Dodaj do ulubionych

Wolę teatr od kina

IP: 10.10.70.* 30.08.01, 15:42
Lubicie chodzić do bydgoskiego Teatru Polskiego. Jaki spektakl wam się tam podobał. Ja oglądałam
niedawno nie taki nowy �Pokój stołowy� na małej scenie. Jest niezły. Podobała mi się zwłaszcza
jedna z młodych aktorek - Anna Bonna.
Obserwuj wątek
    • Gość: MICHAL Re: Wolę teatr od kina IP: *.skane.se 10.09.01, 04:25
      Gość portalu: viola napisał(a):

> Lubicie chodzić do bydgoskiego Teatru Polskiego. Jaki spektakl wam się tam podo
      > bał. Ja oglądałam
      > niedawno nie taki nowy �Pokój stołowy� na małej scenie. Jest niezły. Podobała m
      > i się zwłaszcza
      > jedna z młodych aktorek - Anna Bonna.

Anna Bonna debiutowala w Olsztynie.Bardzo atrakcyjna aktorka.

• coolek Re: Wolę teatr od kina 10.09.01, 22:35
        Mi bardzo podobal sie "Lot nad kukulczym gniazdem". Bylem pod wielkim wrazeniem
        tej sztuki.

Coolek
        • krotoss Kino i teatr to rozne zeczy... 15.09.01, 17:58
          Kino i teatr sa innymi typami kultury i wolec mozna lecz nie kosztem jednej z
          tych rozrywek. Zalezey czego czlowiek potrzebuje tam powinien isc-tak mi sie
          wydaje przynajmniej...

KroTosS
          • .weronika. Re: Kino i teatr to rozne zeczy... 16.09.01, 19:40
            A ja lubię i teatr, i kino... Tyle, ze do teatru idę bardziej spokojna, bo tam
            raczej nie natknę się na takie g., jakie czesto spotykam w kinie... myslę, ze
            jest to spowodowane tym, ze kino jest traktowane przede wszystkim jako rozrywka
            dla mas i dlatego kidy leci tam jakis ambitniejszy film, mozna go oglądac tylko
            przez kilka dni...:(, za to teatr zostal zakfalifikowany do rozrywek
            bardziej "elitarnych" i to, co się tam pokazuje nie jest tandetą.
            Co do ww. szuk; obie widziałam i obie mi się podobały. Dodatkowym
            atutem "Pokoju" jest mala scena, ktora zwielokrotnia silę przezyc przez bliski
            kontakt z aktorem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka