Dodaj do ulubionych

AKCJA "BIAŁE FARTUCHY"

11.01.05, 14:04
Biel zawsze kojarzy się z nieskazitelnością, tak samo powinny kojarzyć sie
nam białe fartuchy. Ludzie, którzy w wielu przypadkach decydują o zyciu
powinni być nieskazitelni. Niestety istnieją tacy, których kieszenie sa
splamione ludzką krwią. Proponuję, aby w tym wątku wypisywać imiona i
nazwiska tych lekarzy, którzy noszą BIAŁE FARTUCHY. Jest ich wielu,
wspaniałych, znakomitych w swoim fachu.
Obserwuj wątek
    • ethanak Re: AKCJA "BIAŁE FARTUCHY" 11.01.05, 15:48
      prof.Arkadiusz Jawień
      • zinekk Re: AKCJA "BIAŁE FARTUCHY" 11.01.05, 15:55
        Prof. Jacek Manitius
      • Gość: mi Re: AKCJA "BIAŁE FARTUCHY" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.05, 16:28
        Skąd ta pewność?
    • Gość: torunianka Re: AKCJA "BIAŁE FARTUCHY" IP: *.petrus.com.pl 11.01.05, 16:14
      macieju, podoba mi się Twoja akcja znacznie bardziej niż akcja dzwonienia i
      donoszenia na tych co brali. Brali, jak dawali!

Nie pamiętam, niestety nazwiska młodej lekarki z Oddziału Okulistycznego w
      Bizielu, gdzie mojej mamie robiono operację kiedyś. Chciałam pomóc oczywiście
      własnej matce, więc przygotowałam kopertę, ale... została odrzucona z
      zakłopotaniem dużym. Nie daję łapówek, ta była pierwszą próbą, ale zrobiłam to
      w sposób, który mobilizował do zajęcia się kopertą, gdyż sugerowałam wsparcie
      potrzeb szpitalnych.

Więc są z pewnością lekarze, którzy nie biorą, a pracują dobrze z poświęceniem,
      mimo że pracują za żenujące stawki.
      • charlesbabbage Re: AKCJA "BIAŁE FARTUCHY" 11.01.05, 16:20
        Znam wielu lekarzy, są różni, od znakomitych do bardzo przeciętnych. Maja
        natomiast jedna ceche i to bardzo istotną "maja czyste kieszenie"!!!!
        • Gość: torunianka Re: AKCJA "BIAŁE FARTUCHY" IP: *.petrus.com.pl 11.01.05, 16:58
          wśród lekarzy, tak jak wśród innych grup zawodowych są geniusze, dobrzy
          rzemieślnicy i partacze. Tacy po prostu jesteśmy różni. Tylko ich błędów
          czasami nie możemy przeżyć w sensie dosłownym.
          • trond Re: AKCJA "BIAŁE FARTUCHY" 11.01.05, 17:28
            w swoim życiu i w życiu swojej rodziny zetknąłem się wyłącznie z
            uczciwymi,oddanymi lekarzami.kilkoro myliło się w swoich diagnozach,ale miało
            do tego prawo.dwa razy zachowanie lekarza było dość szorstkie,ale nie przeczyło
            etece ani sztuce.nazwisk nie podam.byłoby mi bardzo głupio gdyby moja świętość
            tytułem kontry została tu napiętnowana.do lekarzy wszystkich bez wyjątku mam
            szacunek i podziw.jeśli przeważa w zachowaniu lekarza pazerność na pieniądze i
            przesłania mu ona cel jakim jest pomoc człowiekowi-trudno-musi ponieść karę.ale
            ja takiego nazwiska nie podam,bo go nie znam.
    • madziara_pl Re: AKCJA "BIAŁE FARTUCHY" 11.01.05, 16:32
      nie kazdy lekarz bierze łapówki
      nie kazdy ksiadz molestuje dzieci.........
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka