de_long 05.06.02, 20:27 Koleżanki i koledzy z jedyneczki. Czy nie uważacie, że nasz wątek jest za tłusty i trudno się w nim już połapać. Może lepiej zakładać nowe wątki dotyczące I LO? Będzie czytelniej. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: LilSnake Re: I LO - może przerzutka? IP: *.auc.dk / *.i4.auc.dk 06.06.02, 14:43 Zgadza sie. Ja juz tez nie moge sie polapac i poznajdywac nowych watkow. fajnie by bylo, gdyby admin mogl jakos podzielic watek, zachowujac przy tym dotychczasowa numeracje- bo to przeciez najdluzszy watek forum Bydgoszcz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sveana Re: I LO - może przerzutka? IP: 194.22.148.* 07.06.02, 10:19 Popieram. Dlugi ten watek, laduje sie straszliwie wolno na modemach, a znalezc czegokolwiek juz tam nie sposob. Wlasciwie to przydalaby sie podgrupa "I LO" z wieloma watkami. Chyba zasluzylismy? Ania Björk Odpowiedz Link Zgłoś
ewka2001 Re: I LO - może przerzutka? 07.06.02, 15:17 Przyłączam się , ludzie dopisuja się do dawnych wątków i w ten sposób trudno ich namierzyć. A w przeszukiwaniu Forum nie ma opcji : data Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: I LO - może przerzutka? IP: *.pl / 10.0.1.* 07.06.02, 21:54 Miałem przyjemność założyć ten wątek. Zapomniałem - 2 dni remu minął rok od załozenia.Nigdy nie przypuszczałem zakładając w/w ,że będzie to numer 1 na Forum. Cieszę się jeżeli dzięki temu wielu z nas się odnalazło po latach. Co do "przerzutki" popieram. pozdrawiam wszystkich "JEDYNKOWICZÓW" (tych z Waryńskiego i tych z Norwida) p.s. pozdrowienia dla Sveany Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Visenna_ Re: I LO - może przerzutka? IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 08.06.02, 23:31 Rzeczywiście przyda się uporządkowanie wątków..Ja już też od dawna się gubię ;-) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: I LO - może przerzutka? IP: *.bydgoszcz.mtl.pl 09.06.02, 16:52 Przebrnołem przez pierwszy bardzo długi i chaotyczny watek "jedynki" - samo życie czyli duza gadania i prawie nic konkretnego, tzn. nie ustalono nic co doprowadziłoby do spotkania w wiekszym gronie. Ukończyłem to sławne, a moze sławetne (?), liceum bardzo dawno-chociaż odezwało sie kilku wcześniejszych absolwentów-jeszcze za czasów dyrektorowania pana E. Wyrody, wychwawcą mojej klasy była pani D. Obrebska. Pamiętam czasy gdy trzeba było przychodzić w garniturku i z tarczą (przyszytą !) do szkoły. Potem to się zmieniło. Na forum padało wiele głosów zachwytu i krytyki. Przyznam, że mam mieszane odczucia, nawet po tylu latach, może dlatego, że nie bezpośrednio ale przez cały ten czas "byłem" w jedynce [sześć lat po mnie maturę zaliczył tu mój brat, po kolejnych kilku siostra, a w tym roku mój potomek - dociekliwy detektyw niech próbuje ustakić kiedy skończyłem i kim jestem :)). Nie wspominam tej szkoły z wielkim sentymentem ( przez pewien czas po ukończeniu nawet nadkładałem drogi tylko po to by nie przechodzić obok). Szkoła niby z tradycjami ale dziwna dla mnie kształcąca indywidualistów by nie powiedzieć indywidua (vide: minister, szalejący reporter, by wymienić najbardziej znanych obecnie absolwentów). Jedno dla mnie nie ulega wątpliwości to szkoła i uczący mnie nauczyciele dali mi solidne i niezniszczalne podstawy wiedzy i czegoś co nie da się zdefiniować w kilku słowach, które owocują do dziś. Drugie co mnie uderza to to, iż szkoła niestety schodzi na psy (nie obrażając psów)co zapewne jest naturalnym procesem ( nic nie jest wieczne) tylko, że żal ... Pozdrawiam. m Odpowiedz Link Zgłoś