kalina.nowak 09.09.14, 20:45 Powoli idzie jesień i trzeba coś odświeżyć w ogrodzie. Goździk siny wydaje mi się odpowiedni. Od 2 lat mam go kwitnącego prawie do października. No może jeszcze macierzanka. Co myślicie o mojej propozycji. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
12komar Re: Skalniak 09.09.14, 22:18 < idzie jesień Wypluj to, i powtórz 100 razy: lato trwa jeszcze 13 dni!! ;) A co do propozycji: na ogródku niestety się nie znam, ale wiem, że jesienią Bieszczady są najpiękniejsze. Jakby ktoś miał ochotę - zapraszam;) Odpowiedz Link Zgłoś
kalina.nowak Re: Skalniak 10.09.14, 17:14 Lato jeszcze trwa, lato jeszcze trwa :) Ale przyznasz, że pogoda już powoli jesienna się robi? Odpowiedz Link Zgłoś
12komar Re: Skalniak 10.09.14, 17:41 Robi się, robi. Choć lato jeszcze trwa!;) Jako zapalony góral (w sensie chodzenia, nie mieszkania), nie mam problemu z przejściem z lata do jesieni. Dlatego, że właśnie w jesieni, a nawet późnej jesieni, niektóre góry są najpiękniejsze. Warunek tylko, by to była piękna jesień. Na taką liczę;) Odpowiedz Link Zgłoś