Gość: Darek IP: 142.134.174.* 03.04.02, 18:25 Pozdrowienia dla wszystkich po raz kolejny - nadal czekam na jakis odzew rocznika '87. Jesli ktos czyta te gazetke - dajcie znac! Darek z mat-fizu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nowa7 Re: I LO - matura'87??? 21.05.02, 12:06 Jestem z biol-chem z tzw. IV e. Odpowiadam Tobie , Darku, na list, ale poszukujęe też ludzi z mojej klasy. Serdecznie pozdrawiam Marlena Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darek Re: I LO - matura'87??? IP: 142.134.174.* 21.05.02, 19:52 Z Waszej klasy znam tylko Lukasza i Monike! Pamietasz ich? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola z IVe Re: I LO - matura'87??? IP: *.lomac.net / 10.0.0.* 31.10.02, 15:17 Marlena! czy mysmy przypadkiem nie siedzialy razem w jednej lawce??? Ola H. olkaha@wp.pl > Jestem z biol-chem z tzw. IV e. Odpowiadam Tobie , Darku, na list, ale > poszukujęe też ludzi z mojej klasy. Serdecznie pozdrawiam > Marlena Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roma Re: I LO - matura'87??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.04, 19:15 Cześć Ola, nie wiem czy mnie pamiętasz ale podobno uczysz anglika córkę Magdy więc jakis kontakt jest. Może dzięki tej stronie uda sie nawiązać więcej znajomości po latach.Roma K romabak@poczta.onet.pl (GG 6982903) Odpowiedz Link Zgłoś
ol69 Re: I LO - matura'87??? 27.03.04, 15:59 hej!!! > Cześć Ola, nie wiem czy mnie pamiętasz ## no pewnie, ze pamietam! nawet pamietam, ze bralas udzial w jakims konkursie o malarstwie rembrandta (chyba???) :))) ale podobno uczysz anglika córkę Magdy ## po pierwsze: ktorej magdy? po drugie: to chyba w ogole jakas przekrecona wiadomosc na moj temat, bo ja juz zapomnialam, kiedy uczylam angola. faktycznie, byl taki czas, 1 rok tuz po studiach, ale na szczescie juz nie musze do tego zawodu wracac (nawet myslami) > więc jakis kontakt jest. Może dzięki tej stronie uda sie nawiązać więcej > znajomości po latach.Roma K > romabak@poczta.onet.pl (GG 6982903) ## najlepiej kontaktowac sie na: olkaha@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrzej Re: I LO - matura'87??? IP: *.protonet.pl 14.02.04, 01:35 Czy z wami chodziła Beata Poklękowska? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roma Re: I LO - matura'87??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.04, 19:10 Witajcie,tez kończyłam biol-cem z Marleną i Olą i Lisicą no i całą reszta. Pozdrowienia dla wszystkich. Odezwijcie sie, może zorganizujemy jakies spotkanie po latach? Mam kontakt z Gosią, Magdą, czasem z Ewą i Moniką. A Wy? Napiszcie Odpowiedz Link Zgłoś
nowa7 I LO - IV e matura'87 21.05.02, 12:10 Czy ktoś chce zrobić zjazd dla tej klasy?. Matura była już 15 lat temu!! Lisica i Oleńka odezwijcie się. Marlena Odpowiedz Link Zgłoś
ol69 Re: I LO - IV e matura'87 27.03.04, 15:54 hej, marlena! wiec jak to jest z tym naszym spotkaniem? podobno kiedys lukasz mial cos organizowac i co? chyba nic z tego nie wyszlo... w kazdym razie odzywaj sie, plis! kiedy bedziesz w wawie, koniecznie do mnie zajrzyj! przeciez czasem tu bywasz, prawda? pozdrowienia dla wszystkich z IV e od olki h. (siedzialam w lawce z marlena, a na lekcjach w grupach z kaska g.) > Czy ktoś chce zrobić zjazd dla tej klasy?. Matura była już 15 lat temu!! > Lisica i Oleńka odezwijcie się. > Marlena Odpowiedz Link Zgłoś
de_long Re: I LO - matura'87??? 22.05.02, 16:04 Pewnie Was znam z widzenia. Chodziłem do klasy mat-fiz o dwa lata młodszej. pozdrawiam del Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: el@ Re: I LO - matura'87??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.03, 12:28 do Waszej klasy (mat-fiz) chodziła moja siostra Ania, dam jej cynk , może tu zajrzy! Ja zdawałam maturę w I LO w 1997r. Pozdrawiam - Ela Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: I LO - matura'87??? IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 03.09.03, 22:24 Jakie stare czasy , ja chodziłem do C . Frącek to jeden z moich najlepszych kumpli :) My mieliśmy imprezę z okazji 15 lecia matury w HYSTERII , było zajebiście , przyszło 90 % klasy . Następna impreza to 20 lecie hehe pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania L. Re: I LO - matura'87??? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 13.03.05, 22:49 Chodzilam do klasy ogolnej (Prof. Mocarska). Poszukuje ludzi z mojej klasy. Odezwijcie sie. Czesto wspominam "skalki". Po maturze wyjechalam z kraju. Serdecznie pozdrawiam Ania L. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sr Re: I LO - matura'87??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.04.05, 10:41 Oto promyk dla Jana Pawła II. sr Odpowiedz Link Zgłoś