.weronika. 29.08.01, 01:06 ;), :), :(, :(...., :P, :<) kto da wiecej?? znacie jakies fajowe minki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
#budzik Re: MINKI 29.08.01, 01:07 szczerze mowiac kiedy mowilas o nowym watku, to nie spodziewalem sie czegos takiego :) calkiem oryginalne! Odpowiedz Link Zgłoś
.weronika. Re: MINKI 29.08.01, 01:10 Jesli miales na mysli cos bardziej rozbudowanego intelektualnie, to jako usprawiedliwienie podaje godzine. Spojrz na zegarek:) Odpowiedz Link Zgłoś
.weronika. Re: MINKI 29.08.01, 01:13 Czego sie spodziewales?? Moze sam jakis jeszcze zalozysz?:) Odpowiedz Link Zgłoś
#budzik Re: MINKI 29.08.01, 01:14 wiem, wiem jest juz... 1:16....... ze co, &^$%@#^!!... przegapilem wieczorynke!!! :(((( Odpowiedz Link Zgłoś
.weronika. Re: MINKI 29.08.01, 01:19 Tak. Tez mnie to spotkalo... Chyba nie usne bez bajeczki... a tak na serio, to po skonczeniu tego impulsu odchodze. I Ty tez sie wyspij!! Poza tym nie dajmy sie doprowadzic do bankructwa;) Odpowiedz Link Zgłoś
#budzik Re: MINKI 29.08.01, 19:31 > Tak. Tez mnie to spotkalo... Chyba nie usne bez bajeczki... a tak na serio, to > po skonczeniu tego impulsu odchodze. I Ty tez sie wyspij!! Poza tym nie dajmy > sie doprowadzic do bankructwa;) juz sie wypalem, jestem swiezy i gotow do dalszej pracy (zamieszczania kolejnych postow - czas sie wziac za forum w stolicy ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
sarani Re: MINKI 29.08.01, 11:07 :-D uśmiech pełną gębą :-{) facet z wąsami :o) inna buźka z okrągłym noskiem :-o krzyk :-O głośny krzyk :-@ bardzo głośny krzyk ?:) blondynka (moje ulubione) etc. etc. etc. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julian Re: MINKI IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 29.08.01, 19:49 Jest ich duzo. :) Uśmiech miniaturowy ;) miniaturowy uśmiech z przymrużonym okiem :-) uśmiech podstawowy ;-) uśmiech filuterny z mrugnięciem okiem :-( smutek, niezadowolenie :-> sarkastyczny :-| poważnie zaniepokojony lub nie rusza mnie to >:-> diabelsko sarkastyczny (-: uśmiech dla leworęcznych :-/ niezdecydowany, skrzywiony, sceptyczny :''-( łezka się w oku zakręciła :''-) jak wyżej tylko ze szczęścia :-d śmiech :-c skrajna depresja :-x nic nie powiem :-\ nie mogę się zdecydować... :-/ ...i ja też >-> już chyba bardziej sarkastyczny być nie mogę <:-) jestem niewinny :-e jestem niezadowolony :-7 "to nie było zbyt smaczne sformułowanie..." :-* cmok! D:) gość w czapce z daszkiem :d bardzo szeroki uśmiech :* buziaczek :i palący... [:)-<-<] leżący w łóżku @--> Odpowiedz Link Zgłoś