madziara_pl 28.10.04, 08:41 :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ps "Iniemamocni" czekaja w kolejce :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krotoss Re: Rybki z ferajny 28.10.04, 12:11 a ja mam już powaoli dość.. co chwilę jakaś fantastyczna i humorystyczna bajka, że boki zrywać. Byłem na Shreku2 i Nemo i nie mam zamiaru więcje, ok fajne to ale ile można? Rybki to juz w ogóle przegięcie - kto na to pójdzie po nemo? Zajmują te bajeczki w multi pierwsze ekrany i musze potem oglądać dobre filmy u których naprawde warto pokazać panoramę, to widze je na małych ekranikach z przodu, bo miejsca pozajmowane od góry do dołu.. Dla mnie bajek dość w kinie - szczególnei iż mam wrażenie zaczeli z nimi dreptać w miejscu. Ps. ja chyba stary jestem ;D Odpowiedz Link Zgłoś
trond Re: Rybki z ferajny 30.10.04, 01:30 Odpowiadasz na : madziara_pl napisała: > :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) > > ps "Iniemamocni" czekaja w kolejce :) jeszcze muszę koniecznie znaleźć czas na dzienniki księżniczki2.p.s.bardzo podobało mi się w filmie to,że twórcy nie puścili ani razu peeerskiego oka do "dorosłych" odbiorców.również brak jakichkolwiek aluzji czy odniesień do Shreka.rozrywka w dobrym gatunku. Odpowiedz Link Zgłoś
vviosna Re: Rybki z ferajny 30.10.04, 20:06 film bardzo smieszny, odprezajacy, dla relaksu i milego spedzenia czasu nieodpowiedni zas dla znudzonych lenistwem panienek, ktore musza sobiesztucznie dostarczac ckliwych emocji. tym dedykuje np. pregi i podobne ustrojstwo, ktorego nie mam zamiatu ogladac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: #kasia Re: Rybki z ferajny IP: *.wavelan.pl / *.man.bydgoszcz.pl 07.12.04, 10:12 wczoraj nastal ten dzien, kiedy jedyny seans przeniesli z godzin porannych na godziny wieczorne.. bylam widzialam bardzo fajne.. zapowiedzi innych filmow byly baaaardzo cekawe: pingwiny-czyli film o zoo-rewelacja i film o robotach.. obydwa niebawem w kinie Odpowiedz Link Zgłoś