Dodaj do ulubionych

Kibice Zawiszy żądają pomocy dla klubu

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.04, 20:30
Witam. Cały świat Niebiesko/Czarny no i www.zawisza.info - fotki z manifestu.
pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • Gość: Yaraz Re: Kibice Zawiszy żądają pomocy dla klubu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.04, 20:57
      Zawiszo jestesmy z Tobą,nie opuscimy Cię,nigdy Cię nie zdradzimy,bo my kochamy
      Cię!!!
      • Gość: rynkowo Re: Kibice Zawiszy żądają pomocy dla klubu IP: *.proxy.aol.com 21.09.04, 23:02
        a jak dojrzejemy to zrozumiemy czym jest sport i w jaki sposob ma egzystowac.
    • Gość: maciej Re: Kibice Zawiszy żądają pomocy dla klubu IP: *.int.elnet.pl / 195.85.209.* 21.09.04, 23:16
      Brawo, swietna organizacja. tak moze byc rowniez na meczach!!!!
      • Gość: rynkowo Re: Kibice Zawiszy żądają pomocy dla klubu IP: *.proxy.aol.com 21.09.04, 23:24
        piekna i zarazem smutna wypowiedz w artykule staruszka,kiedys sie chodzilo i na
        mecze zawiszy i poloni a teraz dlaczego sie oni tak nie nawidza.
        zacietrzewienie nazwami,co nie ma nic wspolnego z miloscia do sportu.
    • Gość: admino Re: Kibice Zawiszy żądają pomocy dla klubu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.04, 23:31
      80 tys. zł dla złotego medalisty z Aten, 4 tys. dla jakiegoś uczestnika
      olimpiady, spółka akcyjna miejska dla koszykarzy, 30 tys. Tadrzaka dla... ?, no
      właśnie od kogo i dla kogo będą skombinowane te pieniądze??
      Ciekawe które podatki pójdą w górę - chyba od nieruchomości, bo już nie ma
      zdaje się skąd brać?
      Nie ma co zupełne jaja, w tej populistycznej licytacji podjęliśmy licytację ze
      Szczecinem... Tam też pełna Białoruś...
      Nasz Dombrowicz pozazdrościł promocji jaką media zrobiły Jurczykowi...
      A bydgoszczanie - no cóż - są w stanie wiele znieść...
      • Gość: KOWAL Re: Kibice Zawiszy żądają pomocy dla klubu IP: *.tvgawex.pl 21.09.04, 23:49
        UDALO SIE I TO ZNAKOMICIE- dziekuje w imieniu SP ZAWISZA wszystkim kibicom
        ktorzy sie pojawili na manifestacji, byli mlodzi ludzie, byli i starsi, byly
        nawet kobiety !!!! Dziekuje bydgoskiej prasie, radiu i telewizji ze poswiecily
        nam troche miejsca w swoich wydaniach- mysle ze dzis wszyscy powiecie ze bylo
        warto ( choc obawy mieli prawie wszyscy)
        Pewne deklaracje padly z ust prezydenta ale mysle ze najwazniejsza jest dalsza
        wspolpraca miedzy nami, spotkania , ustalenia itp
        Mysle ze wladze miasta ( ich przedstawiciele) zrozumieli o co nam chodzi- nie
        chcemy kupowac miejsca w lidze ( za ogromne pieniadze) nie chemy fuzji, chcemy
        naturalnie awansowac, piac sie coraz wyzej!!! Grac swoimi wychowankami, ktorzy
        zawsze byli oddani swojemu klubowi, grac wychowankami ktorzy od malego sa
        szkoleni w Zawiszy ! Chcemy aby ci chlopcy mieli mozliwosc dalszego rozwijania
        sie w Zawiszy, a nie odchodzili do innych klubow lub konczyli kariery
        Wierze ze dzisiejsza manifestacja i rozmowy w ratuszu rozpoczna pewien etap
        odbudowy pilki noznej w naszym miescie !!!
        SPECJALNE PODZIEKOWANIA DLA MARIUSZA - chlopie przeszedles samego siebie!!! ta
        cala manifestacja, organizacja to Twoja zasluga !!! Miales takze obawy czy
        wszystko wypali tak jak chciales, ale od dzis mozesz chodzic z glowa do gory !!!
        w niebiesko - czarnym szaliku........

• Gość: JODA Re: Kibice Zawiszy żądają pomocy dla klubu IP: *.waw.cdp.pl / *.waw.cdp.pl 22.09.04, 15:32
          Manifestacji i jej przebiegu gratuluję ! Ale co sie udało ?
          Prezydent nie wyszedł tylko wysłał swego zastepcę a 30 tys OBIECANE to ochłap
          który nie rozwiąże problemów Zawiszy. Pomysleć że tyle miesięcznie to dostawał
          Murzyn najemnik grający w Astorii.....
          Szkoda mi Zawiszy. Prominentni urzędnicy są we władzach Astorii więc dla
          swojego klubu jest kasa
          a że piłka jest najpopularniejszym sportem na świecie to pewnie jeszcze nie
          słyszeli....
      • Gość: marek Re: Kibice Zawiszy żądają pomocy dla klubu IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 22.09.04, 08:26
        Nagrody dostali nie jacyś uczestnicy olimpiady lecz tylko ci którzy coś na niej
        osiągnęli. Chyba zasłużyli na jakąś nagrode? Tutaj akurat chybe nikt nie
        powinien mieć zastrzeżeń. Co do rozdawnictwa "za nic" kasy to też się nie
        zgadzam.
    • Gość: Kala85 Re: Kibice Zawiszy żądają pomocy dla klubu IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 22.09.04, 01:06

Bydgoszcz potrzebuje piłki na conajmiej 2 ligowym poziomie.Tylko w oparciu o
      Zawiszę można ją odbudowac.Życzę sobie i wam tego!
      • Gość: Yaraz Re: Kibice Zawiszy żądają pomocy dla klubu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.04, 01:22
        Pokazaliśmy charakter Nas i zarazem Naszego Ukochanego Miasta.
        Niech żyje Bydgoszcz!!! Niech żyje Zawisza!!!
    • Gość: sky_surfer Re: Kibice Zawiszy żądają pomocy dla klubu IP: *.citicorp.com 22.09.04, 08:18
      Jestem z Ostromecka. Mam 28 lat. Pracuję w bardzo poważnej firmie. Od zawsze
      kochałem piłkę nożną, bo boisko miałem jako dzieciak 100 metrów od domu więc
      grałem w każdej wolnej chwili w nogę. Dlatego dzisiaj solidaryzuję się w pełni
      z tymi któzy wczoraj pojawili się przed Urzędem Miasta.
      Wstyd jest przyznać ale Bydgoszcz jest ewenementem w skali kraju, bo jak nazwać
      fakt, że blisko 400 tys. miasto, gdzie jest i zaplecze gospodarcze zdolne
      finansowac klub i są ludzie chętni przychodzić na mecze, nie ma porządnej co
      najmniej II ligowej drużyny piłkarskiej.
      Niestety aby dojść do przyczyny tego należy cofnąć się o kilka lat wstecz,
      kiedy ja byłem licealistą, a w Polsce piłka nożna (ligowa i reprezntacyjna)
      przeżywała kolejny rok kryzysu. Polscy kibice z tzw. braku laku szukali gdzie
      indziej sportowych wrażeń. Kraj zalała fala anten satelitarnych i kablówek i na
      bazie tego powstala wielka fascynacja koszykówką. To właśnie moi rówieśnicy
      dziś po latach dzięki tamtej fascynacji grają na parkietach koszykarskich
      polskich klubów. Wiadomo jednak, że jesli czegoś popularność wzrasta to czegoś
      maleje. No i popularność piłki nożenj była wówczas znikoma. Dopiero od kilku
      lat, może 4 może 3 piłka nożna zaczyna odzyskiwać utraconą pozycję, bo okazuje
      się że ani nie mamy tak parawdę dobrej koszykówki w kraju, ani siatkówki, więc
      zaczynamy wracać do tego co sprawdzone i jest najbardziej gdzieś zakorzenione w
      naszych umysłach czyli do piłki nożnej. Zjawisko to przybiera na sile
      aczkolwiek póki co efekty tego sa mało zauważalne.
