Gość: ZABOJAD czyli MMM IP: *.w83-194.abo.wanadoo.fr 31.12.04, 20:44 Czy osoba majaca psuedo IV (iv) to jest ta sama ktora uzywala pseudo IVICA ??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
polynomial Re: IV ???? 01.01.05, 10:49 Nie. Iv(ica) to kapuś urzędującego p. prezydenta, na stanowisku utworzonym po to, by śledzić w Internecie opinie spoleczeństwa nt. władz miasta. Polynomial-C Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miły Re: IV ???? IP: 80.227.56.* 01.01.05, 16:19 polynomial napisał: > Nie. Iv(ica) to kapuś urzędującego p. prezydenta, na stanowisku utworzonym po > to, by śledzić w Internecie opinie spoleczeństwa nt. władz miasta. wszystko jest możliwe dla wierzącego; Odpowiedz Link Zgłoś
incognitto Re: IV ???? 01.01.05, 17:18 polynomial napisał: > Nie. Iv(ica) to kapuś urzędującego p. prezydenta, na stanowisku utworzonym po > to, by śledzić w Internecie opinie spoleczeństwa nt. władz miasta. poly kochany, takie opinie można wybaczyć jakims narwanym slodkim idiotkom, ale Ty, taki rasowy, bardzo -okreslony- dyskutant, mający 'podziemie' w sygnaturce:)? Naprawde sądzisz, że gdyby nawet ivica miał takie zadanie robiłby to tak nieudolnie by pozwolić się zdemaskowac, a p.prezydent byłby taki naiwny by tworzyć jawne stanowisko d/s niejawnych;)? Myśle, ze mogą zagladac tu ludzie majacy TAKIE i INNE zadania, ale my, szarzy forumowicze tak naprawdę nie wiemy kim są i czy w ogole coś na forum piszą, czy tylko czytają, a moze piszą, są (byli) lubianymi formowiczami, ale udanie palą głupa, prowokują, rzucajac cień na innych, np na ivicę? Zejdźcie w koncu z ivicy, nie piszę tego dlatego, ze (co nie jest tajemnicą) bardzo lubię ivicę, ale dlatego, ze np Ciebie poly też lubię i jest mi przykro jak takie głupoty czytam;))) pozdrwaiam i zyczę zadowolenia z życia w Nowym Roku. Odpowiedz Link Zgłoś
polynomial Re: IV ???? 01.01.05, 20:30 Mi też jest przykro... a, jednak! Prześledź wątki sprzed mniej, więcej pół roku. Pozdrawiam! Polynomial-C Odpowiedz Link Zgłoś
incognitto Re: IV ???? 01.01.05, 23:37 polynomial napisał: > Mi też jest przykro... a, jednak! Prześledź wątki sprzed mniej, więcej pół roku Znam posty ivicy, równiez te, w których broni decyzji, sposobu rządzenia Waszego prezydenta, ma do tego prawo i jako czlonek spoleczeństwa i jako pracownik UM, jesli nim jest. Może, jak kazdy, pisac swoje opinie na forum GW, ktos inny sie z nimi nie zgadzać itp. Ty napisałeś, ze jest K A P U S I E M, a to mocne, ubliżające słowo. > Pozdrawiam! również;) Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 Re: IV ???? 02.01.05, 11:15 incognitto napisał: > polynomial napisał: > > > Mi też jest przykro... a, jednak! Prześledź wątki sprzed mniej, więcej pó > ł > roku > > Znam posty ivicy, równiez te, w których broni decyzji, sposobu rządzenia > Waszego prezydenta, ma do tego prawo i jako czlonek spoleczeństwa i jako > pracownik UM, jesli nim jest. Może, jak kazdy, pisac swoje opinie na forum GW, > ktos inny sie z nimi nie zgadzać itp. > Ty napisałeś, ze jest K A P U S I E M, a to mocne, ubliżające słowo. > > > Pozdrawiam! > również;) > > > zgadzam się . daleko ivicy od nikczemnych poczynanań wielu zakamuflowanych "forumowiczów" kształtujacych "opinię" . jest po prostu zbyt szczery . Odpowiedz Link Zgłoś
vviosna Re: IV ???? 02.01.05, 15:20 srutututu, majty z drutu. ivica JEST kapusiem. wie o tym caly um. moze iv tu napisze, jak go lubia koledzy, moze nie mowia mu tego wprost - ale... a co ja sie tu bede rozwodzic ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maria Re: Hej vviosno! IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.intelink.pl 02.01.05, 18:04 vviosna napisała: > srutututu, majty z drutu. > ivica JEST kapusiem. wie o tym caly um. moze iv tu napisze, jak go lubia > koledzy, moze nie mowia mu tego wprost - ale... a co ja sie tu bede rozwodzic > ;))) Co pani piszesz w forumowym kapowniku, co pani piszesz, co pani słuchasz, co pani ludzi podpatrujesz. Czy pani wariatką czy pani kapuś czy pani poetka? Ej poetko a czego głupio jakoś patrzysz przez patrzałki przez te czarne zakurzone okulary, co znów piszesz tak się głupio uśmiechając, co tak bazgrzesz swoim długopisem czarnym. Odpowiedz Link Zgłoś
incognitto Re: Hej vviosno! 02.01.05, 20:35 Gość portalu: Maria napisał(a): > vviosna napisała: > > > srutututu, majty z drutu. > > ivica JEST kapusiem. wie o tym caly um. moze iv tu napisze, jak go lubia > > koledzy, moze nie mowia mu tego wprost - ale... a co ja sie tu bede rozwo > dzic > > ;))) > >znów piszesz tak się głupio uśmiechając, > co tak bazgrzesz swoim długopisem czarnym. chyba wie CO bazgrze;) swoją droga to obrotna jest dziewucha, skoro az takie informacje posiada by pisac, ze pracownik Urzędu Miejskiego w Bydgoszczy JEST kapusiem, chyba że cie źle zrozumialam wiosno? szkoda, ze nie chcesz sie tu rozwodzic, pochwal sie, kto cie w imieniu calego UM tak dobrze poinformował ??? no bo chyba nie na podstawie 'plotek z tramwaju' rzucasz takie rewelacje na publicznym forum? Odpowiedz Link Zgłoś