prawdziwy_ediedi 18.12.07, 01:02 Dzisiaj znalazlem to forum i bardzo chetnie kogos poznam.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marijola1 Re: calkiem nowy 18.12.07, 09:21 Witaj,witaj! Na pewno poznasz tu wielu fajnych ludzi:)))))) ( z nielicznymi wyjątkami....) Odpowiedz Link Zgłoś
girl_32 Re: calkiem nowy 18.12.07, 09:40 Wszystko zależy od tego w jakim celu chłopak chce poznać;))) Odpowiedz Link Zgłoś
misiaczek_39 Re: calkiem nowy 18.12.07, 21:59 Nieważne w jakim celu! Napewno znajdzie tu full miłych i sympatycznych dziewczyn. A dopiero kontynuacja pokaże, czy te dziewczyny takie pozostaną! Odpowiedz Link Zgłoś
grzech_o_1 Re: calkiem nowy 18.12.07, 22:41 Pewnie że znajdzie. Czy ja mało znalazłem? Już lata. I są przemiłe.:))) Odpowiedz Link Zgłoś
marijola1 Re: calkiem nowy 19.12.07, 09:46 A na podstawie której wypowiedzi autora wątku zakładacie,że to tylko dziewczyny mają być??? Może ja nie wiem czegoś:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy_ediedi Re: calkiem nowy 19.12.07, 20:00 Serdeczne dzieki za odzew.jestem dzisiaj tak pozno ,poniewaz dopiero przyjechalem z pracy.Cos o mnie:na imie mam Piotr, od kilku lat mieszkam w Edynburgu[Skocja],mam 37 lat i chetnie poznam Ludzi ,z ktorymi mozna w wolnej chwili pogadac, o wszystkim i o niczym.Jedyny moj wymog ,to odrobina normalnosci. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
marijola1 Re: calkiem nowy 19.12.07, 22:58 No widzicie,po prostu chce z normalnymi pogadać.A Wy tylko dziewczyny i dziewczyny:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy_ediedi Re: calkiem nowy 20.12.07, 00:36 Mam na mysli obie pucie!po prostu szukam przyjacol!to takie skomplikowane? Odpowiedz Link Zgłoś
marijola1 Re: calkiem nowy 20.12.07, 00:41 Tak średnio:)))) A na poważnie,chciałam,żeby jasność była.Niedobrze? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy_ediedi Re: calkiem nowy 20.12.07, 10:01 Oczewiscie ze dobrze.Tak po zatym ,to co slychac w wielkimswiecie sexu i biznesu-czli Polsce?Ja w tym roku swieta spedzam w Edynburgu,jakos nie mam natchnienia na wyjazd do kraju,wiec bede mial sporo czasu na pogawedki,tym bardziej ze, od jutra mam 3 tygodnie urlopu.Wiec zapraszam WSZYSTKICH Odpowiedz Link Zgłoś
marijola1 Re: calkiem nowy 20.12.07, 10:28 Na temat polskiego biznesu i seksu ja już się nie wypowiem.Nie interesuje mnie to,wręcz unikam tego bagna.Poza tym inne mam zmartwienia,i muszę przede wszysykim o swój świat zadbać.Może to egoistycznie brzmi-coż,trudno:) Szkoda,że nie mogę sobie pozwolić na taki wyjazd:(((( Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy_ediedi Re: calkiem nowy 20.12.07, 10:47 Wyglada na to ,ze masz dzisiaj kiepski dzien? Odpowiedz Link Zgłoś
marijola1 Re: calkiem nowy 20.12.07, 10:52 Tak naprawdę to jeszcze nie wiem,jaki mam:) Zeszłam z nocnego dyżuru,chwilkę się przespałam,ale pewnie jeszcze pośpię.Dzień jest ponury,od pewnego czasu totalny brak słońca.Nie nastraja to optymistycznie.Jeśli za bardzo marudzę,to po prostu każ mi się zamknąć i już:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy_ediedi Re: calkiem nowy 20.12.07, 10:58 Ja mam Ci cos kazac???!!! OK.KAZE CI MIEC WIECEJ OPTYMIZMU I TO JUZ!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
marijola1 Re: calkiem nowy 20.12.07, 11:02 Dobrze,już dobrze:))Obiecuję,że przynajmniej się postaram........ Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy_ediedi Re: calkiem nowy 20.12.07, 11:08 Znikam na jakols godzinke,mam sprawe do zlatwienia. Odezwe sie.Pa Odpowiedz Link Zgłoś