Dodaj do ulubionych

Skąd to hamstwo?

23.08.01, 15:33
Proponuję nieodświeżać takich wątków. Same spadną na dół. Przy takim przyrośćie
znikną jeszcze tego samego dnia. Nie dajmy się prpwokować.

Tomcio
Obserwuj wątek
    • Gość: ??? Re: Skąd to hamstwo? IP: *.UNI-MUENSTER.DE 23.08.01, 15:34
      Juz ja zadbam o to zeby nie spadly!!!
    • Gość: ochman Re: Ska˛d to hamstwo? IP: 194.203.162.* 23.08.01, 15:52
      przede wszystkim ludzie dotykani przez chamstwo nie powinni sie znizac do tego samego poziomu.
      Poza tym powinno sie po prostu to wszystko ignorowac - nawet najbardziej wytrwalemu znudzi sie
      pisanie do siebie.
      • Gość: Thomek z nudy, głupoty. Ignorować i tyle. (notxt) IP: *.cps.pl 23.08.01, 18:10
        f
        • Gość: KOWAL Re: z nudy, głupoty. Ignorować i tyle. (notxt) IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 23.08.01, 23:42
          Jestem totalnym debilem i trzeba mnie na kopach wynieść z forum.
          Może razem dacie radę ?
          Ignorowanie mnie nie ma sensu,jestem wytrwały i upierdliwy do bólu.
          Zniszczę Yorka,chociaż się do mnie nie odzywa i mnie ignoruje-aż zmieni nicka.
          Potem atomskiego.
          Zresztą nawet jak mi się znudzi,to cały ten syf zostanie na wieki,jako dokument
          beradności forumowiczow na mój debilizm .Zupełnie jak było z Kevinem.Do tej
          pory można to sobie znaleźć i nacieszyć oczy.A co stoi na przeszkodzie,by coś
          dopisać i wyciągnąć to gówno na wierzch ???
          • radca Re: z nudy, głupoty. Ignorować i tyle. (notxt) 23.08.01, 23:51
            KOWAL.
            Musze przyznac,ze wesoly jestes.Tak sie zgrywasz,ze az strach.Toc to sä typowe
            popisy.Zejdz powoli na ziemie i oglos,ze wkraczasz do dyskusji.
            Ja osobiscie wierze,ze tak bedzie.

pozdrawiam
            radca
            • Gość: Baton Re: z nudy, głupoty. Ignorować i tyle. (notxt) IP: *.psi-net.pl 24.08.01, 00:13
              Kowal cierpi chyba naj akies kompleksy niedowartosciowanego
              3-latka wychowanego przez ulice......... :-((((
              Takiego stosu bredni, glupoty i zwyklego chamstwa jednak
              jeszcze nie spotkalem.....
              Wyglada na to, ze mamy do czynienia z kolejnym szczylem, ktory
              mysli, ze w sieci jest anonimowy wiec bezkarny, a to dodaje mu
              odwagi, by sobie kogos powyzywac.....
              W takich chwilach czlowiek zaluje, ze forum nie jest moderowane... :-((((
              • radca Re: z nudy, głupoty. Ignorować i tyle. (notxt) 24.08.01, 00:17
                Ja mysle,ze jednak KOWAL chcial sie troche powyglupiac.Nie jest chyba taki
                nierozsädny ? Mysle,ze jeszcze bedzie z niego dobry uczestnik Forum

pozdrawiam
                radca
                • Gość: kowal Re: z nudy, głupoty. Ignorować i tyle. (notxt) IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 24.08.01, 00:20
                  Nazywam się Marek Kowalski mieszkam ponoć na Wzgórzu Wolności.Lubię strzelać z
                  dupy i rzucać gównem po ścianach.
                  Zajrzyjcie na forum sport i wątek : LEGIA TO OSRANA PIZDA.
                  • radca Re: z nudy, głupoty. Ignorować i tyle. (notxt) 24.08.01, 00:21
                    KOWAL.

Nie wyglupiaj sie i nie popisuj.Zachowuj sie troche normalnie.

radca
                    • Gość: kowal Re: z nudy, głupoty. Ignorować i tyle. (notxt) IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 24.08.01, 00:24
                      Nazywam się Marek Kowalski mieszkam ponoć na Wzgórzu Wolności.Lubię strzelać z
                      dupy i rzucać gównem po ścianach.
                      Zajrzyjcie na forum sport i wątek : LEGIA TO OSRANA PIZDA.
                      • Gość: kowal Re: z nudy, głupoty. Ignorować i tyle. (notxt) IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 24.08.01, 01:34
                        A może mam na imię Marcin, a może Mariusz...
                        Zapomniałem.
                • Gość: Baton Re: z nudy, głupoty. Ignorować i tyle. (notxt) IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 24.08.01, 08:09
                  Wyglada drogi radco, ze sie niestety pomyliles..... :-((((
                  Kowal jest jednak duzo glupszy niz myslalem, choc zaczynam
                  dochodzic do wniosku, ze moze on po prostu byl nawalony,
                  albo na haju piszac te wszystkie debilizmy.....
                  Zal tylko, ze przez takiego debila nasze forum moze byc
                  fatalnie odbierane przez reszte kraju.... :''''(((
                  • Gość: Sony Re: z nudy, głupoty. Ignorować i tyle. (notxt) IP: *.ic.net.pl 24.08.01, 08:18
                    Tak . Mamy przykład Polaka , na podstawie którego np w Niemczech
                    (z Niemic "nadaje" Kowal ) wyrabiają sobie opinię o Polakach .
                    • Gość: atomski Re: z nudy, głupoty. Ignorować i tyle. (notxt) IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 24.08.01, 09:55
                      To jakiś 100% dres.Ze też tacy umieją pukać w klawiaturę...
    • Gość: szaza Re: Skąd to hamstwo? IP: 192.168.80.* / 212.141.191.* 24.08.01, 10:08
      Wlasciwie to, chamstwo czy hamstwo. Rozruszal troche towarzystwo i tak jest
      skonczony (chyba,ze nowy nick i nowa kreacja). Taki sobie egotyczny dziw natury
      i tyle.
      • Gość: fin Re: Skąd to hamstwo? IP: *.atr.bydgoszcz.pl 24.08.01, 10:16
        Gość portalu: szaza napisał(a):
        > Wlasciwie to, chamstwo czy hamstwo.

Raczej chamstwo. Ale wygląda na to, że kowal nam się rozdwoił. Jeden ma adres niemiecki, a
        drugi (ten, co dobił do 10000 postów, baran jeden) ma adres bydgoski. Taki baran jest chyba za
        głupi, żeby wiedzieć jak można podszyć się pod inny adres, więc raczej jest ich 2.

• Gość: atomski Re: Skąd to hamstwo? IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 24.08.01, 10:21
          Z pewnością chamstwo przez "ch".
          Fin-brawoooooo.
        • radca Re: Skąd to hamstwo? 24.08.01, 19:53
          Gość portalu: fin napisał(a):

> Gość portalu: szaza napisał(a):
          > > Wlasciwie to, chamstwo czy hamstwo.
          >
          > Raczej chamstwo. Ale wygląda na to, że kowal nam się rozdwoił. Jeden ma adres n
          > iemiecki, a
          > drugi (ten, co dobił do 10000 postów, baran jeden) ma adres bydgoski. Taki bara
          > n jest chyba za
          > głupi, żeby wiedzieć jak można podszyć się pod inny adres, więc raczej jest ich
          > 2.
          >

Ja wczoraj w nocy obserwujäc te wybryki tez przypuszczalam,ze jest cos ,nie tak.
          To moze tlumaczyc to wszystko.
          Ja sie spotkalem juz kilka razy z takimi przypadkami na forum.Ten ktöry nadawal w
          nocy musial byc pijany i posiadac bardzo agresywny charakter.To jest cos w
          rodzaju prowokatora.Dlatego jestem zwolennikiem zalogowania sie.

radca

• ochman Re: Skąd to hamstwo? 24.08.01, 20:34
            wlasciwie to juz chcialem oponowac, poniewaz od miesiecy nie pamietam swojego
            hasla ale po godzinie wklepywania PINow do kart, imion moich narzeczonych itp,
            odzyskalem dostep do swojego nicka :-)))
            takze Radco nie mam zastrzezen co do Twojej propozycji
            (nb. ale o programie gospodarczym to mi do tej ory nie odpowiedziales :-)))
            • radca Re: Skąd to hamstwo? 24.08.01, 21:24
              ochman napisał(a):

> wlasciwie to juz chcialem oponowac, poniewaz od miesiecy nie pamietam swojego
              > hasla ale po godzinie wklepywania PINow do kart, imion moich narzeczonych itp,
              > odzyskalem dostep do swojego nicka :-)))
              > takze Radco nie mam zastrzezen co do Twojej propozycji
              > (nb. ale o programie gospodarczym to mi do tej ory nie odpowiedziales :-)))

Witaj drogi Ochmanie.

