Dodaj do ulubionych

Energia Miłości ...

02.03.06, 17:58
Jeżeli o Kimś myślimy Pozytywnie - wysyłamy Mu Dobrą , Życzliwą Energię - w
odpowiedzi Zawsze Otrzymujemy to samo !
Myślę o Was Wszystkich zawsze Dobrze . Nie ważne są błędy , które wszyscy
popełniamy - ja też - Ważna Jest Bezwzględna i bezocenna Miłość !
Przepraszam jeżeli kiedykolwiek Kogoś z Was uraziłem swoim napisanym słowem ,
lub swoją opinią . Dotyczy to również opiniowania postów z innych żródeł
przez nas wszystkich. My Dzieci Boga powinniśmy tylko Kochać a nie oceniać .
Jesteśmy wszyscy na różnych etapach rozwoju i na różnych etapach życia , gdy
to zrozumiemy do każdego będziemy starać się podchodzić ostrożnie , z
szacunkiem dla jego przemyśleń i ułomności - z Miłością - gdyż Wszyscy bez
wyjątku jesteśmy Dziećmi Jednego Ojca , Dziećmi Miłości .
Kocham Was Bracia i Siostry i wysyłam Wam Energię Miłości.
Kocham Cię Boże Ojcze w Twoich Dzieciach ! Twój syn Władek .
Obserwuj wątek
    • lilith_6 Re: Energia Miłości ... 02.03.06, 21:47
      Piękne słowa Władku...możesz liczyć na moją wzajemność smile
    • poyelka Re: Energia Miłości ... 03.03.06, 09:25
      a czy to oznacza, ze jesli o kims myslimy negatywnie, to wysylamy mu zla
      energie ?? jesli ktos nas oszukal i jestesmy pelni zlosci do tego kogos to co w
      takim wypadku ??
      • wladi3 Re: Energia Miłości ... 06.03.06, 16:43
        Pozdrawiam Cię i przesyłam Energię Miłości i Proszę Najwyższego Ojca aby
        obdarzył Cię Wiarą . Pisałem o tym w wątku : Wybaczyc = zapomniec ?
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=25670&w=37353436 , oraz w wielu
        innych miejscach .
        Droga do Domu Ojca to Droga Miłości i Przebaczenia ! ;"...nie zazna Dusza
        spokoju aż nie spocznie w Bogu ..." - a Bóg Jest Miłością !
        Kocham Cię Boże Ojcze Miłości Najświętsza i Cudowna ! Za Tobą Tęsknią Dzieci
        Twoje , choc czasami , a nawet często nie wiedzą o TYM , że to TY JESTEŚ naszym
        Jedynym Pragnieniem ! Proszę Otwórz nas Wszystkich abyśmy Zrozumieli i Otwarli
        się na Twoją Miłośc w Której Jest Wszystko do Czego Dążymy ! Kocham Cię Ojcze !
        Twój syn Władek .
    • motyvvacja Re: Energia Miłości ... 06.03.06, 21:17
      hey waldi3 pozdrawiam rowniez serdeczniesmile

Dla mnie nie liczy sie (juz) religia i styl wiary -slowa wymawiane czy pisane.
      Dla mnie liczy sie sama wiara jako wiara i milosc do stworcy za ktora cie
      podziwiam.

Pozdrawiam
      • wladi3 Re: Energia Miłości ... 08.03.06, 16:19
        Miłość nie Ocenia - tylko Kocha ! Rozumem poznajemy pewne prawdy ale potem
        trzeba je przefiltrowac przez Serce ! Cóż warta wiedza ktora prowadzi do
        opinii , często krzywdzącej ? Przez wieki tak wielu osiągało ogromna wiedzę a
        prowadziło to tylko do kłótni i sfarów , podziałow i wojen .
        Ja nie chcę patrzeć na siostrę lub brata oczami Religii , lecz Oczami Miłości ,
        Oczami Boga .
        Boże Wszystkich ludów i narodów , wszystkich Religii i Wierzeń - TY JESTEŚ
        ZAWSZE TEN SAM - JESTEŚ NASZYM OJCEM - JESTEŚ MIŁOŚCIĄ !
        Kocham Cię Ojcze ! Twój syn Władek .
        • liley11 Re: Energia Miłości ... 21.03.06, 22:29
          Piękne słowa wyznania miłości. Słowa mają moc. Wielbię Boga i uczę się wielbić
          wszystko, co otacza mnie, świat, ...
          Uwielbienie Boga jest pełne, kiedy wielbię wszytsko dookoła. Jestem jednak
          tylko człowiekiem na drodze. I jakże bolesne są potknięcia. Jak bym ich nie
          chciała mieć. Kiedy coś poruszy tą strunę, naciśnie guzik i znowu zaczynam
          działać, jak automat. W pełni świadoma ja , jak widz obserwujący grę aktora na
          scenie. Wspominam wtedy Boga i proszę Go aby wspomagał mnie w takich lekcjach
          zycia na ziemi.

• bioemin Re: Energia Miłości ... 21.03.06, 23:59
            A zatem energia...
            "Jedność w wielości, wielość w jedności."

--------------------------
            fides quaerens intellectum
          • wladi3 Re: Energia Miłości ... 23.03.06, 18:17
            Gdy Ktoś mnie zawiedzie - znajduję Pociechę w Bogu - Który Jedyny Jest Wierny !
            Gdy ja zawiodę - znajduję Pocieche w Bogu - Miłosiernym Ojcu Który zna naszą
            słaba naturę i zawsze wyciąga do nas Swoje Ramiona aby nas Utulić i zawsze nas
            Kocha !
            Bóg nie patrzy na uczynki - Patrzy w Serce Człowieka ! Upadniesz ? Nie poddawaj
            się i Powstań - Miłość Przedwieczna Zawsze Nas Kocha ! Zawsze !!! Tak samo z
            Pozycji bezocennej Miłości Boga Ojca należy Próbować Patrzeć na Inne Dzieci
            Boga i Przebaczać ! Miłość i Przebaczenie jest Drogą do własnej Doskonałości -
            do Pełni Milości !
            Kocham Cię Boże Ojcze ! Twój syn Władek .
            • i33 Re: Energia Miłości ... 08.04.06, 09:31
              Bóg rzekł:

Twe serce zawsze wypełnione jest miłością. Ty możesz ją ignorować, potępiać,
              odrzucać, ale miłość w twym sercu i tak pozostanie niewzruszona. Niczym dobry
              żołnierz, miłość w twym sercu jest zdyscyplinowana i stoi na baczność bez
              ruchu.

Żołnierz miłości twego serca nie porzuca swego miejsca. Ja jednak nigdy nie
              nakazywałem twemu sercu, by stało na warcie. Ono nigdy nie miało stać na
              baczność.

Niech twe serce uda się na wakacje, niech stanie się beztroskie, niech zwiedza,
              niech wybierze się na wycieczkę, radosne, niech czeka na przygodę, niech będzie
              gotowe na poznawanie nowości, niech przechadza się nieznanymi ścieżkami.

Pozwól swemu sercu wybrać się w podróż. Niech ułoży się wygodnie w leżaku,
              niech cieszy się słońcem i morzem, ukojone, spokojne, lecz gotowe, by bez
              wahania udać się na brzeg i odkryć skarby tam leżące.

Niech twe serce będzie jak Kolumb, niech odkryje nowy ląd. Niech odkryje ono
              siebie, niech rozpozna jak jest potężne i przeogromne. Niech twe serce nie
              będzie zamknięta księgą. Otwórz je.

Niech strony ujrzą światło dnia. Niech świeże powietrze poruszy kartki. Niech
              księga twego serca otworzy się na słońce i gwiazdy, i na księżyc, i na to, co
              wszechświat ma do zaoferowania twemu sercu.

Pozwól sercu otworzyć się szeroko. Niech ryknie niczym lew. Niech wyjdzie
              owieczkom na powitanie. Niech będzie łucznikiem wysyłającym strzały miłości,
              strzały niezliczone, delikatne, które nikogo nie ranią, strzały - jak delikatny
              deszcz.

Otwórz swe serce tak szeroko jak szeroko otwierasz usta, gdy jesteś u dentysty,
              albo tak, jak robi to śpiewak operowy. Właśnie, niech dźwięki miłości popłyną z
              twych ust, by błogosławić świat.

Niech miłość emanuje z twoich oczu. Niech twoje oczy wędrują za miłością.
              Pozwól swym oczom miłości zabłysnąć. Niech będą jak poduszka, która amortyzuje
              każdą krzywdę. Bądź Moim instrumentem miłości.

Jako Moje dziecko, ty masz obdarowywać miłością, nie masz się jej usilnie
              trzymać, nie masz jej gromadzić, zniewalać jej, ani się jej sprzeciwiać, ty
              masz obdarowywać nią świat. Wywołaj cichą lawinę miłości. Czy to takie trudne,
              by być instrumentem Mojej miłości?

Nie jest wystarczające niewyrządzanie bólu. Miłość czeka aż zaczniesz ją
              rozdawać. Zlituj się nad miłością i uwolnij ją ze swego serca. Gdy twoja miłość
              jest zamknięta w sercu, mech ją porasta, tak jak północną stronę drzewa.

Pozwól rozpoznać się swemu sercu i wystaw je na promienie słoneczne. Rozluźnij
              swe serce. To serce miłości. Zrzuć pajęczynę z serca.

Czy naprawdę sądziłeś, że serce miało ci służyć, by trzymać w nim cokolwiek?
              Czy naprawdę sądziłeś, że ono miało służyć ci do przechowywania zadrażnień,
              urazów, wzajemnych oskarżeń i podobnych emocji, które usztywniają twe serce?

Czy wiedziałeś, że twe serce zostało stworzone z Bożego złota, że zostało dane
              ci, byś mógł z niego korzystać, byś mógł je dzierżyć, by mogło promieniować tak
              jak słońce wysyłające wiązki światła?

Niech złoto w twym sercu zacznie się topić. Niech stopią się wszystkie serca.
              Niech twe serce będzie dzbanem miłości, która wypływa wiecznym strumieniem.

Z twego serca wypływać teraz będzie miłość, ale im więcej jej wypłynie, tym
              bardziej napełnione będzie twe serce. Tylko poprzez dawanie możesz je napełnić.

Czy nie wiedziałeś o tym wcześniej? Czy obcy był ci dotychczas dreszcz
              towarzyszący napełnianiu swego serca, tak jak przy napełnianiu kremem dzbana
              bez dna?

Gdziekolwiek teraz pójdziesz, pamiętaj, że służysz Mnie. A twoja misja polega
              na tym, by obficie rozdawać miłość.
              Niech miłość będzie twą dewizą. Nic innego nią nie jest
              • nadia338 Re: Energia Miłości ... 08.04.06, 10:54
                dobrze z rana poczytac takie pokrzepiajace i dodajace sily slowa! dzieki i33!

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka