Dodaj do ulubionych

Autolustracja PiS

26.01.05, 21:55
w tych szeregach " PRAWA I SPRAWIEDLIWOSCI " - wyglada tak jak by jedni
byli za " PRAWEM " , a drudzy za " SPRAWIEDLIWOSCIA " :))))))))

radca
Obserwuj wątek
    • Gość: olek Re: Autolustracja PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 22:19
      Nowackiego i tak nie wyrzuci, bo nie jest w PiSie, ale w UPRze
    • Gość: Olek Re: Autolustracja PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 22:32
      Czy autor artykułu się nie zagalopował???Jak Rega i Będkowski mają wystąpić do
      IPN?Przecież oni są za młodzi by w ogole składać oswiadczenie czy byli agentami.
      • Gość: luci Re: Autolustracja PiS IP: 82.146.225.* 26.01.05, 22:45
        A Pawka Morozow?Też był młody! Oj,będzie PiSk,będzie...
    • Gość: Reth ludzka głupota nie zna granic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 22:50
      Moja babcia mówiła na głupotę nie ma rady taka dziwna jet jej moc!
    • Gość: king Teczki w Izbie Wytrzeźwień też do lustracji !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.05, 23:32
      Brawo PiS, ale szukajcie dalej kwitów, np. w izbie wytrzeźwień. Ale jaja, w PiS-
      ie agent agenta pogania. Ciekawe co jest w teczce Markowskiego, bo różnie
      ludzie gadają...
      A radny Gralik jest przecież w ZCHN więc nie może go PiS lustrować. Razem z
      panią Piotrowską kręcili się przy PAX-ie, więc współpracowali z reżymem
      oficjalnie, więc nie ma o co się kłócić.
      Ciekawe czy klub radnych PiS się ostanie. Sam pomysł ciekawy, inni radni też
      powinni się zlustrować: PO, LPR, SLD i Dzakanowski. Poczytamy, poczytamy.
      • Gość: wyborca Markowski - Kto to taki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.05, 08:32
        Czy chodzi o tego warszawiaka? Przecież prezentuje metody bolszewickie. REga i
        Będkowski to są radni, pieniacze i tyle.
        • Gość: king Re: Markowski - Kto to taki? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.05, 08:46
          Tak chodzi o tego palanta z warszawy z nadwagą.
        • Gość: Zoltan Re: Markowski - Kto to taki? IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.intelink.pl 27.01.05, 12:11
          Ja chciałbym wiedzieć co każdy z polityków na ktrych głosujemy ma za uszami.
          Czy to nie jest normalne. Skoro nie udało się tego zrobić od razu po 89 teraz
          jest dobry moment aby to ,,bolszewickie" badziewie pozbawić możliwości udziału
          w życiu politycznym. A to że sie kogoś lubi czy nie i na tej podstawie wydaje
          się osądy o jego pomysłach jest wykręcaniem kota ogonem. Czesi po swoim trudnym
          okresie potrafili sobie z tym poradzić i cały element komunistyczny
          odseparowali od władzy
    • Gość: patriota BRAVO!!!! IP: *.tvgawex.pl 27.01.05, 10:34
      Gratuluje posłowi Markowskiemu świetnej inicjatywy.
      PiS jest jedyna partia ktora chce sie oczyścic i za to Ją cenię!

W przypadku radnego Gralika, prawdziwa jest chyba ponizsza teza:

,,uderz w stół a nożyce się odezwą "
      • Gość: wyborca Precz z pieniactwem!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.05, 11:17
        Gralik to pracowity radny, a Rega Markowski i Latos to przydupasy Dombrowicza i
        zwykli pieniacze
      • Gość: Romek Re: BRAVO!!!! IP: *.net / *.net 27.01.05, 19:04
        Właśnie ktoś z poza Bydgoszczy zrobi porządek w tym burdelu-brawo pośle.
    • Gość: das Re: Autolustracja PiS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.05, 10:49
      :-)
    • Gość: falls Re: Autolustracja PiS IP: *.lib.qub.ac.uk 27.01.05, 20:47
      ale jaja...az zal komentowac jak takie gluptaski osmieszja idea lustracji czy
      nawet dekomunizacji
      wstyd prawicy przynosza tacy politycy, a sislej politykierzy

po porstu przykre
    • Gość: beniu Kto agentem w PiS-ie????!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.05, 20:49
      Ja stawiam na radnego Latosa i Kosmę złotowskiego. Radny Gralik i Szreiber byli
      razem z panią Piotrowską w PAX czy innym ugrupowaniu, które wspierało
      PZPR.Robili to oficjalnie wiec nie są agentami.
      • Gość: iv Re: Kto agentem w PiS-ie????!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.05, 01:13
        Oleksy byl w PZPR a pomimo tego byl agentem Agenturalnego Wywiadu Wojskowego.
      • Gość: doktor Re: Kto agentem w PiS-ie????!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.05, 12:29
        Latos , dla kariery matke by sprzedal....
    • Gość: flik Re: Autolustracja PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.05, 17:51
      lepssi niz SLD...
    • Gość: Karol A ja się uśmiałem J. Staniszkis na liście IP: *.atr.bydgoszcz.pl 30.01.05, 20:02
      Bardzo mnie rozbawiło jak wielka zwolenniczka lustracji i dekomunizacji Jadwiga
      Staniszkis obwieściła, że jest wstrząśnieta i oburzona bo znalazła swoje
      nazwisko na liście, którą Wildstein wyniósł. Jakoś dotychczas nigdy wątpliwości
      i rozterek nie miała. Juz tak jest, kto sieje wiatr burze zbiera.
      • radca Re: A ja się uśmiałem J. Staniszkis na liście 30.01.05, 21:18
        Gość portalu: Karol napisał(a):

> Bardzo mnie rozbawiło jak wielka zwolenniczka lustracji i dekomunizacji
        Jadwiga
        >
        > Staniszkis obwieściła, że jest wstrząśnieta i oburzona bo znalazła swoje
        > nazwisko na liście, którą Wildstein wyniósł. Jakoś dotychczas nigdy
        wątpliwości
        >
        > i rozterek nie miała. Juz tak jest, kto sieje wiatr burze zbiera.

- mnie rowniez ubawilo i zadziwilo to " depresyjne samopoczucie " Pani
        prof Staniszkis. Jesli ktos nie byl TW - to nie powinien sie obawiac.
        Jesli natomiast uslyszy,ze jest jaks teczka na jego/jej temat - to raczej
        przyjalbym to z ogromnym zaciekawieniem.Koniecznie chcialbym poznac taka
        teczke i wtedy ukazalbym publicznie - co i jak tam jest napisane.

Jesli nie wspolpracowalem z UB/SB - to mogli sobie napisac nie wiem co.
        Musiano by ta sprawe wyjasnic i upublicznic - dlaczego napisano takie klamstwa ?

Przeciez w koncu kto musialby taka teczke skonstruowac i sie oczywiscie podpisac
        .... wiec dalej - wyjasniac dlaczego jestem jako TW ? - gdy nim nie bylem ?

mysle, ze wielu dawniej nie wiedzialo,ze kiedys nastapi WOLNA POLSKA i ze takie
        sprawy ujrza swiatlo dzienne .... wiec informowalo kogo i gdzie trzeba.

dzisiaj.... teczki stanowia pewne zagrozenie dla TW

radca
        • Gość: Karol Re: A ja się uśmiałem J. Staniszkis na liście IP: *.atr.bydgoszcz.pl 30.01.05, 21:34
          Cała zabawa z lustracją polega na tym,że ty NIE WIESZ, ŻE WSPÓŁPRACOWAŁEŚ. O
          tym, ze jednak, dowiadujesz sie z teczki i twoi znajomi też.
    • Gość: picia Re: Autolustracja PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.05, 21:16
      to 2 te same rzeczy.
    • Gość: hym Re: Autolustracja PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.05, 17:45
      nie narzekaj, to niezla partia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka