Gość: kola IP: 10.10.70.* 23.08.01, 21:58 18 września otwierają Tesco. Czy Anglicy pokonają Francuzów? Ja będę jeżdził do Tesco, bo Geant to lipa. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
radca Re: TESCO CZY GEANT 23.08.01, 22:02 Bylem raz w GEANT i wyszedlem z niego czym predzej.Mnie sie tam nie podoba. radca Odpowiedz Link Zgłoś
.weronika. Re: TESCO CZY GEANT 23.08.01, 22:10 Lubie nieraz pobuszowac po King Krossie 9(centrum handlowe polaczone z Geantem), np. zeby kupic sobie jakis ciuch, albo prezety na Swieta, bo jest tam cieplo/zimno (w zalaznosci od potrzeby), podczas, gdy w miescie zimnica/upal nie do wytrzymania. Lepiej robi mi siezakupy w jednym budynku. Chyba, ze na zewnatrz zlota polska jesien lub niezaciepla wiosna...(co rzadko sie zdarza) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baton Re: TESCO CZY GEANT IP: *.psi-net.pl 24.08.01, 00:07 Ja od czasu do czasu bywam w Galancie (zawsze mnie tam wyciaga moja lepsza polowa, bo osobiscie tego sklepu NIE CIERPIE). Zdecydowanie jednak mysle, ze przezuce sie na Tesco, bo po prostu mam DUZO blizej do niego. :-)))) A poza tym mam nadzieje, ze po Tesco nie bedzie sie petalo tyle metow, co w Galancie, bo to mnie wlasnie do niego zniechecilo.... :-((( Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: TESCO CZY GEANT 24.08.01, 00:12 Tak,menty sie krecä.POdoba mi sie w GASTORAMIE -tam jest porzädek i elegancja. radca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adek Re: TESCO CZY GEANT IP: *.ic.net.pl 24.08.01, 08:40 Ja będę robił zakupy w Oszołomie . Ze względu na odległość . Widzę go z okien . Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: TESCO CZY GEANT 24.08.01, 11:33 Bylem w Geanci ze 2 razy i wiecej nie zamierzam a Tesco podobno ma byc o wiele lepsze. KroTosS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adek Re: TESCO CZY GEANT IP: *.ic.net.pl 24.08.01, 12:01 Geant , Tesco , Auchan , wszyscy po jednych pieniądzach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: can Re: TESCO CZY GEANT IP: 213.76.148.* 25.08.01, 11:26 Pracuje w Geant na wakacje i chcialbymj tylko dodac, zebyscie mieli troche wyrozumialosci dla pracownikow, ktorzy zapierdzielaja po osiem godzin i to wcale nie ich wina ze jest tak jak jest. Aha. I nie rozwalajcie rzeczy na polkach. Jezeli cos bierzecie, a potem z tego rezygnujecie, to odlozcie na odpowiednie miejsce. Prosze!!! Do zobaczenia w dziale papierniczym. Odpowiedz Link Zgłoś