Gość: greg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.05, 01:29 w końcu koniec tej farsy z Krajewskim Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: [s] pierwszy krok ku normalnosci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.05, 03:17 zobaczymy gdzie teraz innych frajerow do golenia siwek znajdzie! teraz jak nas juz to nie obchodzi trzeba powaznie pomyslec co dalej?? czy herkt czy ktos z pozadna szeroka wizja z zagranicy co przejmie kompetowanie skladu bez chorych "faksowych" skladow slabeckiego + borakiewicz = koszykarski laik!!!!!! swoje gowno musial wtracic!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stary Kibic Asty Re: pierwszy krok ku normalnosci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.05, 08:31 Ludzie Ludzie Ludzie!!!!!Nie dajcie sie omamić panu Borakiewiczowi!!!!Przeciez każdy widzial jak wygladaly przygotowania do sezonu,wymiany zawodnikow,i inne manewry nie majace nic wspolnego z profesjonalizmem.Trener mial wystarczajaco duzo czasu by spoic i poukladac taktyke drużyny.A co tu mamy????????Totalny brak zgrania,zlepek grajków którzy grają:"co sie uda"jak na WF-ie.A zapewniam,troche sie na tym znam, to nie są źli zawodnicy.Zresztą popatrzcie na Włocławek czy tam graja jakieś supergwiazdy????..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinol Re: pierwszy krok ku normalnosci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.05, 19:56 masz racje slyszalem jeszcze o takim kurdupu co mu w d... wlazi bez wazeliny ponoc razem chodza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oldboy Re: Zmiany w Astorii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.05, 09:07 Paranoja! Trzy, cztery tysiące kibiców wyraza swoja dezaprobate wobec trenera nie przychodzac na mecze a ten niskiego lotu trener twierdzi ze to jeden kibic ma jakies ambicje czy fobie zeby trenera zmienić. Nie badz pan smieszny do konca panie Krajewski. Argument ze pana nigdy nie wyrzucili w srodku rundy jest zadnym argumentem, czasy sie zmienily. Druzyna gra dla kibicow a posad nie przyznaje sie juz dozywotnio. Panie dziennikarzu. Na meczu z Czarnymi bylo tak malo kibicow ze trener i pan mogliscie wreszcie uslyszec co kibice mysla o trenerze. Nie ferowalbym na pana miejscu o przekroczeniu przez kibicow granic dobrego zachowania. Na zachowanie kibicow wplyw maja rowniez dziennikarze nie chcac widziec nadciagajacych chmur i piszac bzdety. Niech panowie przesledza swoje wywiady od dwoch lat i pokaza chociaz jeden przypadek zwrocenia Krajewskiemu uwagi ze to co plecie ma sie nijak do rzeczywistosci. Badzcie dalecy od tego aby za obecna sytuacje obwiniac kibicow. Niech panowie na najblizszym meczu rozejrza sie po trybunach, nie siedza tam same malolaty a przychodza cale rodziny, ludzie bardzo powazni. Sprobujcie sobie odpowiedziec dlaczego na meczu z Czrnymi bylo tylko trzysta osob. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JB Re: Zmiany w Astorii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.05, 10:44 Zgadzam się z przedmówcą.I dodam że nie zauważyłem jakiegoś bulwersujacego zachowania ze strony kibiców.Co więcej przez całą pierwszą połowę nie było ani jednego hasła w stronę trenera a i transparenty wywieszono po przerwie.Nie da sie niestety wywrzeć inaczej presji jak w taki sposób.Wielokrotni widziałem na stadionach całego swiata machanie chusteczkami w stronę słabych trenerów , ale nigdy w żadnym komentarzu do tych wydarzeń , nie słyszałem określenia ''chamskie zachowanie'' Z moze pan Krajewski zrezygnuje z posady po wysłaniu przez KK bardzo grzecznej prośby? Teoria o kibicu chcącym go zwolnić jest poniżej wszelkiej krytyki i uwłacza ludzkiej inteligencji. O panu Borakiewiczu to już mi się nawet pisać nie chce , niejednokrotnie wyrażałem opinię na jego temat.Dziwi mnie tylko postawa jego przełożonych , bo w bądź co bądź największym polskim dzienniku powinno zatrudniać się ludzi na odpowiednim poziomie.Nawet w dodatku regionalnym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wierny kibic Asty Re: Zmiany w Astorii IP: 213.25.33.* 12.01.05, 14:40 Krajewski został prawie zwolniony to teraz będziecie się wyrzywać na jakimś dziennikarzu?. On tak jak wy ma prawo do wyrażania swoich opinii i czytając jego teksty naprawdę nie wiem o co Wam chodzi. Nie zrażajcie do siebie reszty fanów Asty bo my Was przestajemy rozumieć. Krajewski się pogubił i rzeczywiście powinien odejść ale teraz skupmy się na sporcie a nie na ciągłej krytyce. Jak się komuś nie podoba ta gazeta to może jej nie czytać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oldboy Re: Zmiany w Astorii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.05, 15:20 Gdzie tu widzisz wyżywanie się. Jestem czytelnikiem gazety i mogę oczekiwac od dziennikarza rzetelnego opisywania wszystkiego co się wiąze z druzyną. A pro po zapytaj Borakiewicza dlaczego wyciął swój komentarz na temat kibiców, miedzy innymi to był komentarz pod twoim adresem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iks Re: Zmiany w Astorii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.05, 21:04 Gdyby ten post byl inaczej podpisany moze bym sie zdziwil. Jak mozna byc "prawie zwolniony"? Wspolczuje kazdemu ewentualnemu nastepcy trenera Krajewskiego: jak przebuduje zespol bez kasy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asta Re: Zmiany w Astorii IP: 213.25.33.* 12.01.05, 14:44 W sumie racja. Kibice trochę zaczynają przeginać. Teraz będą zwalniać Borakiewicza? Zajmijcie się kibicowaniem a nie gadaniem od rzeczy. Innych gazet nie opiniujecie bo tam się nie możecie powyrzywać na innych ponieważ nie ma forum z komentażami do artykułów. Pozdro dla Wyborczej za patronat nad Astą. Inni jakoś się do tego nie pchali!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piter Re: Zmiany w Astorii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.05, 19:53 walkowiaka usunac bo to kutas i klamca Odpowiedz Link Zgłoś
aniusia_happy Re: Zmiany w Astorii 12.01.05, 11:10 w koncu jakis pozytyw!!! ja tam dalabym szanse herktowi... wiecej niz krajewski spie..c sie nie da, wiec teraz moze byc juz tylko lepiej... =) i olac szybka kontre a postawic na przemyslany skladny atak =] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ast-rolog Re: Zmiany w Astorii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.05, 12:07 No to po co Krajce meczyc nerwowo meczem we Wrocku? Jesli decyzja juz zapadla to dajcie mu spokoj. A jak wygraja dla niego zawodnicy we Wrocku to co to bedzie oznaczalo? Czy to bedzie mialo wplyw??? Oj rozwalamy sobie sami klub... Odpowiedz Link Zgłoś
