Dodaj do ulubionych

Wypadek tramwaju

IP: *.tvgawex.pl 22.11.04, 21:17
słyszałem tą informacje na cb-radio jiedy jechałem W autobusie za tramwaj 7 <
który notabene spóżnił sie 21 minut!!!!!!!! przyspiszcie roboty na rondzie bo
most nowołęczycki tego długo nie wytrzyma a wrza z nim MY pasażerowie!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Yaraz Re: Wypadek tramwaju IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.04, 22:41
      A ja chce podziekowac kierowcy 51 (o 14.22 z Wiejskiej w kierunku Placu
      Kościeleckich)który poczekał na mnie i otworzył mi drzwi,a na nastepnym
      przystanku widział że kobieta biegła na autobus i też poczekał.Tak trzymać:)
      Brawo!!!
      • Gość: tomek Re: Wypadek tramwaju IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.04, 23:02
        To był na pewno sympatyk prezydenta Dombrowicza...
        • Gość: Kubuś Puchatek Re: Wypadek tramwaju IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.04, 07:31
          nooo takich więcej ...a potem gna po mieście przez czerwone światła aby
          nadrobić czas który stracił na to czekanie
    • Gość: Pablos Re: Wypadek tramwaju IP: 195.117.253.* 23.11.04, 07:14
      Ja wczoraj na trójke czekałem 50 minut :/
    • Gość: Czepialski Piekne zdjecie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.04, 07:41
      ... ktorego nie ma. Znowu Ałganow ukradl ?
    • Gość: Tygrysiczka74 Re: Wypadek tramwaju IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.04, 11:46
      A może motorniczy mógł być pod wpływem środków antydepresyjnych? One mają tą
      tendencję, że upośledzają koncentrację
      • ka_zet Re: Wypadek tramwaju 23.11.04, 11:56
        Gość portalu: Tygrysiczka74 napisał(a):

> A może motorniczy mógł być pod wpływem środków antydepresyjnych? One mają tą
        > tendencję, że upośledzają koncentrację

Motorniczy był świeży, z ostatniego kursu, zestresowany błędem popełnionym na rondzie Jagiellonów
        i śpieszył się żeby jak najszybciej wskoczyć z powrotem w rozkład, ot tyle.
        Błąd człowieka.
      • Gość: Goya Re: Wypadek tramwaju IP: *.tvgawex.pl 23.11.04, 16:33
        A ja myślę, że to było ewidentne porwanie!
    • Gość: Jerry Szalony motorniczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.04, 19:05
      Kiedyś jechałem tramwajem z ronda Jagiellonów do Zbożowego Rynku, na moście Bernardyńskim motorniczy pozostawił kierowanie tramwajem i poszedł do tyłu porozmawiać ze znajomą. Dopiero po chwili po prośbach wystraszonych pasażerów powrócił do wajhy. Trzeźwy na pewno nie był.
      • ka_zet Re: Szalony motorniczy 23.11.04, 20:42
        Gość portalu: Jerry napisał(a):

> Kiedyś jechałem tramwajem z ronda Jagiellonów do Zbożowego Rynku, na moście Ber
        > nardyńskim motorniczy pozostawił kierowanie tramwajem i poszedł do tyłu porozma
        > wiać ze znajomą. Dopiero po chwili po prośbach wystraszonych pasażerów powrócił
        > do wajhy. Trzeźwy na pewno nie był.

Nie chrzań, to nie jest możliwe technicznie.
        • Gość: Jerry Re: Szalony motorniczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.04, 21:17
          Być może w nowych tramwajach nie, ale to był tramwaj starego typu. Napisałem jak było, kto nie chce niech nie wierzy.
          • Gość: he he Re: Szalony motorniczy IP: *.mpn.pl / 212.122.213.* 24.11.04, 10:43
            Ty a ja znam jednego co UFO widział.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka