30.08.04, 16:28
na watku o myslecinku rozgadalismy sie troche o psach wiec pomyslalam ze to
fajny pomysl na watek

napiszcie cos o swoich milusinskich: co macie, ile, jak?

czy ich kochacie?

bo ja mojego psa kocham bardzo :-)

a jak nie macie to dlaczego? (np. alergia?)

pozdro
Obserwuj wątek
    • koszalek_opalek Re: zwierzaki 30.08.04, 16:44
      Chciałem kiedyś przygarnąć jakiegoś kundelka ze schroniska. Pojechałem na Osową
      Górę, wszedłem pomiędzy boksy ale jak zobaczyłem psie ślepia patrzące na mnie z
      ufnościa i usłyszałem ten skowyt: "Wybierz mnie! Wybierz mnie!" to wymiękłem.
      Gdybym mógł, to zabrałbym je wszystkie, ale nie chciałem uszczęśliwiać rodziny
      pięćdziesiątką psów w M-3. I chwilowo jestem szczęśliwym posiadaczem chomika
      bojowego:) Mówie Ci, to killer:)
      • milongaa Re: zwierzaki 30.08.04, 16:48
        koszalek_opalek napisał:

> Chciałem kiedyś przygarnąć jakiegoś kundelka ze schroniska. Pojechałem na
        Osową
        >
        > Górę, wszedłem pomiędzy boksy ale jak zobaczyłem psie ślepia patrzące na mnie
        z
        >
        > ufnościa i usłyszałem ten skowyt: "Wybierz mnie! Wybierz mnie!" to wymiękłem.
        > Gdybym mógł, to zabrałbym je wszystkie, ale nie chciałem uszczęśliwiać
        rodziny
        > pięćdziesiątką psów w M-3. I chwilowo jestem szczęśliwym posiadaczem chomika
        > bojowego:) Mówie Ci, to killer:)

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=15306242&a=15314399
        a co do chomika: gryzie? :-)

pozdro
        • koszalek_opalek Re: zwierzaki 30.08.04, 16:54
          Nie gryzie, ale ma spojrzenie pitbulla:)
          • milongaa Re: zwierzaki 30.08.04, 16:56
            :-)
            • milongaa Re: zwierzaki 30.08.04, 16:57
              pewno jak mu jesc dosc nie dajesz :-)
              • koszalek_opalek Re: zwierzaki 30.08.04, 17:00
                Właściwie to jest ona:) Nie brakuje jej jedzenia. I skubana wcale nie dba o
                linię:)
                • trond Re: zwierzaki 31.08.04, 19:30
                  po lekturze "proszę słonia" naturalnie nie mogłem się pogodzić z tym,że go nie
                  mam.po afrykańskiej przygodzie- pałam miłością do żyraf. a nie dorobiłem się
                  nawet miniaturki z drewna ;( w każdym razie mam na punkcie żyraf drżenie
                  serca...
                  • trond Re: zwierzaki 31.08.04, 19:31
                    trond napisał:

> po lekturze "proszę słonia" naturalnie nie mogłem się pogodzić z tym,że go
                    nie
                    > mam.po afrykańskiej przygodzie- pałam miłością do żyraf. a nie dorobiłem się
                    > nawet miniaturki z drewna ;( w każdym razie mam na punkcie żyraf drżenie
                    > serca...p.s.no i są piegowate, a to mój ideał urody :-)))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka