Dodaj do ulubionych

komisariat na Osowej

IP: *.telsten.com / 10.20.1.* 24.04.02, 12:09
Cieszę się, że ksiądz Dawidek po kilku latach zorientował się, że nie ma u nas
komsariatu. Symptomatyczne, że ktoś taki jak On musiał przekonać się, że jest
źle, aby dowiedzieli się o tym inni,
Obserwuj wątek
    • Gość: Lechud Re: komisariat na Osowej IP: *.telmax.com.pl / 172.30.6.* 24.04.02, 14:14
      Nie koniecznie przydaloby sie stworzyc komisariat policji, bo to nie rozwiazuje
      do konca problemu.
      Ja jestem za tym by wyeliminowac dom samotnej matki. Gdzie wychowywana jest
      patologiczna mlodziez, ktora terroryzuje cala okolice, natomiast wychowankowie
      samotnych matek w swietle prawa sa bezkarni. Poniewaz jest kika przypadkow,
      gdzie okreslenie sprawcy jest wrecz proste, bo wiele przestepstw o niskiej
      szkodliwosci spolecznej jest czyniona przez w/w bandziorow, bo sie sami panosza
      i wszedzie przechwalaja ze to wlasnie ich sprawka, natomiast policaj zawsze
      rozklada rece bo kolesie z domu samotnej matki maja szerokie plecy - wszscy w
      wieku 12-16 lat sa pod opieka kuratora i zaden policjant ich nawet nie dotknie
      bo kurator moze im bardziej zaszkodzic niz interwencja w sprawie obitego
      ksiedza.
      • radca Re: komisariat na Osowej 05.05.02, 15:55
        " zliwkiwdowac dom samotnej matki " ?

To nie jest rozwiazanie,samo ZLO znajduje sie gdzie indziej.

radca
    • Gość: Kontra Re: komisariat na Osowej IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 13.05.02, 23:41
      Jak czytałem w GW, Osową zamieszkuja sami ponadprzeciętnie majętni i szlachetni
      bydgoszczanie. Proponuję zrzucić się na prywatną ochronę i po krzyku. Mieszkam
      w zdecydowanie bardziej barbarzyńskiej dzielnicy i stawiam od czasu do czasu
      piwo miejscowym zbójom – mam święty spokój i jestem ich przyjacielem.
      • ninaa Re: komisariat na Osowej 14.05.02, 11:49
        GW niestety nie zawsze należy bezkrytycznie wierzyć......, szczególnie w temacie tych co Osową Górę
        zamieszkują... Komisariat się przyda i tyle !! Ba..., przyda... Potrzebny jest i kropka !! Niedawno nawet
        podpisy w sklepach były zbierane w tej intencji przez mieszkańców... Sporo ich było, sporo... I żaden
        ksiądz nie ma tu nic do rzeczy.......
        • ninaa Re: komisariat na Osowej 14.05.02, 11:58
          Ale obiektywnie powiem... z bezpieczeństwem na Osowej zbyt dużych problemów nie mam... Może to
          dlatego, że raczej przejeżdza się samochodkiem przez osiedle prosto do domu i tyle całego pobytu ..
          Niezależnie jednak od tego..., ukradziono nam fajną betoniarkę..., jeszcze fajniejszy rower...
          A z psem do lasu chodzić się trochę boję... Komisariat jest jednak potrzebny. Mieszkańcy mają do
          niego prawo !! Koniec !
        • Gość: ochman Re: komisariat na Osowej IP: 194.203.162.* 14.05.02, 11:58
          ninaa napisał(a):

> I żaden ksiądz nie ma tu nic do rzeczy.......

niestety ma tyle do rzeczy, ze potrzeba bylo jego pobicia
          zeby sprawa ujrzala swiatlo dzienne.
          Moze by wybudowac komisariat wlasnie zamiast nowego
          kosciola?? Pare owieczek zostaloby uratowanych w
          doslownym tego slowa znaczeniu...
          • ninaa Re: komisariat na Osowej 17.05.02, 08:25
            To moze jeszcze dorwać księdza gdzies w krzakach..., poturbować, większy rozgłos zyskać... Im obrażenia
            będzie miał większe..., tym lepiej dla maluczkich...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka