Gość: incognitto Re: Scarlet... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.04, 17:52 trond napisał: > a servus?p.s.czekam... jeszcze nie byłam, nie mialam czasu, a powiedz, w którym miejscu siadasz, to popatrzę i się zadumam....' o tu siada moj znajomy z forum:))) Odpowiedz Link Zgłoś
trond Re: Scarlet... 28.10.04, 18:02 Odpowiadasz na : Gość portalu: incognitto napisał(a): > trond napisał: > > > a servus?p.s.czekam... > > jeszcze nie byłam, nie mialam czasu, a powiedz, w którym miejscu siadasz, > to popatrzę i się zadumam....' o tu siada moj znajomy z forum:))) nie ma potrzeby wskazywać miejsca-kiedy się spotkamy-poznasz mnie natychmiast.gwarantuję.p.s.nie podają teqili.natomiast polecam herbatkę.koniecznie(!) z cytrynką.czekam na opinię w tym wątku.3mam kciuki za to,że tam wreszcie dotrzesz.;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hl Re: Scarlet... IP: 213.132.65.* 28.10.04, 18:06 Scarlet- nieziszczalny wytwor meskiej wyobrazni. Stworzony w nadziei, ze kobieta moze byc wierna, dobra i kochana. Stuacja nie do pozazdroszczenia. Ktos to juz kiedys przerabial.Sooorreczki. Odpowiedz Link Zgłoś
trond Re: Scarlet... 28.10.04, 18:08 hle,hle-to jest nasz forumowy koleżeński szyfr z innego wątku.nie ma żadnego odniesienia do postaci filmowo-literackiej.p.s.na razie siedzę na krześle,czego i Tobie życzę;-)))))))))))))))))0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hl Re: Scarlet... IP: 213.132.65.* 28.10.04, 18:14 jak wiesz trond rowniez jestem na wygnaniu. na krzesle siedze - jeeeszcze ale zara spadne bo rano lete ruuuskim samolotem. to sie na tzrezwo nie da. Odpowiedz Link Zgłoś
trond Re: Scarlet... 28.10.04, 19:16 Gość portalu: hl napisał(a): > jak wiesz trond rowniez jestem na wygnaniu. na krzesle siedze - jeeeszcze ale > zara spadne bo rano lete ruuuskim samolotem. to sie na tzrezwo nie da jutro lecę z Tobą.więc śpij spokojnie.p.s.wiesz,że mam wiele par skrzydeł.no,to:ziuuu,teqila! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hl Re: Scarlet... IP: 213.132.65.* 28.10.04, 19:34 pozostaje przy mojej wodce.Russkij Standard. moim mieszkaniu, w moim fotelu.teqila to troche zbyt bolesne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: incognitto Re: Scarlet... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.04, 19:27 > hle,hle-to jest nasz forumowy koleżeński szyfr z innego wątku.nie ma żadnego > odniesienia do postaci filmowo-literackiej. nie?? :(( a to Ci historia Odpowiedz Link Zgłoś
trond Re: Scarlet... 28.10.04, 21:04 przepraszam!trzynasty!;)p.s.Scarlet-pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
trond Re: Scarlet... 31.10.04, 13:25 trond napisał: > czemu nie odpisujesz? uśmiechnij się.miłego dnia. Odpowiedz Link Zgłoś