stanislaw.pak 21.05.02, 19:39 niewiele wiesz,chamie,ale szukaj dalej,trop. Dziadek donosił prusakom,tatus wybijał rulewskiemu zęby ,a ty jestes młodym szpiclem. Nie ty jestes ,chamam! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: atomski Re: do chama prsl IP: 213.76.53.* 22.05.02, 00:20 To ciekawe .Czyzby jednak post ,który pojawił sie na forum toruńskim ,a który niżej cytuję ,to rzeczywiście nasz stary ,dobry znajomy ?: " Re: najbiedniejsz stolica woj. w Polsce?-bydgoszcz prsl@poczta.gazeta.pl 21-05-2002 17:13 odpowiedz na list odpowiedz cytując luczniczka napisał(a): > Dzis radio zet podało ze najbiedniejsza stolica wojewódzka w polsce jest > bydgoszcz. > I co wy na to? > Mielismy stworzyc wspaniały region.Połączyc inteligentny Toruń z "pracująca" > Bydgoszcza ,a komunistyczny włocławek miał dolewac oleju z czystych kujaw. > I co? > Bydgoszcz wyssała wszystkie finanse,wyremontowala ulice, upieksza sie Torunia > kosztem ,a do tego jeszcze marzy nam sie uniwersytet. > Ciekawe czy rektorem zostanie Nowak .To ten który napsiał sobie o swojej > książce super recenzje.Równy koleś z niego. > Nalezy tylko czekac kiedy ,oczywiście z uwagi na oszczędności przeniesiemy wam > sejmik do bydgoszczy. > I co wy na to ? > Podoba sie? > Amen. Drogi ''luczniczko'' / ''noe5'' / ''stanislawie pak'' / ''krzyzaku''. Mozesz mnozyc swoje byty w nieskonczonosc, dopoki nie pojmiesz, ze twoja stylistyka zawsze ci zdradzi. Zapominasz o swoich ulubionych powiedzonkach, wyzwiskach, epitetach, sposobie stawiania kropek i przecinkow. ''Luczniczka'' brzmi jak ''bydek'' , ''stanislaw.pak'' brzmi jak ''artih'', a ''noe5'' jak ''dubler'' z ''krzyzakiem''. Czy dwa miesiace wstrzymywania w sobie jadu musialo zaowocowac takim efektownym bluzgiem? Jak rozumiem to dalszy etap Twojego wyciagania reki do przyjaciol z bydgoszczy i dowod tego jak bardzo bydzie milujesz? Bo ja i tak Cie miluje, bracie Krzyzaku - bos moim bliznim. A im bardziej pochalania Cie choroba, tym bardziej mi zes bliski" I to dlatego sie tak Krzyzak zdenerwował ,ze odpisał na forum bydgoskim ? skąd w ogóle pomysł by odpisywac na post znajdujący się na forum toruńskim ,tutaj ? Czyżby życie w Wawie było az tak nudne ???? Odpowiedz Link Zgłoś
stanislaw.pak Re: do chama prsl 22.05.02, 13:09 nie wiedzialem ze chamem jest atomski z waszego forum. chamie szukaj dalej,podaj ip,adres lub nr.telefonu. powodzenia chamie. Odpowiedz Link Zgłoś
lokator Re: do chama prsl 22.05.02, 13:12 Odpowiedz mi, tak po przyjacielsku, na jedno pytanie. Czy znasz kogoś kto nie byłby chamem? Odpowiedz Link Zgłoś
fxx Re: do chama prsl 22.05.02, 13:15 lokator napisał(a): > Odpowiedz mi, tak po przyjacielsku, na jedno pytanie. Czy znasz kogoś kto nie > byłby chamem? I na jeszcze jedno: lekarstwa rano wziąłeś? Odpowiedz Link Zgłoś
stanislaw.pak Re: do chama prsl 22.05.02, 19:34 cham jest jeden. a imie jego-atomski. to wyjatkowy cham. gdzie sie pojawi to syf dlatego dopoki on bedzie na forum syf bedzie okropny Odpowiedz Link Zgłoś
lokator Re: do chama prsl 22.05.02, 23:05 stanislaw.pak napisał(a): > cham jest jeden. > a imie jego-atomski. > to wyjatkowy cham. > gdzie sie pojawi to syf > dlatego dopoki on bedzie na forum > syf bedzie okropny > A w innym wątku mnie nazwałeś chamem. Czyżbyś miał amnezję? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atomski Re: do chama prsl IP: 213.76.53.* 23.05.02, 00:19 To sie nazywa upust slepej nienawisci.Po tak wyczerpującym promowaniu przyjazni ,żyłka pękła... Zastanawiam sie czy nie podkęcić misia i doprowadzić do ponownego zabannowania toruńskiego oddziału firmy pana K. :)))))))))) Z "warszawską centralą" bedzie gorzej bo tam na modemie jadą :))) Kolo (koledzy )jest (są )tak zgrzany (i) ,ze to nie bedzie trudne :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fin Atomski - gdzie Ty się szlajasz? IP: *.atr.bydgoszcz.pl 23.05.02, 07:48 Hej, Atomski, to już którys z rzędu przypadek, że zaczyna na Ciebie nagle bluzgać jakis antagonista "inteligentny inaczej". Po jakich miejscach w sieci Ty się szlajasz, że takie "g" się do Ciebie przyczepia? Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: Atomski - gdzie Ty się szlajasz? IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 23.05.02, 21:13 nie było mnie troszke, aty co rozrabiasz wieczorem dostaniesz lewatywe kto to widział żebys sie sie g. oblepił. jeszcze na innych to g. przejdzie do pługa chamie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: Atomski - gdzie Ty się szlajasz? IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 23.05.02, 21:14 to masz w prezecie z Torunia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atomski Re: Atomski - gdzie Ty się szlajasz? IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 24.05.02, 11:32 Atomski - gdzie Ty się szlajasz? adres: *.atr.bydgoszcz.pl Gość portalu: fin 23-05-2002 07:48 Hej, Atomski, to już którys z rzędu przypadek, że zaczyna na Ciebie nagle bluzgać jakis antagonista "inteligentny inaczej". Po jakich miejscach w sieci Ty się szlajasz, że takie "g" się do Ciebie przyczepia? Pozdr" Owo "g" ,które sie ponownie przyczepiło to kolejne wcielenie firmy krzyżaka . Powtarza sie historia z rodziną artihów ,ale to ciągle te same osoby ,plus szef poważnej firmy zajmującej sie recyclingiem niejaki pan P.W. znany najbardziej pod nickiem Krzyżak . O ile pracowników firmy mozna zrozumiec ,ze nie zawsze jest robota,czasem im sie nudzi ,maja dostęp do internetu ,to dziwne jest ,ze w podobny sposób zabawia sie szanowny pan prezes .Facet po czterdziestce ,żonaty ,dzieciaty... Co za żenada -uprawianie takiej dziecinady... p.s. Też mam swoje dojscia . Nie ma żadnych wątpliwości ,pomimo logowania delikwentów -o kogo chodzi . Pozdrawiam Krzyżak . Odpowiedz Link Zgłoś
blondynka Re: Atomski - gdzie Ty się szlajasz? 24.05.02, 12:37 Cudownie, jak widzę nic się nie zmieniło... Odpowiedz Link Zgłoś
stanislaw.pak Re: do chama prsl 28.05.02, 10:35 stanislaw.pak napisał(a): > niewiele wiesz,chamie,ale szukaj dalej,trop. > Dziadek donosił prusakom,tatus wybijał rulewskiemu zęby ,a ty jestes młodym > szpiclem. Szukasz dojśc do banowania? No,prosze,a jednak nie myliłem sie co do powyzszego. Chodzisz koles po ścianach? To chodz dalej. Uwazaj zebys nie spadł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atomski Re: do chama prsl IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 28.05.02, 22:49 Jak pogoda w Wawie ? Coś nie idzie ? Tyle złosci. Buźka :) Odpowiedz Link Zgłoś