Dodaj do ulubionych

CZY KASIA MA SIĘ ROZEBRAĆ?

IP: 10.10.70.* 24.08.01, 13:26
Dziś w Wyborczej jest rozmowa z bydgoszczanką Kasią Gałkowkowską, Wakacyjną Miss
Playboya. Dziewczyna wygrała plebiscyt, ale ma problem: nie zdecydowała jeszcze czy skorzysta z
oferty i zgodzi się na rozbierane zdjęcia. Co jej poradzicie? Ja po przeczytaniu wywiadu odradzam jej.
Obserwuj wątek
    • Gość: ulam Re: CZY KASIA MA SIĘ ROZEBRAĆ? IP: 10.10.70.* 24.08.01, 13:30
      Jeśli ma piekne ciało, to nie ma się czego wstydzić. Kasiu! Odwagi
      • Gość: atomski Re: CZY KASIA MA SIĘ ROZEBRAĆ? IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 24.08.01, 13:36
        W Playboy,u liczy się nie wygląd ,tylko...
      • Gość: adek Re: CZY KASIA MA SIĘ ROZEBRAĆ? IP: *.ic.net.pl 24.08.01, 13:39
        No pewnie , że tak . Chyba wiedziała , że Playboy to nie kółko różańcowe .
        Myślę że z jej strony to pewnego rodzaju zagrywka . Nie chce z siebie
        zrobić "blondynki" albo jak to ona powiedziała "króliczka".
      • Gość: krzyżak Re: CZY KASIA MA SIĘ ROZEBRAĆ? IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 24.08.01, 19:20
        proponuje ,aby kasi zrobiła to pierwszy raz dla NetBiTu w sobote.
        Kasu serdecznie zapraszamy.
        • lord_samsel Re: CZY KASIA MA SIĘ ROZEBRAĆ? 24.08.01, 19:28
          Podoba mi się ta inicjatywa!!!!! ;-))))

Lord_Samsel
    • Gość: pepe Re: CZY KASIA MA SIĘ ROZEBRAĆ? IP: 213.25.90.* 24.08.01, 13:38
      Gość portalu: lopoz napisał(a):

>Ja po przeczytaniu wywiadu odradzam jej.

a cóż ona takiego powiedziała?

• Gość: lopoz Re: CZY KASIA MA SIĘ ROZEBRAĆ? IP: 10.10.70.* 24.08.01, 13:40
        Że, jej chłopak tego nie chce, że nie wie co na to rodzina i sąsiedzi, dziewczyna mieszka na
        bydgoskich Wyżynach, w bloku więc można ją zrozumieć
        • Gość: Thomek Re: CZY KASIA MA SIĘ ROZEBRAĆ? IP: *.atr.bydgoszcz.pl 24.08.01, 13:45

Jest bardzo ładna. Ja nie widzę przeszkód.
          • .weronika. Re: CZY KASIA MA SIĘ ROZEBRAĆ? 24.08.01, 13:47
            Mnie to szczerze mowiac nic nie obchodzi...
            • Gość: Dcdam Re: CZY KASIA MA SIĘ ROZEBRAĆ? IP: 195.205.6.* 24.08.01, 14:18
              Ja chodziłem z nią do szkoły, jest bardzo ładną i inteligentną dziewczyną i
              nigdy nie nosiła głowy w chmurach. Zawsze była skromna i miła dla wszystkich.
              Ten kto ją zna ten każdą decyzję przyjmię dobrze.
    • Gość: kinusia Re: CZY KASIA MA SIĘ ROZEBRAĆ? IP: *.polkos.com.pl 24.08.01, 14:37
      Oczywiście, że nie powinna się rozebrać. Czytając wywiad z nią mozna odnieść
      wrażenie, że to bardzo poukładana dziewczyna. Myślę, że zrobi karierę w
      marketingu - na Playboy''a szkoda czasu.
    • lord_samsel Re: CZY KASIA MA SIĘ ROZEBRAĆ? 24.08.01, 18:18
      Nie widzę możliwości na inną odpowiedź jak tylko "Tak!" .
      Jak już ktoś powiedział chyba wiedziała na co idzie?
      Poza tym Playboy to cywilizowana gazeta i wystąpić w niej jest przywilejem, a
      nie karą! Nie każda kobieta ma taką szansę, a wiele chciałoby ją otrzymać.

Lord_Samsel
      • .weronika. Re: CZY KASIA MA SIĘ ROZEBRAĆ? 24.08.01, 19:33
        Nie wiem, co masz na mysli mowiac szanse. Co jej daje taka szansa? Chyba tego
        nie lapie...
    • Gość: barney Re: CZY KASIA MA SIĘ ROZEBRAĆ? IP: 10.10.70.* 25.08.01, 11:40
      Jak czytaliscie wywiad z Kasia w piatkowej wyborczej to powinniscie widziec tez
      zdjecie kasi z kolezankami, mnie osobiscie podoba sie tak blondyna w srodku,
      jak sie nie myle ma na imie Magda i jest nie tylko piekna ale i bardzo mila
      kobieta. No i nie ukrywam, ze bardzo chetnie zobaczyl bym jej cialo.
      • Gość: XXX Re: CZY KASIA MA SIĘ ROZEBRAĆ? IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 25.08.01, 23:28
        Gość portalu: barney napisał(a):

> Jak czytaliscie wywiad z Kasia w piatkowej wyborczej to powinniscie widziec tez
        >
        > zdjecie kasi z kolezankami, mnie osobiscie podoba sie tak blondyna w srodku,
        > jak sie nie myle ma na imie Magda i jest nie tylko piekna ale i bardzo mila
        > kobieta. No i nie ukrywam, ze bardzo chetnie zobaczyl bym jej cialo.

Podoba Ci się w środku, a nie widziałeś jej ciała? Nic nie rozumię....
        • Gość: coma Re: CZY KASIA MA SIĘ ROZEBRAĆ? IP: 64.124.150.* 28.08.01, 15:07
          Chłopaki, nie ma się czym martwić. Kasia na sto procent rozbierze się w Playboyu. Daje sobie uciąć głowę (i nie
          tylko).
          Dziewczyny, nie gniewajcie się na Kasię. Nie przyniesie Bydgoszczy wstydu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka