Gość: Ptaszek IP: *.129.111.40.tisdip.tiscali.de 26.10.04, 11:10 Kto zna gorszego nauczyciela od niej? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kasia Re: SAMOCHODÓWKA-URSZULA HYS-POTWÓR IP: *.man.bydgoszcz.pl 26.10.04, 20:57 naprawdę jest taka straszna???????/ pozdrawiam cię Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ptaszek Re: SAMOCHODÓWKA-URSZULA HYS-POTWÓR IP: *.129.111.40.tisdip.tiscali.de 26.10.04, 21:39 tego się nie da opisać! znasz ją? kiedyś sie tak wściekła, że mi do dziennika za jedną pracę klasową (czerwonym długopisem) dwie dwóje, każda z dwoma wykrzyknikami, podwójnie podkreślone i w okrągłych ramkach, wpisała! i to tylko dlatego, że treść mojej pracy była inna niż ta w podręczniku szkolnym! czy znasz kogoś, kto leczy takie choroby? też cię pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jack Re: SAMOCHODÓWKA-URSZULA HYS-POTWÓR IP: *.autocom.pl 26.10.04, 21:36 Pani mgr Hys byla przez 5 lat nauki w ZSS moja wychowawczynia. Nie miała kobieta z nami lekkiego zycia ale ona sama też jakos nie potrafila znaleźć z klasą kontaktu jak i wspólnego języka. Byla osobą bardzo "sztywną" w swoich przekonaniach przez co cieżko bylo się z kobitą czasami dogadać. A właściwie to dlaczego uważasz ja za potwora? Nauczycielka dla mnie osobiście byla po prostu drętwa i tyle. Sie ma kolego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sss Re: SAMOCHODÓWKA-URSZULA HYS-POTWÓR IP: *.man.bydgoszcz.pl 03.11.04, 18:09 witajcie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bobby Re: SAMOCHODÓWKA-URSZULA HYS-POTWÓR IP: *.129.46.5.tisdip.tiscali.de 08.11.04, 11:20 Hysówa powinna iść na emeryturę! Może już wtedy nie będzie nikogo więcej prześladować! Precz z nią! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lolek Re: SAMOCHODÓWKA-URSZULA HYS-POTWÓR IP: *.129.21.252.tisdip.tiscali.de 08.11.04, 21:42 ona jest nie do zniesienia - powinna jako kapo w obozie pracować! HYSTERIA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g bush Re: SAMOCHODÓWKA-URSZULA HYS-POTWÓR IP: *.arcor-ip.net 24.02.05, 02:21 hys - tyran nie męcz mnie więcej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gieza Re: SAMOCHODÓWKA-URSZULA HYS-POTWÓR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.05, 23:15 a ola jodłowska????ja dostalem od niej w pierwszej klasie na jednej lekcji w ciagu 5 minut (podczas odpowiedzi) 7 jedynek!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ofiara na tace Re: SAMOCHODÓWKA-URSZULA HYS-POTWÓR IP: *.tm.net.my 29.11.05, 15:24 ona jest po prostu psychicznie chora i nic nie zrobisz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 5AT Matura 2005 5AT matura 2005 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.06, 15:08 a co powiecie na Sławka Juzsiaka? To jest(był) dopiero tyran ;) no i Iwona Krauze :/ Mial ktos lekcje z nimi? heheh Odpowiedz Link Zgłoś