aniusia_happy Re: Zmiany w Astorii 12.01.05, 12:16 eee... przeciez to czy asta wygra ze slaskiem czy nie nie bedzie mialo zadnego wplywu... krajewski juz i tak jest spalony... on juz wie ze odchodzi... jak juz wczesniej napisalam gorzej byc nie moze wiec trzeba sie cieszyc ze teraz przyjda lepsze czasy dla astorii =] w koncu osiagnelismy to czego chcielismy... moze w koncu dryja bedzie wychodzil w pierwszej piatce a nie wilus =)... wedlug mnie bardziej na to zasluzyl niz tak kochany przez jeszcze obecnego trenera krzysiek =)buhehehehehe.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ast-rolog Re: Zmiany w Astorii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.05, 12:24 Poczekamy zobaczymy... Z krajcy zrobiono kozla ofiarnego - za wszystko odp sam - a jesli to kibice sie myla??? Kogo wtedy zwolnicie? Siebie samych? Odpowiedz Link Zgłoś
aniusia_happy Re: Zmiany w Astorii 12.01.05, 12:39 hehehehe.... czy ty slepy jestes i nie widzisz ze on juz o prowadzeniue zespolu nie ma zielonego pojecia !!! boshe otworz oczy... eee... takie male pytanko do ciebie =) chodzisz w ogole na mecze ??? widzisz co on tam wyrabia ??? sprawiasz wrazenie czlowieka ktory na meczu nigdy nie byl i nie widzial tej komedii w wykonaniu krajewskiego... przeciez to nie jest trener !!! bo jakiego pip bral np czas na 1,7 sekundy przed koncem kwarty w meczu z prokomem... widziales to ??? czy slepy byles??? albo wpuszczenie grockiego... czemu to mialo sluzyc... chyba wlasnie w ten sposob pokazal wszystkim ze nie ma zadnej koncepcji gry a w przerwie to im chyba powiedzial: robta co chceta!!! rety i ty bronisz takiego czlowieka... buhahahaha =) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janas Re: Zmiany w Astorii IP: *.idea.pl 12.01.05, 13:00 Wydaje mi się że, to początek końca koszykówki w naszym mieście (na tym poziomie)!!! Sponsora nie będzie przy takim zachowaniu kibiców, a miasto przestanie wkońcu wykładać pieniądze. Warto dać szansę teraz piłce nożnej w naszym mieście. Odnośnie trenera z zagranicy to chyba za wszy? Łuczniczka dla siatkarek Pałacu ,a asta na Królowej Jadwigi. Tak to widzę. Narazie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eeech Re: Zmiany w Astorii IP: 212.122.214.* 12.01.05, 16:48 Janas będzie 4 tysiące kibiców na meczu może nawet 5. Będzie wreszcie koszykówka którą da się oglądać - na to liczymy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eech Re: Zmiany w Astorii IP: 212.122.214.* 12.01.05, 16:47 Czy ty chodzisz na mecze ?? Czy ty widzisz jak gra Asta ?? Bez wyrazu, bez pomysłu w ataku... I widzą to wszyscy kibice. 3/4 punktów Asty w meczu jest zwyczajnie wymęczonych... I co wszyscy kibice się mylą ?? Krajewski zachowywał się natomiast jakby wszystko było OK. A druzyna gra tak że momentami patrzeć się na to nie daje... Przecież gdyby mieli ustawione zagrywki grałoby im się pewniej a tak kręcą się po boisku i każdy boi sie włączyć do gry. W ogóle ta jego "genialna" koncepcja szybkiego ataku... Kazda druzyna w powaznym meczu na cos takiego nie pozwoli... Nie podobają mi się hasła w stylu "SIWY WON" ale uwazam że trener jest zakochany w sobie i nawet nie umie wyciągnąć pozytywnych wniosków z krytyki. Przecież po meczu z Anwillem kazdy trener zarządził by kilka treningów w których ćwiczymy atak pozycyjny a u nas nic... Przychodzi następny mecz i gramy to samo... Wlasciwie Astoria gra tak od dawna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nieprzekonany przedstawicielu KK-gdzie konkretne argumenty? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.05, 12:46 no właśnie. Zupełnie mnie nie przekonałeś. Powiem więcej. Asta nie ma w tym roku dobrego składu i gra na miarę swoich możliwości. Przy tych personaliach wyciągnięcie bilansu 5-6 w I rundzie to naprawdę dobry wynik. Co do Krajewskiego to też mnie śmieszą jego zabobony (najlepszy z tym Hitchcockiem), ale poza tym uważam, że naprawdę z tego co ma stworzył i tak w miarę niezły team. Zresztą sami się drodzy kibice z Bydgoszczy przekonacie, już po jego zwolnieniu. Jeśli nie będzie dużych wzmocnień, to gra nie będzie lepsza. Odpowiedz Link Zgłoś
aniusia_happy eee... 12.01.05, 12:57 ja do klubu kibica nie naleze... jesli o mnie chodzi to staram sie patrzec obiektywnie na to co sie dzieje ale czasem mnie krew zalewa... jesli idzie o budzet to czyja to wina ??? kto dobieral sklad... kto sie pie..al w doborze zawodnikow ??? przypomniec ci historie olejniczaka, crispa, smallwood'a ??? jak myslisz ile to jest kasy wyrzuconej w bloto ??? a kto sie tak korszukiem zachwycal ??? heh normalnie porazka ze wy go jeszcze bronicie =) to co sie dzieje to jest wina trenera i zarzadu... buhahahaha =) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ast-rolog Re: eee... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.05, 13:10 Chodze na mecze i takze jezdze na wyjazdowe. Bede we Wroclawiu i jestem ciekaw jak sie zachowa KK w obecnej sytuacji. Chyba juz moze sobie odposcic pastwienie sie nad Krajewskim bo dopial swego. Tego jeszcze nie bylo w historii polskiego basketu... Zobaczymy efekty takich decyzji za jakis czas i ciekawe na ktorym miejscu w tabeli wtedy bedziemy. Moze nowy trener zagra za naszych zawodnikow??? Tak myslisz aniusia??? A moze to bedzie jakis sloweniec- zakupi nowych graczy za wieksza kase jakiej nie mamy i po trzech miesiacach przestaniemy placic zawodnikom a oni w ogole przestana grac i zacznie sie koniec koncow??? Czy ty to przewidujesz w tych swoich krotkowzrocznych przemysleniach??? Krajewski zrobil jedna wazna dla klubu rzecz - znalazl zawodnikow ktorzy mimo licznych bledow staraja sie jak moga za pieniadze jakie klub mu pozwolil przezaczyc - nadal jestesmy wyplacalni - wygralismy wiecej spotkan niz w poprzednim sezonie z mniejszym budzetem!!!!!!!!!!!!!! jestesmy na półmetku o którym z pewnoscia mozna powiedziec "mogloby byc lepiej ale i tak jest ok" Ale my chcemy wiecej i sie przeliczymy bo zwalniamy goscia nie dlatego ze popelnil jakis kardynalny blad ale z powodu naszych niezaspokojonych ambicji. I ja wiem ze mam racje..... Poza tym nie ma o czym rozmawiac bo decyzje juz zapadly....Wojciech Krajewski nie jest juz trenerem Asty. Prosze tylko KK o powstrzymanie sie od głupich zachowan we Wrocławiu. Darujcie sobie i Krajcy. Odpowiedz Link Zgłoś
aniusia_happy buhahaha 12.01.05, 13:24 a dlaczego ty wszystko widzisz w czarnych barwach ??? kto tu mowi o zatrudnianiu slowenca... rety uwazasz ze krajewski jest dobrym trenerem ??? a widziales jakies skladne akcje w ataku ??? jakies pomysly na jego rozegranie ??? bo ja nic takiego nie widzialam juz dawno... heh wszystkie mecze wygladaja tak... przeciwnicy stawiaja strefe my gramy po obwodzie wszyscy stoja w miejscu i to konczy sie tak: albo wilus popelnia blad 3s albo rzuca ktos w ostatnich sekundach i rzut jest niecelny... heh... i co mecz to samo... czy krajewski tego nie widzial ??? zapewne herkt zostanie pierwszym trenerem... jego przynajmniej zawodnicy szanuja... my bedziemy mieli jeszcze druzyne !!! napisales "Krajewski zrobil jedna wazna dla klubu rzecz - znalazl zawodnikow ktorzy mimo licznych bledow staraja sie jak moga za pieniadze jakie klub mu pozwolil przezaczyc" heh teraz mi powiedz od czego sa treningi ??? chyba wlasnie od tego zeby pracowac nad tymi bledami zeby w przyslosci ich unikac... jak dla mnie z meczu na mecz bledow jest wiecej... tyle ode mnie.... buhahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ast-rolog Re: buhahaha IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.05, 13:42 Nie myslalas zeby zlozyc swoja kandydature? Tak wiedza, takie świże spojrzenie, taka znajomość posuniec taktycznych???!!! Ja bym ciebie brał w ciemno i przeznaczyl na to polowe budżetu!!! Tyle ode mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eeech Re: buhahaha IP: 212.122.214.* 12.01.05, 17:36 Astrolog ja widzę to samo co aniusia :))) Aniusia bierz mnie na asystenta :))))))) Myslę że należy dać szansę trenerowi Herktowi ? Dlaczego ? Ma zapal do pracy i więcej pokory. Ale niech pamięta że kibice są wymagający :P Odpowiedz Link Zgłoś
aniusia_happy Re: buhahaha 12.01.05, 19:12 hehehe... biore ciebie !!! razem zwojujemy cala polske =) nie no zartuje... hehehe wiedzialam ze ktos mnie w koncu poprze =]... =P... wielkie THX =] Odpowiedz Link Zgłoś
aniusia_happy Re: przedstawicielu KK-gdzie konkretne argumenty? 12.01.05, 12:59 a 5-6 moze i jest dobrym bilansem... ale widziales te wszystkie porazki??? to nie byly porazki kilkopunktowe... zazwyczaj asta dostawala ostro w dupe... a co nam po takim bilansie jak i tak skonczylismy na 9 miejscu :P .... buhahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: Zmiany w Astorii IP: 157.25.31.* 12.01.05, 14:29 Panie Borakiewicz panienka Pan jesteś czy dziennikarz.Jak na żużlu czy piłce drużyna daje tyłka to cały stadion gwiżdże .I co ktoś się obraża?Pana wywiad z Krajewskim czyta się jak rzecz z I sekretarzem PZPR.To już nie wróci, naczytałem się takich wywiadów do bólu w latach 70.A może hala Łuczniczki niepowstała z moich podatków? Możliwe też ,że nieżyje Pan Panie Borakiewicz w kapitaliźmie i nie jest dziennikarzem sportowym, a Wyborcza jest gazetą z PRLu. Pozdrawiam innych dziennikarzy redakcji wydania bydgoskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
aniusia_happy Re: Zmiany w Astorii 12.01.05, 15:22 eee... ile razy mam powtarzac ze nie naleze do klubu kibica... ja pisze jedynie co widze... myslicie ze tylko ja mam takie zdanie ??? prawie cala hala jedzie na krajewskiego... fakt wie on o koszykowce wiecej ode mnie ale najwidoczniej jego zasady i taktyka juz sie nie sprawdzaja... trzeba podziekowac takiemu trenerowi... on sie w ekstralidze nie sprawdzi.. a ja dziekuje bardzo za to ze tak we mnie wierzysz ast-rolog =)ale ja jednak nie skorzystam z propozycji bo duzo jeszcze nie wiem i wiem ze nie poradzilabym sobie :P ja wiem na co mnie stac i nic ponad to sobie nie zakladam... hehe... najwidoczniej krajewski przecenil swoje mozliwosci =) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nieprzekonany Re: Zmiany w Astorii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.05, 14:44 tak wlasnie: to Wasze nieposkromione ambicje Bydgoszczanie. Nie macie wielkich zawodnikow bo Was na nich nie stac! Nie macie wielkich pieniedzy, ba! moze ich w ogole zabraknac. Ale ambicje macie ogromne! I dlatego brakuje Wam realnego spojrzenia na Wasze miejsce w szyku, stad nie doceniacie Krajcy i tego bilansu 5-6. Aniusia... To Krajewski zjadl wlasne zeby na baskecie i siedzi w tym biznesie juz 20 lat, wiec umowmy sie, ze zna sie na swym fachu. A Ty co? Siedzisz przed komputerem i wylewasz frustracje. Wiec umowmy sie co do jednego: to on jest w tym temacie fachowcem, a Ty tylko kibicem, ktory nie ma pojecia o tym co pisze i oglada na boisku. Ale ja tam sie tym nie przejmuje, bo takie zamieszanie w Waszej ekipie to dobry prognostyk dla innych na wyprzedzenie Asty w walce o "8" :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Zmiany w Astorii IP: 213.25.33.* 12.01.05, 14:53 Racja. Szkodzicie tylko swojemu klubowi. Klub kibica ma średnią 13 lat to jak może się znać na czymkolwiek?. Banda dzieciaków która chce odreagować szkolne stresy na Krajewskim. Za zachowanie podczas meczu z Czarnymi Wiluś jako że jest największy powinien Wam wszystkim wje... Kto teraz będzie następnym kozłem ofiarnym Wilangowski, Borakiewicz, Słabęcki a może Wy? Zal mi Was było gdy kibice Zawiszy przeganiali Was z sektora podczas meczu z Polonią ale teraz to bym im tylko przyklasnął. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 123 Re: Zmiany w Astorii IP: *.tvgawex.pl 12.01.05, 16:12 Aniusia dobrze gada :D A Walkowiak wam wszystko wyjaśnił w artykule :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tadek Re: Zmiany w Astorii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.05, 16:30 Czytam te wszystkie wypociny Borakiewicza , ast-rologa , janasa itp. i zastanawiam się , kim są Ci ludzie , czy chodzą na koszykówkę , czy tylko robią zamęt na forum . Nikt nie jest winny , wszystko jest ok , jest środek tabeli .Spójrzcie , jaki środek , oczko więcej czy mniej i jesteśmy na końcu , a potem pogramy sobie z czarnymi czy z polfarmą o pietruszkę , a wnastepnym sezonie spotkamy się z polpakiem i dostaniemy baty ! A może wreszcie ktoś by się wziął do roboty / Panie Słabędzki /i poszukał sponsorów w 400tys mieście,władze potrafią zgodzić się na kolejny hipermarket , na inne posunięcia i wydanie zbędne pieniędzy pochodzących z podatków mieszkańców , a tu jakoś nikogo nic nie interesuje , nikt nie potrafi nic załatwić.Od czego jest dyrektor klubu , kto rządzi pieniędzmi i kto pozwolił na zakup zawodników , którzy mieli być tak dobrzy , kto ich widział , kto decydował o ich zakupie , bo okazuje się , że po kilku treningach ci wielce oczekiwani zawodnicy nie spełniają oczekiwań , czy za to są odpowiedzialni kibice , którzy płacą 16 złotych i oglądają farsę w wykonaniu drużyny , którą ktoś trenuje , którą ktoś skompletował . Nie udawajmy , że to kibice są winni tej sytuacji , poprostu są /jesteśmy/ niezadowoleni , że płacą i widzą to co widzą , chodzącego trenera z rękami w kieszeni , który jak ktoś wspomniał ,funduje zawodnikom czas na 2 sekundy przed końcem kwarty. ZGROZA Czas aby ktoś to zmienił i nawet jak następca nie zrobi tego od razu , to chociaż nie będzie tego może robił w tak irytujący sposób jak p.Krajewski , dla którego nie ma wytłumaczenia , że siedzi w koszykówce od 20 lat , może to sygnał , że wreszcie czas odejść..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do astrolog Re: Zmiany w Astorii IP: *.tvgawex.pl 12.01.05, 16:53 Treningi do tej pory prowadzil Herkt...wszystko robil Herkt to powiedz po co byl Krajewski? Chyba zeby glosic swoje glupie komentarze...(Ptaki,kluski,itd.)> W jednym z swoich komentarzy nawet przyznaje ze zawodnicy daja z siebie wszystko na treningach a na meczach graja bez zaciecia. Wkoncu treningi prowadzi kto inny a mecze kto inny. Czas na 2 sekundy przed koncem przy naszych osobistych i brak swiadomosci o 5 faulach Wiekiery to chyba wylacznie wina Krajewskiego. Na wyjazdach za doping kibicom (nie KK) dziekuja zawodnicy, Herkt, kierownik druzyny tylko nie Krajewski! Malo tego! Na play-offach w zeszlym sezonie we Wroclawiu wstawia na boisko Swansona po czym po 2 minutach z zdziwieniem na twarzy "a Dante gra?!". Sektor kibicow Astorii byl blisko lawki rezerwowej Astorii zerszta czesto tak jest na wyjazdach i widac nieudolnosc oraz brak autorytetu W.K. Czas najwyzszy dac czas komus innemu, chociazby Tomaszowi Herktowi bo dobrze zna druzyne. Do stracenia nie mamy za duzo. Dodam tylko ze szanuje Krajewskiego jako czlowieka, darze szacunkiem za tyle tytulow MP, ale sie wypalil i dla dobra naszego zespolu musial odejsc. Teraz kibice: Chamskie zachowanie?! wogole mnie to nie przekonuje. Bylem na wszystkich meczach w Łuczninczce i na nie jednym wyjezdzie i jestesmy jednymi z najbardziej kulturalnych kibicow. Nie spotkalem sie z wyzwiskami na Krajewskiego jako czloweika tylko trenra. A to roznica. Smiechy z zawodnikow m.in Wilana to pojedyncze jednostki chodzace pewnie na mecz od swieta. Na koniec dodam ze pomysl z bialymi chusteczkami oraz wykonanie transparentow to wcale nie dzielo KK. Tylko tych ktorych tak chwalil sam trener i zarzad - wyjazdowcow! Wiec nie rozumiem dlaczego wypowiadacie sie na temat o ktorym praktycznie nic nie wiecie! Kibice zawsze sa z Astoria! Ale Astoria to nie ttrener! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: R.S Re: Zmiany w Astorii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.05, 17:10 JAK BYLO TAK BYLO DZIEKUJEMY ZA WSZYSTKO ALE PANA WYPOWIEC PANIE TRENERZE UDZIELONA WE WTOREK W RADIO PIK TŁUMACZY WSZYSTKO.JAK MOZNA TRAKTOWAC MECZ PUCHAROWY JAKO SPARING SPRAWDZAJACY JEDNEGO NOWEGO ZAWODNIKA.NO COS MI TU NIE GRA......A JAK WTAKIM RAZIE TRAKTUJE PAN MECZE LIGOWE??? P.S MIMO WSZYSTKO DZIEKUJE ZA TE MIŁE CHWILE CHOC SZKODA ZE BYLO ICH TAK MALO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barti Re: Zmiany w Astorii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.05, 19:26 KOCHAM ANIUSIE :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
aniusia_happy yyy... 12.01.05, 19:30 eee... nic innego nie moge z siebie wydobyc =) buhahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barti Re: yyy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.05, 20:18 i tak Cię kocham :)) jak czytam twoje posty to wstydzę sie coś dodać żeby mnie o plagiat nie oskarżono:) Odpowiedz Link Zgłoś
aniusia_happy Re: yyy... 12.01.05, 20:30 eee... a to czemu... zawsze jest cos co mozna dodac =] ... i sie ze mnie nie smiej bo sie w sobie zamkne =P ... buhahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barti Re: yyy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.05, 21:30 e tam zaraz zamkniesz, podziwiam Cię że dyskutujesz z takimi patałachami jak gastrolog i janas ja nie mam siły do takich gości no i podzielam twoje opinie w całej rozciągłości RESPECT i zgłoś kandydature na treneiro hehe ja szepnę odpowiednim osobom w KK i będziesz startować z zapleczem hihi jak zwolniliśmy siwego to wypromujemy Ciebie mnie nie musisz brać na asystenta ja mogę parkiet zamiatać buhehe Odpowiedz Link Zgłoś
aniusia_happy =) 12.01.05, 21:34 hihi... druzyna pod moim trenerstwem... dobre sobie... kiedy moge zaczac =]... buhehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arti Re: Zmiany w Astorii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.05, 19:32 To że mecz z czarnymi będzie sparingiem,a nie próbą rehabilitacji, już nie za klęske ale za zaangażowanie w meczu z Prokomem(grać próbował tylko Wiluś)trzeba było powiedzieć przed meczem a nie po tym jak nic nie wyszło.Przecież 99%ludzi którzy przyszli zobaczyć mecz wierzyła że ASTA wygra.To kpina z kibićow,którzy płacą wcale nie mało za mecz tej rangi.Może warto by było przypomnieć sobie zeszłoroczny sparing z Notecią...było nas prawie 4 tysiące a teraz...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Zmiany w Astorii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.05, 20:27 tego jeszcze w koszykarskiej polsce nie bylo...-ktos napisal! Tego co robi zarzad ekstraklasowego sportowego klubu chyba jeszcze nikt w polsce nie widzial! Zeby kibice przez dobrych kilka meczy musieli tym ba...nom uzmyslowic ze to co sie dzieje do niczego innego nie doprowadzi jak do spadku!Zeby prawie sila musieli wywierac presje!Przeciez to paranoja!Tak jak WK tak i caly zarzad nie ma zielonego pojecia o terazniejszym koszu!swoja droga jestem ciekaw co teraz powie jeden z prezesow ktory jakis tydzien temu powiedzial ze wk kategorycznie zostaje!Pewnie wtopili kase w jakims dziwnie podpisanym z nim kontrakcie(a`la wisla krakow)!Przeliczyli sobie zlo...eje ile kasy im wplynelo z bilkow na czarnych i ze tyle albo jeszcze mniej bedzie na nastepnych meczach! I kto jest gora - my ktorzy placimy za te widowiska!Nikt powazny nie chcial was sponsorowac tylko my kibice wam zostalismy!W zeszlym sezonie byl sponsor i kasa z 4-5 tysi bilkow a w tym brak sponsora i kasa z 300 bilkow!zadna normalna f-ma nie utopi kasy w tak beznadziejnie zarzadzanej inwestycji a i kibice tez juz jej topic nie chca!zeby na trening jak nazywa mecze pucharu wk bilki byly po 16 pln-toz to paranoja!bylem tylko looknac na adriana i wykrzyczec swoja opinie po meczu panie wk i slaby! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamil Re: Zmiany w Astorii IP: 195.149.86.* 12.01.05, 20:35 Szanuję p. Krajewskiego za jego dotychczasowe osiągnięcia. Szanowałbym jeszcze bardziej, gdyby sam odszedł, a nie pozwalał się wyrzucić. Czasu ku temu miał sporo: na przemyślenia też. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytelnik Re: Zmiany w Astorii IP: *.man.bydgoszcz.pl 12.01.05, 21:31 Przeciwnicy Krajewskiego, chcecie wiedziec co was czeka jak Krajewski wygra mecz to poczytajcie na stronie Przegladu Sportowego. Odpowiedz Link Zgłoś
aniusia_happy Re: Zmiany w Astorii 12.01.05, 21:41 hmm... mozesz podac linka =] ... jakos nie moge tego znalesc =| ... plisss buhehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytelnik Re: Zmiany w Astorii IP: *.man.bydgoszcz.pl 12.01.05, 21:54 Prosze bardzo. kiosk.sports.pl/iso_sport/koszykowka_2.htm Odpowiedz Link Zgłoś
