doloress2 31.10.05, 16:09 Witam, Czy ktos wie moze, czy i gdzie w Lodzi jest prowadzony taki kurs? Z gory dziekuje za odpowiedz Dorota Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
katse Re: Kurs emisji głosu w Łodzi 07.11.05, 10:29 a jak ktoś wie czy jest taki kurs we Wrocławiu to też proszę o namiary. Kasia Odpowiedz Link
troijnis Re: Kurs emisji głosu w Łodzi 09.11.05, 10:46 dowiedziałam się od miłej osoby z innego forum, iż taki kurs organizowany jest w Galerii Manhatann na Wigury 15, tel - 636 33 44, w programie m.in.higiena glosu,teoria głosu,impastacja,interpretacja piosenki, kształcenie słuchu. Wybierasz się bo ja tak. Odpowiedz Link
doloress2 Re: Kurs emisji głosu w Łodzi 09.11.05, 19:40 Wielkie dzieki za odpowiedz Juro zaraz tam zadzwonie i wszystkiego sie dowiem. Jestem chetna na uczestnictwo, tylko kwestia ceny ;-) Pozdrawiam Dorota Odpowiedz Link
doloress2 Re: Kurs emisji głosu w Łodzi 14.11.05, 08:32 Hej To sa zajecia indywidualne. Za 4 zajecia po 45 min 90 PLN. Jestem umowiona pierwszy raz we srode, to napisze co sie tam odbywalo. Jeszcze raz dziekuje Ci za odpowiedz. W razie czego sluze telefonem komorkowym do kobiety prowadzacej. Pozdrawiam Dorota Odpowiedz Link
troijnis Re: Kurs emisji głosu w Łodzi 15.11.05, 15:29 ok, dzięki i czekam na informacje ;-) Odpowiedz Link