Wiesz,nie mam zamiaru nikogo oklamywac lub oszukiwac.Bardzo chetnie
              odpowiedzialbym Ci na pytanie o programie gospodarczym-lecz zostalo to pominiete
              w nawale röznych zajec.

Tak,jak juz kiedys wspominalem w jakims tekscie -jestem czlowiekiem bardzo
              aktywnym.Jesli na cos narzekam-to na czas.Czas biegnie bardzo szybko i moglem sie
              nie wyrobic.

Mysle,ze jeszcze nie raz bedziemy mieli okazje prowadzic dyskusje,z czego jest mi
              ogromnie milo.

Witam wsröd zalogowanych Ochmanie.

pozdrawiam serdecznie
              radca

• Gość: AR Re: Skąd to hamstwo? IP: 200.100.100.* 24.08.01, 10:46
      Znam Kowala, to typowy przyklad zwiekszajacej sie populcji tkz. Dresopolakus...zamieszkuje głównie w mrocznych dzielnicach, typu �ródmie�cie.....porusza sie skradzionymi wózkami......nosi nienagannie dopasowany dres...�wieżo wypucowana łysina...szerokie bary...brak kregów szyjnych to znaki rozpoznawcze.......Niestey populkacja ta mnoży się w szybkim tempie!
      • Gość: szaza Re: Skąd to hamstwo? IP: 192.168.80.* / 212.141.191.* 24.08.01, 11:18
        Uwielbiam te wyliczanki, jacy prymitywni sa bawole karki, dresiarze i jak tam
        jeszcze ich nazwano, od razu czuje sie lepiej, ze sama taka nie jestem.
        Niestety pogadra czyni mnie nie wiele lepsza od tych typow. Moze pepiej
        zastapic to uczucie poblazliwoscia i pozalowaniem.
        • Gość: atomski Re: Skąd to hamstwo? IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 24.08.01, 11:36
          Tylko,że oni nie traktują tak tego forum.
          • Gość: ochman Re: Ska˛d to hamstwo? IP: 194.203.162.* 24.08.01, 11:41
            Gos´c´ portalu: atomski napisa?(a):

> Tylko,z˙e oni nie traktuja˛ tak tego forum.

tylko jezeli my bedziemy sie zachowywali sie tak jak oni, to powiedz mi, czym sie bedziemy od nich
            roznili???
            • Gość: atomski Re: Ska˛d to hamstwo? IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 24.08.01, 11:52
              Myślę,że zachowujemy się jednak trochę inaczej.Zresztą napadnięty chyba ma
              prawo się bronić ?
              • Gość: ochman Re: Ska˛d to hamstwo? IP: 194.203.162.* 24.08.01, 11:57
                Jezeli Kowal jest ponizej pewnego poziomu to chyba nie ma o czym z nim dyskutowac? Po co znizac
                sie do wymiany inwektyw?
                • Gość: atomski Re: Ska˛d to hamstwo? IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 24.08.01, 12:15
                  Można nie dyskutować...
                  Będziesz w Przysieku ?
                  • Gość: ochman Re: Ska˛d to hamstwo? IP: 194.203.162.* 24.08.01, 12:20
                    chcialbym ale mam za daleko... :-)))
    • Gość: Krzyżak Re: Skąd to hamstwo? IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 24.08.01, 21:56
      Ten baran nadaje z Uniwersytetu w Munster.Mam zamiar wysłac e-maile do
      rektora.na pewnosie ucieszy ,że ma palanta na Uni>Ja osobiście myślę ,że ten
      idiota tylko tam sprząta.:))
      • radca Re: Skąd to hamstwo? 24.08.01, 22:25
        No tak,a co powiesz na kowala-ktöry nadaje z; bydgoszcz.cvx.ppp.tp.net.pl ?

radca
        • Gość: scoopa Re: Skąd to hamstwo? IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 25.08.01, 09:52
          W pełni popieram zdanie Krzyżaka...sądze,że ten kretyn zasówa z miotłą i chce
          sobie dorobić na nowe dresy!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka