Gość: bolo IP: 195.117.22.110, 217.99.1.* 03.03.01, 08:30 PISZCIE CO CHCECIE A I TAK LEGIA NAJLEPSZA JEST Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bartosz Re: MISTRZEM POLSKI JEST LEGIA IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 03.03.01, 09:45 przykro mi bardzo,ale na razie nie jest(bo jest Polonia)i nie będzie.dlaczego?Bo jest za słaba,a wisła i pogoń ma silniejszy i lepszy skład.śmieszy mnie slogan niesiony przez ciebie,ale tylko głoszenie haseł ci zostało na ten sezon-chyba że w.kowalczyk zostanie królem strzelców,a w to to nawet nie wierzą najwięksi optymiści.Szkoda też że zaczynacie popadać wkłopoty finansowe.pamiętaj że żeby być mistrzem polski to trzeba grać dobrze przez cały sezon i przede wszystkim strzelać karne.JAk legia będzie mistrzem to schyle przed nią iprzed tobą pokprnie głowę-i przeproszę za moją krytykę.wg.mnie legia ma tylko dobrego trenera f.smudę.jak L.zostanie mistrzem to mnie wyśmiej -- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FBI Re: MISTRZEM POLSKI JEST LEGIA IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 03.03.01, 10:21 Mistrzem będzie RUCH RADZIONKÓW HA HA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BOLO Re: MISTRZEM POLSKI JEST LEGIA IP: 195.117.22.110, 217.99.1.* 03.03.01, 10:29 Gość portalu: FBI napisał(a): > Mistrzem będzie RUCH RADZIONKÓW HA HA. W SKOKACH PO PIWO Odpowiedz Link Zgłoś