Dodaj do ulubionych

TERAZ MZK MOŻE POSZALEĆ:))

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.05, 16:25
NARAZIE WIADOMO NAPEWNO ŻE ZA UNIJNE PIENIĄDZE ZOSTANIE ZAKUPIONYCH 7 NOWYCH
MANÓW:)))JESIENIĄ 2005.ALE JEDNAK ZOSTANĄ ONE NA INOWROCŁAWSKĄ
PRZYDZIEKONE:///PO CO??JEDYNY PLUS ŻE DZIEKITEMU SKASOWANYCH ZOSTANIE 7
IKARUSÓW:>>>
Obserwuj wątek
    • verdifirst IKARUS :))) 16.02.05, 16:31
      No właśnie po co ? Ja lubię Ikarusy i to bardzo. Ikarusy to dobre autobusy :))
      zresztą moje ulubione!!!
      • Gość: ŁUKASZ Re: IKARUS :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.05, 16:41
        HEY:))MOJE TEŻ:(((ALE ICH ŻYWOT DOBIEGA KOŃCA:////
    • Gość: maniek dlaczego nie kupuja polskich SOLARISOW?? IP: *.brda.net 16.02.05, 16:48
      solarisy jezdza w wielu krajach europejskich...o czyms to chyba swiadczy...sa
      to jedne z najlepszych autobusow w europie!! kupowac SOLARISY!!
      • Gość: łukasz Re: dlaczego nie kupuja polskich SOLARISOW?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.05, 18:39
        solarisy:)są oki też je bardzo lubie:>>ale nasze mzk ma podpisane stałe umowy
        z volvo ,man,jelczem.i dlatego tam mają zniżki kupują hurtowo i płacą mniej są
        troche do przodu:)).jakoś za solary sie nie biorą:/szkoda pozdrawiam!!!!
        • Gość: maniek Re: dlaczego nie kupuja polskich SOLARISOW?? IP: *.brda.net 16.02.05, 20:13
          ale po bydgoszczy jezdzi pare solarisow
      • ka_zet Re: dlaczego nie kupuja polskich SOLARISOW?? 17.02.05, 10:27
        Tak samo polskie jak i te many albo volvo. Nie ma co mnożyć bytów ponad potrzebę.
        • Gość: morus1000 Re: dlaczego nie kupuja polskich SOLARISOW?? IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.g.intelink.pl 26.02.05, 19:49
          Ale o są autobusy prywatnej firmy komunikacyjnej Forbuas te Solarisy :-(
    • Gość: łukasz Re: TERAZ MZK MOŻE POSZALEĆ:)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.05, 20:56
      tak masz racje ale to jest firmowy solar ,,FOR BUS''(FIRMY KONKURENCYJNEJ MZK)
      ONI MAJĄ UMOWE PODPISANA I KUPUJA NOWSZE WERSJE NAWET OSTATNIO NA 51 JEZDZI NA
      51 TESTOWY MAN:))ROZNI SIE NIE CO OD MANOW W MZK MA MOCNIEJSZY SIELNIK I TYLNIE
      DZRWZWI OTWIERAJA SIE NA ZEWNATRZ:))FORBUS ZASTANAWIA SIE NAD ICH ZAKUPEM:)
      • alan_turing Re: TERAZ MZK MOŻE POSZALEĆ:)) 16.02.05, 20:57
        Wreszcie pojawia sie kolejne nowe autobusy. Montuja w nich juz nawet kamery. ja
        co prawda nie korzystam z miejskiej komunikacji, ale tym co jezdza i płacą
        należa sie lepsze warunki. Niedlugo zdechly Ikarus bedzie wspomnieniem!!!
        • Gość: ktos Re: TERAZ MZK MOŻE POSZALEĆ:)) IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.g.intelink.pl 17.02.05, 11:36
          wkoncu znikna te chałasliwe ikarusy ja lubie jezdzic volwem jest wygodnie inie
          trzeba sie skradac po wysokich schodach z wozkiem .Dobrze nie beda nowe wozy ja
          sie ciesze ,aForbus niech jezdzi czym chce .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka