Dodaj do ulubionych

VII LO i nauczyciele :)

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.05, 23:31
W tym roku zdaje mature i musze przynac ze bardzo bedzie mi brakowac siodemki-
ludzi, zwalowych sytuacji i nauczycieli:] Po 3 latach okazuje sie ze
nauczyciel tez czlowiek:> To chyba prawda ze liceum to najlepsze lata zycia i
wspomnienia z tego okresu juz na zawsze zostana...sszczegolnie milo bede
wsppominac P.Prof Poludniak, P.Prof. Wolff,P.Prof.Ciemna,P.Prof. Rosciszewska
i P.Prof.Tutak:]to chyba najlepsza kadra jaka tylko moze istniec:]a jak Wy
odbieracie siodemke?
Obserwuj wątek
    • Gość: nana Re: VII LO i nauczyciele :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 22:09
      Jeżeli chodzi o p.Tutak mam całkowicie inne zdanie (dobre to ono nie jest). Ja
      mam wielu nauczycieli, których lubie i cenie. a są to: p.Załęcka(świetna
      wychowawczyni oraz nauczycuelka biologii,pełna energii i
      optymizmu),p.Lutomska-Budnik(ta k zrozumiale nikt inny nie potrafi uczyc
      chemii),p.Rosciszewska(uczy,wym aga i ROZSMIESZA),Galińska(jeszcze nigdy nie
      uczylam sie tyle na polski,ale i tak bardzo panią lubię:D),p.Gackowska( wielkie
      poczucie humoru),p.Guziałek( dokładna,wymagająca i bardzo miła). Mogę tu wskazać
      jeszcze wiele nazwisk, latwiej by mi bylo napisać o tych ktorch nie lubie bo
      jest ich malutko (z trzech). Bardzo lubie 7lO.
      • this_time Re: VII LO i nauczyciele :) 28.01.05, 22:06
        nana napisał(a):

> Ja
        > mam wielu nauczycieli, których lubie i cenie. a są to: p.Załęcka(świetna
        > wychowawczyni oraz nauczycuelka biologii,pełna energii i
        > optymizmu)

i tutaj zgadzam sie z Naną --> Załecka jest zajefajna =)

poza tym p. Wolf, p. Erdman, p. Dybowska, p. Bąkowska i jeszcze kilku by sie znalazło ...
    • Gość: kala absolwentka 7-demki IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 24.02.05, 22:37
      Musze Wam powiedziec, ze niektore nazwiska wymienione przez Was sa mi zupelnie
      obce. Kadra najwidoczniej sie zmienila, choc nie tak dawno i ja na co dzien
      przebywalam w murach 7 LO. Cala 4 klase czulam, ze powoli konczy sie najlepszy
      okres mojego zycia... ale dopiero dzis wiem tak na prawde ze tych lat nic mi
      nie wroci. Atmosfera jaka panuje w siodemce jest niesamowita,kazdego dnia z
      checia tam szlam, i choc zdazaly sie chwile lepsze i gorsze to wszytskie maja
      dla mnie znaczenie. Wiele sie nauczylam od pedagogow i mam do nich gleboki
      szacunek. Wiedza ktora mi przekazali, nie tylko ta ksiazkowa, ale rownizez
      zyciowa, pozostanie juz do konca zycia. Strasznie tesknie do tamtych lat..
      Studia to zupelnie inna bajka. Tu jestes anonimowy. Nie ma nauczycieli, ktorzy
      zabiegaja o twoje "byc" a "nie byc" w szkole. Jest im wsyztsko jedno. Nie ty to
      inny, lepszy. Dlatego dobrze wam radze, wykorzystajcie kazda chwile!!
      zazdroszcze Wam!
    • Gość: zosia Re: VII LO i nauczyciele :) IP: *.tvgawex.pl 25.02.05, 17:05
      ja jutro wybieram sie na drzwi otwarte do siodemki.fajni tam sa nauczyciele?
      slyszalam ze pani od PO sieje groze.a jak reszta?pozdro
      • Gość: nana Re: VII LO i nauczyciele :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.05, 12:37
        Gość portalu: zosia napisał(a):

> ja jutro wybieram sie na drzwi otwarte do siodemki.fajni tam sa nauczyciele?
        > slyszalam ze pani od PO sieje groze.a jak reszta?pozdro

Oj tak ja to się boję pani Rabiej. Naszczęscie juz z Nia nie mam. Mam za to z
        jej męzem PO i jest świetny. Jedo dowcipy rozbrajają. A fajnych nauczyciele w 7
        LO jest bardzooooooo dużo i dlatego szkoda mi czasu by ich wypisywać. Ale bardzo
        polecam Tobie tą szkołę. WARTO!!!
        • Gość: Lilith Re: VII LO i nauczyciele :) IP: *.customer.alfanett.no 28.02.05, 14:48
          Siodemke skonczylam 2 lata temu, Pani od PO nazywa sie rabiej i sieje groze
          tylko na "dzien dobry" jest baardzo mila i pomocna i kazdy chyba ja lubil :))
          Co do p. Guzialek, mialam z nia matme i jezdzila z nami na wycieczki klasowe,
          polecam, mila, ale wymagajaca, ale jeszcze raz: MILA!!!!! BARDZO!!!, Agnieszka
          Ciemna byla moja wychowawczynia, troche zakrecona, zdaje sie bylismy jej
          pierwsza klasa, od poczatku (mielismy 4 lata liceum) troche sie zmienila i to
          na duuuuzy plus, bardzo pomocna, wspomne jeszcze Anne Swiatkowska od polaka
          ktora bardzo cenie i Aleksandre Szmelter tez od polaka bo kosa z niej byla ale
          hehe nauczyla sporo :)) i jeszcze musze wsponiec nie pracujacego juz Zygfryda
          chojnackiego, fizyka z nim to byla dopiero jazda :))) Dyrektor tysh fajny :))))
          Pozdrowienia dla calej kadry z siodemki szczegolnie dla nauczycieli 4c
          konczacej w 2003 to rewelacyjne liceum
          • Gość: absolwentka Re: VII LO i nauczyciele :) IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 01.03.05, 22:02
            Lilith: Kojarze bardzo dobrze twoja klase. Ja jestem z rocznika nizej. Moze sie
            nawet znamy:). Kilka dziewczyn chodzilo na siatkowke no i jeszcze kilka innych
            osob znalam. Pozdrowka:)
            • Gość: Lilith Re: VII LO i nauczyciele :) IP: *.customer.alfanett.no 08.03.05, 13:27
              absolwentka :)) byc moze, bo sporo z naszej klasy sie udzielalo, szczegolnie
              laski w siatkowke :)) no ale bylo paru zwariowanych elementow a jacha to na
              bank powinnas kojarzyc :)))
          • this_time Re: VII LO i nauczyciele :) 04.03.05, 13:21
            Gość portalu: zosia napisał(a):

> ja jutro wybieram sie na drzwi otwarte do siodemki.fajni tam sa nauczyciele?
            > slyszalam ze pani od PO sieje groze.a jak reszta?pozdro

i jak sie podobało na drzwiach otwartych?!

pani od P.O. to pani Rabiej ale zebym tam zaraz "siała grozą" nie przesadzajmy
            ;-) ja nie miałam z nią P.O. ale znam ją z innych zajec (uczy jeszcze m.in.
            hisotrii) uważam ze jako historyk jest bardzo dobra

ja P.O. miałam z panem Rabiejejem ... i teraz mysle ze nie był taki zły, chociaz
            rok temu trzesłam portkami przed sprawdzanami (no ale w koncu p. Rabiej bardzo
            "lubił" moją klasę <hehehe>)

Gość portalu: Lilith napisał(a):

> Co do p. Guzialek, mialam z nia matme polecam, mila,
            > ale wymagajaca, ale jeszcze raz: MILA!!!!! BARDZO!!!

moją nauczycielką też jest p. Guziałek i zgadzam sie z tym co napisała Lilith,
            p. Guziałek jest wymagająca ale potrafi nauczyc

> Dyrektor tysh fajny :))))

No wiesz ... zalezy kto co lubi ;-)
            • Gość: Lilith Re: VII LO i nauczyciele :) IP: *.customer.alfanett.no 08.03.05, 13:28
              heh dyrektor fajny ale pod warunkiem ze nie uczy!!! jak mialam z nim geografie
              to zem go chciala na najblizszum drzewie powiesic, potem bylo lepije :))))
              • this_time Re: VII LO i nauczyciele :) 11.03.05, 18:58

> heh dyrektor fajny ale pod warunkiem ze nie uczy!!! jak mialam z nim geografie
                > to zem go chciala na najblizszum drzewie powiesic, potem bylo lepije :))))

ta... jasne ... moim (skormnym) zdaniem kiepski z niego n-ciel
                a jeszeli chodzi o niego jako o dyrektora to uwazam ze tez nie jest taki dobry
                ... wszystkiego sie czepia :/
                • Gość: kolo Re: VII LO i nauczyciele :) IP: *.tvgawex.pl 12.03.05, 15:31
                  kitaj sie czepia o pierdoly.nawet jak sie zadanie przepisuje na korytarzu...
                  • Gość: Lilith Re: VII LO i nauczyciele :) IP: *.customer.alfanett.no 14.03.05, 17:50
                    heh on po to jest zeby sie czepiac, mnie tam nigdy nic nie zrobil wiec nie mam
                    powodow zeby go nie lubic :D ale ze sie czepia to fakt :D
                    • this_time Re: VII LO i nauczyciele :) 19.03.05, 15:17
                      Gość: kolo napisał(a):
                      >
                      >kitaj sie czepia o pierdoly.nawet jak sie zadanie przepisuje na korytarzu...
                      >

>
                      > heh on po to jest zeby sie czepiac, mnie tam nigdy nic nie zrobil wiec nie mam
                      > powodow zeby go nie lubic :D ale ze sie czepia to fakt :D
                      >

On się za bardzo czepia :/ Az za bardzo :/

Chodza jakies ploty że niedługo ma sie zmienic dyrektor a zostanie nim p.
                      Wyszkowski (ale nie wiem na ile to prawda).
          • Gość: :) Re: VII LO i nauczyciele :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 13:43
            yyyy pani Guziałek... :/ co semestr zagrożone było 20 - 25osób:/
            • Gość: :) Re: VII LO i nauczyciele :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 13:44
              oczywiście z naszej klasy tylko
    • Gość: edi Re: VII LO i nauczyciele :) IP: *.tvgawex.pl 19.03.05, 21:34
      ja bym wolal zeby ktos z mlodej kadry zostal:)
    • Gość: ja Re: VII LO i nauczyciele :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.05, 14:13
      lilith z ktorej Ty jestes klasy? a wiecie ze dyrektor czyta co my tu piszemy?:)
      • Gość: edi Re: VII LO i nauczyciele :) IP: 212.122.214.* 21.03.05, 19:00
        a skad wiesz ze dyro czyta?
      • this_time Re: VII LO i nauczyciele :) 21.03.05, 22:21
        Gość portalu: ja napisał(a):
        >
        > a wiecie ze dyrektor czyta co my tu piszemy?:)
        >

skoro tak to Go pozdrawiam :)

swoją drogą to my nic złego przeciez nie piszemy?! to jest zwykła dyskusja!

a to co sie dzieje w szkle nie jest chyba tajemnicą :>
      • Gość: Lilith Re: VII LO i nauczyciele :) IP: *.customer.alfanett.no 02.04.05, 18:23
        ja jestem 4c rocznik 2003 :D rozszerzony angielski wych A.Ciemna juz po maturze
        dwa lata temu jestem :d

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka