Gość: Agga IP: *.tvgawex.pl 15.02.05, 21:49 Może ktoś orientuje się czy w Focus Park będzie H&M ? Kiedy my się go w końcu doczekamy? I nie będzie trzeba jeździć do Gdańska czy Warszawy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gustowny Re: H&M ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.05, 22:51 H&M ma tandetne ciuchy :) gorsze nawet niz reservedy itp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agga Re: H&M ??? IP: *.tvgawex.pl 15.02.05, 23:27 mam kilka rzeczy z H&M i wcale nie są tandetne! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm.. Re: H&M ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.05, 23:50 h&m sa na poziomie ciuszkow z marketow tesco geantow itp..takie jest moje zdanie. w niemieckich salnach tej firmy sa o wiele ciekawsze ciuchy tej marki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yep Re: H&M ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.05, 00:06 H&M lepiej by sie tu nie wprowadzalo,,,, takishit w polsce maja .... w Londynie to zupelnie inny sklep (gatunkowo ciuchy i cenowo).... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolina CHCEMY H&M!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.05, 09:42 Dlaczego Wy się czepiacie tej firmy? Przyznam się, że w Polsce nie kupowałam tych ciuchów, tak więc nie wiem, jaka jest ich jakość - w moim mieście nie ma tego sklepu. Ale zagranicą byłam i bardzo chętnie tam kupowałam. I powiem szczerze, że brakuje mi w Toruniu H&M-u. I myślę, że skoro u mnie nie będzie, to niech chociaż postawią w Bydgoszczy. W końcu mam do Was niedaleko:) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MMM Re: H&M ??? IP: *.w83-194.abo.wanadoo.fr 16.02.05, 20:54 Po ciuchy h i m jedzie pani do WarWy lub Gdan. To raczej do Iraku panie wyslac na odbudowe. Odpowiedz Link Zgłoś