Gość: grygi IP: 213.17.208.* 10.11.04, 14:51 Witam Was, jestem nowym użytkownikiem zmywarki i potrzebuję informacji jaka jest twardość wody w Bydgoszczy [ osiedle Szwederowo ] Czy ktoś kto ma zmywarkę może mi podać taką informację? pzdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
madziara_pl głupie pytanie 10.11.04, 18:33 czy od twardej wody mozna sie nabawic siniaków? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grygi Re: głupie pytanie IP: 213.17.208.* 15.11.04, 12:55 Hej, jeżeli masz zadawać takie pytania to lepiej nic nie pisz ! Nie wiem czyje pytanie było głupsze ?! Jako że od kilku tygodni mieszkam w Bydgoszczy myślałem że może Ktoś będzie wiedział twardości wody. Zmywarka jest brand new i nie chcę w razie awarii aby producent się do czegoś doczepił. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
madziara_pl Re: głupie pytanie 15.11.04, 13:30 ja wiem kogo pytanie było smieszniejsze :) ps tel to wodociągów uznasz za glupią propozycje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barbara Re: głupie pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.04, 19:56 jesli bedziesz wiedział jaka jest twardosc wody to podziel sie ta wiadomoscią, potrzebna jest mi w tym samym celu- zmywarka.barkarola1@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś