Gość: axon IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 01.09.01, 07:03 Czy jesteście tego samego zdania? Prymitywa o zdanie nie pytam, więc niech się tu nie wpisuje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Stoodio Re: KARETKA - NAJWIĘKSZY PRYMITYW TORUŃSKIEGO FORUM IP: *.studio-inter.net.pl 01.09.01, 18:06 Gość portalu: axon napisał(a): > Czy jesteście tego samego zdania? Prymitywa o zdanie nie pytam, więc niech się > tu nie wpisuje. Nie wiem czy napewno największy, ale napewno nie tylko toruńskiego forum, bo na bydgoskim również dał się poznać. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzyżak Re: KARETKA - NAJWIĘKSZY PRYMITYW TORUŃSKIEGO FORUM IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 01.09.01, 18:48 Axon dj sobie do choloery z tym debilem spokój. Nie widziesz ,że Cię podpuszcza. Ja w takich wątkach w ogóle nie uczastniczę.Olej rebusa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: axon Re: KARETKA - NAJWIĘKSZY PRYMITYW TORUŃSKIEGO FORUM IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 03.09.01, 14:00 Przepraszam, ten wątek miał się pojawić gdzieś indziej. Nie wiem dlaczego tu go wrzuciło. A co do karetki, to już sobie odpuściłem dialog z tym pierwotniakiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: L.O.L.II Re: KARETKA - NAJWIĘKSZY PRYMITYW TORUŃSKIEGO FORUM IP: 64.124.150.* 02.10.01, 19:12 Najwiekszym jest Dottore.Choc moze prymityw to zle slowo.Pojeb po prostu i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś