IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 05.08.01, 23:42
Kto go zna? Kto go uwielbia jak ja?
Obserwuj wątek
    • Gość: inga Re: Tom Waits IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 06.08.01, 00:08
      mowisz o tym kolesiu z Fordonu?
      • Gość: Sin Re: Tom Waits IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 06.08.01, 01:40
        Gość portalu: inga napisał(a):

> mowisz o tym kolesiu z Fordonu?

To nie ten!
        Ten mój jest z Hameryki i nigdy nie gościł w Fordon City. Był w Warszawie, miał
        jeden koncert. Śpiewa swoistą muzykę, jedyny w swoim rodzaju. Zachrypnięty,
        przepity głos i niekiedy słodkie melodyjki z depresyjnymi tekstami-miodzio!

• Gość: coma Re: Tom Waits IP: 64.124.150.* 06.08.01, 09:14
          Przez lata marzylem, żeby zobaczyć go na żywo. Szukałem informacji, gdzie koncertuje, jak go złapać. Myślałem,
          że trafię na niego gdzieś w małej mieścinie w Stanach. Rzeczywistość okazała się bardzo prozaiczna.
          Wystarczyło kupić bilet i wejść do Kongresówki w Warszawie. Nie tego oczekiwałem. No ale to przecież nie jego
          wina.
          • Gość: Sin Re: Tom Waits IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 07.08.01, 21:03
            No to Coma jest nas dwóch wielbicieli Waitsa. Masz może film "Big Time"? Miałem
            go na taśmie , która w wyniku kiepskiej jakości i częstego odtwarzania nie
            nadaje się już do użytku. Chciałbym sobie jeszcze go obejrzeć, albo skopiować (
            choć to podpada pod piractwo).
            Pozdrawiam
    • Gość: fama Re: Tom Waits IP: 192.168.80.* / 212.141.191.* 07.08.01, 22:29
      Jest jeszce ktos kto go zna.
    • Gość: pioter Re: Tom Waits IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 07.08.01, 22:52
      Ja. Mam większość płyt Toma i też byłem na Jego koncercie w Kongresowej.
      Miejsce rzeczywiście nieszczególne, ale koncert powalił mnie na kolana.
      • Gość: coma Re: Tom Waits IP: 64.124.150.* 08.08.01, 10:10
        Cześć Sin
        Mam Big Time i kilka innych płyt. Jeśli chciałbyś pożyczyć daj znać. Odezwę się.
        • Gość: Sin Re: Tom Waits IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 08.08.01, 12:07
          Teraz jadę w daleką podróż, wracam i znowu jadę, po wszystkim się odezwę. Na
          filmie Big Time bbbb. mi zależy, cholerne sentymenty....
          • Gość: coma Re: Tom Waits IP: 216.104.228.* 08.08.01, 13:13
            Sin, życzę szerokiej drogi
            Źle się wczytałem w Twojego posta o Big Time. Niestety nie mam filmu (widziałem go tylko raz, kilka lat temu w
            Orle). Mam tylko płytę. Sorry.
    • Gość: Anka Re: Tom Waits IP: 10.20.0.* / 195.205.6.* 09.08.01, 19:43
      Ja też uwielbiam Waitsa - jeśli chodzi o płyty mój faworyt to "Blue Valentine",
      a film - "Poza prawem". Pozdrawiam wszystkich wielbicieli Toma!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka