Gość: Marian Re: (U)waga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.04, 23:04 qczi 12.09.2003 22:34 zarchiwizowany bo prawdziwe hostessy wbrew powszechnemu miemaniu i tzw. ogloszeniom towarzyskim (hostessy do nocnego klubu zatrudniamy) to nie kurwy i calowac za 6 zl/godz nikogo nie musza. nawet liderow. jak ja nie trawie szowinistow, naprawde Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Re: (U)waga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.04, 23:08 bez zakópów ani rusz: "w koncu mama poszla na gore pieszo a ja - optymistka (obciazana 10 kg zakopow) wsiadlam w autobus 64, ktory zawiozl mnie na kapusciska..." Odpowiedz Link Zgłoś
incognitto Re: (U)waga 23.09.04, 13:06 Gość portalu: Marian napisał(a): > qczi 12.09.2003 22:34 zarchiwizowany > > > bo prawdziwe hostessy wbrew powszechnemu miemaniu i tzw. ogloszeniom > towarzyskim (hostessy do nocnego klubu zatrudniamy) to nie kurwy i calowac za 6 > > zl/godz nikogo nie musza. nawet liderow. • Re: TOUR POD MOIM BOKIEM/organizacja do dupy IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl Gość: Ted® 13.09.2003 13:48 zarchiwizowany qczi napisała: > 8,50... 8,60 + kanapka hehe albo pyrki z tłuszczem :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
madziara_pl Re: (U)waga 23.09.04, 08:36 po pannie przychodzi waga....... kto tu zawsze zajmowal sie horoskopami i kabałą????? Odpowiedz Link Zgłoś
madziara_pl Re: (U)waga 23.09.04, 13:51 "Uprzejmymi i eleganckimi Wagami włada planeta Wenus, opiekunka artystów i romantycznych kochanków. Znak Wagi to siódma faza Zodiaku. Symbolizuje on harmonię i sztukę. Kojarzony jest także ze sprawiedliwością i życiem społecznym. Zodiakalne Wagi to osoby inteligentne i subtelne. Umieją dostosować się do każdej sytuacji, rzadko są niezadowolone i nigdy na głos nie wypowiadają negatywnych opinii." jezusicku! toć to ło mnie :) tylko że jo nie waga...... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jak zawsze Re: (U)waga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.04, 14:30 do madziary ktos tu slucha rmf fm ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
trond Re: (U)waga- my anniversary. 23.09.04, 19:01 madziara_pl napisała: > "Uprzejmymi i eleganckimi Wagami włada planeta Wenus, opiekunka artystów i > romantycznych kochanków. Znak Wagi to siódma faza Zodiaku. Symbolizuje on > harmonię i sztukę. Kojarzony jest także ze sprawiedliwością i życiem > społecznym. Zodiakalne Wagi to osoby inteligentne i subtelne. Umieją dostosować > > się do każdej sytuacji, rzadko są niezadowolone i nigdy na głos nie wypowiadają > > negatywnych opinii." > > jezusicku! toć to ło mnie :) > tylko że jo nie waga...... > ;) Jezusicku, nie wiem czy mam te cechy, ale mam urodziny w tym znaku- ja i cała moja smocza banda rodzinna! Odpowiedz Link Zgłoś
madziara_pl Re: (U)waga- my anniversary. 23.09.04, 21:33 to usciski dla szanownych jubilatow! 100 lat 7 wspanialych 4 pancernych i 10000000.... w totka ;) Odpowiedz Link Zgłoś
trond Re: (U)waga- my anniversary. 24.09.04, 18:18 madziara_pl napisała: > to usciski dla szanownych jubilatow! > 100 lat > 7 wspanialych > 4 pancernych > i 10000000.... w totka ;) wzięliśmy się za ręce i teraz nas więcej.razem dziękujemy i w ręce klaszczemy.p.s.a jest wśród nas złoty smok.teqila! Odpowiedz Link Zgłoś
vviosna Re: (U)waga 23.09.04, 18:42 madziara_pl napisała: > po pannie przychodzi waga....... > > kto tu zawsze zajmowal sie horoskopami i kabałą????? BB!!!!!!!!!! nooooooo zaspales ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś