Dodaj do ulubionych

USŁUGI PRZEZ CAŁĄ DOBĘ :)

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.05, 22:43
OCZEKUJĘ ZLECEŃ LUB STAŁEJ WSPÓŁPRACY!!! USŁUGI TRANSPORTOWE KONTENER Z WINDĄ
WYMIARY 7,5x2,45x2,45 ŁADOWNOŚĆ 5,5 TONY DYSPOZYCYJNY CAŁĄ DOBĘ NA TERENIE
KRAJU, KONKURENCYJNE CENY! KONTAKT PRZEZ FORUM
Obserwuj wątek
    • Gość: WIESIEK Re: USŁUGI PRZEZ CAŁĄ DOBĘ :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.05, 13:49
      Ludzie, potrzebuję zleceń, czy nikt z was w najbliższym czasie nie planuje
      przeprowadzki? Mogę też współpracować z firmami. Moja jednoosobowa jest
      naprawdę solidna, mam profesjonalny samochód i oferuję najniższe ceny w mieście!
      • Gość: baba Re: USŁUGI PRZEZ CAŁĄ DOBĘ :) IP: *.tvgawex.pl 07.01.05, 18:07
        Podaj te konkurencyjne ceny!
        • Gość: WIESIEK Re: USŁUGI PRZEZ CAŁĄ DOBĘ :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.05, 16:52
          Przecież to zależy od Twojego zamówienia, ja nie wiem, co chcesz przewieźć i
          skąd dokąd. Zawsze też można negocjować. Zapraszam do korzystania z moich
          usług!!! Pozdrawiam
          • madziara_pl Re: USŁUGI PRZEZ CAŁĄ DOBĘ :) 08.01.05, 16:55
            może transportowcem jestes niezlym - na reklamie sie jednak nie znasz.....
            • Gość: WIESIEK Re: USŁUGI PRZEZ CAŁĄ DOBĘ :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.05, 17:51
              PRZYKRO MI, STARAŁEM SIĘ. WIESZ, TERAZ JEST BEZNADZIEJNY SEZON W NASZEJ BRANŻY
              I OGŁASZAM SIĘ, JAK MOGĘ, ŻEBY MIEĆ JAKIEŚ KURSY I ZARABIAĆ PIENIĄDZE. MOŻE COŚ
              MI DORADZISZ ALBO POMOŻESZ? MOŻE ZNASZ KOGOŚ, KTO CHCIAŁBY SKORZYSTAĆ Z USŁUG
              TRANSPORTOWYCH? POLECAM SIĘ :)
              • o_0 Re: USŁUGI PRZEZ CAŁĄ DOBĘ :) 08.01.05, 20:22
                ile za km?
                • Gość: greg Re: USŁUGI PRZEZ CAŁĄ DOBĘ :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.05, 21:13
                  co to znaczy "kontener z windą"?
                  • o_0 Re: USŁUGI PRZEZ CAŁĄ DOBĘ :) 08.01.05, 21:16
                    mniej wiecej tyle, co 'komorka z fontanna' ;))
                • Gość: WIESIEK Re: USŁUGI PRZEZ CAŁĄ DOBĘ :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.05, 22:21
                  W trasie - 1,40 za km., natomaist w mieście 40 zł. za godzinę. Pomagam też przy
                  załadunku i rozładowunku, więc generalnie ludzie mieszczą się w 1 godzinie.
              • madziara_pl Re: USŁUGI PRZEZ CAŁĄ DOBĘ :) 08.01.05, 23:21
                jedyne niestety w czym moge ci pomóc to zyczyc powodzenia.....
                • Gość: miły Re: USŁUGI PRZEZ CAŁĄ DOBĘ :) IP: 5.5R* / 212.0.150.* 09.01.05, 00:16
                  może już czas dać ogłoszenie...sprzedam samochód ?
                  • Gość: greg Re: USŁUGI PRZEZ CAŁĄ DOBĘ :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.05, 00:34
                    daj kontakt na maila i wytłumacz co znaczy "kontener z windą"
                    • Gość: CIA Re: USŁUGI PRZEZ CAŁĄ DOBĘ :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.05, 01:20
                      To haslo , jaki odzew? Co przewalasz ?
              • trond Re: USŁUGI PRZEZ CAŁĄ DOBĘ :) 09.01.05, 09:59
                Odpowiadasz na :
                Gość portalu: WIESIEK napisał(a):

> PRZYKRO MI, STARAŁEM SIĘ. WIESZ, TERAZ JEST BEZNADZIEJNY SEZON W NASZEJ
                BRANŻY
                > I OGŁASZAM SIĘ, JAK MOGĘ, ŻEBY MIEĆ JAKIEŚ KURSY I ZARABIAĆ PIENIĄDZE. MOŻE
                COŚ
                >
                > MI DORADZISZ ALBO POMOŻESZ? MOŻE ZNASZ KOGOŚ, KTO CHCIAŁBY SKORZYSTAĆ Z USŁUG
                > TRANSPORTOWYCH? POLECAM SIĘ :)

polecam ci zrobienie sobie loginu może tak łatwiej pozyskasz zlecenie.dzisiaj o
                kawałek chleba ciężko ale...przynajmniej nie ma śniegu po pas.powodzenia.
              • Gość: max Re: USŁUGI PRZEZ CAŁĄ DOBĘ :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.05, 21:09
                co za bzdura..jest popyt na transprot i nie psiz glupot ze jest dretwy sezon.
                mam uslugi transportowe ze stawka 1.50 /km i mamy robote od rana do wieczora 3
                autami. pozdrawiam

(FAKTYCZIE ZNASZ SIE NA REKLAMIE...ŻENUJĄCE)
    • Gość: baba Życzę dużo zleceń Marcinie !!! IP: *.tvgawex.pl 10.01.05, 20:55
      Szczerze życzę !!!
    • o_0 Re: USŁUGI PRZEZ CAŁĄ DOBĘ :) 10.01.05, 21:16
      a do jakich gabarytow przewozisz?
      • trond Re: USŁUGI PRZEZ CAŁĄ DOBĘ :) 10.01.05, 22:15
        Odpowiadasz na :
        o_0 napisał:

> a do jakich gabarytow przewozisz?

nic nie słyszałem,żeby ktoś ostatnio miał przewozić słonia.p.s.odniesienie do
        mojego wątku.jaki to tytuł filmu?
        • trond Re: USŁUGI PRZEZ CAŁĄ DOBĘ :) 13.01.05, 23:17
          Odpowiadasz na :
          trond napisał:

> Odpowiadasz na :
          > o_0 napisał:
          >
          > > a do jakich gabarytow przewozisz?
          >
          > nic nie słyszałem,żeby ktoś ostatnio miał przewozić słonia.p.s.odniesienie do
          > mojego wątku.jaki to tytuł filmu?

tytuł:pięć ton i on.p.s.też się cieszę,że znalazła się poszukiwana praca dla
          przewoźnika.
    • Gość: baba Re: USŁUGI PRZEZ CAŁĄ DOBĘ :) IP: *.tvgawex.pl 13.01.05, 22:35
      Chyba interes się rozkręcił. Marcinek jeżdzi i nie ciągnie dalej wątku. Mnie
      cieszy, że masz robotę! Powodzenia!!!
      • Gość: WIESIEK Re: USŁUGI PRZEZ CAŁĄ DOBĘ :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.05, 18:13
        Marcinek??? Jaki Marcinek??? A interes wcale się nie kręci, naprawdę jest
        słabiutko, wielu moich znajomych - transportowców siedzi całymi dniami w domu.
        Ja mam 2 - 3 kursy dziennie. A latem 7 - 8... Wolę więcej nie odpisywać na
        pytania niektórych forumowiczów, np. te dotyczące stawek, bo pod dziwnymi
        nickami ukrywa się konkurencja. Ale dzięki wszystkim za pozdrowienia i
        życzliwość. Ja również życzę Wam powodzenia w tych ciężkich czasach. No i
        oczywiście zapraszam do skorzystania z moich usług... transportowych :)
        Pozdrawiam
        • Gość: baba Re: USŁUGI PRZEZ CAŁĄ DOBĘ :) IP: *.tvgawex.pl 14.01.05, 20:07
          Oj ! Nieładnie ! Własnego imienia się wypierasz !
          Odebrałem w mojej firmie Twój fax i stąd znam nie tylko Twoje imię, ale
          wszystkie inne dane. Zresztą wiesz co pisałeś.
          I co teraz powiesz Marcinku?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka