Dodaj do ulubionych

Domrowicz poza burtą

29.10.06, 22:19
Z informacji jakie krąża wokół Dombrowicza dowiedziałem się, że zlecił on
sondaz, z którego wynika, że jest na czwartym miejscu. Wściekał się równo
wyżygując im, że wciskali mu , że napewno wygra. Wyprzedził go m.in Rulewski
i Walkowiak
Obserwuj wątek
    • makbrajd Re: Domrowicz poza burtą 29.10.06, 23:19
      a ten czwarty przed KD to kto?
      • kotonek Re: Domrowicz poza burtą 30.10.06, 15:30
        Pora na refleksję... Jest 100 punktów do zdobycia i 7 chętnych, czyli po
        niecałe 14,3 na głowę, statystycznie. Jakie mają szanse? Alfabetycznie:
        Dombrowicz - bardzo droga kampania, widoczny, dbający o reklamę przez całą
        kadencję. Uznawany za mało kreatywnego, konfliktowy, irytujący w nachalnej
        autoreklamie.
        Jasiakiewicz - droga kampania, widoczny; kojarzony z inwestycjami które
        obiecuje i z biznesem, na którym się wspiera, autokratyczny, konfliktowy.
        Krzyżanowska - to ta pani z burzą włosów, co ma plakaty na przystankach. Gdyby
        startowała tylko z Jasiakiewiczem, to pewnie by wygrała bo ludzie prędzej
        zagłosują na osobę nie znaną niż na nie lubianą.
        Piotrowska - posłanka, która kiedyś wylansowała Dombrowicza, a której teraz
        Dombrowicz nie wpuścił do teatru. Dawniej była katechetką, przez kilka miesięcy
        wojewodowała, bez znaczniejszych sukcesów. Startuje z PO, notowania PO zwyżkują
        ale generalnie ludzie mają dość i PIS-u i PO. Billboardy wiszą.
        Rulewski - kampania niezbyt głośna, ale nazwisko tak. Poseł w trzech
        kadencjach, facet co się nie wstydzi żyć z pracy rąk, kiedy nie siedzi w
        polityce. Bezpartyjny, bez zaplecza w biznesie. Coraz bardziej wygląda na
        czarnego konia tych wyborów.
        Walkowiak - kampania zamożna, ale PIS biedy nie cierpi; radny, poseł PIS-u.
        Kandydat z PIS-u. Dostanie głosy słuchaczy Radia Maryja.
        Sidorkiewicz - kampanii nie prowadzi, program to mniej więcej "wyburzyć te budy
        i postawić coś ładnego" (autentyk!!!), może rodzina zagłosuje.
        Sądzę że w pierwszej czwórce znajdą się: Walkowiak (bo elektorat mohair jest
        zdyscyplinowany), Rulewski - bo jest autentycznie niezależny wśród
        bezpartyjnych, Jasiakiewicz - bo ma wprawę w rzucaniu kiełbasy wyborczej i stać
        go na to, i Dombrowicz bo tak juz ludzi zarzucil swoja reklama, ze moze czesc
        go zapamietala...
    • a_creep Re: Domrowicz poza burtą 29.10.06, 23:43
      > Wyprzedził go m.in Rulewski i Walkowiak

Zimno.
      • 0maniek0 Re: Domrowicz poza burtą 30.10.06, 00:19
        to ja zgadne na bank
        wyprzedzil go nasz milusinki komuszek wel bob budowniczy...piotrowska i to
        czupiradlo
        teraz jest hot?
        • a_creep Re: Domrowicz poza burtą 30.10.06, 00:24
          > teraz jest hot?

Zimno było już wcześniej - nie jest czwarty, tym bardziej nie wyprzedzili go
          Walkowiak i Rulewski. Poczekajmy na jakieś gazetowe sondaże.
          • 0maniek0 Re: Domrowicz poza burtą 30.10.06, 00:30
            > Zimno
            :(

ale ROMAN na bank wygral w tych tajemniczych sondazach...ide o zaklad (a moze
            lepiej nie...bo zle na nich wychodze ;) )!
            • a_creep Re: Domrowicz poza burtą 30.10.06, 00:39
              > ale ROMAN na bank wygral w tych tajemniczych sondazach...

Raczej nie, chociaż wzrost poparcia będzie.

> ide o zaklad (a moze lepiej nie...

Gdyby prezesa PLB zmienili ze 2 miesiące temu, bałbym się, że parking wybudują
              do zimy... :-)
            • rr111 Re: Domrowicz poza burtą 30.10.06, 00:41
              Kostek powinien okazać się zaświadczeniem od lekarza na udział w wyborach z uwagi na himeryczne zdrowie.
        • mac_bakos Re: Domrowicz poza burtą 30.10.06, 00:55
          Maniu skad ta komunofobia - czyzby fan PIS-u ?
          • 0maniek0 Re: Domrowicz poza burtą 30.10.06, 01:18
            nie...glosowalem na PO i na PIS ( i zaluje ze w ogole na wybory poszedlem)
            >skad ta komunofobia
            no jakos mnie odrzuca od tych skur...kowancow
            a Ciebie nie?
            wiem ze to teraz nie jest trendy...ze trendy jest mowic ze lewica jest ok i PO
            jest zajeb...ze inteligentni tak mowia...ale co zrobic...
            ja mysle inaczej
            • mac_bakos Re: Domrowicz poza burtą 30.10.06, 01:26
              > nie...glosowalem na PO i na PIS ( i zaluje ze w ogole na wybory poszedlem)

Ja tez na PO (nidgy nie zaluje, ze bylem na wyborach)

> no jakos mnie odrzuca od tych skur...kowancow
              > a Ciebie nie?

Gdybym patrzyl od kogo mnie odrzuca to nie mialbym na kogo glosowac.

> wiem ze to teraz nie jest trendy...ze trendy jest mowic ze lewica jest ok i
              > PO jest zajeb...ze inteligentni tak mowia...ale co zrobic...
              > ja mysle inaczej

W wyborach glosuje tak samo od zawsze, ale w samorzadowych patrze bardziej na
              kandydata niz partie za nim.
              • 0maniek0 Re: Domrowicz poza burtą 30.10.06, 17:35
                > Gdybym patrzyl od kogo mnie odrzuca to nie mialbym na kogo glosowac.
                to sie z tym strasznie musisz meczyc

• 0maniek0 Re: Domrowicz poza burtą 30.10.06, 01:19
            zapomanilem dodac...Maciuś! ;)
            czesc!
            • rokoman Konstanty Dombrowicz ? 30.10.06, 06:45
              Nie znalazłem kandydata o nazwisku Domrowicz.A wg sondazy czołowa trójka, to
              Dombrowicz, Piotrowska, Jasiakiewicz!
              • marjan17 Kto będzie głosował na dombrowicza? 30.10.06, 09:13
                on sam, rodzina, urzędasy którzy dzięki niemu są przy korycie , rodziny tych
                urzedasów , ludzie obstawieni w miejskich spółkach i ich rodziny, no i rodzina
                RM , pamietająca jak ojcu dyrektorowi dziękował podczas którejś tam rocznicy
                .Reszta mająca trochę oleju w głowie chyba nie.
              • bartas1 Re: Konstanty Dombrowicz ? 30.10.06, 09:14
                oczywiście ,że nikt więcej , bo niby za co mielibyśmy chcieć go na kolejną
                kadencję?
                • brombergcity Precz z Dombrowiczem!!!!!!!!!!! 30.10.06, 11:34
                  !!!!!!!!!!!!!!!
        • gracz_nr_1 Re: Domrowicz poza burtą 05.11.06, 11:55
          Wygrac ma Romek!
    • c_weirdo Kondom = jedyny polityk w Bydzi bez afer na koncie 30.10.06, 11:35
      Kondom to jedyny polityk w Bydzi bez afer na koncie.
      • szpmie Re: Kondom = jedyny polityk w Bydzi bez afer na k 30.10.06, 16:24
        > Kondom to jedyny polityk w Bydzi bez afer na koncie.

Jest winny narastającego konfliktu w Szpitalu Miejskim,
      • piss_on_pis na koncie, to pewnie procentuje wziątka za Astorię 30.10.06, 20:31
        ale to dopiero prokurator będzie badał.
        • blondynka Re: na koncie, to pewnie procentuje wziątka za As 02.11.06, 21:25
          A ja mam nadzieję, że za sondaż zapłacił jego komitet (finansowany z
          nieujawnionych źródeł), a nie np Urząd Miasta. Temu Panu podobno mylą się te
          dwie kasy...
          • kotonek Re: na koncie, to pewnie procentuje wziątka za As 02.11.06, 22:45
            Nie sądzę, że płacił z własnej kasy za sondaż... Jeśli nie z miejskiej to
            przynajmniej z kasy swojego komitetu (choć jego przyboczni wybrani będą prędzej
            niż on i gucio ich to obchodzi), No, może dowiemy się jak wyłoży te kwity, o
            których dzisiaj tyle krzyczał. Chyba je wczoraj zgubił, a dzisiaj znalazł, czy
            jak?..
          • ivica Re: na koncie, to pewnie procentuje wziątka za As 02.11.06, 22:57
            Naprawde potrzebne sa te slowa ?? Pamietaj iz po 12 i 26 listopada bedzie
            trzreba dalej wspolpracowac dla dobra miasta. Im wiecej takich kalumi i
            insynuacji tym gorzej bedzie ta wspopraca bedzie trudniejsza.
          • ivica Re: na koncie, to pewnie procentuje wziątka za As 02.11.06, 22:58
            blondynka napisała:

> A ja mam nadzieję, że za sondaż zapłacił jego komitet (finansowany z
            > nieujawnionych źródeł), a nie np Urząd Miasta. Temu Panu podobno mylą się te
            > dwie kasy...

A tak wogole to nie ma zadnego sondazu ani komitetu ani UM
          • aras34 Re: na koncie, to pewnie procentuje wziątka za As 04.11.06, 21:00
            Dombrowiczowi wiele rzeczy się myli, choćby to że narzeka, że on nie ma wpływu
            na cenę ciepła czy wody, no może i nie ma, skoro podpisał umowę wsparcia dla
            MWiK z której wynika jasno, że miasto nie ma wpływu na kształtowanie cen za te -
            akurat media.
            Co za pamięć, nie ma możliwości ale dzięki swojemu podpisowi pod umową.
            • ivica Re: na koncie, to pewnie procentuje wziątka za As 04.11.06, 23:42
              nigdy nie mowil iz nie ma wplywu na cene wody

woda pzrez 4 lata nie wzrosla nawet o grosz
              • rr111 Re: na koncie, to pewnie procentuje wziątka za As 05.11.06, 00:17
                A miała stanieć.Ale to była obietnica dla plebsu.
              • mrall Re: na koncie, to pewnie procentuje wziątka za As 05.11.06, 11:35
                > woda pzrez 4 lata nie wzrosla nawet o grosz

Zimna...

A podatek od nieruchomosci?
                • gracz_nr_1 Re: na koncie, to pewnie procentuje wziątka za As 05.11.06, 12:22
                  Domborwicz tylko klamac potrafi!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka