milongaa 30.01.05, 21:04 mi sie bardzo podobalo. z humorem i fajnym zakonczeniem :-D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gall eeeeee tam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 10:50 Typowo holyłudska produkcja. Od początku (pomysł ukrycia skarbu Templariuszy w USA), poprzez formę (teksty i zmęczenie spowodowały, że Cage sobie nie poradził) do końca (bez zaskoczeń) film nie zachwyca. Taka klasa C. Tak wiele naiwności wybaczam tylko Bondowi, bo to odrębny gatunek filmowy (co rekompensowane jest także przez efekty specjalne, których w omawianym filmie nie zobaczymy). A propos humoru - nie dostrzegłem. Pozdrawiam Gall Odpowiedz Link Zgłoś
trond zapamiętam 02.02.05, 17:43 ten film z uwagi na niezwykłe zakończenie i chętnie obejrzę jeszcze raz.p.s.film jest reklamowany w mediach amerykańskich jako coś więcej niż film akcji,wręcz jako powtórka z historii USA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gall Re: zapamiętam IP: 217.97.147.* 03.02.05, 11:25 No to tłumaczy wyobrażenie ich społeczeństwa o historii. Żenada. Pozdrawiam Gall Odpowiedz Link Zgłoś
trond Re: skarb narodow 05.02.05, 17:52 Odpowiadasz na : madziara_pl napisała: > mi tez sie podobal :) ja wiedziałem,że tak teqila będzie;-) Odpowiedz Link Zgłoś