aniusia_happy Re: Zmiany w Astorii 12.01.05, 21:58 dziekuje bardzo.... hehe poczytam sobie :) Odpowiedz Link Zgłoś
aniusia_happy Re: Zmiany w Astorii 12.01.05, 22:05 buhehehe... o tym juz czytalam... a krajewski to juz chyba kibicom nie pomacha...=) dlaczego ludzie go bronia... skarzy sie na budzet... heh... nie chce mi sie tego samego pisac again... poczytaj sobie wyzej... bedziesz wtedy wiedzial jaka jest moja opinia na ten temat... starczy juz tych bledow krajewskiego... temu panu powiemy juz papa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barti Re: Zmiany w Astorii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.05, 22:41 dokładnie machamy mu z całych sił papapapapapa nie wracaj już tu, tobie aniusia macham na dobranoc papa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamil Re: Zmiany w Astorii IP: 195.149.86.* 12.01.05, 22:53 Po przeczytaniu tego wywiadu zmieniłem zdanie na temat tego pana - już go nie szanuję, gdyż nie szanuje się chamów mających w d... widownię, która im płaci. Tak, panie Krajewski, bo nie tylko o bilety chodzi, ale i sponsorów, którzy w życiu nie dokładaliby do Pańskiej pensji gdyby nie Kibice.To co Pan powiedział w tym wywiadzie to skandal i szczyt bezczelności. Nie zniżajmy się, Panowie i Panie do tego poziomu. Na szczęście już nie będziemy musieli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bad Boy Re: Zmiany w Astorii IP: 80.51.206.* 12.01.05, 23:14 Nareszcie!!!!!!! Może w końcu cos sie zmieni?! Zostanie jeden trener (Herkt), który i tak trenuje drużynę, a Astoria zaoszczędzi trohe kasy na wypłatach dla Krajewskiego (słyszałem, że nie małych). Pozdro VIVA ASTA Z DUMNEGO MIASTA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ast-rolog Re: Zmiany w Astorii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.05, 07:53 Brawo Trenerze!!! Nareszcie ktos odwazyl sie powiedziec to co mysli cala druzyna!!! Kochany KK porozmawiaj ze swoimi zawodnikami i zapytaj co oni mysla o zmainie trenera??? Jestescie zalosni!!! Krajewski ma racje - za co chcecie go wywali???? Za niespelnione ambicje??? ok - nie wygralismy z Notecia, ale wygralismy z Turowem, nie wygralismy z ..., ale wygralismy z Anwilem!!! Ale to przeciez Wam nie wystarczy!!! Buahaaha - rozumiem Krajewskiego ze nie chce podac sie do dymisji bo nie ma do tego zadnych powodów ( a to o czy pisze spec Anusia to sie poprostu moze w sporcie zdarzyc)! A drodzy moi Pan Herkt prowadzi treningi bo właśnie od tego jest 2 trener. Wiesz Aniusiu? Jak Pan Herkt ma się uczyć pracy z mężczyznami jak nie poprzez współpracę z nimi??? Może zaprzestaniemy tych żałosnych wywodów i poczekamy co pokaza nam zawodnicy w meczu z Wrocławiem. Bo Krajewski ma racje .... jak wygra to ma prawo nam pomachac Kamilku. I dlaczego cie to obraza - Ty machałeś do Pana Krajewskiego a on do Ciebie nie może???? Dziwny jest ten świat... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barti Re: Zmiany w Astorii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.05, 11:52 dziwny to ty jesteś gościu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eech Re: Zmiany w Astorii IP: 212.122.214.* 13.01.05, 14:00 Chcemy go wywalic za sposób w jaki prowadzi drużynę. Astoria wygrała z Anwilem bo Bosnic miał dzień konia... A to co robiłą wtedy na parkiecie pod batutą Krajewskiego woła o pomstę do nieba. Wołało też w każdym przegranym u siebie spotkaniu. Czy Ty naprawdę chodzisz na mecze ? Czy Ty widzisz jak oni grają w ataku ? A Krajewski niech wygra - niech się broni. Wilangowski wziął się dzięki gwizdom do roboty. Może i on wreszcie weźmie a nie będzie w kółko powtarzał jak jest wspaniale.. Tak świat jest dziwny bo jak sobie trener pomacha to znaczy że nas nie chce w hali - jak rozumiem. Nie widziałem jeszcze klubu który gra po to tylko żeby cieszyć oko kilku prezesików przy pustych trybunach... To co gra Astoria wywołuje momentami frustrację i smiech. A trener zachowuje się tak jakby tego od kilku miesięcy nie widział. Bo ma bilans. Czytaj wygral minimalnie dwa mecze, wygral z Anwilem dzieki fuksom Bosnica (bo przeciez nie po ułożonej grze). To na plusy. Na minusy wszystkie przegrane mecze we wlasnej hali. Przegrane w wiekszosci bez walki i dosc wyraźnie. W których on nie wiedział co robić. Nie bylo zagrywek itp... Nie chce mi sie juz tego powtarzac... UWazam że Krajewski to juz zamknięty rozdiał. Szkoda że Astoria nawet trenera nie umie zwolnić. Chyba że chcą go zmobilizować na mecz ze Śląskiem :)) A jak go zawodnicy bronią - to dobrze. Niech go obronią jutro. PRawda jest taka że boją się że przyjdzie nowy z zewnątrz. Ale pewnie pierwszym zostanie Herkt wiec niech nie płaczą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tadek Re: Zmiany w Astorii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.05, 07:49 Oj, oj , Krajewski ten wywiad w "SPORCIE" pokazuje co robisz sobie człowieku z ludzi a pomyśl o ile jesteś też kibicem , że mogą cię potraktować tak inni , i co wtedy ? Swoją drogą to ciekawe , że zarząd wydał pozytywną opinię po 1 rundzie rozgrywek ?Czyżby aktualne było w Astorii coś takiego jak " ręka rękę myje " czyli inaczej mówiąc układ "kolesiów" ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ast-rolog Re: Zmiany w Astorii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.05, 07:55 Tadek bo pierwsza czesc sezonu byla lepsza niz w zeszlym roku przy 3 razy nizszym budzecie ze słabszym skladem. I za to wywalmy Krajewskiego!!! Potrzebny nam słabszy trener zeby troszke spasc i wtedy dopiero nastanie sprawiedliwosc w Bydgoszczy!!! Jestem za! Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barti Re: Zmiany w Astorii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.05, 11:58 ale krajca na początku sezonu mówił że skład jest wcale nie gorszy niż w poprzednim sezonie i co? po 3 meczach wymienia pół składu choć miał miesiąc albo i więcej żeby się tym zawodnikom przyjżeć dla mnie już w tej sytuacji wychodzi jego brak kompetencji ale jeśli dalej chcesz oglądać aste grającą tak jak z prokomem to powodzenia będziesz sam na trybunach i stworzysz jedyny prawdziwy kochający żałośnie grającą aste klub kibica, nie! - będzie was dwóch, zapomniałem o janasie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janas Re: Zmiany w Astorii IP: *.idea.pl 13.01.05, 12:59 Teraz jestem już pewien Krajewski powinien zostać !!!!!!!!!!!! Zawodnicy są za trenerem, któremu nic tak naprawdę nie można zarzucić poza jakimiś bełkotami aniusi , tadka i bartiego. Zepsuliście atmosferę w klubie i za to już wam dziękujemy(won z bydgoskich stron)Jak macie chore ambicje i chcecie wygrywać wszystkie mecze to kibicujcie zespołowi pana Krauzego. Odpowiedz Link Zgłoś
aniusia_happy Re: Zmiany w Astorii 13.01.05, 13:29 nie faktycznie lepiej jest z gory zakladac ze nie da sie meczu wygrac a jak sie uda to bedzie mila niespodzianka... jesli z takim zalozeniem sie podchodzi do sezonu to dziekuje bardzo... chyba kazdy chce odnosic zwyciestwa a nie nastawiac sie na porazki... janas smieszny jestes... jesli wedlug ciebie w sporcie chodzi o to zeby odnosic porazki to dziekuje bardzo ja sie w takim razie sportem nie interesuje... przeciez logiczne jest zeby wygrac co sie da a moze i cos wiecej... astoria nie powinna sobie pozwolic na przegrana z ostatnia wowczas notecia, z przezywajaca kryzys unia wisla... pomysl logicznie gdybysmy to wygrali i do tego dolozyli zwyciestwa z anwilem i slaskiem to wtedy mozna by powiedziec ze trener wywiazal sie z zadania... ale jesli zespol przegrywa z grajaca w 6-tke notecia to chyba cos jest nie tak... przeciez kazdy debil wie ze asta powinna grac na faule... a tlumaczenia krajewskiego po przegranych meczach byly zenujace... jesli trener nie wie co nie gra w zespole to kto ma wiedziec ??? a tlumaczenia o tym ze finanse sa male itd itp niczego nie tlumacza... zreszta pisalam juz o tym i nie chce sie powtarzac... buhahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eech Re: Zmiany w Astorii IP: 212.122.214.* 13.01.05, 14:08 Janas odejdzie Krajewski tez będą z trenerem. Zobaczysz :))) Nawet dostaną nową motywację do pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eech Re: Zmiany w Astorii IP: 212.122.214.* 13.01.05, 14:04 Astrolog poziom ligi jest nizszy nie zauwazyles ?? Tamten początek to było po prostu zbieranie doświadczeń... A niski budzet tylko dowodzi ze mamy w Ascie towarzystwo kolesiów ktory niczego nie potrafią ale razem sie trzymają. Ich tez nalezy rozliczyc.. Nawet bilety robia juz na gorszym papierze :)) Co ciekawe bialym z drugiej strony :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janas Re: Zmiany w Astorii IP: *.idea.pl 13.01.05, 14:26 aniusia napisałem, że jak chcecie wygrywać wszystkie mecze to kibicujcie Prokomowi (wszystkie!!!!), a ty piszesz nie na temat o zakładaniu z góry porażki , ale to normalne wy tylko to robicie- piszecie nie na temat . Pewnie to Krajewskiego wina że, bilety są białe. Jeśli chodzi o mecz z Notecią to, zawodnicy robili co innego na boisku niż powinni za co zostali zwolnieni, co też wam się nie podoba. Krajewski wymienił zawodników i odrobił stracone punkty nieoczekiwanym zwycięstwem z Turowem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janas Re: Zmiany w Astorii IP: *.idea.pl 13.01.05, 14:37 Nie zauważyłem żeby poziom ligi był niższy, ale za to napewno bardziej wyrównany Odpowiedz Link Zgłoś
aniusia_happy Re: Zmiany w Astorii 13.01.05, 14:39 fuck!!!! kto tu powiedzial ze wszystkie... przeciez napisalam ze mecze z zespolami potencjalnie gorszymi od astorii powinnismy wygrac a jak sie da to dolozyc jakies niespodziewane zwyciestwa (np z anwilem, slaskiem) i wez mnie nie wqrwiaj broniac krajewskiego... mecz z notecia powinien byc wygrany !! przeciez cala polska sie z nas smiala po tej porazce !! piszesz ze odrobil punkty =) jakie qrwa punkty !! widziales na ktorym miejscu jest astoria ?? my powinnismy walczyc o miejsca 5-8 a nie 9-12 (o ktore walczyc nie trzeba)... toc to rozboj w bialy dzien... buhahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janas Re: Zmiany w Astorii IP: *.idea.pl 13.01.05, 14:53 Po Noteci się śmiali, a po Anwilu i Turowie gratulowali!!!!!!!!!!! Bronie Krajewskiego bo zrobiliście z niego kozła ofiarnego. Jeden , dwa punkty i będziemy na poz. 4-8 . Odpowiedz Link Zgłoś
aniusia_happy Re: Zmiany w Astorii 13.01.05, 15:04 heh... a ty wiesz ze za porazke otrzymuje sie 1 pkt... zeby byc wyzej w tabeli potrzebowalibysmy kilku zwyciestw przy zalozeniu ze druzyny z naszego sasiedztwa odniosa ich mniej !!!! to nie takie proste jak np w pilce noznej gdzie za porazke zdobywasz 0 pkt a za zwyciestwo 3 no i remisik 1 =P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janas Re: Zmiany w Astorii IP: *.idea.pl 13.01.05, 15:34 dzięki za naukę bo nie wiedziałem hehehehe!!!!!! Myślisz że, jak by zwolnili trenera to nagle punktów przybędzie !!!! Już dosyć naszkodziłaś idz już na te wykłady i przemyśl to wszystko ipodaj jeden konkretny powód dlaczego Krajewski ma stracić pracę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Foto Re: Zmiany w Astorii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.05, 14:52 Patrząc na niektóre z opinii pojawiających się na forum stwierdzam, że dzieciom na takie miejsca wstęp powinien być zabroniony. Z niektórych wypowiedzi można wywnioskować, że macie pretensje do garbatych, że ich dzieci są proste. Myślicie, że Astoria w drugim sezonie gry w ekstraklasie zdobędzie tytuł mistrza Polski, bo Wy tak chcecie. Aniusia co do Twoich wypowiedzi, cóż jeszcze wiele w życiu musisz się nauczyć bo póki co widzisz świat takim jakim chcesz a nie takim jakim jest. Uważasz, że można tylko wygrywać, a przegrana nie wchodzi w gre. Gdyby każdy tak podchodził do sportu jak Ty , to myślę, że Grzesiu Arabas nie wyszedł by na boisko, Małysz nie usiadł na belce, a Gollob nie stanął pod taśmą startową, bo każdy żył by z przekonaniem, że jeśli nie wygra to kibice pomachają mu białymi chusteczkami bo nie spełnił ich pragnień i chorych ambicji. Aniusia naucz się przegrywać. Zobacz, jak było w Prokomie czy choćby Anwilu. Czy te zespoły już w pierwszym sezonie gry miały budżety jaki im sie nigdy nie śniły i odrazu zdobywały mistrza Polski ? Do wszytskiego potrzeba czasu. Drużyny na mistrza Polski nie buduje się ani w dwa ani trzy czy pięć sezonów. Tak się składa, że mam możliwość co dziennie rozmawiać z zawodnikami Astorii, bo współtowrze oficjalną stronę Astorii, zdziwiłabyś sie gdybyś pewne rzeczy wiedziała. Niestety Tobie w głowie tylko zwycięstwa. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
aniusia_happy Re: Zmiany w Astorii 13.01.05, 15:00 sorry ale mi nie chodzi o to zeby wygrywac... heh... chyba nie czaicie o co mi biega... chodzi mi o to ze nie mozemy sobie pozwolic na takie porazki jak np z notecia... matko no i zmuszacie mnie do tego zebym sie powtarzala... nie zrobie tego a ty przeczytaj sobie moje (i nie tylko moje)posty wyzej...nie chce zdobywac mistrza polski ale chyba miejsce 5-8 sie nam nalezy !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cora Re: Zmiany w Astorii IP: *.icpnet.pl 13.01.05, 15:05 Miałam sie tu nie wpisywac ale ja nie wytrzymam psychicznie czytajac te głupoty aniusi. Czy ty zauwazylas ze blizej na w gora tabeli niz w dol??? Zobacz ile mamy punktów???!!! Mozna powiedziec ze zajmujemy miejsca wspolnie z Unia, Polfarma i Czarnymi czyli zaczyna sie od miejsca 6!!! Twoje marzenie sie spelniło!!! I przestań szukać dziury w całym obwiniając za to jednego człowieka - on poprostu sobie na to nie zasłużył. To jest niesprawiedliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
aniusia_happy Re: Zmiany w Astorii 13.01.05, 15:14 no ej nie mowcie tak bo sie w sobie zamkne i odbije sie to na mojej psychice...BUHAHAHAHA heh... ja tylko twierdze ze zmiana trenera jest konieczna... przed nami mecz ze slaskiem po ktorym sytuacja moze NIECO sie zmienic... nie gramy meczu z ostatnim w tabeli gipsarem tylko ze slaskiem... a rowniez zwyciezca meczu notec-azs zyska punkty... i w najgorszym przypadku zrowna sie punktowo z nami... heh... trzeba spojrzec troszke przyszlosciowo a nie zachwycac sie tym co jest teraz... buhahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
aniusia_happy Re: Zmiany w Astorii 13.01.05, 15:14 ide na zajecia bo nie chce mi sie z wami gadac... papapapa... =P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: go Re: Zmiany w Astorii IP: *.man.bydgoszcz.pl 13.01.05, 18:28 Andrzej Foto, no to oświeć nas kibiców na temat tego co ty wiesz a nie chcesz powiedzieć a co by nas według ciebie wielce ździwiło. Po twoim komentarzu na temat tego forum współczuję ci, musisz się beznadziejnie dołować studiując wpisy na forum na oficjalnej stronie Astorii. Wymowa tych wpisów jest tak samo jednoznaczna jeśli chodzi o ocenę trenera, a nawet bardziej dobitna ponieważ wpisujący się tam ludzie poświęcają swój czas i pieniądze na mecze wyjazdowe. Jeszcze raz proszę oświeć nas. Niedomówienie odnosi gorszy skutek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eeech Re: Zmiany w Astorii IP: 212.122.214.* 14.01.05, 15:25 Tak się składa że druga częśc sezonu (tamtego) zasadniczego była prawie taka sama jak pierwsza (4-7) a drużynę prowadził już wtedy Krajewski... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOLEGA Re: Zmiany...HERKT zastapi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.05, 14:41 HERKT zastapi - zna zespol, mial sukcesy poprzednio, ZESPOL WYGRYWA I WALCZY DLA TRENERA - ZOBACZCIE CO ROBIA SIATKARKI DLA PIOTRA MAKOWSKIEGO I JAK WIELE POSWIECIL MAKOWSKI SWOJEGO ZYCIA DLA DRUZYNY I SIATKOWKI!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Foto Re: Zmiany w Astorii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.05, 17:46 Ja również miałem się już nie wpisywać, ale obecność Córy spowodowała, że postanowiłem tu wrócić. Do Córy - Masz rację Twój Tata nie zasłóżył na takie traktowanie. Przed chwilą zupełnie przypadkowo spodkałem jednego z tych co wywieszają pewien transparent. Zapytałem ów człowieka co mają za cel wieszając go. Odpowiedź jaką uzyskałem potweirdziła to, iż w Klubie Kibica (choć ciężko nazwać go takowym - bardziej grupa dzieci) za wyjątkiem, może tych co jeżdżą na wyjazdy (max 40-50 osób) mamy osoby nieodpowiedzialne, co najmniej dziecinne, nie mające nic wspólnego z kibicowaniem. Jeśli ktoś mówi, że wiesza transparent dla "zwały" - cóż o takiej osobie myśleć. Półgłowek - czy to może za dużo powiedziane. A co do kibiców z KK - rewelacyjny popis daliście gdy byli prawdziwi Kibice z WKS Zawisza - hm czy mi się zdaje czy uciekaliście z "pełnymi portkami" - tacy z Was Kibice, że jak widzicie silniejszych to się za Wami parkiet zwija sam. Mówicie "trener-porażka", a tym czasem porażką jesteście WY. (jak pisałem wyżej z wyłączeniem GUPY WYJAZDOWEJ)! Może to do Was dotrze - DUMNI Z WYGRANEJ - WIERNI PO PORAŻCE = PRAWDZIWI KIBICE ! Do koleżanki Aniusi - proponuje posadę trenera. Mam już nawet wizję tego jak to będzie wyglądało - Pierwszy mecz z najsłabszą drużyną porażka tak z 20 punktów w plecy - a po meczu z zadowoleniem KK AStorii wywozi Cię na taczce z gnojem - cóż nie sprawdziłaś się żegnaj jesteś najsłabszym ogniwem tego forum. Pozdroweinia dla PRAWDZIWEGO KK ASTORII BYDGOSZCZ I WKS ZAWSISZA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: go Re: Zmiany w Astorii IP: *.man.bydgoszcz.pl 13.01.05, 18:32 Widzę Andrzej Foto ze cieniutki jestes. W krótkim czasie dostroiłeś się i piszesz tak samo jak ci których krytykujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: <M> Re: Zmiany w Astorii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.05, 18:45 andrzejku nie pucuj bo kibice zawiszy sraja na ciebie, a co do tych co wieszaja transparenty, to wlasnie sa to ci jezdzacy na wyjazdy!!! a nie jakies dzieci robiace to dla zwaly - wlasnie tak chce przedstawic to ta przestraszona prasa, jestes tak blisko klubu a nie wiesz tak fundamentalnych rzeczy?? zamilcz wiec a nie szerzysz klamstwa Odpowiedz Link Zgłoś
aniusia_happy Re: Zmiany w Astorii 13.01.05, 18:55 heh ile razy mam powtarzac ze ja do KK nie naleze... ja trenerem nie zamierzam zostac bo sie na tym nie znam ale widze to co sie dzieje na parkiecie... krajewski mi nie odpowiada z kilku wzgledow ale to juz powiedzialam wczesniej i nie mam zamiaru sie powtarzac... a jesli wam odpowiada dotychczasowa gra asty to prosze bardzo chodzcie sobie dalej i ogladajcie kolejne porazki... mnie juz to przestalo bawic... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Foto Re: Zmiany w Astorii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.05, 18:42 Ja już nic nie mam do dodania. Czytam oczywiście i Forum na Oficjalnej stronie. Nie nie dołuję sie wbrew Twoim odczuciom. Oczywiście, ja nie oceniam pracy trenerskiej. Ja tylko wyraziłem zdanie na temat szacunku do drugiej osoby, a tego co niektórym z KK brak. Dlatego radze uważnie czytać komentarze do tego tematu. Ja nic nie wiem i nie będę mówił. W dnaich 19 - 20 stycznia ma sie odbyć walne zebranie Zarządu i wtedy będą konkretne decyzje. A temat marnowania pieniędzy i czasu na mecze wyjazdowe przez kibiców - to ich wybór czy jeżdżą czy nie - nie mam racji ? , więc jak tu mówić o marnowaniu pieniędzy i czasu skoro sami podejmują decyzję odnośne tego czy jechać czy nie? Pracy trenera nie oceniam - zostawiam swoje zdanie dla siebie. Może napiszesz dlaczego pominąłeś temat ucieczki KK przed Kibicami Zawiszy? Inaczej tego sie nie da nazwać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Foto Re: Zmiany w Astorii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.05, 18:46 No i jeszcze może dodaj kilka zdań na temat poprawy sytuacji w klubie Astorii oraz jaki masz pomysł przyszłościowy odnośnie tego jak ma wyglądać drużyna itd. Chętnie to poczytam na ten temat co masz do powiedzenia z czystej ciekawości. W każdym razie zapraszam na www.astoria.e-basket.pl Jedyna OFICJALNA STRONA KLUBU KS ASTORIA BYDGOSZCZ ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: go Re: Zmiany w Astorii IP: *.man.bydgoszcz.pl 13.01.05, 20:44 Andrzeju Foto. Na temat sytuacji w klubie to ty twierdzisz ze masz informacje z pierwszej reki. Teraz piszesz ze nic nie wiesz, a wiec jak jest, wiesz czy nie wiesz? Ja oceniam tylko to co widze od półtora roku i na podstawie bilansu ile razy wychodziłem z Łuczniczki wkurzony a ile zadowolony. Wkurzony nie tylko porażkami ale i stylem a raczej brakiem stylu gry. Ja oceniam na podstawie coraz lepszego samopoczucia trenera, tym lepszego im gorszy styl druzyny. Oceniam rowniez na podstawie coraz mniejszego zaangazowania chlopakow w gre, widac to golym okiem. Oceniam tez na podstawie idiotycznych tlumaczen trenera po przegranych meczach. Nie mam pomysłow co zmienic w zespole, po prostu nie ja zająłem sie zawodowo koszykowka. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Foto Re: Zmiany w Astorii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.05, 18:51 Kolega Sander i inni mówią inaczej. Hm co do kibiców Zawiszy, nie srają na mnie, bo się tak składa, że od urodzenia mieszkam w Centrum i znam wielu z nich i jakoś nie odczuwam tego co Ty wypisujesz. Ja nie napisałem, że to te dzieci co z Wami siedzą w KK wywiseili te transparenty. CZYTAJ UWAŻNIE kolego <M>. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: <M> Re: Zmiany w Astorii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.05, 19:05 kolega <M> nie nalezal nigdy do kk i nie zamierza, swoje lata juz mam i swoje wiem, od samego poczatku astoria w ebl to cyrk, teraz nadeszlo apogeum frustracji tych ktorym bardzo zalezy na koszu w bydgoszczy, niestety na nieszczescie wlodarzy klubu sporo ludzi nie jest slepych lub niekumatych jak pismaki w tym miescie i wiedza co jest profesjonalizm a co amatorszczyzna i stad caly problem aha tez chcialbym mieszkac w centrum..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cora Re: Zmiany w Astorii IP: *.icpnet.pl 13.01.05, 19:12 Będę jutro na meczu - może KK pozwoli mi usiasc razem z nimi i pokibicowac? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janas Re: Zmiany w Astorii IP: *.idea.pl 13.01.05, 19:48 czekam na konkretne zarzuty pod adresem trenera Krajewskiego, bo jakoś się nie mogę doczekać i nadal nie wiem dlaczego ma stracić pracę? Odpowiedz Link Zgłoś
aniusia_happy Re: Zmiany w Astorii 13.01.05, 20:03 zarzuty... widziales jak astoria gra ??? nie to ja ci powiem... bez pomyslu bez koncepcji bez charakteru bez ambicji bez wyrazu... cos jeszcze trzeba mowic ??? a 9-te miejsce w tabeli to nie jest chyba szczyt marzen... jak mi powiesz ze jestes zadowolony z gry asty to jebne smiechem... a bronienie sie czyms w stylu ze kasy malo nic nie daje... krajewski powinien jakos wplywac na zawodnikow na ich gre na postawe... jakos tego nie widac... ciekawe co on robil w czasie jak mial kompletowac druzyne i przygotowywac ich na lige... zreszta wszyscy widza jak gra asta... tutaj nie ma sie co zastanawiac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janas Re: Zmiany w Astorii IP: *.idea.pl 13.01.05, 21:46 widziałem jak Astoria gra!!! Gra się na ile przeciwnik pozwala. W 5 meczach charakteru na pewno nie zabrakło. Jedynie pretensje do drużyny można mieć za mecz z Notecią, po prostu ich zlekceważyli. Ale jak już pisałem odrobili te straty z nawiązką w meczach z Turowem i AZS. Jeden z meczy przegrali po akcji kibiców Zawiszy , do tego momentu prowadzili, ale KK się przestraszył i przestał kibicować. Zwodnicy nie wiedzieli o co chodzi i staneli ,potem ciężko to było odrobić.A charakteru i organizacji to brakuje kibicą. Łatwo się krytykuje, Krajewski powinien lepiej ich przygotować. To co ma zrobić z Korszuka- Jordana. Znajdz skrzydłowego za 2 tys.$ który będzie grał jak Jagodnik czy Wójcik.Oni zarabiają po 12 tys., wiec nie mów mi że pieniądze nie mają tu znaczenia! Od Prokomu mamy słabszych zawodników na każdej pozycji to jak tu wygrać. Obojętnie ile czasów by wzią i kiedy to i tak by przegrali, chyba że by nas zlekceważyli , ale nie było szans po wygranej z Anwilem. Jak masz jeszcze jakieś problemy do Krajewskiego to napisz jutro ci odpowiem . Nara Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: * Re: Zmiany w Astorii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.05, 20:37 janas: to idz do lekarza... od oczu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eeech Re: Zmiany w Astorii IP: 212.122.214.* 13.01.05, 21:27 Janas gdzie ty siedzisz na meczach ? W innej hali ?? Eeech nie warto juz o tym pisac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janas Re: Zmiany w Astorii IP: *.idea.pl 14.01.05, 10:08 Widzę że, nie macie więcej poważnych zarzutów do trenera Krajewskiego! Tego się spodziewałem.Krajewskiego nie trzeba bronić, wywiązał się z założonych przez zarząd zadań. Bronią go wyniki. Nie jego wina że, te cele były założone nisko i nie walczymy o medale. Nic trzeba się zbierać na mecz do Wrocławia. Pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
aniusia_happy Re: Zmiany w Astorii 14.01.05, 11:29 janas... nie chce mi sie z toba gadac... przeczytaj sobie wszystkie wypowiedzi na forum jeszcze raz i postaraj zrozumiec o co mi chodzi... heh tam wedlug mnie jest dosyc dowodow na to ze krajewski musi odejsc... i nie tylko ja ma takie zdanie... a umieszczanie wiecej opinii na tym forum juz chyba nie ma sensu... =| papa =) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eeech Re: Zmiany w Astorii IP: 212.122.214.* 14.01.05, 15:35 Janas bo w Astorii to trzeba wyrzućić trenera i rozgonić ten śmieszny zarząd z tym dyrektorem sportowym - amatorem, to oni, minimaliści, postawili mu takie wymagania... Każdy to wie. Podobnie było w poprzednim sezonie: zająć 9 m-ce, ograć Czarnych a potem położyć się przed Śląskiem i hurra liga utrzymana. Krajewski w tamtym sezonie miał 4-7 bilans a sam mówi dziś że było 3 razy więcej kasy (i Dante Swanson). Zarząd zupełnie nie ma pojęcia o koszykówce... Za co ich należy zmienić ? Za to że przez pół roku sponsora szukają... A w Bydgoszczy warunki do koszykówki wyśmienite... Nie potrafią go znaleść to niech ustapią i dadzą szansę innym bardziej operatywnym... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jeden z nas Re: Zmiany w Astorii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.05, 10:39 janas skoro jesteś nawet na wyjazdach to dziwi mnie że nie widzisz jak mało kompetentny jest nasz trener... bo wszystkie wygrane to byly fuksy jakich mało i coach nie miał na nie wpływu! Poza tym kibice żadający odejścia Krajewskiego nie oczekują pudła lecz tego żeby zawodnicy (a nie są słabi) byli odpowiednio zmotywowani i gryźli parkiet, wtedy wszystko wybaczą. dumni po zwycięstwie wierni po porażce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klepsydra Re: gratulacje IP: *.man.bydgoszcz.pl 14.01.05, 21:29 BRAWO HERKT! Odpowiedz Link Zgłoś