpowiedz Link Zgłoś
tyciomski Re: Re IGNOR 25.08.04, 18:50 KUMU VLEPIĆ KOMU NIE IDE DO DOMU tyciomski 25.08.2004 18:38 odpowiedz na list odpowiedz cytując gdy na forum zaczynałem sam ze sobą rozmawiałem tera mie zżera kariera wybrałem ere vlepkera era vlepkera nie bede w środkach przebierał ere vlepkera nie warto ze mną zadzierać Odpowiedz Link Zgłoś
fool_vypas Re: sniadanie 25.08.04, 15:13 milongaa napisała: > wlasnie po :-) > jajecznica na kielbasie > a Wy co i kiedy? 7.00 kawa cappuccino & croissant 11.00 sałatka : morele, avokado, arbuz (brunch) 13.00 soczewica z bobem na polędwicy łososiowej(lunch) 16.oo krem z borowików (bulion), spinatti-a-pommes_frittese, evian 19.00 porzeczki w syropie (kombinacja gatunków)(dina) 21.00 łaciate na zimno 250 ml(jakolek) Odpowiedz Link Zgłoś
milongaa Re: sniadanie 25.08.04, 15:38 a ja wlasnie jem 2ie sniadanie chleb z dziemikiem molelkowym dziemik mniaaaaaaaaaaaaaaaaaaam mniaaaaaaaaaaaaaaaaaaam roboty mojej cioci mmmmmmm pychota :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zerbo Re: sniadanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.04, 15:50 kiełbasa białostocka z jatki alexa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: sniadanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.04, 19:52 Moja Gdańska! Mała, ale sprytna. Cmok. Odpowiedz Link Zgłoś
vviosna Re: sniadanie 25.08.04, 20:24 Siedzi dwóch yappies w barze w Nowym Yorku. Patrzą, a tu wchodzi piękna blondynka, 180 cm wzrostu, piękne włosy po prostu cud miód. Jeden pyta sie drugiego: - Słuchaj, kto to? Drugi mówi: - to najlepsza kurwa w NY. Popili i w końcu pierwszy sie decyduje i podchodzi. - Cześć - No witam - Słyszałem, że jesteś kurwa - Zgadza sie - Słuchaj, jestem samotny a mam ochote na sex, ile bierzesz? - Widzisz, nie znamy sie więc na początek zrobie Ci to ręką, ale to kosztuje 500 $ - 500 $!!!???? Czy Ty oszalałaś!!!??? Ona bierze go za ręke, wyprowadza przed bar gdzie stoi najnowsze porsche i mówi: - Widzisz ten samochód? - No widze - Kupiłam go za ręczne numerki Facet pomyslał, w końcu sie zdecydował. Rączki miała jak złoto i bardzo mu sie podobało. Nastepnego dnia znów siedzi w tym samym barze, patrzy a ona znowu wchodzi. A że wciąż był samotny znowu podchodzi - Witaj - O, witaj znowu - Wiesz co? Było fajnie mam ochote na coś więcej - Znamy sie troche lepiej, więc Ci obciągne, ale to kosztuje 5000 $ - 5000 $!!!!???? Czyś Ty oszalała?????!!!!! Ona bierze go za ręke, wyprowadza przed bar i pokazuje wieżowiec vis a vis - Widzisz ten budynek? - No widze - Kupiłam go za minetki Pomyslał, po czym sie zdecydował. Zrobiła mu tak dobrze, jak nigdy dotąd żadna. Nastepnego dnia stwierdził, że musi mieć jej cipke bez względu na koszty. Wchodzi do baru , ona siedzi, wiec podchodzi i mówi: - Witaj - Ooooo, witaj ponownie - Słuchaj, zapłace każdą cene ale musze mieć Twoją cipke Ona bierze go za ręke, wyprowadza przed bar i pokazuje widoczna wyspe Manhattan - Widzisz ta wyspe? - Coś Ty !!!!! Kupiłas Manhattan????!!!! - Gdybym miał cipke, to ta wyspa byłaby moja. Odpowiedz Link Zgłoś
vviosna Re: sniadanie 25.08.04, 20:20 Podanie o pracę Prawdziwe podanie o pracę skierowane do McDonalda na Florydzie przez siedemnastolatka. (Został zatrudniony) NAZWISKO: Greg Bulmash PŁEĆ (ang. SEX): Jeszcze nie. Wciąż czekam na odpowiednią osobą. OCZEKIWANE STANOWISKO: Prezes albo wiceprezes. A na poważnie - jakiekolwiek. Gdybym był w sytuacji, ze mogłbym sobie wybierać, nie zglaszał bym sie do Was z tego ogloszenia. OCZEKIWANE WYNAGRODZENIE: Rocznie $185 000 plus preferencyjne akcje plus dodatkowe świadczenia. A jesli to nie jest możliwe, to możemy negocjować Waszą propozycję. WYKSZTAŁCENIE: Tak. OSTATNIO ZAJMOWANE STANOWISKO: Cel ataków kierownictwa średniego szczebla. POPRZEDNIE WYNAGRODZENIE: Mniej, niż jestem warty. NAJWIEKSZE DOKONANIA: Niewiarygodna kolekcja ukradzionych dlugoisów i notatek na post-it'ach. POWÓD ZMIANY PRACY: To wciąga. MOŻLIWE GODZINY PRACY: Dowolne. PREFEROWANE GODZINY PRACY: 13:30-15:30, od poniedziałku do środy. SZCZEGÓLNE UMIEJETNOSCI: Tak, lecz bardziej dopasowane do innej pracy. CZY MOŻEMY SIĘ SKONTAKTOWAĆ Z AKTUALNYM PRACODAWCĄ: Gdybym go miał - czy pisałbym podanie do Was? CZY MOŻESZ DZWIGAĆ WIECEJ NIŻ 20KG: 20kg czego? CZY MASZ SAMOCHÓD: Sadzę, że lepszym pytaniem byłoby "czy masz jeżdżący samochod". CZY ZDOBYLEŚ JAKIEŚ SPECJALNE NAGRODY: Tak. W zdrapce. CZY PALISZ: W pracy - nie. W czasie przerw - tak. CO BYŚ CHCIAŁ ROBIĆ ZA PIEĆ LAT: Mieszkać na Wyspach Bahama z bajecznie, glupią i seksowną blondynką, która uważa, ze jestem najwspanialszy na świecie. W zasadzie, chciałby to robić już teraz. CZY POTWIERDZASZ, ZE TO CO NAPISAŁEŚ JEST PRAWDZIWE I PEŁNE: Tak. Absolutnie. Odpowiedz Link Zgłoś