Gość: eech IP: 212.122.214.* 14.01.05, 21:44 No proszę i trener i zawodnicy jakby nowo zmotywowani. Tylko nie zróbcie nam teraz numeru u siebie. Nikt nie zamierza wyrzucać trenera na siłę ale niech drużyna gra !!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: arti ASTA jest wielka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.05, 21:45 NO i co na to Przeciwnicy Krajcy.Szczęki opadły?Widać i słychać że chłopacy chcą pracować z Krajewskim i uszanujmy to,weżmy sie za to po co jesteśmy czyli porządne kibicowanie a reszte zostawmy im ,dzisiaj pokazali że jak chcą to potrafią wygrywać.Zostawcie chusteczki w domu a zabierzcie flagi przecież w zeszłym sezonie na Łuczniczce było ich o wiele więcej.Może oni właśnie potrzebują solidnego dopingu a nie salw śmiechu i wyzwisk. Odpowiedz Link Zgłoś
aniusia_happy Re: ASTA jest wielka 14.01.05, 22:07 a aniusia na to jak na lato... poczekajcie do kolejnej kompromitacji... kiedy chlopaki czuja noz na gardle od razu widac ze potrafia grac a krajca i tak wedlug mnie jest spalony...cala brudna robote odwala za niego herkt... gratuluje zwyciestwa i oby tak bylo dalej... =) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eech Re: ASTA jest wielka IP: 212.122.214.* 14.01.05, 22:18 Obysmy nie musieli czekac do najbliższej soboty.... Wszystkim w euforii przypominam że to już nie ten Śląsk na dodatek przeżywa teraz wyraźny kryzys co pokazał choćby tydzień temu w meczu z Turowem... Dlatego ja poczekam na wyniki z następnej soboty.... Odpowiedz Link Zgłoś
aniusia_happy Re: ASTA jest wielka 14.01.05, 22:24 no wlasnie... chociaz swoja droga to przydaloby nam sie zwyciestwo we wlasnej hali wtedy kazdy by uwierzyl w astorie... widac ze chlopaki potrafia grac... to co w takim razie jest nie tak ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: go Re: ASTA jest wielka IP: *.man.bydgoszcz.pl 14.01.05, 22:34 Aniusia daj dziasiaj sobie spokoj. Odpowiedz Link Zgłoś
aniusia_happy Re: ASTA jest wielka 14.01.05, 22:37 hehe no co ??? ja tez sie ciesze ze zwyciestwa... hmmm... bym cos napisala ale sie powstrzymam... moze jutro =)dzisiaj daje sobie spokoj wedle zyczenia buhahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kwiatek Re: ASTA jest wielka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.05, 09:53 zostawcie Krajcę w spokoju a zajmijcie sie prawdziwym kibicowaniem bo w tym jesteście słabi, nadal uwazam ze prawdziwi kibice to zawsze przychodzili na starą Aste na królową jadwigi.Wy dzieciaki z klubu kibica napatrzyliscie sie na NBA i pojecia nie macie o kibicowaniu.Zacznijcie byc z drużyną i pokazcie ze potraficie dopingowac w trudnych momentach .Trzeba pomagac druzynie we wlasnej hali czy wy to wiecie!!!A utrudniać przeciwnikowi czy dociera to do was, udowodnijcie to przy okazji najblizszego meczu z Polpharmą bo jest szansa wygrać kilka meczów pod rząd, i zdobyc nawet komplet punktów,a jak im pomozemy to moze być ciekawe. i jeszcze jedna rzecz wiecej krytyki dla Słabęckiego prezesa jeba którego wina jest to iz zatrudnił dwójkę równorzędnych trenerów a wdzisiejszych czasach to sie ludzią nie podoba,za jednego znich moglibysmy miec oplaconego dodatkowego zawodnika.Slabecki rusz dupe powinien byc transparent.ten facet jest beznadziejny!!!!!!ASTA ASTA ASTA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adrian S. Re: Astoria triumfuje we Wrocławiu 83:77! IP: 212.122.207.* 14.01.05, 21:47 Na Aste chodzę od 89 roku,pamiętam,że wtedy to był doping dla swojej drużyny,a Asta grała wówczas o ekstraklase z AZS Toruń...Derby z Toruniem-nie potraficie sobie tego wyobrazić(Krzysiu Wilangowski i Zawadka,grający wówczas na boisku mogą coś na ten temat powiedzieć),ale kibice KIBICOWALI swojemu zespołowi,a teraz gdy im nie idzie od razu są gwizdy i wyzwiska.To na pewno nie jest przyjemne,że swoi kibice są przeciw swoim zawodnikom.Dlatego Asta woli grać na wyjazdach,o czym świadczy kolejna wygrana-nie u siebie-a na wyjezdzie.Bo tam,koszykarze Asty nie nastawiają sie na doping.Prawdziwi kibice Asty, pokażcie wieć na meczu z Polpharmą jak powinien wygladac doping.Dobrym dopingiem podziękujemy NASZYM zawodnikom za wygraną z,badź co bądź,Śląskiem,na zawsze gorącym terenie.A trener Krajewski-tak obiektywnie-rozliczają go wyniki (a te przy tak niskim budżecie są dobre).Ja bym go zostawił,mimo tego,że nie przepadam za nim.Może nie jest medialny i wizualnie nie robi wrażenia, ale ASTA gra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arti Re: Astoria triumfuje we Wrocławiu 83:77! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.05, 22:10 Także pamiętam tamte czasy kiedy Asoria grała baraże z AZS.Właśnie taki tumult powinien być w Łucznczce,przecież przyjezdni się z nas śmieją jak widzą Astorie grającą u siebie ale jakby na wyjeżdzie.Ludzie jeszcze dwa lata temu jak nie było kosza w Bydgoszczy na przyzwoitym poziomie to taką Astorie i tak grającą bralibyśmy w ciemno a teraz tylko narzekania.Co mają powiedziećnp. w Toruniu,Poznaniu i w innych miastach gdzie lige mogą obejrzeć co najwyżej w TV.Cieszmy się z tego co mamy ,zawsze może być gorzej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ds Re: Astoria triumfuje we Wrocławiu 83:77! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 14.01.05, 22:05 sory krajca!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!is good Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: R.S Re: Astoria triumfuje we Wrocławiu 83:77! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.05, 22:11 NO PROSZE PROSZE AŻ SIE MIŁO SŁUCHAŁO W RADIO.MOJE GRATULACIE.CHYBA ZACZNE JEŻDZIC NA WYJAZDY.OBY TAK DALEJ PANOWIE ,A JEDNAK PRZYDAŁ SIE PRZYSŁOWIOWY KOPNIAK.TERAZ W DOMU WE WŁASNEJ CHALI TRZEBA POKAZAĆ NA CO STAĆ ASTE NO I PANOWIE Z KINDER MŁYNU WY TEZ POKAŻCIE NA CO WAS STAC ZE WY TEŻ MACIE COŚ W ROZPORKACH Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: go Re: Astoria triumfuje we Wrocławiu 83:77! IP: *.man.bydgoszcz.pl 14.01.05, 22:12 Wszystkiego najlepszego panie Pawle! Brawo Astoria za wielka niespodzianke. Panie trenerze, wiecej pan zyska jak bedzie pan bardziej powsciagliwy w wypowiedziach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ERT Re: Astoria triumfuje we Wrocławiu 83:77! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.05, 23:06 Tak,tak Krajca.Znowu jesteś wielki jak Piechniczek ,który czekał 20 lat aż Polska zagra na Mistrzostwach Świata.Najważniejsze ,że zacząłeś żyć z zespołem bo zawodnicy stanęli za Tobą.Teraz będę czekał(może dożyję)aż znowu ASTA wygra we Wrocławiu.Brawo .Zwracam Ci honor,a gwizdać i tak będę bo to sport .I o to chodzi Panie Borakiewicz(proponuję stoki bardziej strome niż Myślęcinek), o adrenalinę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafi Re: Astoria triumfuje we Wrocławiu 83:77! IP: *.hipernet.ras.pl 14.01.05, 23:08 Trzeba sie zastanowić co jest nie tak że asta przegrywa u siebie. Nie bronie trenera Krajewskiego bo też nie przepadam za jego metodami trenerskimi(czytaj haos na boisku i szaleńcze bieganie od kosza do kosza)ani za jego zadufaniem i arogancją. Ci zawodnicy pokazali dziś że nie chcą dymisji siwego i że chcą z nim współpracować dalej. Ale mam pytanko, a może to KK jest najsłabszym ogniwem? Odpowiedz Link Zgłoś
michutor Re: Astoria triumfuje we Wrocławiu 83:77! 14.01.05, 23:29 kibice asty duza musza sie jeszcze nauczyc przede wszystkim cierpliwosci bylem razem na meczu asty,niestety wygranym przez z nich z anwilem, i mozna bylo wiele ciekawych rzeczy zaobserwowac jednych z nich byl fakt ze jak ascie nie szlo to lecialy obelgi, gwizdy... Panowie i Panie tak nie mozna w toruniu przez dlugi czas tak tez bylo na hokeju.. gwizdy itp odkad istnieje klub kibica ktory wspomaga nasz klub wystarczy spojrzec jak sie poprawila pozycja TKH, mysle ze jesli wy byscie obdarzyli waszych korzykarzy podobny zaufaniem to by o wiele wiecej osiagneli! czego wam zycze... oki, teraz szczerze;-) jedno miejsce za anwilem! pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
michutor Re: Astoria triumfuje we Wrocławiu 83:77! 14.01.05, 23:29 no i gratuluje co prawda slask to nie ten ale .... Odpowiedz Link Zgłoś
ethanak Re: Astoria triumfuje we Wrocławiu 83:77! 14.01.05, 23:30 No patrz - drugi raz się z Tobą zgodzę... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antysiwy Re: Astoria triumfuje we Wrocławiu 83:77! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.05, 23:34 najsłabszym ogniwem to był twój stary jak cię robił Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaarl zwycięstwo bardzo cieszy ale... IP: *.tuchola.sdi.tpnet.pl 15.01.05, 01:39 takie zwycięstwa jak z Turowem, Anwilem no i 2 razy ze Śląskiem niezwyle cieszą i co tu wiele mówić pozycja Astorii w tabeli nie jest najgorsza. Mimo to brakuje chyba jednak profesjonalizmu wśród najważniejszych osób Asty. Polecam rozmowę z prezesem Chemika miasta.gazeta.pl/bydgoszcz/1,35591,2493816.html jest to rozmowa z człowiekiem który wie za co odpowiada i za co tłumaczy się przed kibicami. Nic tylko pozazdrościć kibicom Chemika. Mnie też drażni bierność w postawie trenera Krajewskiego podczas meczu, to że obserwując grę Asty u siebie nie można dostrzec jasnej koncepcji gry i reakcji na wydarzenia na boisku. Przykład ostatni mecz z Czarnymi w pucharze, gdy Krajca nie zorientował się że jest tylko czterech zawodników na parkiecie. Kto był na meczu to wie o co chodzi. Za takie momenty, za brak aktywności, za brak koncepcji i niezbyt rozsądne wypowiedzi na konferencjach pomeczowych Krajca nie jest akceptowany wśród dużej części kibiców. Ja chyba też zaliczam się do tej grupy, mimo że chusteczką nie machałem i w życiu nie wywiesił bym kretyńskich transparentów. A do członków KK - nie bijcie tak szybko w bębny na meczach. Ludzie po prostu nie nadążają z klaskaniem i wykrzykiwaniem "ASTA" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic_Asty Re: Astoria triumfuje we Wrocławiu 83:77! IP: *.telsten.com / 83.238.68.* 15.01.05, 03:47 I co chłopcy z "klubu kibica" ??? Coście tak ucichli ??? Żal dupska ściska, że Asta wygrała na zawsze trudnym wrocławskim terenie i nie ma za co pojeździć po Krajewskim ??? Może tak jakieś przeprosiny by się przydały ??? W sumie nie dziwię się, że tej drużynie w Bydgoszczy tak trudno się gra ... Tuż obok ławki rozsiadają się "znawcy" z mlekiem pod nosami, którym wydaje się, że już wszystkie rozumy pozjadali ... Do tego po każdym potknięciu ich zespołu wywieszający szmaty z durnowatymi hasłami ... Może tak wykorzystać tą "fantazję" do pozytywnego dopingu - jakieś nowe przyśpiewki by się przydały !!! Kibice są od tego by kibicować - przede wszystkim wspierać swoją drużynę !!! A jakie wsparcie czuje Astoria we "własnej" hali ??? Żadnego !!! (no może jedynie ze strony normalnych kibiców) Prawdziwych kibiców poznaje się po tym, jak potrafią wesprzeć drużynę w trudnych momentach ... a jak jest z tym w Bydgoszczy ??? I te durne "cała hala odpowiada" ... powtarzane nie wiadomo ile razy ... żeby odpowiedzieć, trzeba wiedzieć co !!! Jeśli doping ze strony "klubu kibica" będzie na poziomie, to zapewniam, że włączy się do niego spora część pozostałych kibiców !!! Tylko to musi być doping NA POZIOMIE !!!!! Gratuluję trenerowi Krajewskiemu i całej drużynie sukcesu we Wrocławiu !!! Sukces ten potrafili docenić ludzie kibicujący Śląskowi - np. do mnie tuż po meczu dzwonił z gratulacjami człowiek mieszkający we Wrocławiu, którego dotąd nie kojarzyłem z koszykówką !!! Ciekawe jak ten sukces będzie odbierany w Bydgoszczy ... jak zwykle - "najtrudniej jest być prorokiem we własnym mieście" ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sceptyk Re: Astoria triumfuje we Wrocławiu 83:77! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.05, 08:43 Asta , Asta ! I co dalej ? Otwiera się okienko transferowe i co na to nasz "wielki Krajca" ? Harington zrobił wynik z Kudriacewem we Wrocławiu , a Amerykanin nie spełnia oczekiwań , w innych meczach inni zawodnicy nie spełniają oczekiwań ...... Może poprostu są źle ustawieni i dopiero jak grają swoje , co potrafia , to robią to dobrze ? Może jest tak , że na wyjeździe nasz Wielki Trener mówi jak wygramy to super , jak przegramy , to nic się nie stanie , bo to wyjazdowe spotkanie.....Takie podejście ma wielu trenerów , że wyjazd to z góry przegrany mecz i wilkie dzięki jak uda się urwać punkt. Dlaczego tak myślą , czy trenerzy Prokomu ,Anwilu , Poloni też tak podchodzą do sprawy. Znowu naraził się Krajewski w wywidzie dla "szacownej GW , mówiąc że kibice w Bydgoszcy przeszkadzają Jemu i zawodnikom . Niech się wyprowadzi do innego miasta ! Po to idę na mecz , żeby oglądać zwycięstwo mojego zespołu , a nie niemrawe posunięcia trenera , który nie wie ilu zawodników jest na parkiecie , czy bierze czas na 2 sek przed końcem kwarty , przy swoich rzutach wolnych. Fajnie że wszyscy się cieszą ze zwycięstwa ze Śląskiem , ale jak nasi przegrają z Polfarmą , to kogo Krajewski obarczy za porażkę , KK ? To znaczy że ci podobno małoletni mają tak duży wpływ na NIEGO i zawodników , kto wierzy w te brednie , bo ja nie !Do poczytania za tydzień. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamil Re: Astoria triumfuje we Wrocławiu 83:77! IP: 195.149.86.* 15.01.05, 09:26 Kibice robili swoje nawet gdy Prokom prowadził 18-2 a potem 30 pkt. Śmiechy? Owszem, gdy Wiluś nie trafiał spod kosza, ale nie na Prokomie - wtedy obiektywna publiczność doceniła jego grę i zgotowała mu owację na stojąco. Po Prokomie zawodnicy z Sopotu sami śmiali się z naszych: poza Wilusiem wszyscy grali jak na pikniku. Gdy kibic zobaczy prawdziwe zaangażowanie i parę sensownych akcji takich jak we Wrocławiu, będzie z Wami do ostatniego gwizdka i nawet po przegranym meczu Wam podziękuje. Prawdziwy kibic, a takich przecież w Bydgoszczy jest większość. Nie demonizujcie więc panowie koszykarze, trenerzy i działacze Łuczniczki, bo macie najpiękniejszy obiekt w lidze i nie mówcie na każdym kroku, że bydgoska publiczność Wam przeszkadza, bo grając tak jak potraficie, a nie przechodząc obok meczu będziecie mieli największą i najlepszą publikę w Polsce. Na rękach was będą nosić, tylko raz zagrajcie tak jak na wyjazdach. Jeden raz. Polpharma czeka, a z nią doping dla Was od początku do końca. Reszta w Waszych rękach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stef Re: Astoria triumfuje we Wrocławiu 83:77! IP: *.tvgawex.pl 15.01.05, 09:38 wypas!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cora Re: Astoria triumfuje we Wrocławiu 83:77! IP: *.icpnet.pl 15.01.05, 09:44 Serdeczne pozdrowienia dla Janasa!!! ANiusia zamilcz bo gdybyś widziała ten mecz to byś się chyba popłakała, że chłopaki tak rewelacyjnie zagrali i obronili swojego złego strasznego trenera!!! Nie musisz przepraszać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sopot:) Re: Astoria triumfuje we Wrocławiu 83:77! IP: *.233.233.94.devs.futuro.pl 15.01.05, 11:12 Wielkie gratulacje z Sopotu! Teraz czas na Polpharme:) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piter Re: Astoria triumfuje we Wrocławiu 83:77! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.05, 11:16 ta gwiazda ktora udziela wywiadow w gazecie ten Wojdyl czy srojdyl to jest ten gosc ktorego szuka wilus od roku mamy tez jego i walkowiaka i jeszcze jednego gscia z irokezem zdjecia jak razem spiskuja przed meczem z prokomem jak gazeta chce mozemy je udostepnic sa ciekawe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaarl Re: Astoria triumfuje we Wrocławiu 83:77! IP: *.tuchola.sdi.tpnet.pl 15.01.05, 11:33 Jest taki koleś z fryzurą Zagłoby ok. 40 lat, co siada zawsze w 14 sektorze na trybunie "C" Wyzywał i nabijał sie ostatnio na meczu z Czarnymi chociażby z Denisa. I co najlepse cała trybuna się tylko podśmiewała z jego tekstów zamiast wyp...dolić go hali. Tak zrobili by prawdziwi kibice. Złapaliby za fraki i za drzwi!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janas Re: Astoria triumfuje we Wrocławiu 83:77! IP: *.idea.pl 15.01.05, 12:42 Wróciłem z Wrocławia mówić nie mogę, ale pisać owszem!!! Mógłbym się przejechać i to niezle po nie których z was, ale to nic nie przyniesie dobrego. Proponuję zjednoczmy się w jednej sprawie. Trzeba coś zrobić z dopingiem w Łuczniczce. Nie może być tak, że po paru nie udanych akcjach słychać śmiechy i gwizdy. Nawet jak nie powiedzie się w meczu z Polpharmą to nie można się załamywać i dołować drużyny. Znacie takie przyśpiewki jak ASTORIO NIC SIĘ NIE STAŁO, ASTORIO NIC SIĘ NIE STAŁO, albo ASTORIO JESTEŚMY Z WAMI, ASTORIO JESTEŚMY Z WAMI. Wtedy trzeba jechać do Inowrocławia i jeszcze bardziej dopingować, zobaczycie że zawodnicy się odpłacą za zaufanie dobrą grą. Śmiechem własnych kibiców można rozwalić każdą drużynę, bo po prostu nie ma dla kogo grać.Ci co uprawiali sport wyczynowo wiedzą o czym piszę. Apeluję do wszystkich wiernych kibiców bądzmy jedną wielką rodziną. Może nawet z aniusią kiedyś napijemy się dobrego piwa? No i muszę napisać parę przykrych słów pod adresem pana Walkowiaka. Może niech pan się zajmie szukaniem sponsora, a nie psuciem atmosfery w drużynie. Kampania wyborcza się zaczeła czy coooooo!!! Pozdrowienia dla wszystkich wiernych kibiców a w szczególności: cory, astro-loga, bradda i innych. Jeszcze raz gratulacje dla pana Krajewskiego, Herkta i zawodników, jesteście wielcy w przeciwieństwie do trenera Mahorica.(dwie porażki z ASTĄ) Pa pa janas. Odpowiedz Link Zgłoś
aniusia_happy Re: Astoria triumfuje we Wrocławiu 83:77! 15.01.05, 11:59 qrwa podniecacie sie jednym meczem... hehe ja bym na to tak optymistycznie nie patrzyla... a o kibicowaniu sie nie wypowiadam bo to nie ma najmniejszego sensu... hehe a panu krajewskiemu dziekuje za to ze docenia pan doping =) nastepny mecz radze rozegrac przy pustych trybunach =) wtedy nikt nie bedzie mial do nikogo pretensji.... przepraszac nie bede bo dalej uwazam ze nie ma za co... krajewski i tak musi odejsc !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g anusia ty durna pi zdo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.05, 16:28 spie..aj do garów idiotko Odpowiedz Link Zgłoś
aniusia_happy Re: anusia ty durna pi zdo 15.01.05, 17:15 eee... masz cos do mnie =) to jest forum tutaj kazdy ma prawo wyglaszac swoje opinie a jesli tobie sie to nie podoba to sorry takie rzeczy chyba nie sa dla ciebie... a do garow pojde nie boj wszystko w swoim czasie :P gotowac juz umiem takze spoko poradze sobie buahahahaha a piz de to sobie zrob i wychowaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baton Re: Astoria triumfuje we Wrocławiu 83:77! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.05, 11:57 Tak sobie czytam te wszystkie wpisy tutaj i w innych watkach... Widze, ze jakos wszystkim brakuje wywazenia... Prawda jest taka, ze kibibce MAJA prawo domagac sie odwolania trenera skoro uwazaja, ze to on nie potrafi druzyny poprowadzic w sposob wlasciwy... a z drugiej strony ta druzyna jak widac potencjal MA i jakos nie potrafie zrozumiec dlaczego tego nie pokazuje w meczach przed SWOIMI kibicami??? Czy zatem ci kibice naprawde nie maja prawa byc zniecierpliwieni??? Ja sam tez juz MAM DOSYC placenia za ciagle porazki!!! Ale moze by tak kompromis??? - Wszyscy hurraoptymisci niech wezma pod uwage, ze przed nami "okienko transferowe" i nagle WSZYSCY jakos graja lepiej... - Wszyscy pesymisci niech poczekaja z wylewaniem zalow na dalszy rozwoj wypadkow... Ja bym raczej proponowal: 1. Dac jeszcze Krajewsiemu szanse ale wyznaczyc KONKRETNE cele (np. wygranie wszystkich spotkan u siebie w lidze do konca czesci zasadniczej i awans do 1/4 pucharu) a pozniej z nich go rozliczyc... 2. ZMIENIC spikera!!! Bo tego co gada obecny juz nie daje sie sluchac... "Apeluje do kibicow o kulturalny doping!" (gdy kulturalnie machaja trenerowi chusteczkami - czy to jest takie chamskie???!!!) albo "Wyprowadzic tego gowniarza!!!" i wiele innych... ZENADA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cubus Re: Astoria triumfuje we Wrocławiu 83:77! IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.intelink.pl 15.01.05, 14:12 o widze ze cora coreczka trenera wrocila w jego obronie na strony internetowe....grunt sie zaczal palic pod nogami to trzeba sie lapac roznych mozliwosci obrony:)pokaz tacie forum Asty i zobacz jaki jest ceniony przec kibicow.nie rozumiesz ze my go nie chcemy ze nie nadaje sie do pracy z druzyna EBL?? ja wiem ze stracisz finansowo na jego odejsciu z Asty ale moze zaczepi sie jeszcze gdzies w 2 lidze,moze poprowadzi zajecia sks w szkole podstawowej,bedzie dobrze cora!!kiedys byl dobrym trenerem ale jego czas sie skonczyl wraz z Mazowszanka,czas odejsc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cora Re: Astoria triumfuje we Wrocławiu 83:77! IP: *.icpnet.pl 15.01.05, 14:14 Zal mi Ciebie. Nie znize sie do Twojego poziomu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Astoria triumfuje we Wrocławiu 83:77! IP: *.tvgawex.pl 16.01.05, 13:17 to w brukowcu gazecie było nie tak dawno napisane ze kibice sa najwiekszym sponsorem asty wiec jak sponsor chce zmiany trenera to nalezy go zmienic a nie jakąś jałową gadkę użądzać bo sponsor odejdzie i co wtedy (przestanie chodzić na mecze) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: go Re: Astoria triumfuje we Wrocławiu 83:77! IP: *.man.bydgoszcz.pl 15.01.05, 14:21 Uwazam, ze ta niezdrowa i niesmaczna sytuacja wokół zespolu Astorii, zwlaszcza trenera powstała nie z winy kibiców. Zespół ma dwa oblicza, jedno pokazuje w meczach wyjazdowych grajac jak najlepsza druzyna w EBL i drugie, ktore ogladaja kibice w meczach w Luczniczce. I z tym drugim obliczem nie potrafi poradzic sobie trener Krajewski. Kazda druzyna ma 12 zawodnikow po to, aby jesli ktorys z zawodnikow ma slabszy dzien zastapil go inny. Tak sie sklada, ze w meczach w Luczniczce swoj dzien ma jeden, dwoch zawodnikow a wiemy skad inad ze grac potrafia wszyscy, nawet Korszuk (wczoraj). W meczu z Prokomem tym jedynym był Wilangowski i jest to ocena samych zawodnikow Prokomu. Trener zamiast dokonac cudow aby ten stan zmienic udziela bzdurnych wywiadow wyszukujac coraz to nowe powody tego stanu rzeczy. Ostatecznie winni sa kibice. Jestem na kazdym meczu w Luczniczce i wiem ze nie jest prawda, ze kibice od pocztku smiali sie i gwizdali. W dwoch, trzech meczach nie wytrzymywali po trzeciej kwarcie widzac nieudolne proby zmiany lub utrzymania wyniku. A mecz pucharowy z Czarnymi przelał goryczy. I nie ma co się dziwic. Wcześniej kibice doswiadczyli szczytow bezradnosci w kilku meczach, m. innymi z Notecią. Tak więc panowie dzialacze, trenerzy i zawodnicy nie dziwcie się reakcji kibicow, ktorzy nie rozumieja dlaczego tak jest a dodatkowo trener zamiast publicznie wyjasnic co robi aby to zmienic, czeka od okienka transferowego do okienka w miedzyczasie dając teksty obrazające kibicow a nawet zawodnikow. Teraz na chwile przed kolejnym okienkiem okazuje sie, że ci o ktorych powiedzial ze ich wymieni wygrali mu mecz ratujac posade. Dodatkowy problem to fakt, ze mamy dwoch rownorzednych trenerow i nie wiadomo czyją zaslugą są zwyciestwa na wyjazdach. Tak wiec panie trenerze Krajewski niech sie pan nie dziwi ze zbiera baty za to ze zespol Astorii to wielka niewiadoma i nikt nic nie wie. Pana wywiady zaogniaja dodatkowo atmosfere. Moze powinien pan wziac kilka lekcji u Tymochowicza. Byc moze kibice pana krzywdza ale tak to jest z osobami publicznymi, jesli nie potrafia dotrzec do tlumu to znikaja, niekiedy naprawde niesprawiedliwie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cubus Re: Astoria triumfuje we Wrocławiu 83:77! IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.intelink.pl 15.01.05, 14:32 mowisz ze sie nie znizysz...dama z ciebie...a twoj ojciec moze prowokowac i szkalowac kibicow na lamach prasy?i on chce z nami zyc w pokoju?wytlumacz mi to prosze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamil Re: Astoria triumfuje we Wrocławiu 83:77! IP: *.lubiewo.sdi.tpnet.pl 15.01.05, 14:55 Koszykarze, trenerzy i kibice jeżdżący na wyjazdy mają nieco inny obraz rzeczywistości niż ci, którzy widzieli tylko mecze w Łuczniczce. Toteż trener, którego tak bardzo denerwuje zachowanie kibiców powinien postarać się o nieco empatii i zrozumieć co może czuć kibic oglądający niemal wyłącznie klęski w żałosnym stylu. Wiem że to trudne dla kogoś kto widział świetne mecze w Zgorzelcu, Wrocławiu, Ostrowie czy Koszalinie. Ale proponuję poświęcić jedno popołudnie i obejrzeć jak leci, jeden po drugim, kasety z kolejnych meczów w Łuczniczce. Dopiero wtedy można zrozumieć frustrację kibiców. Gdy trener przychodził do Bydgoszczy, nikt mu chusteczkami nie machał. Ale wystarczy jeden udany mecz i trener żyjący wraz z drużyną i będą brawa. Na pewno!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cora Re: Astoria triumfuje we Wrocławiu 83:77! IP: *.icpnet.pl 15.01.05, 15:13 Tata ma specyficzne poczucie humoru i rozumiem że nie każdy je łapie. Co do opinii o atmosferze w hali to nie jest to wyłącznie jego opinia. To co się ostatnio działo bardzo niekorzystnie wpływa na cały zespół i dlatego tata pozwolił sobie na skrytykowanie kibiców. Jeśli nie przyczyniasz sie do tej zlej atmosfery to nie musisz sie oburzac bo ta wypowiedz w takim razie nie byla skierowana do ciebie. Mój ojciec jest trenerem od 20 lat i naprawde taka sytuacja ma miejsce poraz pierwszy. Wiem ze bardzo chcialby aby ta sytuacja ulegla zmianie i mam nadzieje ze w sobote bedzie ku temu okazja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cubus Re: Astoria triumfuje we Wrocławiu 83:77! IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.g.intelink.pl 15.01.05, 15:23 chcialby zeby sytuacja ulegla poprawie a wyglasza we Wroclawiu kolejne slowa godzace w bydgoskich kibicow?no zastanow sie.jestem jednym z tych ktorzy od dawna chca jego odejscia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cora Re: Astoria triumfuje we Wrocławiu 83:77! IP: *.icpnet.pl 15.01.05, 15:48 Nie uogólniaj - nie godza one "w bydgoskich kibiców" tylko w garstkę ludzi która ma na tyle dużą siłę przebicia że jest w stanie wprowadzić tak niezdrową atmosferę że utrudnia ona granie całej drużynie. Czy to jest tak trudno zrozumieć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamil Re: Astoria triumfuje we Wrocławiu 83:77! IP: *.lubiewo.sdi.tpnet.pl 15.01.05, 16:20 Owszem, godzą we wszystkich kibiców niezależnie od tego których trener ma na myśli. Jeśli powiem że blondynki są głupie to obrażą się wszystkie a nie tylko idiotki. Trener w dużej mierze przyczynia się do tej atmosfery, po prostu ją zaognia. Wiesz co, może pogadaj z nim..? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cubus Re: Astoria triumfuje we Wrocławiu 83:77! IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.g.intelink.pl 15.01.05, 16:26 te slowa po raz kolejny godza we wszytskich kibicow Astorii...wedlug twojego podzialu ja zaliczam sie do tej "garstki",jezdze na wyjazdy i widze co sie dzieje.to trener wprowadza zla atmosfere sswoja nieporadnoscia i bezczelnymi wypowiedziami,po prostu nie potrafi sie przyznac do bledow,taka jest prawda.co do % tp mysle ze wiekszosc chce jego odejscia nie tylko te 50 osob..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eech Re: Astoria triumfuje we Wrocławiu 83:77! IP: 212.122.214.* 15.01.05, 17:06 cora ja też machałem chusteczką i zapewniam Cię, że nie rządzę klubę ale po prostu jestem sfrustrowany kiedy przychodzę na czwarty czy piąty mecz i widzę ciągle tą samą niemoc w ataku. I zastanawiam się co zmienić. A moim zdaniem kupiono dziką kartę własnie po to żeby zapełnić halę. Może tego nie wie Twój ojciec ale gra dla kibiców między innymi. I to nie tylko dla garstki wiernych fanów ale dla 4-5 tysięcy ludzi którzy przychodzą sobie w sobotę "odpocząć" od codzienności. Ale czy to może się udać jeśli kibice/widzowie przychodzą i po raz kolejny oglądają koszmar ? Może jednak drużynie przydałby się psycholog... Dlaczego zawodnicy którzy potrafią zagrać czują się momentami tak niepewni... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: go Re: Astoria triumfuje we Wrocławiu 83:77! IP: *.man.bydgoszcz.pl 15.01.05, 16:09 Coro, poczucie humoru jest sprawa indywidulna ale co innego blyszczec na towarzyskim przyjeciu a co innego wypowiadac sie publicznie, tym bardziej po tym co napisalas mysle ze to niekiedy jest bardzo czarny humor. Przede wszystkim sport to nie moze byc hobby, to powinno byc wysokie zawodowstwo i tego oczekuja kibice placac za bilety. Moze twoj tata jest szczery w wywiadach ale jesli przesledzisz jego wypowiedzi w ostanich dwoch latach to sama dojdziesz do wniosku ze jego tlumaczenia nie trzymają sie kupy. Pozycja trenera jest podobna do aktora. Wyobraź sobie gdyby aktor po nieprzychylnej reakcji publiki wypial na nia tylek. Bylby skonczony. A twoj tata wlasnie tak postepuje. Reperkusje tego sa jednak wielokrotnie wieksze niz w teatrze. Tam jest 500 osób, na mecze przychodzilo 4-5 tysiecy osob i to nie zawsze takich pokornych jak w teatrze. A dobra atmosfera w Lucziczce zalezy od wszystkich, od tego pana ktory krzyczac czyta statystyke przed meczem pomimo tego ze nikogo to nie interesuje, lepsza byłaby dobra muzyka, od dzialaczy, trenera i zawodnikow. Nikt sie nie bedzie wnerwial na zawodnika ktory, pomimo ze mu w meczu nie idzie, walczy o kazda pilke nawet w parterze. Moze zawodnikom wydaje sie ze walcza, ale mowie wam ze z trybun czesto wyglada to zupelnie inaczej, stad taka a nie inna reakcja kibicow nie tylko KK. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Astoria triumfuje we Wrocławiu 83:77! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.05, 16:42 ratuja swoja posadke a co za tym idzie trenera!wkoncu widmo nowego coacha i okno transferowe i mogloby sie okazac ze juz w lutym nie maja gdzie grac amatorzy!bo inaczej nie mozna nazwac dobrej gry kazdego z nich raz na 5 meczy- za co im placicie!moze placic fajtlapom za pkt jak na zuzlu!A tu maja jak u pana boga za piecem kreca dziadka krajce jak chca!sielana!pokazcie mi w jakim innym klubie i u jakiego trenera mozna sobie tak pogrywac!powinni ponosic konsekwencje finansowe wahan poziomu swojej gry!wkoncu przez nich klub traci niezla kaske zamiast 5 tysi jest 500 biletow sprzedanych chyba rachunek prosty! trener i cala grajaca ekipa wzajemnej adoracji powinna te kase oddac!mamy kapitalizm-jestes do du...y to kasy masz tyle co na chleb starczy-robisz wynik plawisz sie w luksusach!patrz NBA!a nasze rzekome zawodostwo to kpina zwykla amatorszczyzna! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eech Re: Astoria triumfuje we Wrocławiu 83:77! IP: 212.122.214.* 15.01.05, 18:34 No własnie Harrington miewa przebudzenia średnio co piąty mecz (na dwa mecze)... Kudriawcew co trzeci... Bosnic co ósmy.. Korszuk co dziesiąty... (Ciekawe co z nim zrobią) Wiekiera... ma urodziny :P Wilangowski - hmmm tu trudno cokolwiek powiedzieć - zawsze się stara i moim zdaniem jest tej drużynie potrzebny ale lider powinien być na obwodzie.... Mam nadzieję że do soboty nie usną na nowo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaarl a mi soe podoba waleczność Kur IP: *.tuchola.sdi.tpnet.pl 15.01.05, 20:21 Odpowiedz Link Zgłoś
kaarl a mi sie podoba waleczność Kudriawcewa 15.01.05, 20:25 wedgług mnie nie jest on czasami w ogóle doceniany, a w rzeczywistości widać że w trudnych momentach stara się brac grę na siebie. Próbuje indywidualnych wejść jak i rzuca za 3. To że nie zawsze z dobrym skutkiem to inna sprawa. Ale serca do walki nie można mu odmówić. Takie mam zdanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Re: Astoria triumfuje we Wrocławiu 83:77! IP: *.net / 195.117.239.* 15.01.05, 17:13 Najsłapszym ogniwem jest klub kibica - nieumiecie kibicować to nieprzychoćcie, albo jak wam się mecz niepodoba to wyjcie z hali . A chodzenie po sektorach i dawanie chusteczek (weź i pomachaj trenerowi) to jest urągające i nie godne kibica - Jesteście najsłapszym ogniwem włącznie z aniusią_happy Odpowiedz Link Zgłoś
aniusia_happy Re: Astoria triumfuje we Wrocławiu 83:77! 15.01.05, 17:20 chyba powinnam sie obrazic =) hehe... coscie sie tak do mnie dojebali??? czy tylko ja mam takie zdanie... zejdzie ze mnie i wejdzcie na swoje kobiety !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adrian Re: Astoria triumfuje we Wrocławiu 83:77! IP: *.telsten.com / 83.238.68.* 15.01.05, 17:31 ne przejmuj się Aniusia- jestem z Tobą. Ja już też mam dośc oglądania koszmarow w Łuczniczce od póltora roku!! to są zawodowcy, którzy powinni wiedziec, za co biorą kasę. A śmiechy? trudno sie nie śmiac, kiedy Wilus mierzący 210 nie potrafi trafić z metra do kosza!!! a co do forum to widać Słaby-Krajca naslali tu swoich popleczników A co do dopingu to racja- siedze na Sektorze A i krew mnie zalewa. Tez próbuję razem z ojcem krzyczeć Asta, Asta, a siedzący obok ludzie zachowują sie jak slupy soli!!! gdzie ten doping z hali Krołowej Jadwigi? ;(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adrian Re: Astoria triumfuje we Wrocławiu 83:77! IP: *.telsten.com / 83.238.68.* 15.01.05, 17:33 To zwycęstwo pokazuje, iż temu zespołowi potrzebny jest psycholog, który umiejętnie by nastawil ich na mecze w Łuczniczce. Koże spkier powinień podbudzic kibiców do dopingu jak było kiedys na Legii? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eech Re: Astoria triumfuje we Wrocławiu 83:77! IP: 212.122.214.* 15.01.05, 18:39 Wiesz co ? Moze spiker powinien powiedziec w naszej hali cos koszykarzom w trakcie meczu ?? To by było zabawne. Np. Prosimy naszych koszykarzy o lepszą grę. :))) Moim zdanie spiker nie powinien mobilizować widzów do dopingu... To nie jest jego zadanie na zawodach.. Mi się to na Legii nigdy nie podobało... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kwiatek GALERIA Z MECZU Z ANVILEM ZDJECIE nr4 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.05, 18:53 Na tym zdjeciu mamy do czynienia z 100% przykładem nieznajomości wiedzy na temat koszykówki,ten meżczyzna siedzacy w srodkowym planie z potezna nadwaga z łysa glacą ,swiecacą sie jak psu jajca głową nie ma absolutnie pojecia na temat koszykowki,nie zna zasad i prawdopodobnie nie wie w jakich strojach gra bydgoska druzyna.Tacy ludzie jak on potrafia tylko wyzywac i nazekac na bydgoska druzyne, bo po prostu absolutnie nie znaja sie na koszu.Byłem ,siedzialem blisko i wszystko slyszalem.Absolutny brak wiedzy koszykarskiej!!!!!!.ZDJECIE W GALERII Z MECZU Z ANVILEM ZDJECIE NR 4 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eeech Re: GALERIA Z MECZU Z ANVILEM ZDJECIE nr4 IP: 212.122.214.* 15.01.05, 23:36 Kwaiatek ale to nie ja :P Zapewniam Cię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eech Re: Astoria triumfuje we Wrocławiu 83:77! IP: 212.122.214.* 15.01.05, 18:42 Właśnie Adrian jak tu się nie śmiać albo nie płakać czasami. NO I BILETY NA PUCHAR LIGI POWINNY BYĆ TAŃSZE. MYŚLĘ, ŻE CO DO TEGO ZGODZIMY SIĘ WSZYSCY... Odpowiedz Link Zgłoś
kaarl Re: Astoria triumfuje we Wrocławiu 83:77! 15.01.05, 20:29 może sie powtarzam ale cóż. - KK za szybki bije w bębny. Ja jestem młody i nie nadążam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Astoria triumfuje we Wrocławiu 83:77! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.05, 14:14 do anusia:w tym sek ze my z nich wcale nie schodzimy!laptop na plecach i 2 w jednym(kiedys tam sie kufel stawialo)! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eech Re: Astoria triumfuje we Wrocławiu 83:77! IP: 212.122.214.* 15.01.05, 18:36 Trener i tak jest słabym ogniwem. Nie zmieniam zdania... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rastaman Re: Astoria triumfuje we Wrocławiu 83:77! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.05, 18:55 Pan Krajewski pokazał klasę czego nie potrafi zrobić niestety KK. Przyznajcie sie do błędu i doprowadzcie do porozumienia z trenerem i zespolem. To będzie na pewno z korzyscia dla zespolu a to jest przeciez najwazniejsze. I mam prosbe - czy moge jakos dostac sie do tych zdjęć z Panem Walkowiakiem który bardzo nam tu Panowie namieszał! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kwiatek ktos widzial to zdjecie nr 4 z galerii z meczu z IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.05, 19:14 zapamietajcie tego goscia w srodkowym planie to on przynosi pecha Astoriii!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kwiatek Patrzmy w przyszłość!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.05, 20:03 KIbice z klubu kibica pokazcie wszystkim ze potraficie dopingowac nasza druzynę. Krzyczmy wszyscy razem ASTA ASTA ASTA,tak jak na starej hali zrobmy kociol i wrzask.A jak przeciwnik ma pilke to mu przeszkadzajmy ,gwizdzmy krzyczmy zagluszajmy.......itd Asta ma duze szanse wygrac kilka meczy z rzedu teraz pomozmy im, naprawde jest szansa, polpharma,notec,turów,koszalin te mecze mozna wygrac ale oni potrzebuja pomocy kibiców i glosnego dopingu.ASTA DO BOJU!!! Odpowiedz Link Zgłoś
moog Re: Astoria triumfuje we Wrocławiu 83:77! 15.01.05, 21:45 Z taką ortografią schowałbym się w bunkrze poniemieckim , a nie wygłaszał złote myśli na forum.Dramat intelektualny. Odpowiedz Link Zgłoś
moog Re: Astoria triumfuje we Wrocławiu 83:77! 15.01.05, 21:47 moog napisał: > Z taką ortografią schowałbym się w bunkrze poniemieckim , a nie wygłaszał złote > > myśli na forum.Dramat intelektualny.Dotyczy postu od A. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ASTA KRAJCA... IP: 212.122.214.* 15.01.05, 21:19 KRAJEWSKI PATAFIANIE ! MY CIE NIE CHCEMY !! ZEGNAMY CIE ALLELUJA !! CIOTO SIWA ! Odpowiedz Link Zgłoś
aniusia_happy Re: KRAJCA... 15.01.05, 21:57 ej ej... sorry troszke kultury!!! tez kolesia nie trawie ale szacunek mu sie chyba jednak nalezy... nie badz taki jak on i szanuj ludzi za ktorymi nie przepadasz =) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mact Re: KRAJCA... IP: *.tvgawex.pl 16.01.05, 13:25 zero szacunku dla wyborczej scierwa i działaczy asty machanie chusteczkami tak jak to sie robi na całym swiecie to obraza trenera według opini tego brukowca i tych panów a jak siwek obraża na łamach michnikowskiej szmaty to jest wszystko ok nikt nie mówi nic o chamstwie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kwiatek Re: KRAJCA... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.05, 14:01 przestancie pie..c te brednie,czas sie zjednoczy i pokazac ze potrafimy kibicowac wszyscy razem a nie kk swoja dziecinade bo krajewski przegral z prokomem ale wygral ze slaskiem i czas aby zmienic wasze zachowanie,bo inaczej slabecki was wypie.. i ja mu w tym pomoge i bedziecie relacji z meczu w radiu sluchac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eech Re: KRAJCA... IP: 212.122.214.* 16.01.05, 16:29 kwiatek ty lizusie idx jeszcze Słabego w d... pocałuj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: R.S Re: Astoria triumfuje we Wrocławiu 83:77! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.05, 23:25 OJ KWIATEK KWIATEK TY CHYBA DAWNO NA MECZU NIE BYŁES ZDAJE MI SIE ŻE TY TYLKO Z GAZET ZNASZ WYNIKI MECZU BO ZNAJAC CIEBIE ŻAL CI WYDAĆ 8PLN(BO LUDZIE TWOJEGO POKROJU WCHODZA NA ULGOWY)A CO DO FOTKI NO CUŻ NIE KAŻDY MOŻE(Z TWOJA FACJIATĄ TO NAWET W SKANDALACH BY CIE NIE POKAZALI)A CO DO MOJEGO ZACHOWANIA NO WIESZ W TOWAŻYSTWIE PIEKNYCH PAŃ FACET JEST ZAWSZE KULTURALNY( NO NIEWIEM JAK TY SIE ZACHOWUJESZ)A CO DO TWOJEJ WYPOWIEDZI DOTYCZACEJ KK( CZYTAJ KINDER MŁYNU ) CHŁOPCY JESZCZE WIELE SIE MUSZĄ NAUCZYĆ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kwiatek do r.s IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.05, 23:33 tak zgadza sie wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kwiatek do R.S IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.05, 23:35 teraz nie bede miaB takiego problemu z biletami bo osoby chore wpuszczaj za darmo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sss Re:nie rozumię IP: *.idea.pl 16.01.05, 00:25 Dzien dobry wszystkim -jestem ze Słupska -lubie czytac wasze forum-chcialbym sie wlanczyc do dyskusji-nie rozumiem dlaczego wiekszosc kibicow waszej druzyny jest tak przeciwna trenerowi Krajewskiemu. Gdyby nasz trener wygral z Anwilem czy ze Slaskiem hehe jeszcze na wyjezdzie -my przegralismy u siebie-to wszyscy by go na rekach nosili i nikt nie myslal by o zwolnieniu go -a u was jest jakos inaczej- fakt ze przegrywacie czesto mecze u Siebie ale wydaje mi sie ze spowodowane to jest wielka presja jaką czuja zawodnicy i trener -a na wyjezdzcie graja na luzie bo nie ma tam tylu swoich kibicow-a przeciez powinno byc odwrotnie - dlatego wedlug mnie powinnscie wesprzec zwyczjnym dopingiem swoja druzyne a nie wywieszac jakies dziwne transparenty -zreszta sami widzicie chociazby po meczu ze Slaskiem ze problem nie tkwi w druzynie czy w trenerze tylko w czym innym-bo ze Slaskiem jaki by on nie byl ostatnio to nie wygrywaja slabe druzyny -dzis nasi Czarni graja z Polonia i chcialbym zeby wynik byl korzystny taki jak wasz ze Slaskiem -pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
coolek To nie sa kibice... 16.01.05, 12:38 Na Astorie chodze calkiem czesto, chociaz tak naprawde wielkim kibicem koszykowki nie jestem - dla mnie klubem nr jeden jest Polonia. No ale niewazne. Mam wrazenie, ze kibicom z KK i bardzo duzej czesci pozostalych "fanow" troszke sie w glowkach pprzewracalo. Astoria ma naprawde calkiem niezly bilans zwyciestw i porazek, na pewno taki, na jaki stac te druzyne. I nic poza tym. Pomijam fakt, ze gdyby nie jakis poronioniy pomysl z dzika karta, to Asta moglaby dalej sie paletac gdzies tam w pierwszej lidze. Zespol, moim zdaniem, w troche haniebny sposob, przeskoczyl dwie ligi do gory i tym kolesiom, zwlaszcza z KK, odbila sodowka do glowy. Czego Wy sie spodziewacie? Cos sobie ubzduraliscie i brniecie w to dalej. A Asta wygrywa , przede wszytskim na wyjazdach, ale gdzie ma wygrywac, skoro we wlasnej hali ma wiecej przeciwnikow niz sprzymierzencow? Proponuje pouczyc sie bycia ze swoja druzyna na dobre i na zle od kibicow klubu ze Sportowej... Pamietam finaly drugiej ligi z Basketem Kwidzyn - kapitalne widowiska i niesamowity tumult. A KK chyba zmienil swoje cele - zamiast dopongowac sieje ferment wsrod kibocw. "Czy czasem Wam sie sufit na leb nie spadl?" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wtm Re: To nie sa kibice... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.05, 13:01 wspaniala wypowiedz czlowieka duzo wiedzacego o prawdziwym sporcie (tak tak kibicowanie motorynkom, zeby szybciej jechaly to widac tez sport) a reszte kretynizmow i klamstw prasy jakoby zwolnienia trenera chcialy nastolatki z kk (ktorego nie ma), a nie wiekszosc kibicow astorii pozostawie bez komentarza! chodze a astorie od lat i jestem z zawodnikami, co widac doping na meczach jest do konca(np. prokom mimo kompromitacji), a co ma do tego niechec do krajewskiego? obraza prawdziwych kibicow, wymysla chore historie o spiskach, wiec o co chodzi?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eeech Re:nie rozumię IP: 212.122.214.* 16.01.05, 16:31 ssss chodzi o grę u siebie - momentami żenującą i to właściwie w każdym meczu przez 2 czasem 3 kwarty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: R.S Re: Astoria triumfuje we Wrocławiu 83:77! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.05, 12:57 NO CHOCIAŻ KTOŚ PRAWDE NAPISAŁ O KINDER MŁYNIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Talon Re: Astoria triumfuje we Wrocławiu 83:77! IP: *.man.bydgoszcz.pl 16.01.05, 16:06 Gratulacje za powrot z tarcza z trudneo terenu Odpowiedz Link Zgłoś
coolek Re: Astoria triumfuje we Wrocławiu 83:77! 16.01.05, 17:54 Kto kibicuje motorynkom? Hehehe... ryjek swedzi, ze na Twoj "prawdziwy sport" chodzi mniej ludzi niz na zuzelek? I ze Twoi "prawdziwi kibice" zrywaja sie do dopingu tylko wtedy, gdy Asta prowadzi i jest bliska zwyciestwa? Wiekszosc z tych znawcow, ktorzy sie teraz wypowiadaja trzy lata temu miala nikle pojecia o Astorii i gdyby nie pozasportowe konszachty, ktore wprowadzily Aste do ebl, do dzisiaj Astoria nie istnialaby w ich swiadomosci. Hehehe... prawdziwi kibice. Coolek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wtm Re: Astoria triumfuje we Wrocławiu 83:77! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.05, 18:51 buhahahahahaaha od razu widac ze gowno wiesz, akurat ja nie chodze na astorie od roku tylko od ponad 10 lat, no i "pozasportowe konszachty" hahahhah, liga wprowadzila dzikie karty to skorzystali, a poza tym w tym roku i tak najprawdopodobniej by awansowali z 1 ligi bo mieli sponsorow i sklad, ktorym gromili wszstkich w 2 lidze - oszczedzili po prostu rok czasu i pieniadze. no i te smieszne argumenty o "kibicach" motorkow hahaahahaha wyjdz chlopie, tam jest doping?? dla kogo??pokrzycza zeby motorek szybciej jechal, on chyba nie slyszy hehehe niektorzy nawet szaliki na stadion biora ale jak kto woli:) Odpowiedz Link Zgłoś
coolek Re: Astoria triumfuje we Wrocławiu 83:77! 17.01.05, 17:36 Dobre, dobre - rozbawiles mnie. To moze niech mistrza sobie tez kupia? Przynajmniej oszczedza czas i pieniadze. I zuzel to nie sport? A gdzie tu miejsce na sport w tej calej koszykowce, gdy druzyna zamiast wywalczyc awans jawnie go sobie kupuje? I czy to taka oszcednosc pieniedzy? 500 tys. zl. to malo? Te pieniadze mogly isc na lepsze cele, a awans koszykarze mogli wywalczyc sobie sami. I mam wrazenie, ze moja wiedza na temat kosza jest znacznie wieksza niz analogicznie Twoja na temat zuzla, wiec nie poruszaj tematow, o kotrych nie masz pojecia. Coolek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wtm Re: Astoria triumfuje we Wrocławiu 83:77! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.05, 10:21 i dalej sie czlowieku kompromitujesz? gdzie tu jakies rzeczowe argumenty?? ten sezon w 1 lidze kosztowalby zapewne wiecej niz te 500 tys (wyjazd, zgrupowania, pensje, odnowa itd) o koszu widac pojecia nie masz i nie wiesz co to liga zawodowa, slyszales o NBA??tam nie ma spadkow i awansow, sa tylko zespoly ktore maja odpowiednie zaplecze finansowe, ale lepiej jak poplista "niech sobie od razu mistrzostwo kupia" albo sie podniecac: "o blysk szprychy" hahaheheehhahah Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barti Re: Astoria triumfuje we Wrocławiu 83:77! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.05, 18:27 pydziarz! trzym twarz! za to na sportowej jest fenomenalny doping maracana prawdziwa hehe Odpowiedz Link Zgłoś
coolek Re: Astoria triumfuje we Wrocławiu 83:77! 17.01.05, 19:29 Barti - czlowiek myslacy??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kowalsky z Wrocka Re: Astoria triumfuje we Wrocławiu 83:77! IP: *.dial.pl 17.01.05, 16:54 Nie ma się z czego cieszyć... Tak beznadziejnie grającego Sląska jeszcze nie widziałem (byłem na meczu). Z takim Śląskiem to pewnie i juniorzy by sobie poradzili, nie mówioąc już o klubach z EBL... Odpowiedz Link Zgłoś