a_creep 19.10.06, 20:16 Według prezydenta Dombrowicza dzisiaj zapadła decyzja, że w Bydgoszczy powstanie podstrefa słupskiej (lub pomorskiej - nie mógł się zdecydować) SSE. Niestety podobno na terenie BPP. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tlss Re: Podstrefa SSE w Bydgoszczy 19.10.06, 20:39 Podstrefę zawsze można próbowac rozszerzyc. Będzie to też atut w rozmowach z rzadem w sprawie dróg do bydgoszczy. Odpowiedz Link Zgłoś
michutor Re: Podstrefa SSE w Bydgoszczy 19.10.06, 20:41 gratulacje mam nadzieje ze i wy wykorzystacie szanse. Odpowiedz Link Zgłoś
a_creep Re: Podstrefa SSE w Bydgoszczy 19.10.06, 20:46 > gratulacje Nie ma czego. Mam obawę, że prezydent tak tylko mówił. Nawet jeśli strefa powstanie w BPP, to nic to nie zmieni. No może tylko to, że nasi politycy przestaną się starać o umieszczenie podstrefy w miejscu, gdzie ktoś by zainwestował... Odpowiedz Link Zgłoś
schabzkoscia Re: Podstrefa SSE w Bydgoszczy 19.10.06, 22:04 W Nowej Soli Japonczycy z firmy Funai zadowolili sie 8ha. Wobec powyzszego, moze i nasze kilka wylesionych hektarow kogos zainteresuje? Odpowiedz Link Zgłoś
acotynato Re: Podstrefa SSE w Bydgoszczy 19.10.06, 21:57 skandalem jest, ,ze Bydgoszcz miasto 400 tysięczne korzystać będzie ze strefy ekonomicznej utworzonej przez Słupsk, miasto kilkakrotnie mniejsze.Taka jest efektywność działań naszego prezydenta Konstantego Dombrowicza. Odpowiedz Link Zgłoś
zonc Re: Podstrefa SSE w Bydgoszczy 19.10.06, 22:04 eh!! Nie moza juz tworzyć stref nowych!!! Wszystkie powstające są podstrefą innych, starszych. Unia Europejska tego zabrania!! Odpowiedz Link Zgłoś
marjan17 Re: Podstrefa SSE w Bydgoszczy 19.10.06, 22:21 a 200 ci pasi? to i tak 2 x więcej niż Słupsk Odpowiedz Link Zgłoś
zonc Re: Podstrefa SSE w Bydgoszczy 19.10.06, 22:26 Czytaj uważnie kolego... to co napisałem wyżej. Odpowiedz Link Zgłoś
marjan17 do Zonc 19.10.06, 22:46 wiem , że masz absolutna rację, tylko po co gość wyżej zaczyna prowokację w stylu "jakie 400 tyś" .Super ,że taka strefa powstaje ( mam nadzieje ) nawet jeśli miałaby podlagac pod miasto 5 tysięczne Odpowiedz Link Zgłoś
schabzkoscia Re: Podstrefa SSE w Bydgoszczy 19.10.06, 22:34 To Gdansk tez powinien sie obrazic, ze podlega pod Sopot :> ? A Wroclaw powinien zbojkotowac strefe walbrzyska? Odpowiedz Link Zgłoś
marjan17 Re: Podstrefa SSE w Bydgoszczy 19.10.06, 23:00 szkoda tylko ,że mimo 4 latach negocjacji z Sharpem nieudaczne rządy dombrowicza ( a trafniej określając ich brak ) doprowadziły do powstania strefy w Łysomicach a, a nie w Bydgoszczy Odpowiedz Link Zgłoś
schabzkoscia Re: Podstrefa SSE w Bydgoszczy 19.10.06, 23:09 Czyli Slupsk juz Ci nie przeszkadza, czy jak mam rozumiec Twoj post? Odpowiedz Link Zgłoś
schabzkoscia Re: Podstrefa SSE w Bydgoszczy 19.10.06, 23:32 Pytam czy wobec przytoczonych przeze mnie przykladow, przestalo byc dla Ciebie zenada i wstydem posiadanie podstrefy SSE majacej siedzibe w mniejszym miescie? Odpowiedz Link Zgłoś
coolek Re: Podstrefa SSE w Bydgoszczy 19.10.06, 23:38 Schabie, ale naprawde ciezko wnioskowac z wpisow marjana, ze posiadanie strefy ekonomicznej w mniejszym miescie jest zenada i wstydem. Odpowiedz Link Zgłoś
schabzkoscia Re: Podstrefa SSE w Bydgoszczy 19.10.06, 23:41 Pomylilem Mariana a acocostam. Przepraszam Cie Marianie jesli urazily cie moje komentarze :) Odpowiedz Link Zgłoś