      Takie mniej więcej jest socjologiczne podłoże upadku piłki nożnej w Bydgoszczy
      i reasumując przycyzny tego upadku to generalnie słaba kondycja polskiej piłki
      nożnej która spowodowała odwrócenie się w kierunku innych dyscyplin, a co za
      tym idzie wzrócenie się w tym samym kierunku sponsorów, co należy uznać za
      reakcję zgodną z polityką biznesu.
      Dlatego podziwiam grupkę zapaleńców (czytaj: dzisiejszych graczy Zawiszy)
      którzy własnymi samochodami jadą na mecz do... Koronowa i zanim zaczną grać to
      z tej przczyny chowają się przed meczem ze wstydu. Chłopcy jestem z Wami!
      Trzymajcie się i nie poddawajcie.
      Bo wstyd jest, że miasto które ma taki stadion ma drużynę w IV lidze. Wstyd, że
      zawodnicy tej drużyny telepią się na mecze każdy własnym autem. Wstyd wreszcie,
      że miasto Bydgoszcz walczy o miejsce w lidze z Koronowem (bez obrazy dla
      Koronowa) ale rywalami dla Bydgoszczy powinny być duże miasta wojewódzkie, któa
      maja silne drużyny. Nie chodzi również o to, żeby chłopcy mieli super autokar
      ale, że czasem nawet nie mają zwykłego autobusu to porażka i to PANOWIE z
      URZĘDU MIEJSKIEGO!!! - PORAŻKA NA CAŁEJ LINI!!!
      A te 30tys. to kasa na otarcie łez... Ciekaw jestem czy Zawisza je dostanie
      faktycznie.
      W sprawie Zawiszy powienien być ustalony program długoterminowy bowiem jest
      kwestia jeszcze jedna, że sport może oprócz emocji wychowywać i studzić
      nadmiary testosteronu ale któż o edukacyjnej funkcji sportu pamięta dziś.
      Istnienie silnego klubu z uczciwa kadrą trenerską i zapleczem jest szansą dla
      tych wszystkich chłopaków, któzy dziś zaczynają z nudów włóczyć się po ulicach.
      Powtarzam włówczyć, bo dla tych któzy już włócza się i wpisują swoją obecność w
      kartoteki policji to już za późno.
      Ech już nie chcę mi się pisać dalej bo temat jest szezroki ja morze i długi jak
      rzeka... Czas zabrać się do pracy...
      Kończąc życzę ZAWISZY wszystkiego najlepszego.
    • Gość: darek a moży by tak miasto finansowało IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.04, 09:03
      przejazdy na mecze piłkarzy !! /autokarem // zamiast tak sobie dawac
      kasę bez kontroli nie wiedząc co sie z nia dzieje !!czyżby nie uczyli
      sie na błędach poprzedników~!!/patrz Jasiakiewicz-Polonia/kocham żużel i
      kocham piłkę i barzdo bym chciał aby wszystko dobrze sie ułożyło !!i aby
      kiedyś jeszcze w nieodległym czasie poszedł sobie na mecz Zawiszy w
      ekstralidze !!!! ahhhhhh.........
    • Gość: pimek Re: Kibice Zawiszy żądają pomocy dla klubu IP: *.tvk.torun.pl / 158.75.203.* 22.09.04, 09:50
      Pan redaktor Borakiewicz zauważa tylko łysych i podchmielonych. Nie lubimy
      Zawiszy, co?
    • Gość: świadek dombrowicz - mężczyzną?? IP: 217.153.62.* 22.09.04, 09:52
      manifestacja dobrze zorganizowana - szkoda, że przez polityka
      choć zapowiedziano manifestację z duzym wyprzedzeniem - do kibiców wyszedł
      walkowiak - pełnomocnik dombrowicza od SPORTU WYCZYNOWEGO !!!
      po okrzykach " prezydencie bądź mężczyzną" - wyszedł zastępca dombrowicza -
      tadrzak.
      wreszcie wiemy - kto w tym składzie (dombrowicz i jego zastępcy) JEST MĘŻCZYZNĄ
      • Gość: KOŁO Re: dombrowicz - mężczyzną?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.04, 09:58
        sky_surfer dobrze napisane!!
        Bez konkretnego planu długo terminowego to będą pieniądze zmarnowane!
        darek nie martw się pieniądze nie będą zmarnowane!
        Matactwa to nie u nas!!
    • Gość: mammy Re: Kibice Zawiszy żądają pomocy dla klubu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.04, 13:06
      Najpierw na pewno kupicie kastety i łańcuchy, choć fakt wczoraj nikogo nie
      zlaliście...
      • Gość: Ja Re: Kibice Zawiszy żądają pomocy dla klubu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.04, 13:59
        Mammy pewnie ty chodzisz owieszony łancuchami:p A Pimek ty co Toruńczyk?:>
    • Gość: Tomek Dajcie sobie spokój IP: 195.116.217.* 23.09.04, 07:43
      Tego jeszcze nigdzie nie grali. Żeby z pieniędzy publicznych finansować jakiś
      cwaniaków i partaczy. Nie może być tak, że "piłkarze" kompletnie beznadziejni
      są finansowani z naszych podatków. Jeśli kibice chcą lepszej gry i wskrzeszenia
      nieboszczyka to niech sie złożą z własnych pieniędzy. Żądanie by miast (czyli
      wszyscy my) finansowali jakis partaczy i degeneratów to po prostu pomieszanie
      umysłów i żenada.
      • Gość: anka Re: Dajcie sobie spokój IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.04, 12:49
        Brawo Tomek!
        Chociaż dużo bydgoszczan myśli, że prezydent to taki szmalcowny gość, co to gdy
        ma humor, albo pod naciskiem kiboli daje własne pieniądze na piłkarzy.
        Społeczeństwo z nas żadne!!!
        Chcemy aby wszystkim dawać pieniądze jak tylko jakiejś zorganizowanej grupie
        się to zamarzy, i będzie głośno krzyczeć...
        ale oczywiście nikt nie pomyśli, że to idzie z naszych podatków.
        • Gość: Tomek Re: Dajcie sobie spokój IP: 195.116.217.* 23.09.04, 14:17
          Anka!!!
          Myślałem już że nie ma ludzi którzy mysleliby podobnie do mnie. Ale na
          szczęście się pomyliłem. Brawo!!! Wszyscy tylko coś by chcieli, a to od
          Prezydenta, rządu lub jeszcze tam kogoś. Przecież to my płacimy za ich
          fanaberie. Anka, tak trzymać a może kiedyś nasz piękny kraj stanie się w miarę
          cywilizowany, a obywatele nie bedą swołoczą żerującą na innych ludziach.
          • Gość: pawson Re: Myslec troche IP: *.telco.ras.pl 23.09.04, 15:43
            ale wy jestescie kurwa tepi. miasto nie da bo nie moze dac kasy z budzetu na
            sport zawodowy. moze jedynie wspiera sport mlodziezowy. wiec przestancie
            plakac, ze wasze zasrane pieniadze sa marnowane.
          • Gość: Jaca Re: Dajcie sobie spokój IP: 212.122.207.* 23.09.04, 16:43
            Tak chcialbym abys ujawnil ile placisz tych podatków? Bardzo ciekawe. Pewnie
            zero. a może się mylę? A pozatym jeśli się chcesz powymądrzać to poznaj problem
            zanim nastukasz w klawiaturę. Nikt nie mówi, że będzi prezydent dawal z
            jakichkolwiek podatków. No i jak troszkę pomyslisz to dojdziesz do wniosku, że
            wlaśnie w tych cywilizowanych krajach wladza dwoi i się i troi aby wspomagać
            swe drużyny pilkarskie. Sport obok kultury to jalsuteczniesza i najlepsza
            promocja. Czy w tym bezmyślnym stukaniu się zastanowileś ile należałoby wydać
            publicznych pieniędzy aby wypromować przy pomocy innych dziedzin nasze miasto?
            Czy jesteś przez moment chociażby w swym pustym myśleniu o tym pomysleć? Pomysl
            może teraz przez 30 sekund zanim wystukasz następne brednie. Ciekaw jestem czy
            stać Cię na refleksję?
            • Gość: Borys Re: Dajcie sobie spokój IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.04, 23:28
              Masz rację Jaca jak pomyślałem ile Manchester daje kasy Manchesterowi United i
              Manchesterowi City, a Londyn Chelsea, Arsenalowi, Tottenhamowi, Crystal Palace,
              Charltonowi, West Ham United i tym jeszcze kilkunastu klubom z Londynu lepszym
              od Zawiszy to zrozumiałem jak Dombrowicz jest chytry...
              • Gość: Tomek Re: Dajcie sobie spokój- do Jacy IP: 195.116.217.* 24.09.04, 09:19
                W głowę sie postukaj człowieku!!! Tak sie składa, że zapewne w przeciwieństwie
                do Ciebie płacę podatki i to spore. I nie życzę sobie by były one przeznaczane
                na jakiekolwiek dyscypliny sportowe. Skoro jesteś takim miłośnikiem bydgoskiej
                piłki noznej to finansuj ze swoich pieniedzy swoje pasje, a nie chodź żebrać od
                Prezydenta. A tak nawiasem mówiąc prawdziwe kluby zawodowe, jak np. Barcelona
                finansowana jest przez swoich kiboli - płaca składki. Nawet nie maja sponsorów
                na koszulkach, bo dla kibiców Barcy byłby to obciach!!! Wiem, że Ciebie biedny
                człowieczku nie byłoby stać by dac na swój klub nawet 10 zł miesiecznie, a
                skoro tak to nie osmieszaj się z wyłudzaniem ich od innych uczciwie pracujacych
                ludzi!!!
                • Gość: Jaca Re: Dajcie sobie spokój- do Jacy IP: www.* / *.mil.pl 24.09.04, 11:50
                  Wiesz w głowę mógłbym sie postukac ale ty mialbys chyba klopoty. ak czytam Twe
                  niekopetentne, zakopleksione teksty i dochodze do wniosku, że nie mialbys w co
                  się pukać
          • Gość: anka Re: Dajcie sobie spokój IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.04, 09:56
            Tomek na Prezydenta!
            • Gość: jaca Re: ZAWISZA!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.09.04, 10:06
              Ale wy jestescie tepi!!! Nie znacie problemu a sie wymadrzacie!!! Tak dla
              waszej wiadomosci, to kibice Zawiszy sponsoruja swoj klub juz od 2 lat i
              glownie dzieki ich kasie klub jeszcze istnieje!! A pieniadze na sport maja
              dawac sponsorzy a nie miasto i tak bedzie, bo po to byla ta demonstracja, aby
              miasto mialo pomoc znalezc odpowiednie firmy. A te 30 tys. to nic w porownaniu
              z setkami tysiecy jakie dostaly Astoria, BTZ i Palac... Wtedy Tomek i Anka byli
              cicho, jakis kompleks???
              • Gość: anka Re: ZAWISZA!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.04, 10:37
                Słuchaj gościu, ja uważam że Prezedent miasta w ogóóóóóóle nie powinien się
                zajmować futbolem, żużlem czy koszykówką - chyba że jako kibic. Nigdy jako
                Prezydent.
                Powinien natomiast zająć się bydgoskimi ulicami, bezpieczeństwem na tych
                ulicach, sprawnym świadczeniem usług komunalnych: komunikacja, wodociągi itd.
                W naszym mieście to co się dzieje poza wodociągami /ale to nie zasługa
                Dombrowicza/ to czarna rozpacz.
                Jesteś smutnym przypadkiem, bo w życiu poza futbolówką to o niczym innym
                zapewne nie myślisz i chyba dlatego czyjesz się takim ekspertem ...
                • Gość: Jaca Re: ZAWISZA!! IP: www.* / *.mil.pl 24.09.04, 11:43
                  No rzeczywiście w sprawie kanałów jesteś fachowecem. Może mam do czynienia z
                  żona Norka? Az przykro się czyta takie teksty. Brak komeptencji i kompletne
                  zacietrzewienie. szkoda słów ! Wyspij sie kochana. Chcyba jesteś wymeczona lub
                  zakopleksiona. Każda dziedzina jest warta aby w niej byc fachowcem. I Twoja
                  dotycząca kanałów i moja dotycząca sportu
                  • Gość: Tomek Brawo Anka!!!! IP: 195.116.217.* 24.09.04, 13:35
                    Anka!! Popieram Twój punkt widzenia w całej rozciągłości. Tylko ludzie naprawdę
                    ograniczeni umysłowo mogą żądać wspierania finansowo (z podatków)
                    polskiego "sportu". Jeśli ktoś jest zdolny w tym co robi, to nie potrzebuje
                    pieniedzy podatników tylko sam sie troszczy o siebie. A miernoty tylko oglądają
                    sie na innych. Miernotom wszystko sie należy. A skoro kibole chcą by
                    finansowano miernoty to zapewne sami są jeszcze większymi tumanami!!! Jakoś
                    Korzeniowski nie potrzebował pieniędzy podatników by zostać mistrzem
                    olimpijskim. Sam założył firmę i sie wypromował. Ale to jest wielki sportowiec
                    a nie takie zara jak na Zawiszy (i w wiekszości polskich klubów). A tak
                    nawiasem mówiąc kiedyś piłkarze grali znacznie lepiej (Orły Górskiego) a nie
                    dostawali praktycznie za to pieniedzy.
                    • Gość: wiecbork Re: Brawo Anka!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.04, 15:06
                      Tak sie sklada ,ze jak narazie ograniczeni umyslowo jestescie wy (Tomek ,Anka).
                      Poza tym nie zwazajcie na ich posty ,bo one i tak oprocz wyrazenia swojej
                      opinii nie maja wiekszego znaczenia. Kompleksiarze załóżcie swoj temat i
                      narzekajcie na caly swiat. Troche optymizmu kochani :] Bye
                      TYLKO ZAWISZA !!!
                      • Gość: Tomek Re: Brawo Anka!!!! IP: 195.116.217.* 24.09.04, 15:13
                        Więcbork!!! Skoro nie masz żadnego innego pomysłu na finasowanie swoich idoli
                        jak tylko wyciąganie łapy po nieswoje pieniadze to rzeczywiscie nie mamy o czym
                        rozmawiać. Może i jestem zakompleksiony ale na pewno nie jestem frajerem tak
                        jak ty. I tak nie wydębicie złamanej złotówki od Prezydenta więc jestem
                        spokojny. A dlaczego nie kwestujecie na korzyść Chemika, Brdy, BKS-u itp?
                        • Gość: KOŁO Do Tomek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.04, 16:36
                          Koleś masz łeb zryty!!
                          Czy ty rozumiesz że kase nie dostaniemy z podatków!!
                          KURWA, JACA CHYBA WAM WYTŁUMACZYŁ!!??
                          A czemu mamy kwestować na korzyść Chemika, Brdy, BKS-u itp?
                          a czy ty uważasz się Żydem i pomagasz im??!!

TOMEK I ANKA NIE WYPOWIADAJCIE SIE, BO MACIE ZERO POJĘCIA!!
                          • Gość: anka Re: Do Tomek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.04, 19:35
                            Jeśli coś złego ma się wydarzyć - wydarzy się...
                            Koło z Jacą będą rządzić w Bydgoszczy - kibole się zorganizują i te 30 000 zł
                            Tadrzaka to będzie za jakiś czas tylko mały napiwek, który to inteligentne
                            towarzystwo tylko rozsierdzi...
                            A tak swoją drogą to to co zrobił Tadrzak to skandal, ale czy to ktokolwiek
                            dostrzega???
                            • Gość: Yaraz Re: Do Tomek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.04, 20:16
                              Sport to świetna promocja,najpopularniejszym sportem jest piłka
                              nożna,najpopularniejszym klubem piłkarskim w województwie jest Zawisza.Panie
                              prezydencie Dombrowicz odbudujmy to co zniszczyli inni.ZAWISZA TO MY!!!
                              BYDGOSZCZ to MY!!!
                              • Gość: rynkowo Re: trza grac IP: *.proxy.aol.com 25.09.04, 03:50
                                no to was wszystkich ponioslo.a pierwszym krokiem do jakiegokolwiek sukcesu,
                                jest wygrywanie meczow regularnie.wtedy zaczna sponsorzy zaowazac,ze moze warto
                                w to zainwestowac,ze przyniesie im to korzysc po przez reklame.zdaje sie,ze
                                chyba rynkowo z was najspokojniejszy i widzi jasno w czym rzecz.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka