Dodaj do ulubionych

Delegacja z Perth odwiedziła nasze miasto

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.04, 22:41
No tak nasi też udadzą się z wycieczką na Wyspy... Brawo! Żeby tylko
pamiętali w Glasgow o najbiedniejszych i wypili za ich zdrowie!
Obserwuj wątek
    • Gość: Krzys Re: Delegacja z Perth odwiedziła nasze miasto IP: *.zsm1.bydgoszcz.pl / *.man.bydgoszcz.pl 16.11.04, 11:11
      Szkoda, ze dziennikarz zapomnial dodac, ze delegacja w czasie pobytu opiekuja
      sie przedstawiciele Towarzystwa Przyjaciol Miasta Perth (Szkocja) w Bydgoszczy,
      mozna bylo chociaz wspomniec ze jest takowe Towarzystwo w Bydgoszczy. I tak juz
      jako zajawke chce dodac, ze członkowie naszego Towarzystwa jada to Perth w
      kwietniu 2005r.
      • krotoss Re: Delegacja z Perth odwiedziła nasze miasto 16.11.04, 12:08
        a w Australii też jest Perth i to jednym z największych ich mist jest :) I
        wcale nie New Perth ;) Co do wycieczek, to jak sie bratają to niech sobie
        jeżdzą, nie ma to chyba nic wspólnego z jeżdzeniem za darmo przedstawicieli
        miasta..

Ps. macie jakąś strone? Pooglądał bym to Perth na zdjęciach, jakie prezentuje
        towarzystwo.
        • Gość: maciej Ale leniwy jestes!!! IP: 193.26.211.* 16.11.04, 13:15
          www.scottish-towns.co.uk/perthshire/perth/
          • krotoss Re: Ale nieuważny jesteś!!! 16.11.04, 13:45
            napisałem wyraźnie, ze mi chodzi o stronę naszego stowarzyszenia, i jego
            prezentację miasta Perth.
        • Gość: maciej Re: Delegacja z Perth odwiedziła nasze miasto IP: 193.26.211.* 16.11.04, 14:33
          To w przyszlosci pomysl nad stylem. Z tego co napisales nic takiego nie wynika!
          • krotoss Re: Delegacja z Perth odwiedziła nasze miasto 16.11.04, 15:16
            'Pooglądał bym to Perth na ZDJĘCIACH, JAKIE prezentuje
            towarzystwo.'

To co to oznacza według Ciebie??
            • Gość: Krzys perth.bydgoszcz.pl IP: *.man.bydgoszcz.pl 16.11.04, 17:25
              To jest adres strony Towarzystwa
              • krotoss Re: perth.bydgoszcz.pl 17.11.04, 11:43
                dzięki Krzyś :) o to mi chodziło
        • Gość: Zygmunt Re: Delegacja z Perth odwiedziła nasze miasto IP: *.server.ntli.net 16.11.04, 17:48
          Ja tylko pragne Panstwo powiadomic ze w Perth jest jeden z pierwszych
          wojskowych cmentarzy. My Polacy spotykamy sie tam w kazda pierwsza niedziele
          listopada. W tym dniu mamy okazje sie spotkac z rodakami z calej Sckocji.
          • Gość: Krzys Re: Delegacja z Perth odwiedziła nasze miasto IP: *.zsm1.bydgoszcz.pl / *.man.bydgoszcz.pl 17.11.04, 11:33
            Prosze o kontakt
            kszot@by.home.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka