milongaa 31.08.04, 13:38 www.rozrywka.net.pl/index.php?wybor=psychozabawy/list&dzial=psychozabawy&kat=15 :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: eugeniusz Re: ale swinia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.04, 18:31 ty juz sie przymknij, kretynko Odpowiedz Link Zgłoś
milongaa Re: ale swinia 31.08.04, 18:59 witaj arek. to jest jakis kompleks twoj? jakies problemy ze zbyt niskim iq? taki juz po prostu sie urodziles nie walcz z tym ze jestes przyglupem. ale nie wyzywaj wszystkich wokolo od kretyynow skoro sam nim jestes. jestes niekulturalny. i niemily. ja cie nie wyzywam(do pewnych poziomow sie nie znizam). a tobie coz pozostalo tylko atakowac innych. jestes jak zwierze zapedzone w pulapke nie masz juz nic innego do roboty bo nikt cie nie lubi tylko gryzc wszystkich dookola aha i jesli myslisz ze tymi swoimi marnymi glupimi postami przegonisz mnie z tego forum to hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha ubawilam sie setnie Odpowiedz Link Zgłoś
trond Re: ale swinia 31.08.04, 19:36 milongaa napisała: > witaj arek. to jest jakis kompleks twoj? jakies problemy ze zbyt niskim iq? > taki juz po prostu sie urodziles nie walcz z tym ze jestes przyglupem. ale nie > wyzywaj wszystkich wokolo od kretyynow skoro sam nim jestes. jestes > niekulturalny. i niemily. ja cie nie wyzywam(do pewnych poziomow sie nie > znizam). > a tobie coz pozostalo tylko atakowac innych. jestes jak zwierze zapedzone w > pulapke nie masz juz nic innego do roboty bo nikt cie nie lubi tylko gryzc > wszystkich dookola > > aha i jesli myslisz ze tymi swoimi marnymi glupimi postami przegonisz mnie z > tego forum to > > hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah > a > hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah > a > hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah > a > hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah > a > hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah > a > hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha > > ubawilam sie setnie reakcja przewyższyła akcję.ja lubię Tyciarka. i nie atakuj skoro nie masz pewności kto ci dogryzł.p.s.żart fajny.polecam sutre serca.wycisza. Odpowiedz Link Zgłoś
fool_vypas Re: ale swinia 31.08.04, 18:35 milongaa napisała: > www.rozrywka.net.pl/index.php?wybor=psychozabawy/list&dzial=psychozabawy&kat=15 > > :-) Zabawne i przekorne.;)thks. Odpowiedz Link Zgłoś
milongaa Re: Byłaś w antykwariacie? [bt] 31.08.04, 19:03 a czemu mialam niby byc w antykwariacie? Odpowiedz Link Zgłoś
czwarty.wymiar Re: Byłaś w antykwariacie? 31.08.04, 19:34 Ponieważ przytargałaś tu taką staroć... Odpowiedz Link Zgłoś
milongaa Re: Byłaś w antykwariacie? 31.08.04, 19:58 pewno narysowales bez ogonka i dlatego jestes taki zgryzliwy :-) Odpowiedz Link Zgłoś
czwarty.wymiar Re: Byłaś w antykwariacie? 31.08.04, 20:01 Tłumacz sobie to jak chcesz - fakt i tak pozostanie faktem, a staroć starocią! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Re: Byłaś w antykwariacie? [bt] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.04, 21:26 milongaa napisała: > a czemu mialam niby byc w antykwariacie? no i widzisz oslico... kto ma manie przesladowczą? jesli arek to tyciarek... a tak w ogole to jakim kurwa prawem to spoufalanie sie? razem sikalismy do dołka w piaskownicy,czy co? jak juz, to dla siebie pan arek. wracajac do tematu-rzeczywiscie tam u góry to nie byl ani Arek, ani tyciarek,ani Marian,choc trudno sie tym kims nie zgodzic. Odpowiedz Link Zgłoś
milongaa Re: Byłaś w antykwariacie? [bt] 31.08.04, 21:32 Gość portalu: Marian napisał(a): > milongaa napisała: > > > a czemu mialam niby byc w antykwariacie? > > > no i widzisz oslico... > kto ma manie przesladowczą? > jesli arek to tyciarek... > a tak w ogole to jakim kurwa prawem to spoufalanie sie? > razem sikalismy do dołka w piaskownicy,czy co? > jak juz, to dla siebie pan arek. > wracajac do tematu-rzeczywiscie tam u góry to nie byl ani Arek, ani > tyciarek,ani Marian,choc trudno sie tym kims nie zgodzic. z tego co sobie przypominam to nie jesrtem twoja dziewczyna wiec nioe jestem tez oslica osle areczku brachu moj ty najukochanszy ja nie mam manii przesladowczej po prostu wyswietla sie twoje ip ja jak bylam mala to juz wiedzialam co to kultura (w przeciwienstwie niestety do ciebie, a co gorsza tobie zostalo do dzis) i nie sikalam do dolkow w piaskownicy tylko do nocnika albo do kibelka a tak w ogole arek to nie denerwuj sie tyle zlosc urodzie szkodzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Re: Byłaś w antykwariacie? [bt] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.04, 21:56 > areczku brachu moj ty najukochanszy > ja nie mam manii przesladowczej po prostu wyswietla sie twoje ip skocz do telepunktu (ul Gdanska lub Galeria Pomorska)glupia kupo i spytaj ile w tym miesiacu TP sprzedala zestawow z neostrada. albo zeby sie zanadto nie przerazac- w tym tygodniu,albo spytaj ile osob w kolejce ktora wlasnie widzisz deklaruje zakup neostrady. gdzie bylas jak bozia dawala mozg? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Re: Byłaś w antykwariacie? [bt] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.04, 21:58 mam nadzieje ze chociaz w kolejce za cyckami. Odpowiedz Link Zgłoś
milongaa Re: Byłaś w antykwariacie? [bt] 31.08.04, 22:01 arek brachu, czy jak wolisz arek ty glupia kupo(kto kogo przezywa) gdy bozia dawala mozg to na pewno nie bylismy w tej samej kolejce po niego bo ja swoj dostalam a Ty jakm widac nie wystarczy polaczyc fakty cham+neostrada=moj stary ziom, arek pozdro areczku Odpowiedz Link Zgłoś
trond dziś 31.08. wigilia wybuchu wojny 31.08.04, 22:05 może któreś z Was skończy podciągać ten wątek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Re: Byłaś w antykwariacie? [bt] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.04, 22:05 rozumiem,ze nie za cyckami. no to wspolczuje. nie masz zadnych zalet. Odpowiedz Link Zgłoś
vviosna Re: Byłaś w antykwariacie? [bt] 31.08.04, 22:11 Gość portalu: Marian napisał(a): > rozumiem,ze nie za cyckami. > no to wspolczuje. > nie masz zadnych zalet. umarlam ;))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
milongaa Re: Byłaś w antykwariacie? [bt] 31.08.04, 22:20 a co cie tak mouje cycki interesuja, brachu? akurat mam sie czym, pochwalic ale to nie twoja sprawa a zalet mam wiele. poza tym jakbys nie wiedzial nie tylko fizycznosc u czlowieka sie liczy. ale z toba nie ma co o tym gadac dla ciebie tylko cycki i krocze sie licza... zal mi cie, wiesz no to pozdro, brachu rowniachu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Re: Byłaś w antykwariacie? [bt] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.04, 13:12 milongaa napisała: > a co cie tak mouje cycki interesuja, brachu? > > akurat mam sie czym, pochwalic ale to nie twoja sprawa > > a zalet mam wiele. poza tym jakbys nie wiedzial nie tylko fizycznosc u > czlowieka sie liczy. ale z toba nie ma co o tym gadac dla ciebie tylko cycki i > krocze sie licza... zal mi cie, wiesz > > no to pozdro, brachu rowniachu czary mary,uwazaj: masz spore cycki bo jestes po prostu grubasna. nie nosisz szkiel kontaktowych bo nosisz okulary. Jestes zla, bo w przeciwienstwie do swojej siostry masz resztki godnosci,ale nie da sie ukryc ze jestes jeszcze glupsza od niej- choc nie sadzilem,ze to mozliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
vviosna Re: Byłaś w antykwariacie? [bt] 31.08.04, 22:11 milongaa napisała: > wystarczy polaczyc fakty cham+neostrada=moj stary ziom, arek umieram ;)))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
trond Re: Byłaś w antykwariacie? [bt] 31.08.04, 22:12 vviosna napisała: > milongaa napisała: > > > wystarczy polaczyc fakty cham+neostrada=moj stary ziom, arek > > umieram ;)))))))))))))))))))))) RIP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Re: Byłaś w antykwariacie? [bt] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.04, 19:50 LeY Odpowiedz Link Zgłoś
vviosna Re: Byłaś w antykwariacie? [bt] 01.09.04, 22:54 ley ley w pysk mariana, milonga, tylko bacz, coby rowno puchlo poki co tak nazbieral tych kopniakow w rzopsko, ze nie moze siadac hyhy a moze to z innego jeszcze powodu, ale to juz nie nasza sprawka, prawda, lokatorze? hyyh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Re: Byłaś w antykwariacie? [bt] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.04, 23:23 popros zeby ktos ci poglaskal po glowce Odpowiedz Link Zgłoś
vviosna Re: Byłaś w antykwariacie? [bt] 01.09.04, 23:28 marianie, poglaskaj mnie po glowce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Re: Byłaś w antykwariacie? [bt] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.04, 23:31 popros kogos kto twoich rozterek nie ma w dupie. Odpowiedz Link Zgłoś
vviosna Re: Byłaś w antykwariacie? [bt] 01.09.04, 23:41 ty nie masz, kwiatuszku - zawsze jestes na podoredziu. a moglbys mi cos zaspiewac? (jestes daleko, dzieki Bogu nie uslysze;))) Odpowiedz Link Zgłoś