Dodaj do ulubionych

Nasza Bydzia spada na psy...

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.05, 17:54
Mieszkam w Bydzi od 21 lat, mam tu rodzinę, ale chyba przeprowadzę się do
Torunia. Dlaczego!!!
Jeszcze kilka lat temu było tu wspaniale, miasto było prężne rozwijało się
poprostu rosło w oczach. Obiektywnie rzecz biorąc było dobrze tylko dlatego
że żerowaliśmy na innych miastach a w szczególności na Toruniu. Teraz Toruń
poszedł w swoją stronę a My zostaliśmy zdani na własne siły i co!!! I nic.
Teraz wychodzi jacy jesteśmy zaradni, niepotrafimy sami gospodarzyć,
potrafimy tylko pouczać innych,łagodnie mówiąc przenosić różne instytucje do
siebie. Poprostu przegraliśmy. Potrafimy tylko krzyczeć i prubujemy zwrócić
na siebie uwagę, ale to nas koniec. Wyprowadzam się z tąd bo nie chcę obudzić
się z ręką w nocniku.
Toruń jest super i mówcie co chcecie, ale prawda jest właśnie taka że to
Bydzia niedługo będzie prowincją. Pozdrawiam

p.s.
Wasze opinie o Toruniu są kąśliwe i wyssane z palca, jakbyście nigdy tam
niebyli. To miasto tętni życiem 24h na dobę i jest super-cudowny klimat, a u
nas syf...
Tego właśnie zazdroszcze Toruńczyką.
Obserwuj wątek
    • Gość: do idioty Re: Nasza Bydzia spada na psy... IP: *.hipernet.ras.pl 14.01.05, 17:59
      lepiej sie przeprowadz glabie...nie potrzebujemy tu takich wiesniakow..."Tego
      właśnie zazdroszcze Toruńczyką."...bez komentarza...<mysle jednak ze to jedna z
      wielu torunkich prowokacji>..
      • Gość: Obiektywny Re: Nasza Bydzia spada na psy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.05, 18:21
        Właśnie takich reakcjii się spodziewałem. Tacy właśnie jesteśmy, jeśli ktoś ma
        inne poglądy lub inne sposoby na życie niż My, to najlepiej go opluć!!!
        Gratuluję!!! Jestem Bydgoszczaninem i wcale się tego niewstydzę, kiedy
        rozmawiam z przyjaciółmi z Bydzi o przeprowadzce oni to rozumieją a tu na
        forum... szkoda słów. Nie potraficie rozmawiać, jesteście bezkompromisowi.
        Macie rację Bydzia jest najlepsza, najwspanialsza, najpiękniejsz i ogólnie naj
        (tylko gdzie, wskażcie to miejsce???) niedługo zostanie stolicą polski a potem
        UE, a może i świata, gratuluję samopoczucia. pozdrawiam
        • ethanak Re: Nasza Bydzia spada na psy... 15.01.05, 18:27
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=71&w=19473062
          Tak typowy bydgoszczanin - niezadowolony z życia.Synku "zostałeś opluty" bo
          napisałeś parę co najmniej kontrowersyjnych opini , krzywdzących i kłamliwych -
          a to , przyznasz , może się już nie spodobać.
          • Gość: Obiektywny Re: Nasza Bydzia spada na psy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.05, 18:33
            Masz rację. Przepraszm już niepowiem nic złego na Bydgoszcz, ponieważ stresują
            mnie takie żałosne krzyki jak twoje kretynie. Wstyd
            • Gość: maciej Re: Nasza Bydzia spada na psy... IP: *.int.elnet.pl / 195.85.209.* 15.01.05, 18:40
              Nie powiem intelektualisto pisze się oddzielnie!!!
              • Gość: Obiektywny Re: Nasza Bydzia spada na psy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.05, 18:50
                Dziękuję. Może jeszcze coś?
                • Gość: maniek Re: Nasza Bydzia spada na psy... IP: *.hipernet.ras.pl 16.01.05, 15:57
                  oprocz tego ze jestes idiota...to chyba juz nic...papa
            • ethanak Re: Nasza Bydzia spada na psy... 15.01.05, 18:50
              Nie mam niedoczynności tarczycy jeśli o to ci chodzi...A jeżeli się stresujesz
              proponuję relaks na łonie przyrody , z dala od komputera...
              • Gość: Obiektywny Re: Nasza Bydzia spada na psy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.05, 18:54
                Dzięki za radę.
          • Gość: Obiektywny Re: Nasza Bydzia spada na psy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.05, 18:42
            Nawiązując do twojego odnośnika (Jak marszałek traktuje Bydgoszcz... ) może
            trzeba to rozpatrywać w innych kategoriach. Możę brak kompetencji,
            profesjonalizmu, ambicji itd. Niechcę tu być adwokatem Torunia bo to nie jest
            moja rola, ale dlaczego mam mieszkać tam gdzie jest gorzej.
            Gdybyś mieszkał w Koziej Wólce gdzie widziałbyś że wszystko idzie w złym
            kierunku też byś jej tak bronił a innych opluwał. Proponuję Ci nicka o nazwie:
            "Bydgoski Patriota Za Wszelką Cenę" Pozdrawiam
            • ethanak Re: Nasza Bydzia spada na psy... 15.01.05, 18:48
              Nie - to są decyzje polityczne zapadające na szczeblu samorządu.A i tak jak na
              razie przynajmniej według mnie w Bydgoszczy jest lepiej pod wieloma
              względami.Jeżeli chcesz mieszkać tam gdzie lepiej czemu nie wyjedziesz z Polski?
              Tam jest na pewno lepiej.A ja właśnie widzę że w Bydgoszczy jest coraz lepiej ,
              właśnie dlatego zabieram głos na tym forum - bo zdecydowana większość ludzi
              myśli inaczej.
      • Gość: Obiektywny Re: Nasza Bydzia spada na psy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.05, 18:49
        Prostaku!!!
    • ethanak Jesteś śmieszny... 14.01.05, 18:53
      fakt przeprowadź się do Torunia , byle szybko - tam chapią z wojewódzkiego
      koryta ile wlezie...
    • Gość: maciej Re: Nasza Bydzia spada na psy... IP: *.int.elnet.pl / 195.85.209.* 14.01.05, 19:12
      A ja jestem rzymianinem tak jak ty bydgoszczaninem. Przprowadz sie, szczególnie
      polecam jakąś dobrą szkołe w toruniu, może podstaw ortografii ciebie nauczą.
      Próbuj i jeszcze raz próbuj, może "z tąd" wyprowadzisz się!!!!
      ps. człowieku kompromitujesz gród Kopernika!!!!
      • Gość: Obiektywny Re: Nasza Bydzia spada na psy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.05, 18:51
        Dzięki "rzymianinie".
    • Gość: Talon Re: Wasz Toruń spada na psy... IP: *.man.bydgoszcz.pl 14.01.05, 19:18
      "Toruńczyką."
      "poprostu"
      "z tąd "

Ale obciach! zostań w Toruniu dziecko! Daj namiary jak można znowu na was
      żerować:-)
      • Gość: franz Re: Wasz Toruń spada na psy... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.05, 19:29
        witamy toruniaka na forum! zachęcamy do pozostania w tym tętniącym 24h na dobe
        mieście hehehehehehe taki drugi niu jork hehehehe
        • Gość: cyndi Re: Wasz Toruń spada na psy... IP: *.tvgawex.pl 14.01.05, 23:41
          Przeprowadz sie do toruniewa !!! nie ma bata TO ZA pół roku znowu sie
          przeprowadzisz do stolicy regionu Bydzi!!! Dlaczego za pół roku !!!??? zobaczysz
          sam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!
          • Gość: torunianka Re: Wasz Toruń spada na psy... IP: *.petrus.com.pl 14.01.05, 23:42
            czy może mi ktoś wyjaśnić dlaczego u Was się "spada na psy"?
            • Gość: maciej Re: Wasz Toruń spada na psy... IP: *.int.elnet.pl / 195.85.209.* 15.01.05, 00:02
              Musisz zapytać swojego ziomala, on zapewne odpowie na to pytanie!!!
          • Gość: Obiektywny Re: Wasz Toruń spada na psy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.05, 18:53
            Raczej nie!!!
            • Gość: buuu (((((((( ten wątek leci na pysk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.05, 18:57
              zamiast konkretów pyskówka
              • Gość: Obiektywny Re: ten wątek leci na pysk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.05, 19:00
                Może Ty się wypowiesz???
              • Gość: Obiektywny Re: ten wątek leci na pysk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.05, 19:02
                Może ktoś mnie przekona że nie mam racji, ale bez nienawiści-proszę.
      • Gość: Obiektywny Re: Wasz Toruń spada na psy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.05, 18:51
        ???
        • Gość: Jerzy Re: Obiektywny... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.05, 12:58
          no co Ty człowieku liczysz?
          Na kulturalna odpowiedz ,polemikę? Od kogo??????
          Przeciez to chamy vide Ethanak.W dodatku bezrobotny.
          Jego chorobliwą mania jest obrazanie kogokolwiek .Ten cięzko chory debil z
          niecierpliwoscia czeka na kazdy post ,aby mógł komus dogryżc,dokopac.....
          To bydgoski pies z ociekającym pyskiem pianą.
          Daj sobie spokój i nie obiecuj nic po tym fetorze....
          Chama i tak nie nauczysz ,ani kijem ,ani marchewką.
          Pozdrawiam
          • Gość: maciej Re: Obiektywny... IP: *.int.elnet.pl / 195.85.209.* 16.01.05, 13:08
            Co za styl jaka elokwencja. Czystej wody erudyta. Poczytaj siebie Jerzyczku!
          • ethanak Re: Obiektywny... 16.01.05, 13:50
            Oj jerzy,jerzy.Człowiek tu do ciebie z sercem a ty tak mu odpłacasz!!!Chamem
            nie jestem (z gminu nie pochodzę),a pracę mam (zdziwiłbyś się jak dobrą i
            odpowiedzialną - w dodatku daje mi mnóstwo satysfakcji).Ja , w przeciwieństwie
            do ciebie,staram się nikogo nie obrażać (może za twoim wyjątkiem ,czasem kiedy
            uznam ,że nic innego poza inwektywami do ciebie nie dotrze - żeby nawiązać
            kontakt z kimś kto prezentuje taki poziom jak ty trzeba się trochę namęczyć -
            kiedy zaczynam używać niezrozumiałych dla ciebie słów ,milkniesz).Natomiast mam
            spore obawy co do ciebie - jest dużo schorzeń i przypadłości o których
            powinieneś poczytać - może sam się zdiagnozujesz?Podaję listę:zespół
            Turreta,ADHD, dojrzewanie ,choroba Gravesa-Basedowa,depresja,paran oja.Mam
            nadzieję że okażesz się jednak zdrowy...
            • Gość: Jerzy Re: Obiektywny... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.05, 14:02
              Turreta,ADHD, dojrzewanie ,choroba Gravesa-Basedowa,depresja,paran oja

wszystkie przededłes?
              Ale z para noją ;) chyba ci juz tak odbrze nie poszło, koles!
              • personanongrata1 Re: Obiektywny... 16.01.05, 14:05
                Jaki Ty musisz być samotny Jerzyku. Żal mi Ciebie. Nawet jak piszesz to widać,
                że denerwujesz sie. Spokojnie malutki, spokojnie!!!
                • Gość: szymek apel do współmieszkańców IP: *.eu.org 16.01.05, 15:33
                  Jestem z Bydgoszczy i uważam, że Toruń wkrótce prześcignie Bydgoszcz w wielu
                  dziedzinach. A wiecie dlaczego, bo tam nie marnują czasu na idiotyczne kłótnie
                  i wyzwiska na Forum tylko zajmują się pracą. Jak czytam wasze
                  wywody "prawdziwych bydgoszczan" to kojarzę to je sobie z wyciem LPR-owców
                  przed sejmem o "prawdziwych Polakach i katolikach". W ten sposób nie osiąga sie
                  sukcesu moi mili. Zaproponujcie jakąś alternatywę dla rozwoju Bydgoszczy, a
                  później zajmijcie się krytyką sąsiednich miast. Dla moich adwersarzy: wiem co
                  to praca, mam firmę, pracuję po 16 godzin dziennie, mało śpię i kiedy kończę
                  pracę o 2 czy 3 w nocy, widzę, że miasto BYDGOSZCZ ŚPI... Gdybyście się wzieli
                  za jakąś robotę to by nie było w Bydgoszczy tylu problemów o których piszecie i
                  takiej zazdrości wobec naszych sąsiadów.

Posty o błędach ortograficznych są absurdalne. Kiedy byłem mały, pamiętam jak
                  się dzieci wyzywały: miały identyczne teksty na siebie. Być może kolega co
                  wypisuje takie bzdury ma umysł dziecka. A tak na marginesie jak czasami wchodzę
                  na Forum Bydgoskie i widzę już po nagłówkach miliony wykrzykników, tytułów
                  typu: "złodzieje!!!", "afery!!!", "bić Toruń, bo to gnoje!!!", "Zawisza super,
                  Apator nie super!!!" to jestem ZASZOKOWANY tą ilością kretynizmów, które się
                  wypisuje na tym forum.
                  No to pa, prawdziwi Polacy-katolicy.
                  • Gość: torunianka Re: apel do szymka IP: *.petrus.com.pl 16.01.05, 15:46
                    a widziałeś może ten post?
                    Zajrzyj i wpisz się, proszę bo tutejsi faceci tak zajęci wypominaniem sobie
                    chodników, śmietników, łopatek, wiaderek (sitko już gdzieś zgubili), że nie są
                    w stanie myśleć kreatywnie;)
                    forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=18485638
                    dodasz kolorów prawdziwemu mężczyźnie sportretowanemu w tym wątku:)

Pozdrowienia:)
    • a_weirdo Re: Nasza Bydzia spada na psy... 17.01.05, 05:29
      > Mieszkam w Bydzi od 21 lat, mam tu rodzinę, ale chyba przeprowadzę się do
      > Torunia. Dlaczego!!!

Pewnie się dostałeś na studia do Torunia. Gratuluję. Rzeczywiście, mieszkanie w
      mieście w którym się studiuje, jest dobrym pomysłem. Nawet, jeśli jest tak
      blisko, jak Toruń. Jeśli to nie studia, to i tak mam nadzieję, że będzie ci się
      tam dobrze mieszkało.

> Jeszcze kilka lat temu było tu wspaniale, miasto było prężne rozwijało się
      > poprostu rosło w oczach.

Chyba to przegapiłem. Właśnie teraz jest lepiej niż kilka lat temu. Jesteś z
      tych, którzy kilka kilometrów drogi i halę Łuczniczki uważają za wspaniały
      rozwój Bydgoszczy? Jeszcze kilka lat temu miasto było w stagnacji. Teraz jest
      szana, że będzie lepiej.

> Obiektywnie rzecz biorąc było dobrze tylko dlatego
      > że żerowaliśmy na innych miastach a w szczególności na Toruniu.

?!
      Tego to nie rozumiem. W jaki spodób żerowaliśmy? Biorąc kredyty na budowę drogi?
      Czy chodzi ci o lata 1945-75, o które niektórzy mają pretensję? Jeśli tak, to
      moim zdaniem siedziba główna Gazety Pomorskiej w naszym mieście to i tak nie
      jest "wspaniały rozwój".

> Teraz Toruń poszedł w swoją stronę

Bardziej uwspólniła się nasza strona z Toruniem, od kiedy jesteśmy w jednym
      województwie.

> a My zostaliśmy zdani na własne siły

Tak, jak wcześniej, tyle że marszałek województwa i sejmik nie jest u nas.

> i co!!! I nic.

Jak to nic? Wiele się dzieje.

> Teraz wychodzi jacy jesteśmy zaradni,

W sumie tak. Niektórzy marudzą, że marszałek nam przeszkadza, ale można przyjąć,
      że tu właśnie widać zaradność - w niesprzyjających okolicznościach.

> niepotrafimy sami gospodarzyć,

W czym to się przejawia?

> potrafimy tylko pouczać innych,

Kto poucza innych?

> łagodnie mówiąc przenosić różne instytucje do siebie.

Ty znów o Gazecie Pomorskiej? Jakie instytucje przenoszone do Bydgoszczy?!
      Celnicy na lotnisko zostali przeniesieni, ale w całym województwie tylko tam
      bywają potrzebni.

> Poprostu przegraliśmy.

?

> Potrafimy tylko krzyczeć i prubujemy zwrócić
      > na siebie uwagę, ale to nas koniec.

Nie...

> Wyprowadzam się z tąd bo nie chcę obudzić
      > się z ręką w nocniku.

Tzn?

> Toruń jest super i mówcie co chcecie,

Rozumiem, że Toruń może się podobać.

> ale prawda jest właśnie taka że to
      > Bydzia niedługo będzie prowincją.

Nie rozumiem, czemu. Oczywiście znam ludzi, dla których wszystko oprócz Warszawy
      to prowincja, ale chyba nie o to ci chodziło. Może zdefinuj pojęcie "prowincja"
      i wtedy łatwiej będzie się zastanawiać, czy Bydgoszcz to prowincja, Bydgoszcz
      nią będzie, a może od niej się oddali.

> Wasze opinie o Toruniu są kąśliwe i wyssane z palca,

To jest zbyt duże uogólnienie.

> jakbyście nigdy tam niebyli.

Ja tam byłem.

> To miasto tętni życiem 24h na dobę

To trochę przegapiłem. Warszawa nie tętni życiem 24h na dobę, jeśli ciebie to
      interesuje. W Krakowie nad ranem też jest pusto. Taka Polska...

> i jest super-cudowny klimat,

Jeśli ci się tam tak podoba, to znakomicie.

> a u nas syf...

Mi się podoba.

> Tego właśnie zazdroszcze Toruńczyką.

To do nich dołączysz. Ważne, żeby żyć, tak gdzie się dobrze czuje. Mi lepiej
      będzie w Bydgoszczy (w listopadzie powrócę, jak Bóg da).

Pozdrawiam
      życzę miłego życia w Toruniu i mam nadzieję, że będziesz jeszcze wracał do
      Bydgoszczy (albo chociaż na derbach kibicuj naszym ;) )
      • Gość: Obiektywny Re: Nasza Bydzia spada na psy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.05, 09:54
        dziękuję Ci za obiektywne i chłodne spojrzenie na sprawę.
        Oczywiście nie w wszystkich kwestiach mam rację i niekoniecznie musisz
        podzielać moje zdanie.
        Jeśli chodzi o czerpanie korzyści z Torunia, to takowe są. Oczywiście wiele
        instytucji potrzebnych jest w Bydzi, ale nie wszystkie (Byd. do tego dorzy za
        wszelką cenę). nieuważasz że to twoży zły obraz Naszgo miasta. Zróbmy coś sami,
        a najlepiej wspólnie to jest recepta na ten konflikt.
        Jeśli chodzi o kibicowanie, to jestem obiektywnym widzem i w sporcie powinien
        wygrywać ten który jest lepszy a nie bogatrzy (kibicuję wszystkim, ale mam
        swoich faworytów). Sport nie jest już taki jak przed latami 90-tymi.
        Jeszcze raz dziękuje za miłe słowa. Pozdrawiam
    • mylady1 Re: Nasza Bydzia spada na psy... 21.01.05, 19:38
      Mi prosze nie zarzucajcie tourunskosci, ja ich nawet nie lubie i sie dlatego do
      Torunia nie przeprowadze.

Ale to co jest ostatnio w Bydzi to MARAZM !!!!!!!!
      Nie budujemy drog, ani mieszkan, supermarkety tez sie jakos skonczyly 2-3 lata
      temu, na glupie WOSP zbieramy mniej niz Torun !!!!
      Tacy zlodziejscy "wolontariusze" czy takie niemrawe spoleczenstwo?
      Bydzia schodzi na psy.
      • Gość: gosiak Re: Nasza Bydzia spada na psy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.05, 18:12
        jest to smutne, ale trzeba bylo nie wybirac takich Piotrowskich, Gruszek ,
        Obremskich i Dombrowiczow!
        • calcaan Re: Nasza Bydzia spada na psy... 25.01.05, 17:51
          na wybory wplyw mamy sami.
      • a_weirdo Re: Nasza Bydzia spada na psy... 24.01.05, 19:20

> Ale to co jest ostatnio w Bydzi to MARAZM !!!!!!!!

Każdy ma taką Bydgoszcz, jaką sobie sam wypracuje ;)

> Nie budujemy drog,

W tym roku planujemy.

> ani mieszkan,

Nie wiem. Widziałaś jak wyglądają północne przedmieścia?

> supermarkety tez sie jakos skonczyly 2-3 lata

Niestety nie.

> temu, na glupie WOSP zbieramy mniej niz Torun !!!!

Za to więcej niż Poznań :)

> Bydzia schodzi na psy.

Nie ta moja. Brakuje ci marketów, żeby się dobrze mieszkało? Będziesz miała nowe
        :( Ważniejsze są rzeczywiste inwestycje (chociażby głupi park technologiczny).
    • Gość: Czesiek To już chyba było i tej samej treści IP: *.tvgawex.pl 24.01.05, 20:51
      Pewnie to jakiś toruńszczak. A poważnie. Toruń od 1975 roku do 1998 był
      samodzielnym województwem. Więc pisanie, że B się rozwijała kosztem T to po
      prostu bzdura. Od 1990 Toruń stał się poza tym samodzielnym, samorządnym
      miastem. Bydgoszcz w latach 90 dużo więcej inwestowała w miasto niż Toruń,
      teraz to się byc może odwróciło. Ale nie ma nic za darmo. Za wszystkie kredyty
      trzeba będzie płacić, również duża część unijnych pięniędzy oznacza kredyty.
      Więc ja bym raczej uważał. ALe jeśli ci się nie podoba to do Torunia. Tyle
      mieszkań tam budują, tak się prężnie rozwijają, że na pewno przyjmą cię z
      otwartymi ramionami.
    • brathless Re: Nasza Bydzia spada na psy... 25.01.05, 10:34
      Gość portalu: Obiektywny napisał(a):

> Mieszkam w Bydzi od 21 lat, mam tu rodzinę, ale chyba przeprowadzę się do
      > Torunia. Dlaczego!!!
      > Jeszcze kilka lat temu było tu wspaniale, miasto było prężne rozwijało się
      > poprostu rosło w oczach. Obiektywnie rzecz biorąc było dobrze tylko dlatego
      > że żerowaliśmy na innych miastach a w szczególności na Toruniu. Teraz Toruń
      > poszedł w swoją stronę a My zostaliśmy zdani na własne siły i co!!! I nic.
      > Teraz wychodzi jacy jesteśmy zaradni, niepotrafimy sami gospodarzyć,
      > potrafimy tylko pouczać innych,łagodnie mówiąc przenosić różne instytucje do
      > siebie. Poprostu przegraliśmy. Potrafimy tylko krzyczeć i prubujemy zwrócić
      > na siebie uwagę, ale to nas koniec. Wyprowadzam się z tąd bo nie chcę obudzić
      > się z ręką w nocniku.
      > Toruń jest super i mówcie co chcecie, ale prawda jest właśnie taka że to
      > Bydzia niedługo będzie prowincją. Pozdrawiam
      >
      > p.s.
      > Wasze opinie o Toruniu są kąśliwe i wyssane z palca, jakbyście nigdy tam
      > niebyli. To miasto tętni życiem 24h na dobę i jest super-cudowny klimat, a u
      > nas syf...
      > Tego właśnie zazdroszcze Toruńczyką.

smutne
    • Gość: Z Torunia Re: Nasza Bydzia spada na psy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 21:35
      jak czytam te wasze teksty to rzeczywiście przyznaję rację Obiektywnemu! z dupą
      gadaj to Cie osra! wypominacie mu błędy w pisowni i bluzgacie. To coś na
      kształt pojednania Toruń-Bydgoszcz! Obiektywnemu współczuje! też mnie wku..a,
      że stolicą województwa jest takie miasto. Może by tak przenieść stolicę do
      Solca Kuj.? będzie po równo! Toruń i Bydgoszcz dostanie gó..!
      • Gość: bydgoszczanin Re: Nasza Bydzia spada na psy... IP: 212.122.214.* 25.01.05, 22:31
        każdy ma prawo życ i mieszkać gdzie mu się podoba! Także w Toruniu! Nie podoba
        się ci Bydzia okay w porządku bierz swoje graty i idź tam gdzie ci pasuje!
        Przekuj w czyn swój zamiar! Jest takie powiedzenie o zmarłym a za trupa
        Bydgoszcz uważasz : " o nieboszczyku mówi się dobrze albo wcale ". Więc po co
        te rzewliwe płacze? po co to dąsanie się? żyjemy w kapitaliźmie nic nie powinno
        cie zatrzymać przed realizacją swoich planów.
        I jeszcze jedno. Mimo wszystko dziwię ci się że z taką wrogościa mówisz o swoim
        mieście rodzinnym!
    • Gość: Obiektywny 2 Re: Nasza Bydzia spada na psy... IP: 66.213.118.* 25.01.05, 22:46
      Zakończcie już tą bezsensowną dyskusję z toruńskim faszystą spod znaku tor-
      bg.pl występującym tym razem jako pożal się Boże - Obiektywny.. Od początku
      widać, ze to jedna z najgłupszych prowokacji w ich stylu. Szkoda gadać z
      debilami. Naprawdę dajcie spokój.

PS. Obiektywny 2 Reaktywacja
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka