Dodaj do ulubionych

SOBECKA PRZECIW BYDGOSZCZY !!!!!!!!!!!!

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.04, 22:37
Poseł Sobecka oczywiście zagłosowała za fuzją AM z UMK. Przypomnijmy, że
Sobecka nie miała wstydu żebrać o głosy bydgoszczan w wyborach do PE. Dzielnie
wspierał ją wtedy radny-ułomek Dzakanowski, którego wyrzucono z LPR. Tak oto
święta posłanka odwdzięczyła się Bydgoszczy za najlepszy wynik indywidualny w
tych wyborach. Ogłośmy zakaz wstępu do Bydgoszczy tej głupiej, brzydkiej,
grubej i tłustej baby z Torunia. Aleluja i do przodu.
Obserwuj wątek
    • Gość: ff Re: SOBECKA PRZECIW BYDGOSZCZY !!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.04, 23:17
      tej głupiej, brzydkiej,
      > grubej i tłustej baby z Torunia.

Domyslam sie ze mysląc przed snem o niej ,jesteś ośliniony jak małe
      dziecko ,zboku.
      • Gość: robi Re: SOBECKA PRZECIW BYDGOSZCZY !!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.04, 23:36
        To znowu ty analfabeto - o ile dobrze kojarze twój post był
        znowu "zakonspirowany" czyż nie tak ?
        Weż a to już moja dobra rada dla ciebie wylej sobie kubeł zimnej wody na łeb to
        może ochłoniesz. Na rozum ci to raczej już nie pomoże ale może się uspokoisz.
        Acha słuchaj matki i nie wyrywaj złomu na terenie Polchemu. Net nie jest tego
        wart.
        • Gość: lwiatko Re: SOBECKA PRZECIW BYDGOSZCZY !!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.04, 23:39
          nie masz podstaw gramatycznych
          Aha pisze się bez "c"
          i druga sprawa wyrywa się zeby idioto ,a nie złom.
          • Gość: robi Re: SOBECKA PRZECIW BYDGOSZCZY !!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.04, 23:43
            Podstawy gramatyczne mam i odrobinę kultury dlatego zwalczam chamstwo na tym
            forum. Ja nie muszę pisać o kimś "idioto" aby mu pokazać kim jest. Jak sądzę
            tobie także przydałby się kubeł zimnej wody. Z tym że on mógłby być mniejszy -
            jako, że jak to wynika z twojego postu więcej jak 8 bajtów w twoim czerepie się
            nie znajduje.
    • Gość: maciej Re: SOBECKA PRZECIW BYDGOSZCZY !!!!!!!!!!!! IP: *.int.elnet.pl / 195.85.209.* 28.08.04, 00:07
      Sobecka rozumiem. Ale nie rozumiem naszych bydgoskich posłów. Z bydgoskich
      posłów fuzję poparła tylko Renata Basta (SLD). Grażyna Ciemniak (SLD) i Marcin
      Wnuk (SLD) wstrzymali się od głosu. Barbara Hyla-Makowska (SLD) i Wojciech
      Mojzesowicz (Polski Blok Ludowy) w ogóle nie przyszli na głosowanie, Eugeniusz
      Kłopotek (PSL) wyjechał na urlop. Janusz Zemke (SLD) był na sali, ale w ogóle
      nie wziął udziału w głosowaniu, tak jakby go sprawa bydgoskiej Akademii
      Medycznej w ogóle nie interesowała.
      Oto nasze elity polityczne. Teraz wiadomo na kogo glosowac!
      • Gość: PIT Re: SOBECKA PRZECIW BYDGOSZCZY !!!!!!!!!!!! IP: *.int.elnet.pl / 195.85.209.* 28.08.04, 00:13
        Od Zemkego rączki precz !!!
        Mało kto tyle załatwił dla Bydgoszczy co on.
        Nie dyskutuje, nie kłóci się, ale działa. Po cichu ale skutecznie. Owocem jest
        centrum szkoleniowe NATO w Bydgoszczy, offset dla Nitrochemu i WZL, praca na
        następne 10 lat dla WZL.
        • grom3 Modli sie pod figura a diabla ma za skora 28.08.04, 12:15
          Slyszalem o swietojebliwej Sobeckiej ,jak nadskakiwala Ojcu Swietemu podczas
          wizyty w Bydgoszczy,z mojej rodziny byly komentarze o niej ta kurwa stale sie
          wpycha na swiecznik.My tez w Kanadzie mamy takie swietojebliwosci,modli sie pod
          figura a diabla ma za skora.
          • Gość: ula Re: Modli sie pod figura a diabla ma za skora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.04, 20:16
            skąd wiesz ,ze to kurwa? Znasz...?Bywałes ?
          • Gość: maciej Re: Modli sie pod figura a diabla ma za skora IP: *.int.elnet.pl / 195.85.209.* 28.08.04, 20:25
            Nie znam tej kobiety wiec trudno mi cokolwiek powiedziec. Tobie rowniez radze
            zamilknac. To ze nam sie nie podoba jej aparycja i koltunskie myslenie to inna
            sprawa!
        • Gość: maciej Re: SOBECKA PRZECIW BYDGOSZCZY !!!!!!!!!!!! IP: *.int.elnet.pl / 195.85.209.* 28.08.04, 20:24
          Ale tak sie nie robi. Trzeba do konca byc bydgoskim poslem. Chwala Panu Zemke
          za to co zrobił, ale powinien w tej kwestii równiez głosować, chociazby
          wstrzymujac sie!
          • grom3 Re: SOBECKA PRZECIW BYDGOSZCZY !!!!!!!!!!!! 29.08.04, 18:26
            Ula chcialem zmienic definicje prostytutka polityczna,kurwa uzyl w rozmowie ze
            mna moj tata tak wolaja na nia w Toruniu i Bydgoszczy.Prostytutka polityczna
            zawsze sie sprzedaje gdzie daja wiecej.
    • Gość: stefan z Torunia Re: SOBECKA niestety za Bydgoszcza.............. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.04, 18:27
      Parametry Sobeckiej mnie nie interesuja ,bo spac z nia nie bede ale pamietam,ze
      glosowala Ona za przylaczeniem Torunia do Bydgoszczy,wbrew wiekszosci
      Torunian.Tego jej nie moge wybaczyc.A ludzie glosowali na nia bo nie jest
      glupia.Rzadko uroda z madroscia ida w parze.
      • czwarty.wymiar Re: SOBECKA niestety za Bydgoszcza.............. 29.08.04, 19:28
        Gość portalu: stefan z Torunia napisał(a):

> Parametry Sobeckiej mnie nie interesuja [...]
        > Rzadko uroda z madroscia ida w parze.

Tak, u niej w ogóle to nie idzie... Ani urody, ani mądrości - po prostu Sobecka.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka