trond 05.12.04, 21:23 jechałem.nie żałuję.polecam.ale warto przedtem zacerować dziury w kieszeniach...;( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maja92 Re: EXPRESS POLARNY 08.12.04, 12:42 Hmm, a to mnie zaintrygowales tymi dziurami w kieszeniach;-))) Wybieram sie z mlodymi w sobote: dlaczego mam cerowac te dziury???? Pozdrowienia, Odpowiedz Link Zgłoś
trond Re: EXPRESS POLARNY 08.12.04, 17:03 Odpowiadasz na : maja92 napisała: > Hmm, a to mnie zaintrygowales tymi dziurami w kieszeniach;-))) > > Wybieram sie z mlodymi w sobote: dlaczego mam cerowac te dziury???? > > Pozdrowienia, dziury w kieszeniach są niebezpieczne.więcej ani pisnę.p.s.chciałbym się zabrać jeszcze raz...miłej podróży.;-) Odpowiedz Link Zgłoś
maja92 Re: EXPRESS POLARNY 04.01.05, 12:53 Trond, Masz racje - przepiekna podroz;-))) Dziury wszystkim w domu pocerowalam - takie nieszczescie nie moze sie nikomu w mojej rodzinie zdazyc;-))) Lubie slyszec dzwiek swiatecznych dzwoneczkow..... Odpowiedz Link Zgłoś
maja92 Re: EXPRESS POLARNY 06.01.05, 22:30 Eeeeh, Krakow???? Ja mam inne marzenie: chcialbym odwiedzic Bydzie..... I jak za dawnych czasow przejsc sie z psem przez Wyspe Mlynska.... Odpowiedz Link Zgłoś
trond Re: EXPRESS POLARNY 07.01.05, 18:27 Odpowiadasz na : maja92 napisała: > Eeeeh, Krakow???? > > Ja mam inne marzenie: chcialbym odwiedzic Bydzie..... > I jak za dawnych czasow przejsc sie z psem przez Wyspe Mlynska.... rozumiem co czujesz.ja mam tak kiedy myślę o spacerze z własną żyrafą po ogrodzie saskim.p.s.jeszcze bym chciał popływać po bydgoskiej Wenecji gondolą z moją ukochaną żoną... Odpowiedz Link Zgłoś