Gość: jestem samotna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.04, 20:35 jestem samotna :( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: so ? Re: jestem samotna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.04, 20:38 i 1000 osob razem z toba ... no i ? zycie ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: =) Re: jestem samotna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.04, 20:40 współczuję ale po to jest internet, najlepiej się czymś zajmij ja jutro mam zajęcia na uczelni i o wcześnie rano więc nie mam czasu myśleć o samotności , pozdrawiam^_^ Odpowiedz Link Zgłoś
renata0 Re: jestem samotna 12.10.04, 20:42 ja tez.. niby mnostwo osób obok a tak naprawde pustka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jestem samotna Re: jestem samotna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.04, 20:47 renia, faceta nie udalo sie znalezc? nie przejmuj sie, lepiej bez niz z palantem, chociaz samotnosc na dluzsza mete tak, jak u mnie jest meczaca! Odpowiedz Link Zgłoś
renata0 Re: jestem samotna 12.10.04, 20:56 powiem szczerze faceta znajdziesz w mig, ale mi chodzi o bardziej o czlowieka na cale zycie niz o mezczyzne dla zabawy albo dla zapelnienia pustki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jestem samotna Re: jestem samotna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.04, 20:59 no tak, ale istnieje minimalna szansa, ze kogos na cale zycie znajdziesz na forum internetowym. mimo wszystko zycze powodzenia. mi przydalby sie nawet ktos do zapelnienia pustki... ale to wcale takie latwe nie jest, jak piszesz! Odpowiedz Link Zgłoś
madziara_pl Re: jestem samotna 12.10.04, 20:59 a ja marze o chwilce samotności.... Odpowiedz Link Zgłoś