Dodaj do ulubionych

SPOTKANIE NETBiT''u NR 2!!! (teraz Przysiek)

29.08.01, 22:06
Tak po wstepnych ustaleniach na spotkaniu w Kaszczorku dzis Krzyzak podal
dostepne terminy i musielismy wybrac 28 WRZESNIA PIATEK GODZ 17.00(bo inne to
byl srode tygodnia).Jak ktos sie spozni nic nie bedzie.Ustalilismy teraz
dokladnie sami bo wiadomo jak by moglo byc gdyby znow "ustalac wg. propozycji"
pewnie ze dwa miesiace.Doszlismy z Krzyzakiem tez do wniosku iz jak gazeta
pisze o nas to moze pani z Daglezji(Przysiek) zgodzi sie dac nam znizke zeby
kazdy troche mniej wydal bo jednak bedzie miala darmowa reklame w
GW :))).Trzeba bedzie chyba tez zrobic sobie identyfikatory bo jak nas duzo
bedzie to moze byc problem z rozpoznawalnoscia.Proponuje jednak na poczatku
schowac zeby wypalila wreszcie zabawa w zgadywanie kto jest kto-chociaz wsrod
osob ktorych jeszcze nie znamy.Tyle chyba na razie wszystkie sprawy dotyczace
spotkania proponuje pisac tu zeby sie nie pogubic.

Pozdrawiam

KroTosS

Ps.Ja oczywiscie bede teraz czas na kolejne posty z wpisami-bede na 100%-i
tylko takie ;)))
Obserwuj wątek
    • .sonia. Re: SPOTKANIE NETBiT''''u NR 2!!! (teraz Przysiek) 29.08.01, 22:09
      Chyba będę mogła, oczywiście jak mnie zabierzesz:)))
      • Gość: Krzyżak Re: SPOTKANIE NETBiT''''''''u NR 2!!! (teraz Przysiek) IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 29.08.01, 22:12
        Sonia ,Ania powiedziała ,że bez Ciebie nie przyjedzie.Musisz być.
      • .sonia. Re: SPOTKANIE NETBiT''''''''u NR 2!!! (teraz Przysiek) 29.08.01, 22:19
        Poprawiam się: będę na 100%.
    • Gość: Krzyżak Re: SPOTKANIE NETBiT''''u NR 2!!! (teraz Przysiek) IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 29.08.01, 22:11
      Krotoss rzeczywiści ma rację aby wcześniej to opublikować ,aby Wszyscy nasi
      mogli sobie przygotować zawczasu terminy.
      • krotoss Re: SPOTKANIE NETBiT''''''''u NR 2!!! (teraz Przysiek) 29.08.01, 22:13
        Oczywiscie Soniu ze tak jak rowniez Kasie i Freeraid''a(chyba dobrze napisalem)
        niestety wiecej sie nie zmiesci a wy macie pierwszenstwo :))) i tak bezie juz
        zawsze chyba ze ktos z 3 ine bezie mogl ale oby nigdy.

Pozdrawiam

KroTosS
        • radca Re: SPOTKANIE NETBiT''''''''''''''''u NR 2!!! (teraz Przysiek) 29.08.01, 22:18
          To mysle,ze i ja powinienem byc.

pozdrawiam
          radca
          • krotoss Re: SPOTKANIE NETBiT''''''''''''''''''''''''''''''''u NR 2!!! (teraz Przysiek) 29.08.01, 22:21
            no Radco musicz zapewniam Cie ze nie pozalujesz a i ustalic mozna wtedy
            weicej.Mam szczera nadzieje ze bedzie Ci pasowal termin.Przepraszam ze
            postawilem wszystkich przed faktem dokonanym ale w poscie do watku wyjasnilem
            dla czego.

Pozdrawiam

KroTosS

Ps.Ja juz lece i jak przyjde rano to niech tu bedzie z 20 postow z
            zapewnieniami od ludzi ze przyjada :)))DOBRANOC
    • Gość: Krzyżak Re: SPOTKANIE NETBiT''''u NR 2!!! (teraz Przysiek) Do Radcy IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 29.08.01, 22:25
      Bardzo się cieszę Radco ,że się wreszcie spotkamy i porozmawiamy <life>
      • radca Re: SPOTKANIE NETBiT''''''''u NR 2!!! (teraz Przysiek) Do Krzyzaka 29.08.01, 22:30
        Drogi Krzyzak.

Jestem pelen podziwu za Twöj wklad i zaangazowanie w NetBiT.
        Chcialbym byc obecny,mysle ze bedzie to realne.

pozdrawiam Cie serdecznie

radca
        • Gość: Krzyżak Re: SPOTKANIE NETBiT''''''''''''''''u NR 2!!! (teraz Przysiek) Do Krzyzaka IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 29.08.01, 22:41
          Robię wszystko ,aby się NetBiT cementował ,a nic tak nie łączy jak wspólne
          spotkania.
          Pozdr.
          • radca Re: SPOTKANIE NETBiT''''''''''''''''''''''''''''''''u NR 2!!! (teraz Przysiek) Do Krz 29.08.01, 22:48
            Drogi Krzyzak.

Cos mi möwi,ze my bedziemy mogli jeszcze duzo DOBREGO zdzialac.
            Wazne,abysmy uwierzyli sobie,ale jak widze zapowiada sie OPTYMISTYCZNIE.

pozdrawiam Ciebie oraz caly NetBit.

radca
          • atomski Re: SPOTKANIE NETBiT''''''''''''''''''''''''''''''''u NR 2!!! (teraz Przysiek) Do Krz 29.08.01, 23:33
            Czy ja ,małe kółeczko też mogę dostąpić zaszczytu ??
            Zeby się podlizać,też mogę kogoś zabrać...

p.s. Ponieważ znowu są debile na forum (kowal i s-ka) i znowu są jakieś
            problemy z tożsamością- niniejszym założyłem sobie konto i będę się logował.

Gdzie jest Admin ?????
    • rhemek Re: SPOTKANIE NETBiT''''u NR 2!!! (teraz Przysiek) 30.08.01, 07:24
      bede
      Rhemek
    • Gość: vika Re: SPOTKANIE NETBiT''''u NR 2!!! (teraz Przysiek) IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 30.08.01, 08:25
      Ja juz wiem, ze nie bede mogla byc:(((( Buuuuuuuuu.......
    • Gość: Krzyżak Re: SPOTKANIE NETBiT''''u NR 2!!! (teraz Przysiek) IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 30.08.01, 08:34
      Witam NetBiT-owców
      • Gość: debet Re: SPOTKANIE NETBiT''''''''u NR 2!!! (teraz Przysiek) IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 30.08.01, 09:02
        Witam Krzyżak, witam Was wszystkich. Ostatnie (pierwsze) spotkanie pokazało, że
        jesteśmy w stanie się spotkać, nawet kiedy spotkanie planowane jest na ostatnią
        chwilę. Teraz, kiedy planujemy je miesiąc na przód, przybędzie zapewne więcej
        osób. Dla mnie jest to jednak termin zbyt odległy, aby już teraz Was zapewnić,
        że będę obecny. Mogę Was jednak zapewnić, że zrobiwe wszystko aby w Przysieku
        się pojawić. Pozdrawiam.
        • Gość: Krzyżak Re: SPOTKANIE NETBiT''''''''''''''''u NR 2!!! (teraz Przysiek) IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 30.08.01, 12:58
          Debet ,będzie nam bardzo miło spotkać się z Tobą znowu.Postaraj sie.
          • Gość: debet Re: SPOTKANIE NETBiT''''''''''''''''''''''''''''''''u NR 2!!! (teraz Przysiek) IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 30.08.01, 13:48
            Gość portalu: Krzyżak napisał(a):

> Debet ,będzie nam bardzo miło spotkać się z Tobą znowu.Postaraj sie.
            ... a mi z Wami.

• Gość: Freeride Re: SPOTKANIE NETBiT''''''''''''''''''''''''''''''''u NR 2!!! (teraz Przysiek) IP: *.bydgoski.pl 30.08.01, 13:49
            podobnie jak debet nie jestem w stanie teraz powiedziec czy bede. Oczywisci
            postaram sie.
            pozdr
    • Gość: Jack Re: SPOTKANIE NETBiT''''u NR 2!!! (teraz Przysiek) IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 30.08.01, 15:46
      Potwierdzam swój udział.

Pozdrawiam
      • .tomcio. Re: SPOTKANIE NETBiT''''''''u NR 2!!! (teraz Przysiek) 31.08.01, 07:39
        No teraz jest dużo czasu, więc chyba mi się uda. Na razie nie piszę na 100%,
        ale się postaram. Cieszę się że pozanm wszystkich.

Tomcio
        • coolek Re: SPOTKANIE NETBiT''''''''''''''''u NR 2!!! (teraz Przysiek) 31.08.01, 12:19
          Postaram się być, ale niczego nie obiecuję.
    • Gość: SDB Re: SPOTKANIE NETBiT''''u NR 2!!! (teraz Przysiek) IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 01.09.01, 15:35
      Z pewnego doswiadczenia zdaje sobie sprawe ze przy takiej ilosci tak roznych
      osob z roznych stron, malo prawdopodobne zeby udalo sie zgromadzic jednego
      dnia, w jednym miejscu wszystkich, ktorzy by chcieli. To oczywiste. Mimo, ze do
      Przysieka mam bliziutko, nie jestem w stanie potwierdzic swojej obecnosci 28
      wrzesnia. No wiecie, od poniedzialku konczy mi sie przerwa w obowiazkach,
      zaczyna sie szare, codzienne zycie. POZDRAWIAM, SDB
      • Gość: kasia Re: SPOTKANIE NETBiT''''''''u NR 2!!! (teraz Przysiek) IP: *.studio.net.pl 03.09.01, 14:36
        ...raczej sie uda ale pracuje do 17... wiec bede pozniej :-))
        • scoopa_84 Re: SPOTKANIE NETBiT''''''''''''''''u NR 2!!! (teraz Przysiek) 03.09.01, 18:06
          no ja tez sie postaram byc ale nie ukrywam że w dużej mierze zależy to od
          Tomcia...on robi za dowóz...:)
          • radca Re: SPOTKANIE NETBiT''''''''''''''''''''''''''''''''u NR 2!!! (teraz Przysiek) 03.09.01, 18:22
            Ja jednak nie bede mögl byc 28 wrzesnia.Jest to nie zalezne odemnie.

pozdrawiam
            radca
          • .weronika. Re: SPOTKANIE NETBiT''''''''''''''''''''''''''''''''u NR 2!!! (teraz Przysiek) 04.09.01, 23:23
            Ja chyba tez nie bede mogla, chociaz bardzo chcialam...
            Prawdopodobnie bede wtedy na wycieczce klasowej..
            Chyba, ze ta wycieczka nie wypali, co, znajac moja klase,jest wielce
            prawdopodobne...
            • Gość: kasia do radcy i weroniki.. IP: *.studio.net.pl 05.09.01, 09:30
              ..buuu straszna szkoda.. ale mam nadzieje, ze choc myslami bedziecie z nami :-))
              pozdrawiam...
              • Gość: york Re: do radcy i weroniki.. IP: *.ic.net.pl 05.09.01, 14:29
                Czytając te wszystkie posty , nie wiem dlaczego ale po pierwszym poście radcy
                byłem przekonany , że i tak nie przyjedzie na Wasze spotkanie . No i nie
                myliłem się . Zaczynam wątpić czy kiedykolwiek Was odwiedzi , no chyba że w tej
                chwili "wjechałem" mu na ambicję.
                Bez urazy z pozdrowieniami.
                • qron Re: do radcy i weroniki.. 05.09.01, 16:02
                  Myślę, że uda mi się przyjechac, może nie na 17 ale najwyżej dojadę. pozdrawiam.
                  • .weronika. do Kasi 08.09.01, 14:32
                    Oczywiscie. Caly czas bede sie z wami laczyla telepatycznie:)
                    • .weronika. do Radcy 08.09.01, 14:34
                      "sztuczna fikcja"?
                      To chyba sie znosi i wychodzi "niefikcja". Czy to miales na mysli?;)
                • radca Re: do radcy i weroniki.. 05.09.01, 18:24
                  Gość portalu: york napisał(a):

