Gość: WOJTEK IP: *.range81-153.btcentralplus.com 28.02.04, 21:05 OOOOOOOOOOOOOOO CZYTA KTOS TO????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Decha Re: STOLARZE Z DRZEWNEJ IP: *.TELE.NET 01.03.04, 22:10 Witam kolege po fachu.Szkole konczylem w 1976r. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtas Re: STOLARZE Z DRZEWNEJ IP: *.in-addr.btopenworld.com 18.03.04, 23:05 no witam choc ktos stuka przy kompie ja skonczylem w 1988:) pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: V. Re: STOLARZE Z DRZEWNEJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.04, 09:42 O,nie doczytałam.Ty szkołę kończyłeś,a ja ją zaczynałam.Według moich wyliczeń przez rok mijaliśmy się na szkolnym korytarzu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obecnie magister Re: STOLARZE Z DRZEWNEJ IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 06.03.04, 01:29 lepiej siedz cicho i nie przyznawaj się do swojego zawodu...!!! p.s. za wysokie progi były w technikum? aż tak bałeś się Lidki Zajączkowskiej i Maciusia Mazy??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtas Re: STOLARZE Z DRZEWNEJ IP: *.in-addr.btopenworld.com 18.03.04, 23:01 do pana glaba magistra.... progi byly niskie tylko ojczyzna wezwala do armii jelopie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obecnie magister Re: STOLARZE Z DRZEWNEJ IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 22.03.04, 01:34 to żeś frajer, że dałeś się wciągnąć!!!!!!!! ale tylko takich łosiów jak ty biorą do wojska :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: V. Re: STOLARZE Z DRZEWNEJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.04, 10:15 Na liście absolwentów są nawet kobiety,oczywiście nie pracuję w zawodzie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtas Re: STOLARZE Z DRZEWNEJ IP: *.in-addr.btopenworld.com 18.03.04, 23:04 do mojej klasy chodzily dziewczyny:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obecnie magister Re: STOLARZE Z DRZEWNEJ IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 22.03.04, 01:37 wow.. niesamowite! jak do tego doszedłeś??? pewnie koledzy ci powiedzieli bo odróżnić nie potrafiłeś...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: V. Re: STOLARZE Z DRZEWNEJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.04, 09:05 Drogi Wojtku,jak widzisz niewiele osób po naszej szkole korzysta z internetu.Jeśli się nie mylę to rzuciłeś hasło już drugi raz.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtas Re: STOLARZE Z DRZEWNEJ IP: *.in-addr.btopenworld.com 18.03.04, 23:03 szukam znajomych nie takich glabow jak ten magisterek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: V. Re: STOLARZE Z DRZEWNEJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.04, 09:36 W którym roku skończyłeś szkołę?Ja w'92.A magisterek pewnie z przeuczenia pisze takie głupoty.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obecnie magister Re: STOLARZE Z DRZEWNEJ IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 22.03.04, 01:39 heh :) strasznie mnie upodliłeś :) opowiedz nam co słychać za granicą? w USA czy u szwabów czyścisz kible albo zmywasz talerze??? :))) no chyba że jesteś stolarzem i zajmujesz się składaniem karmników dla ptaszków :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: v Re: STOLARZE Z DRZEWNEJ W obronie Wojtka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.04, 18:36 Skąd w Tobie tyle złosliwości..?Może masz bardzo stresującą pracę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obecnie magister Re: STOLARZE Z DRZEWNEJ W obronie Wojtka IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 22.03.04, 21:30 już taki cynik ze mnie :) jak widzę nieudolność i głupotę to wyśmiewam się z tego :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Viola Re: STOLARZE Z DRZEWNEJ W obronie Wojtka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.04, 22:36 To,że ktoś przyznaje się do tego,że skończył drzewną określasz jako głupotę..? Może czegoś nie doczytałam?Ja też popełniłam błąd wybierając tę szkołę,ale co może wiedzieć o życiu naiwna piętnastolatka..?Pozdrawiam złośliwego magistra.W jakim zawodzie teraz pracujesz?Ja w branży odzieżowej.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WOJTEK Re:PROSZE MNIE NIE BRONIC:) IP: *.in-addr.btopenworld.com 23.03.04, 23:21 PROSZE, BARDZO PROSZE MNIE NIE BRONIC:) NIE MA PRZED KIM I PRZED CZYM JESTEM STOLARZEM Z ZAWODU:) I TO ZADNA HANBA:)))) A MIEC MAGISTRA I PIEPSZYC O TYM NA LEWO I PRAWO TO..... NIECH TEN GLAB SIE ZASTANOWI CO PISZE I GDZIE . BOZE CHRON POLSKE OD TAKICH MAGISTROW:) NARA POZDRAWIAM magistra.GLABA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Viola Re:PROSZE MNIE NIE BRONIC:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.04, 19:02 Dawno się tak nie uśmiałam.To po pierwsze.. Po drugie: nie wykształcenie świadczy o człowieku,a z tymi studiami to też różnie bywa. Wojtku,czy Twoim wychowawcą był prof.Adamski?Jeśli tak, to chyba pamiętam kilka osób z Twojej klasy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WOJTEK ADAMSKI IP: *.in-addr.btopenworld.com 28.03.04, 20:40 TAK BYL MOIM WYCHOWAWCA:)"SMIECHOWY" CZLOWIECZEK:)A KOGO PAMIETASZ Z MOJEJ KLASY???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Viola Re: ADAMSKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.04, 22:37 Nie da się ukryć,że to dawne dzieje i wiele imion i nazwisk uleciało z pamięci.Chodzi mi po głowie sympatyczny,prawie dwumetrowy Mikołaj.Wspominałeś też ,że do Twojej klasy chodziły dziewczyny.Prawdopodobnie z nimi podążałam w sobotnie ranki na lekcje znienawidzonego przeze mnie wfu.Z Adamskim miałam technologię,człowiek starej daty.Jak on sobie dawał radę z młodzieżą końca lat osiemdziesiątych..?Pozdrawiam V. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WOJTEK Re: ADAMSKI IP: *.range217-43.btcentralplus.com 29.03.04, 16:04 #prosze mlodziezy# to slowa naszego starego i poczciwego profa Adamskiego:) mielismy z nim zawsze ubaw:)a ten prawie 2metrowy Mikolaj to chodzil do Twojej klasy??? pamietam jedna Viole z technikum mieszkala #gdzies# na Minskiej (to chyba nad kanalem?) czy to moze Ty????????????????????????????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Viola Re: ADAMSKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.04, 16:39 To ja..Jestem w szoku.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Viola Re: ADAMSKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.04, 21:43 MIKOŁAJ to chyba jednak miał na imię Wojtek.Pamięć zawodzi..Tak kojarzyło mi się,że jego wychowawcą był właśnie Adamski.A imiona chłopaków ze swojej klasy pamiętam doskonale..Zresztą dwa lata temu zorganizowaliśmy spotkanie klasowe.Bawiliśmy się super. Już nie mieszkam przy Mińskiej..Ale darzę to miejsce dużym sentymentem. Musimy się znać..Serdecznie pozdrawiam V. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WOJTEK Re: ADAMSKI IP: *.range217-43.btcentralplus.com 30.03.04, 13:08 Znamy sie!!!!! pamietam ze spotkalismy sie przypadkowo u znajomego na Fordonskiej:))))) ja tam mieszkalem. Co teraz robisz??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WOJTEK Re: ADAMSKI IP: *.range217-43.btcentralplus.com 30.03.04, 14:28 ALE SWIAT JEST MALY CO??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Viola Re: ADAMSKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.04, 19:38 Tym znajomym jest pewnie Marcin Bartnik..Do tej pory utrzymujemy z nim kontakt.Chodził z moim mężem do jednej klasy. Mamy czteroletniego synka,mieszkamy w Bydgoszczy,pracujemy u siebie.Ja prowadzę mały zakład krawiecki.Branża trochę odległa od przemysłu drzewnego..Pomyliłam Twoje imię z nazwiskiem,prawda? Violetta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WOJTEK Re: ADAMSKI IP: *.range217-42.btcentralplus.com 31.03.04, 20:17 Tak pomylilas moje imie z moim przezwiskiem:) Marcin to moj kolega. Ja tez mam 4letnia mala pocieche:) obecnie tez pracuje na swoim ale nie w kraju:( potrochu w swoim zawodzie:)jak bedziesz miala okazje to pozdrow Marcina. do uslyszenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Viola Re: ADAMSKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.04, 18:49 CZEŚĆ! Spotkam Marcina to go pozdrowię,ale się zdziwi..Kilka dni temu dowiedziałam sie o śmierci naszego z-cy dyrektora Osińskiego.Wspominam go bardzo mile,byliśmy prawie sąsiadami.Serdecznie pozdrawiam V. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Re: ADAMSKI IP: *.in-addr.btopenworld.com 20.04.04, 22:11 hmmm to smutne ale takie jest zycie (okrutne) podobno prof Sobota tez nie zyje (takie doszly mnie sluchy)tego goscia ja bardzo milo wspominam. pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Viola Re: ADAMSKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.04, 21:07 Cześć.Fajnie,że zaglądasz na NASZE (JUŻ) forum.Przy innych szkołach z frakwencją wypadamy blado..Wszyscy zapracowani..?Pewnie i dostęp do internetu jest jeszcze dla większości ograniczony. Za tydzień wstępujemy do Unii.Domyślam się,ze mieszkasz w którymś z unijnych państw..Odwiedzasz od czasu do czasu Bydgoszcz? O śmierci prof.Soboty dowiedziałam się chyba od Marcina,był jego wychowawcą.Wydaje mi sie,że było to kilka lat temu. W szkole zaszła wielka zmiana-zespół szkół zawodowych ze Świętojańskiej przeniósł się do ZSD.Obydwie strony były z tego faktu niezadowolone. Ale się rozpisałam.. V. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek Re: ADAMSKI IP: *.in-addr.btopenworld.com 23.04.04, 22:31 Czesc!!Jakos nie tesknie za nasza Bydzia:) oj juz dawno nie bylem w kraju:(Z relacji moich znajomych ktorzy odwiedzaja ojczyzne wiem ze jest coraz "fajniej".To juz ZA TYDZIEN JESTESMY W EUROPIE???moze wtedy cos sie polepszy ,oczywiscie w kraju. Pozdrowienia i do nastepnej wizyty na "naszym" forum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s73 Re: STOLARZE Z DRZEWNEJ IP: *.bsb.com.pl 22.03.04, 09:06 witam! ale tu miło.... :-(, pozdrawiam Wojtka, który rocznik??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WOJTEK Re: STOLARZE Z DRZEWNEJ IP: *.in-addr.btopenworld.com 23.03.04, 23:15 HI NO MILO BO JAKIS GLAB Z TYTULEM mgr MUSI OBWIESCIC SWIATU ZE MA COS TAKIEGO PRZY NAZWISKU. JA SKONCZYLEM TA DRZEWNIAKA W 1988:) POZDRAWIAM STOLARZY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gośka Re: STOLARZE Z DRZEWNEJ IP: gateway.d* / *.mofnet.gov.pl 11.08.04, 08:12 TPD skonczylam w 1984, w zawodzie nie pracuje. Uszczesliwiam swoja osoba niektore firmy, tez swoich dawnych kolegow z Drzewnej, wtedy sobie gadamy o roznych dziwnych i smiesznych historiach. Ten magisterek to niezly numer, ktos ,mi kiedys powiedzial, ze kultura nie jest zdobywana z wyksztalceniem, ja sie poprostu ma. Pojscie do wojska to zaden skandal, tak sie chlopakowi trafilo, i to nie jest powod do wyzywania go od losiow, a ten magister to co zrobil dla nas? oprocz tego, ze skonczyl edukcje jako mgr (moze g... robic), jest tez mam te trzy litery przed nazwiskiem, ktore bylo kiedys znane w naszym drzewiaku (Zlota) i nie wyzywam na kolegow i ich nie obrazam, tyklko dlatego, ze skonczyl edukacje na szkole zawodowej i sluzyl w armii, ktos musi nas bronic. Czekam na jakis znak zycia od kolego i kolezanki z mojej 5b. Odpowiedz Link Zgłoś