mozilla.org 24.01.05, 21:20 kto z szanownych forumowiczów już się wybrał do bydgoskiej delegatury? a kto dopiero zamierza? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
radca Re: Bydgoszczanie zaglądają do teczek 24.01.05, 22:17 ja zamierzam sie wybrac radca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joanna Re: Bydgoszczanie zaglądają do teczek IP: 209.167.94.* 24.01.05, 22:34 a mnie to nie interesuje chociaz teczke mam... Odpowiedz Link Zgłoś
grom3 Re: Bydgoszczanie zaglądają do teczek 25.01.05, 04:09 Chce przyleciec latem i zobaczyc kto na mnie kablowal,jak dlugo trzeba czekac na wydanie teczki z listami milosnymi na mnie przylece na 3 tygodnie prawdopodobnie w sierpniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownica IPN do grom3!!! IP: *.net / 212.160.158.* 25.01.05, 20:43 to trochę twa, więc lepiej złożyć wniosek już teraz - w najbliższym konsulacie. Wniosek można pobrać z www.ipn.gov.pl pozdrawiam pracownica IPN Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Opozycjonista R. Re: Bydgoszczanie zaglądają do teczek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.05, 07:08 Jako jeden z pierwszych otrzymałem potwierdzenie z IPN i status represjonowanego.Teraz czekam na nazwiska,które znam.Kiedy przeczytam ich potwierdzenie ,wywieszę informację w miejscu publicznym.Podobnie jak Wyszkowski ujawnił TW "Nowaka" czyli Niezabitowską.W życiu zawsze należy tak postępować,by nigdy nie było potrzeby wstydzić się za swoje czyny!!!W myśl życiowej mądrości " pamiętaj!co rzucisz w życiu za siebie ,znajdziesz przed sobą!" Odpowiedz Link Zgłoś
incognitto Re: Bydgoszczanie zaglądają do teczek 25.01.05, 21:31 Gość portalu: Opozycjonista R. napisał(a): > Jako jeden z pierwszych otrzymałem potwierdzenie z IPN i status > represjonowanego.Teraz czekam na nazwiska,które znam.Kiedy przeczytam ich > potwierdzenie ,wywieszę informację w miejscu publicznym.Podobnie jak Wyszkowski > > ujawnił TW "Nowaka" czyli Niezabitowską.W życiu zawsze należy tak postępować,by > > nigdy nie było potrzeby wstydzić się za swoje czyny!!!W myśl życiowej mądrości > " pamiętaj!co rzucisz w życiu za siebie ,znajdziesz przed sobą!" Podpisuję sie pod tym. Strasznie mnie oburza tłumaczenie przeciwnikow ujawniania T.W. w internecie - np takie, że ktoś zostal 'złamany' i dlatego donosił, albo, ze chciał otrzymac paszport i poszedl na wspołpracę itd. Z donosicieli, ludzi, ktorzy byli szujami pospolitymi robi sie teraz osoby pokrzywdzone. SKANDAL. Kazdy mial wybor. Jesli sie złamał, stchorzył - to rzecz ludzka, niech się przyzna do błędu i uzna to za sprawę nie przynoszaca chwały, a ze spotkają go jakies nieprzyjemne reakcje? Trudno, za błędy, za zdradę trzeba płacić. Odpowiedz Link Zgłoś
trond Re: nie daje mi spokoju myśl 26.01.05, 19:00 że w tej kwestii nie ma jednych pokrzywdzonych.żal mi tych,którzy dziś spojrzą w oczy tym o których tworzyli raporty.żal mi ich,że do tego w życiu doszli,że tworzyli.może wierzyli,że w dobrej wierze-nie wiem.żal mi tych,którzy byli podmiotem .osobiście nie podejmę żadnego ruchu sprawdzającego.ale to jestem ja.ja zdaję się na Sąd Boży gdyż taką wiarę wyznaję.ale obu stron zamieszanych w powyższą kwestię jest mi bardzo żal.i jedynie co mogę to pomodlić się aby każdy ucierpiał najmniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maria Re: Bydgoszczanie zaglądają do teczek IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.g.intelink.pl 26.01.05, 19:16 incognitto napisał: > Podpisuję sie pod tym. Strasznie mnie oburza tłumaczenie przeciwnikow ujawniani > a > T.W. w internecie - np takie, że ktoś zostal 'złamany' i dlatego donosił, albo, > > ze chciał otrzymac paszport i poszedl na wspołpracę itd. > Z donosicieli, ludzi, ktorzy byli szujami pospolitymi robi sie teraz osoby > pokrzywdzone. SKANDAL. > Kazdy mial wybor. Jesli sie złamał, stchorzył - to rzecz ludzka, niech się > przyzna do błędu i uzna to za sprawę nie przynoszaca chwały, a ze spotkają > go jakies nieprzyjemne reakcje? > Trudno, za błędy, za zdradę trzeba płacić. Brawo Incognitto :)) Dziwne, 'naczelni' tego forum jeszcze tu nie zajrzeli? ***** "Najgorsze nie jest to, że ludzie oszukują. Najgorsze jest to, że każde oszustwo ma jakieś usprawiedliwienie" Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: Bydgoszczanie zaglądają do teczek 26.01.05, 19:33 ja jednak sie zglosze radca Odpowiedz Link Zgłoś
incognitto Re: Bydgoszczanie zaglądają do teczek 27.01.05, 19:52 Gość portalu: Maria napisał(a): > incognitto napisał: > > > Podpisuję sie pod tym. Strasznie mnie oburza tłumaczenie przeciwnikow uja > wniani > > a > > T.W. w internecie - np takie, że ktoś zostal 'złamany' i dlatego donosił, > albo, > > > > ze chciał otrzymac paszport i poszedl na wspołpracę itd. > > Z donosicieli, ludzi, ktorzy byli szujami pospolitymi robi sie teraz osob > y > > pokrzywdzone. SKANDAL. > > Kazdy mial wybor. Jesli sie złamał, stchorzył - to rzecz ludzka, niech si > ę > > przyzna do błędu i uzna to za sprawę nie przynoszaca chwały, a ze spotkaj > ą > > go jakies nieprzyjemne reakcje? > > Trudno, za błędy, za zdradę trzeba płacić. > > Brawo Incognitto :)) > Dziwne, 'naczelni' tego forum jeszcze tu nie zajrzeli? > > ***** > "Najgorsze nie jest to, że ludzie oszukują. Najgorsze jest to, że każde oszustwo ma jakieś usprawiedliwienie" a witam Mario:) moze nieczytse sumienie, a może asekuranctwo - brak odwagi do jawnego poparcia przeciwnikow ujawnienia prawdy. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś