Gość: twojesumienie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.04, 19:50 i porażka..to sie zdarza w sporcie ale dlaczego z takim zespołem i w takim stylu???? honest strong true Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szczurek1983 Re: astoria --- 28.11.04, 16:55 Mnie zastanawia dlaczego prezydent Bydgoszczy najpierw tak zabiegał o sponsora dla Asty a teraz ma to w lebokim poważaniu?? Dlaczego w Bydgoszczy rozwala sie, lub maksymalnie utrudnia życie w każdym klubie w którym sport jest na przyzwoitym poziomie. (najpierw rozpieprzymy żużel, kurde nie udało sie no to może kosza??) a o grze Asty w ostatnim meczu to ja sie nawet nie bede wypowiadał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasa Re: astoria --- IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.04, 08:46 Dlaczego w takim stylu? Odpowiedz jest krotka. Krajewski nie panuje nad zespolem. Dwa wyjazdowe zwyciestwa tylko przedluzyly agonie. Co sie musi jeszcze wydarzyc w klubie aby odsunac tego trenerskiego emeryta od zespolu. Oto jest pytanie. Odpowiedz Link Zgłoś
szczurek1983 Re: astoria --- 29.11.04, 20:47 powiem Ci co sie musi stac po pierwsze Asta musi miec kase na nowego porzadnego trenera a po drugie ktoś w tym klubie musi iść po romum do głłowy!!! Odpowiedz Link Zgłoś