Gość: bydziasz IP: 195.85.209.* 13.11.04, 19:30 Opera Nova jest coraz piekniejsza! Jak beda ja wykanczac niech tylko nie zapomna o lampach halogenowych ( jak w Teatrze cz Bazylice )a bedzie to najpiekniejsza Opera w Polsce! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: maciej Re: Opera Nova jest coraz piekniejsza IP: 195.85.209.* 13.11.04, 19:39 Jak zrobia jeszcze park dookoła i zlikwiduja te barakowozy to bedzie zapewne przepieknie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sadfasfdsa Re: Opera Nova jest coraz piekniejsza IP: *.telsten.com / 213.25.33.* 13.11.04, 19:55 : ) bez przesady ale nie wyglada najgorzej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciej Re: Opera Nova jest coraz piekniejsza IP: 195.85.209.* 13.11.04, 19:56 Jeszcze nie jest skonczone!!!Pobudz troche swoja wyobraznie!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PIT Re: Opera Nova jest coraz piekniejsza IP: *.int.elnet.pl / 195.85.209.* 13.11.04, 22:00 Jeśli dobrze zagospodarowana będzie Wyspa Młyńska, mosty dla pieszych do Opery, podświetlenie Opery i Brdy to szykuje nam się nowa perełka turystyczna w mieście, motyw pocztówek jak nowe spichrze. Bardzo atrakcyjne i efektowne byłoby podświetlenie podwodne Brdy od mostu Bernardyńskiego do Focha. To by mogło zwalać z nóg - podświetlona rzeka przepływajaca przez środek Starówki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bolek Re: Opera Nova jest coraz piekniejsza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.04, 22:06 Pieknie , czyli Torun nam nie zaluje i inwestuje, chociaz ktos. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciej Re: Opera Nova jest coraz piekniejsza IP: 195.85.209.* 14.11.04, 10:49 Synku Tobie cos sie pieprzy w tej główce. W toruniu jest siedziba sejmiku, to nie sa torunskie pieniadze tylko regionalne. Na to daje kazdy kto palci podatki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stef Re: Opera Nova jest coraz piekniejsza IP: *.tvgawex.pl 14.11.04, 12:32 prawda Najważniejsze aby teren wokoło gmachu Opery Nova był w dobrym reprezentacyjnym guście zrobiony TO WAżNE !!! żeby wreście można było się tą nasza Opera pochwalić "Pełną gębą" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krossmenn Re: Opera Nova jest coraz piekniejsza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.04, 11:30 Bedzie super!!! mam nadzieje ze odbuduja teatr zburzony podczas wojny a wtedy ul. Focha i zabudowa Brdy z Wyspa mlynska bedzie naprawde sliczna !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: Opera Nova jest coraz piekniejsza 17.11.04, 11:47 no a wiecie jak ma sie sprawa z przetargiem na zagospodarowanie terenów wokół opery własnie i na wyspie młyńskiej? BO Achramowicz zablokował ten pod oerą, bo jak mówił połączyć trzeba z wyspą, a od dwóch miesięcy (choć opóźnienie miało być 2tyg) nic nie słyszałem o jakimś nowym przetargu.. mam nadzieję, że tlyko przeoczyłem informacje i sie coś dzieje w tym kierunku - bo plany były naprawdę super. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kargul Re: Opera Nova jest coraz piekniejsza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.04, 12:04 co tu durzo mowic Bydgoszcz bedzie piekna tylko trzeba zagospodarowac teren kolo niej. Pare dtrzewek, laweczki, fontanna i odpowiednie oswietlenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciej Re: Opera Nova jest coraz piekniejsza IP: 62.244.137.* 17.11.04, 12:28 I jeszcze DUŻO takich nam tu potrzeba, szczegolnie analfabetów!!! Odpowiedz Link Zgłoś
coooler1 Re: Opera Nova jest coraz piekniejsza 17.11.04, 16:55 Opera Nova musi posiadać sztuczne oświetlenie!!! To będzie robiło niesamowite wrażenie... pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
mylady1 ile to juz lat ja robia? 30? 35? 17.11.04, 17:39 ile to juz lat ja robia? 30? 35? Odpowiedz Link Zgłoś
charlesbabbage Re: ile to juz lat ja robia? 30? 35? 17.11.04, 17:56 Mylady troche inteligencji. Wejdz sobie na strone opery bydgoskiej, a dowiesz sie wszystkiego. Od 1974 roku złotko. zamki kiedys tez budowali 30 lat i stoja do dzisiaj. Odpowiedz Link Zgłoś