> Czytając te wszystkie posty , nie wiem dlaczego ale po pierwszym poście radcy
                  > byłem przekonany , że i tak nie przyjedzie na Wasze spotkanie . No i nie
                  > myliłem się . Zaczynam wątpić czy kiedykolwiek Was odwiedzi , no chyba że w tej
                  >
                  > chwili "wjechałem" mu na ambicję.
                  > Bez urazy z pozdrowieniami.

Witam Ciebie Jork.

Nie ,nie wjechales mi na ambicje.Bardzo sie ciesze,ze tak wlasnie napisales-
                  szczerze i bez udawania,lecz z pewnä kulturä.Slusznie zauwazyles,ze troche jestem
                  jakby z boku tego wszystkiego,choc bardzo pragnälbym byc aktywny.Ja jednak sobie
                  troche to inaczej wyobrazalem.Wiele spraw sie zmywa,zaczyna sie dziac pewna
                  sztuczna fikcja.Pogadac i to wszystko ? Ja jestem "czlowiekiem czynu"-bardziej
                  nastawiam sie na pewne dzialania .No,ale po ostatnim spotkaniu grilowym-to jakby
                  caly zapal i idee sie rozmyly.Nikt nie napisal do mnie,nastäpily takie wyrywkowe
                  informacje i to wszystko.Wiele moich pomyslöw zostalo skrytykowanych i
                  odrzuconych.Zostalem jakby obok tego wszystkiego.Lecz pomimo tego wszytkiego
                  jeszcze pragnälem byc obecny -no ale to jest niezalezne odemnie.

pozdrawiam Cie serdecznie
                  radca

• Gość: Krzyżak Re: SPOTKANIE NETBiT''''u NR 2!!! (teraz Przysiek) IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 08.09.01, 22:05
      Spotkanie w Przysieku absolutnie jest aktualne i nic nie mają do rzeczy
      ostatnie zawirowania.potraktujmy to jako burzę muzgów.
      A więc BEZ ZMIAN.
      • Gość: atomski Re: SPOTKANIE NETBiT''''''''u NR 2!!! (teraz Przysiek) IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 09.09.01, 00:36
        Helloł Krzyżak !
        Kup poniedziałkową GW.W poniedziałki jest, chyba cyklicznie(nie jestem
        pewien,sporadycznie czytuję GW),ranking 10 najpopularniejszych wątków na forum.
        Myślę,że twój wątek jest już "na pudle".
        Parę dni minie i będzie pierwszy.Przy takim wyczuciu rynku musisz być na prawdę
        bogatym człowiekiem.
        Najlepsze jest to,że piszą tam nawet ci co nie chcą :)))))))))

Pozdrawiam ,ja będę,potwierdzam jeszcze raz;no chyba,że zdążycie zarejestrować
        swą działalność...
        • krotoss Re: SPOTKANIE NETBiT''''''''''''''''u NR 2!!! (teraz Przysiek) 09.09.01, 11:52
          Gość portalu: atomski napisał(a):

> Helloł Krzyżak !
          > Kup poniedziałkową GW.W poniedziałki jest, chyba cyklicznie(nie jestem
          > pewien,sporadycznie czytuję GW),ranking 10 najpopularniejszych wątków na forum.
          > Myślę,że twój wątek jest już "na pudle".
          > Parę dni minie i będzie pierwszy.Przy takim wyczuciu rynku musisz być na prawdę
          >
          > bogatym człowiekiem.
          > Najlepsze jest to,że piszą tam nawet ci co nie chcą :)))))))))
          >
          > Pozdrawiam ,ja będę,potwierdzam jeszcze raz;no chyba,że zdążycie zarejestrować
          > swą działalność...

Atomski poruszyl ciekawa kwestie, tez sie zastanawialem nad rankingiem a watek
          Krzyzaka jes albo 3 albo 4 teraz :))) ciekawe czy przedrukuja caly tytul czy
          tylko poczatek.A najciekawsze co napisza o nim moze tak:

"niesamowita kariera watku w przeciagu kilku dni wyrosl do takich rozmiarow.Watek
          traktuje na temat forum i zachowania w nim coniektorych osob..."

to oczywiscie wersja soft ;)))

KroTosS

Ps.Atomski nie martw sie przyjedziesz ni ebedzie powodow aby nie... ;)
          • Gość: krzyzak Re: SPOTKANIE NETBiT i propozycja nowego wątku.(Krzyżaka) IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 09.09.01, 15:46
            dzięki za miłe słowo atomski i Krotti.Bardzo się cieszę ,że po chwilowej burzy
            znowu jestesmy razem.Nawet gdyby sie wydarzyło jeszcze coś gorszego to i tak
            proponuję Przysiek .Jeśli będzie tylko chociaż jedna osoba więcej jak w
            Kaszczorku to będzie już fajnie.Osobiście myślę ,że będzie znacznie więcej
            ciekawskich.Oczywiście zapraszamy wszystkich.

Co sądzicie o oficjalnym zaproszeniu GW na spotkanie.Proponuje nowy wątek który
            znowu może okazać się hitem tygodnia na forum ?
            • krotoss Re: SPOTKANIE NETBiT i propozycja nowego wątku.(Krzyżaka) 09.09.01, 16:11
              Nic nam nie przeszkodzi w spotkaniu to pewne [no chyba ze znow slub ale wtedy
              tylko miejsce sie zmieni ;)))].Co do Gazety to ciekawe czy bedzie chetna... ale
              moze jak zalozymy watek z zaproszeniem dla niej i wszystkich chetnych to
              podzila...

KroTosS

Ps.Zaczeli juz o nas pisac moze beda i dalej.
              • Gość: debet Re: SPOTKANIE NETBiT i propozycja nowego wątku.(Krzyżaka) IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 09.09.01, 22:21
                Nie wiem Krzyżak dlaczego tego wątku jeszcze nie założyłeś:) Ja już kiedyś
                napisałem, że na każdym naszym spotkaniu, dziennikarz Wyborczej jest mile
                widziany. Cały czas nie mogę Was zapewnić, czy będę w Przysieku obecny.
                • Gość: der Re: SPOTKANIE NETBiT i propozycja nowego wątku.(Krzyżaka) IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 10.09.01, 02:43
                  Uwaga !
                  To ważne, wiadomość jest tu ukryta,bo nasi kochani aministratorzy (jest pewnie
                  dwóch trzech,ale używają większej ilości nicków)to
                  właśnie :Luj,Kicikoci,Leszczor,Danc i Ehem.Domeny których używają należą do
                  Agora S.A.
                  Kiedy odkryliśmy to napisaliśmy przed pólnocą ,zaraz potem nastąpiła czystka !
                  Moje konto zostało zabanowane.
                  Mam nadzieję,że ktoś z forumowiczów zdąży to przeczytać zanim znajdą ten post.
                  Niniejszym też nie używam swego nicka !!!!!
    • Gość: On Re: SPOTKANIE NETBiT''''u NR 2!!! (teraz Przysiek) IP: *.szpital-bielany.torun.pl 10.09.01, 15:43
      Witam po urlopie...
      Postaram się być w Przysieku.
      • Gość: KroTosS Re: SPOTKANIE NETBiT''''''''u NR 2!!! (teraz Przysiek) IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 10.09.01, 16:48
        Bardzo bedzie milo jezeli sie spotkamy.Mam nadzieje ze tak bedzie i pogoda
        dopisze bo to co jest przez ostatnie dni to juz lekka rzesada...

Pozrawiam-do zobaczenia w Przyskieku

KroTosS
    • Gość: SDB Re: SPOTKANIE NETBiT''''u NR 2!!! (teraz Przysiek) IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 14.09.01, 18:19
      Minęły 2 tygodnie kiedy sie wpisalem do tego watku po raz ostatni i nadal nie
      mam pewnosci co do tego czy cos nie wyskoczy mi w piatek 28 wrzesnia. Ale caly
      czas impreze mam na uwadze i wlasciwie nie moge sie doczekac. papa
      SDB
      • Gość: qqqqqqqqqqqqqqqqqq Re: SPOTKANIE NETBiT''''u NR 2!!! (teraz Przysiek IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 06.04.03, 03:10
        takie przypomnienie
        • Gość: lisiczkaa Re: takie przypomnienie IP: *.amb.bydgoszcz.pl 07.04.03, 07:48
          Ciekawe po jaką cholerę?

Pozdrawiam @ll
          • Gość: .sonia. Re: takie przypomnienie IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 07.04.03, 22:04
            chyba kogoś poniosło:)
            • Gość: SDB Re: takie przypomnienie IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 07.04.03, 22:19
              Ech... tak na marginesie- to byly czasy... ;-)
              • rhemek Re: takie przypomnienie 03.06.03, 23:33
                i gdzie sa teraz netbitowcy...
                • sdb Re: takie przypomnienie 04.06.03, 20:21
                  idea i filozofia we mnie pozostala ale zapal do czynow gdzies dawno zgubilem
                  • Gość: lisiczkaa Re: takie przypomnienie IP: *.visp.energis.pl 04.06.03, 22:26
                    Dokłądnie tak, jak mówi SDB...

Pozdrawiam @ll, a szczególnie TEGO wyżej ;)
    • Gość: scoopa Re: SPOTKANIE NETBiT''u NR 2!!! (teraz Przysiek) IP: 195.117.130.* 07.06.03, 14:34
      tak tak podzielam zdanie SDB, to były czasy;) Czy to było to spotkanie, gdzie
      odwiedził nas ON? ten z dość specyficzną profesją lekarską:)

pozdrawiam

ps. no i lato idzie może by tak wybrać się na jakiegoś grilla .. powspominać:)
      • krotoss Re: SPOTKANIE NETBiT''u NR 2!!! (teraz Przysiek) 16.06.03, 22:14
        jakieś wspólne powitanie lata w Myślu?? Ostanio razem (po części)
        żegnaliśmy :o)
      • on Re: SPOTKANIE NETBiT''u NR 2!!! (teraz Przysiek) 17.06.03, 07:39
        Gość portalu: scoopa napisał(a):

> tak tak podzielam zdanie SDB, to były czasy;) Czy to było to spotkanie, gdzie
        > odwiedził nas ON? ten z dość specyficzną profesją lekarską:)
        >
        > pozdrawiam
        >
        > ps. no i lato idzie może by tak wybrać się na jakiegoś grilla .. powspominać:)

Spotkanie miało miejsce częściowo w FORCIE IV a częściowo w Pizzerii i pubie -
        nazw nie wymienię by nie być posądzony o kryptoreklamę... ;-)
        Poza tym wezwany z nika postanowiłem sie odezwać po latach niebytu (wcale nie
        spowodowanych NIRVANĄ)
        Pzdr cały NetBiT
        on
        • ezdebe On zyje!!!!!!!! 18.06.03, 16:09
          i chyba nawet widze w nim jakas iskierke woli spotkania na wspolnym browarze.
          Nie moge sie mylic- On na pewno chce w koncu sie pokazac znow :D no i
          Kroti :DDDDD ludzieeeeeee nastepna sobota w T albo B OK?????????
          • radca Re: On zyje!!!!!!!! 05.01.04, 00:50
            zyje

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka