Dodaj do ulubionych

University of Nottingham, ktos zna?bywal?studiuje?

10.05.06, 00:40
Witam mam powazny watek moze ktos mi pomoze. Wyglada na to ze bede odbywal staz wakacyjny na University of Nottigham. Rzecz jasna w zwiazku z tym szukam kogos kto zna wymieniona uczelnie z doswiadczenia badz nawet ze slyszenia. Chwilowo najbardziej interesuje mnie kwestia ewentualnego zakwaterowania w akademikach w czasie wakacji? jakie koszty? czy mozna dostac pokoj dwuosobowy zeby zamieszkac z dziewczyna? czy ewentualnie tolerowane jest mieszkanie w jednoosobowym pokoju przez pare? moze pytania troche naiwne ale zobaczymy co sie z tego urodzi.
BTW Wypowiedzi na temat akademikow w innych brytyjskich uczelniach sa rowniez mile widziane, zasadniczo dopiero dzis sie dowiedzialem ze dostalem stypendium niewiele wiem na ten temat a fajnie by bylo miec wiadomosci z pierwszej reki.
Dzieki. Mozna rowniez pisac na mojego gazetowego maila
Obserwuj wątek
    • manros Re: University of Nottingham, ktos zna?bywal?stud 10.05.06, 10:49
      czlowieku przeciez wszystko jest na stronie tego uniwerka,nie mozesz poprsotu
      wejsc? to nie UW, ludzie na tym forum nic nie wiedza o nim :D:D:D
      • Gość: mszczot Re: University of Nottingham, ktos zna?bywal?stud IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.05.06, 14:22
        nie rozumiesz ze szukam kogos kto mi opowie o nim bezposrednio a nie marketingu???
        • Gość: mszczot Re: University of Nottingham, ktos zna?bywal?stud IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.05.06, 22:40
          up^

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka